arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۶۶۲۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۲ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۰

اين مطلب را بخوانيد تا شما قرباني سرقت هاي اينترنتي نشويد+عکس

فقدان امنيت شبكه بانك هاي دولتي و ناآشنايي مشتريان بانك با فضاي اينترنت موج تازه يي از كلاهبرداري هاي مجازي و هك حساب ها را رقم زده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فقدان امنيت شبكه بانك هاي دولتي و ناآشنايي مشتريان بانك با فضاي اينترنت موج تازه يي از كلاهبرداري هاي مجازي و هك حساب ها را رقم زده است.

به گزارش انتخاب، پيگيري ها حاكي از آن است كه امنيت شبكه اينترنتي چند بانك دولتي كه حقوق بازنشستگان از طريق آنها واريز مي شود، به شدت پايين است. از سوي ديگر بازنشستگان نيز كمتر با فضاي وب و اينترنت و شيوه هاي بانكي اينترنتي آشنايي دارند و همين فرصت را براي هكرهاي اينترنت بانك ها مغتنم كرده است.

اين در حالي است كه خريدهاي اينترنتي و پرداخت هاي اينترنتي كه اين روزها باب شده است نيز سبب شده مردم با كمترين اطلاعات از وضعيت اينترنت و فضاي مجازي از طريق كارت هاي عابربانك خود به عمليات بانكي بپردازند: كاري كه حجم قابل توجهي از شكايات را روانه بانك ها و دادسراي رسيدگي به جرايم اينترنتي كرده است. اگر هنوز قرباني اين شيوه هاي كلاهبرداري نشده ايد اين مطلب را كامل بخوانيد و به هشدارهاي آن توجه كنيد!
    
اطلاعات خطرناك: ابزار هكرها
از اواسط مردادماه پيامكي از طريق تلفن هاي همراه اول به نقل از «همراه اول» به مشتركان آن ارسال شد كه به هيچ وجه اطلاعات مربوط به خريدهاي اينترنتي را از طريق پيامك به هيچ شماره يا مركزي ارسال نكنيد.

اين هشدار از سوي بانك مركزي مستند شده بود. اما ديري نگذشت كه بانك هايي كه سيستم پيامك داشتند نيز شروع به ارسال پيامك هايي هشداردهنده كردند كه مراقب اطلاعات مربوط به خريدهاي اينترنتي خود باشيد و آن اطلاعات را در اختيار هر كسي قرار ندهيد. اما اين اطلاعات كدام اطلاعات بود. براي هر خريد اينترنتي شما به اين اطلاعات نياز داريد: «شماره 16 رقمي روي كارت عابربانك»، «CVV2» يا همان كد 3 يا 4 رقمي روي كارت كه ريزتر از شماره كارت نوشته شده است، «تاريخ انقضاي كارت» و «رمز اينترنتي» يا «رمز دوم.»

 اين اطلاعات مثل كد قفل گاوصندوق شما عمل مي كند و اگر در نگهداري و حفاظت از آنها مراقبت نكنيد حساب آنچه داخل گاوصندوق است را همگان خواهند داشت، با اين تفاوت كه در مورد گاوصندوق اينترنتي! عده يي خبره كامپيوتر و اينترنت هستند كه كار خلاف مي كنند و منتظرند شما مراقب نباشيد و آنها از هزارتوي دنياي مجازي اموال تان را صاحب شوند!
    
مراقب آدرس بار باشيد
در خريدهاي اينترنتي بطور معمول چند مرحله را بايد پشت سر گذاشت. ابتدا تعيين خريد، سپس تعيين بانك مورد نظر براي پرداخت. اگر از اين مرحله به بعد خوب حواس تان را جمع نكنيد ممكن است به جاي صفحه پرداخت بانك مورد نظر وارد صفحه يي شويد كه از نظر ظاهري كاملاشبيه صفحه پرداخت همان بانك شماست ولي «آدرس بار» آن تفاوت دارد. هكرها معمولاسراغ بانك هايي مي روند كه برايشان ساده تر است اما در اين مورد فرقي نمي كند، زيرا شما اگر بدون توجه به آدرس بار فقط به ظاهر تصويري صفحه پرداخت توجه كنيد همان اطلاعات كليدي را در صفحه يي وارد مي كنيد كه آدرسش يكراست به در خانه سارق اينترنتي مي رود. نمونه آن در اظهارات يكي از قربانيان اين نوع سرقت اينترنتي آمده كه در ادامه مي خوانيد. پس لازم است هنگام خريد اينترنتي يا پرداخت قبوض خود مرتب «آدرس بار» را چك كنيد كه «آدرس بار» مربوط به همان بانك باشد.
    
