arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۸۹۸۱
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۱ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۰

جعفری: با بی بی سی مصاحبه نکردم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: ضمن محکوم کردن اقدام وحشیانه شکارچیان خرس خواستار پیگیری قضایی موضوع در کوتاه مدت و نیز فرهنگ‌سازی در دراز مدت هستم.

ماجرا از آنجا آغاز شد که سه قلاده خرس به وضع فجیعی در کوهستان‌های ونک شهرستان سمیرم توسط افراد بی‌رحم به انگیزه‌های مختلف کشته شدند که احساسات عمومی را جریحه‌دار و دوستداران محیط‌ زیست و حیات وحش را تحت تأثیر قرار داد و در پی خبرهای منتشر شده در رسانه‌های داخلی و خارجی، نماینده مردم سمیرم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس ضمن محکوم کردن این اقدام وحشیانه خواستار پیگیری قضائی موضوع در کوتاه مدت و فرهنگ‌سازی در دراز مدت شد.

وی با اشاره به پخش مصاحبه خود با شبکه بی‌ بی سی، مصاحبه با این شبکه را رد کرد و اظهار داشت: بنده هیچ تماس و مصاحبه‌ای با تلویزیون بی ‌بی ‌سی نداشته‌ام و این ماجرا به سناریوسازی رسانه‌های ضد انقلاب به ‌ویژه تلویزیون بی‌ بی‌ سی مربوط می‌شود که خبرنگار خود را در پوشش یکی از روزنامه‌های داخلی وادار به مصاحبه برای روزنامه کند.

بهروز جعفری با اشاره به عدم پخش کامل مصاحبه و جعل و تحریف بخشی از سخنان مطرح شده، اضافه کرد: برای مثال در ابتدای مصاحبه عنوان شد که بر اساس باور اعتقادی غلط این فرد که منظور شکارچی است، این اقدام صورت گرفته در حالی که پخش گزینشی و تحریف شده آن این مطلب را به شنونده القاء می‌کند که مردم شهرستان چنین باوری دارند.

وی ادامه داد: دروغ و خیانت دیگر گزارشگر بی ‌بی ‌سی اعلام آزادی فرد متهم است در حالی که متهم از روز دستگیری بنا به اظهارات دادستان شهرستان در زندان به سر می‌برد و تاکنون هیچ فرد مسئولی از وی دفاع نکرده است.

جعفری تصریح کرد: این عمل گزارشگر بی ‌بی ‌سی که در پوشش خبرنگار روزنامه داخلی به این حرکت دست زده از طریق محاکم قضایی و امنیتی کشور پیگیری می‌شود.

وی همچنین در ادامه با اشاره به وجود مراتع و منابع طبیعی غنی در سمیرم و اعمال مدیریت آن توسط محیط زیست استان کهکیلویه و بویراحمد، خواستار واگذاری مدیریت این مناطق به شهرستان سمیرم شد و گفت: این اعمال مدیریت دوگانه سبب بروز مشکلاتی برای مردم و محیط زیست استان شده است.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر فرهنگ‌سازی و آموزش جامعه در مورد حفظ گونه‌های کمیاب جانوری، گیاهی و منافع آنها بیان داشت: با توجه به ظرفیت‌ بزرگ منابع ملی و زیست محیطی شهرستان، ارتقاء نمایندگی محیط‌ زیست به اداره و افزایش پرسنل حفاظتی و تجهیزات ضرورت است.

وی اضافه کرد: در مناطقی که گونه‌های جانوران وحشی زندگی می‌کنند خسارات زیادی به باغ‌ها، احشام و انسان‌های ساکن در آن مناطق وارد می‌شود که از مسئولان ذی‌ربط درخواست می‌‌شود خسارت این افراد را پرداخت و مکانیسم موثری در راستای جلوگیری از این خسارات به کار گیرند.
نظرات بینندگان