arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۶۹۹۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۰۹ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۰

اينترنت ما و اينترنت ديگران! اينترنت 100 مگابيتي براي 100 ميليون آمريکايي

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 اميرحسين کريمان: رکورد سرعت اينترنت شکسته شد.

به گزارش انتخاب؛ غول جستجوگرهاي اينترنتي، صحنه گرداني اين رکوردشکني را بر عهده دارد. به لطف گوگل، اينک اهالي «سيليکون ولي» که قلب تپنده فناوري در ايالات متحده و جهان به شمار مي آيد لذت پرسرعت ترين خدمات اينترنتي دنيا را با پهناي باندي برابر 1 گيگابيت در ثانيه تجربه مي کنند که 100 برابر سريع تر از حد معمول کنوني است.

هم اکنون سرعت دانلود و آپلود روي اين شبکه آزمايشي به ترتيب معادل 300 و 150 مگابيت در ثانيه است که سريع ترين سرعت هاي اينترنتي دنيا براي کاربران خانگي محسوب مي شود.

با اين خدمات اينترنتي پرسرعت جديد، يک قطعه فيلم را با کيفيت بالا و حجم 95 مگابايت مي توان در کمتر از 9 ثانيه دانلود کرد! خدمات کنوني اينترنت پرسرعت کابلي با ميانگين پهناي باند 13 مگابيت در ثانيه، يک بيستم(حدود 5 درصد) سرويس جديد گوگل سرعت دارند.

ساکنان منطقه «پالو آلتو» در ايالت کاليفرنيا که دانشگاه بلند آوازه استنفورد را در خود جاي داده، در تمام مدت ماه ميلادي گذشته(آگوست) به اين سرويس اينترنتي رؤيايي دسترسي داشته اند. زمينه براي رکوردشکني گوگل در سرعت دسترسي به اينترنت پس از آن هموار شد که شبکه هاي نوين فيبر نوري، جايگرين کابل هاي تلفن و سيم هاي مسي در واحدهاي مسکوني اين منطقه شدند.

سرويس اينترنت پرسرعت گوگل براي گروه منتخبي از خانه ها در محدوده مسکوني دانشگاه استنفورد(شامل 850 نفر از استادان و کارکنان اين دانشگاه) راه اندازي شده و استفاده از آن تا يک سال رايگان است.

شبکه فيبر نوري خانگي استنفورد و يک شبکه بزرگ تر که در کانزاس راه اندازي شده، همگي زيرساخت هاي آزمايشي ارتباطات «فرا سريع پهن باند» هستند.
بر پايه اين طرح، قلمروي شبکه جديد فيبر نوري در نهايت تا نيم ميليون واحد مسکوني گسترش خواهد يافت تا مزيت ها و نوآوري هايي که به بار مي آورد مورد بررسي و ارزيابي قرار گيرد.

پروفسور مارتين کارنوي، استاد اقصاد دانشگاه استنفورد، يکي از نخستين کساني است که به اين سرويس پرسرعت دسترسي پيدا کرد. او تأکيد مي کند خدمات جديد اينترنتي گوگل، کمک بزرگي براي کارش بوده است زيرا بر خلاف سرويس پيشين، اينک مي تواند اطلاعات و فايل هاي بزرگ تر از 20 مگابايت را با استفاده از رايانه خانگي خود در چند ثانيه ارسال يا دريافت کند.

گوگل در پي آن است از اين رهگذر، راه را براي ارتباطات تصويري با کيفيت بالا از طريق اينترنت براي پزشکان و متخصصان هموار کرده و به آموزش از راه دور کمک کند به گونه اي که بتوان مثلاً يک فيلم کامل را در مدت چند دقيقه دانلود کرد.هنگامي که نخستين بار از اين طرح رونمايي شد مدير گوگل بر ضرورت گسترش بيش از پيش دسترسي به اينترنت پرسرعت در ايالات متحده تأکيد کرد و آن را پيش زمينه تجارت و مشاغل جديد دانست و حمايت دولت آمريکا را براي تحقق اين امر و ارتقاي جايگاه اين کشور حياتي ارزيابي کرد.

وضعيت کنوني دسترسي به اينترنت پرسرعت، آمريکا را در رتبه 15 جهاني قرار داده است. بر پايه «طرح پهناي باند ملي» که در کميسيون ارتباطات فدرال به تصويب رسيده، بايد اينترنت پرسرعت به گونه اي گسترش يابد که تا سال 2020 هر خانه در آمريکا به اينترنت 100 مگابيت در ثانيه دسترسي داشته باشد و بتوان اين خدمات را به 100 ميليون نفر ارائه کرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهزاد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
1
4
اینقدر سرعت اینترنت داغونه تو ایران که اگه این کامنتو تو نامه بزارم بدم با اسب بیارن خدمتتون سریعتر میرسه
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۳
0
2
تو خواب هم نميشه ديد!!!
نظرات بینندگان