    چگونه همه حسابم خالي شد!
يكي از قربانيان سارقان اينترنتي در تشريح ماجرايي كه خود گرفتار آن شده در شرح آن همه مراحل قرباني شدن خود را به تصوير كشيده است و اينك آن را ايميل مي كند تا همه كساني كه با اينترنت سر و كار دارند هوشيار شده و از احتمال قرباني شدن خود بكاهند! در اين ايميل قرباني سرقت اينترنتي نوشته است: براي خريد وي پي ان به يكي از آگهي هاي اينترنتي مراجعه كردم. پيشنهاد آن بسيار سودمندانه بود و براي مدت زيادي فقط دو هزار تومان مي گرفت.

اين قرباني سرقت هاي اينترنتي همچنين آورده است: در روزي كه اين سرقت اتفاق افتاد با اين صفحه با اين محتوا روبرو شده است: در صورت تمايل به خريد از راهنماي زير استفاده كنيد. لازم به ذكر است «...» به هيچ كشور يا گرايش سياسي وابستگي ندارد. لذا خواهشمند است از اين سرويس استفاده ناشايست نفرماييد. راهنماي خريد (مربوط به اكانت هاي ساليانه 2000 تومان).
 
  1- بر روي لينك زير كليك كنيد.

http://speedyvpn.co.de
    2- روي پكيج مورد نظر كليك كنيد (در حال حاضر فقط پكيج ساليانه 2000 تومان موجود است) به صفحه ورود اطلاعات هدايت مي شويد.

    3- آدرس ايميل خود را وارد كرده و روي پرداخت كليك كنيد. لازم به ذكر است براي جلوگيري از مشكلات قانوني خريد شما به عنوان خريد شارژ 2000 توماني ايرانسل ثبت مي شود.

    4- پس از به اتمام رسيدن پرداخت منتظر ايميل ما باشيد. ساخت اكانت و ارسال آن 12 الي 24 ساعت زمان مي برد. 5- پس از دريافت اكانت و مشخصات اكانت مي توانيد از طريق آي دي هاي زير با تيم پشتيباني ما در تماس باشيد.

    اين فرد در توضيحات خود آورده است كه چگونه بقيه مراحل را طبق دستور طي كرده است.

آنچه در تصاوير مي بينيد همان تصاوير پيش روي قرباني مورد نظر است. همه تصاوير حكايت از صفحه پرداخت بانك داشته ولي اگر اين فرد به «آدرس بار» توجه مي كرد متوجه مي شد كه آدرس آن صفحه كه همه اطلاعات گرانقيمت خود را وارد آن مي كند راه به دفتر كار سارق مي برد.

    قرباني اين نوع سرقت اينترنتي نوشته است: «پس از اين با پيامكي متوجه شدم كه از حسابم پول كسر شده است اما مقدار پول مرا شوكه كرد، زيرا كل حسابم خالي شده بود.»

    اين فرد پس از پيگيري از بانك مربوطه متوجه مي شود اطلاعات حسابش را به صفحه يي غير از صفحه خريد اينترنتي بانك داده است و همين سبب شده حسابش سرقت شود.
    
 از صفحه كليد خاص استفاده كنيد
 در صفحات اينترنت معمولااعداد و رمزهايي كه شما وارد مي كنيد در حافظه باقي مي ماند. حتما پس از دقت در محل آدرس بار از صفحه كليد روي صفحه پرداخت استفاده كنيد، زيرا اين صفحات امنيت بيشتري دارد و كمتر مورد سرقت هكرها قرار مي گيرد.

به گزارش انتخاب به نقل از اعتماد، اگر هنوز قرباني نشده ايد و پول حساب تان كسر نشده لطفا در سياست هاي خريد و روش هاي خريد خود تجديدنظر كنيد!
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امير
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۷
0
2
عكس رابزرگ ميكرديد تاببينيم چه خبره
نظرات بینندگان