arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۶۴۸۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۴ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۳

انتشار ویروس کرونا در البرز واقعیت دارد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: هیچ گزارشی در خصوص ابتلا به ویروس کرونا در البرز وجود ندارد و اخبار منتشر شده در این خصوص کذب بوده است.

دکتر علی کرد اظهار کرد: چندی پیش خانمی کهنسال که حدود 70 سال داشت و به تازگی از سفر حج برگشته بود به علت داشتن علائم تنفسی شدید به بیمارستان البرز کرج مراجعه و متاسفانه فوت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات تنفسی این بیمار کادر درمانی بیمارستان با توجه و حساسیت‌های موجود با ظن بر داشتن ویروس کرونا بیمار را به پزشکی قانونی منتقل می‌کنند تا علت واقعی فوت این فرد مشخص شود.

کرد افزود: خوشبختانه جز این مورد مشکوک که پس از آزمایشات مشخص شد به این ویروس مبتلا نبوده هیچ مورد اثبات شده‌ای در خصوص ابتلاء یا فوت فردی به این بیماری ویروسی گزارش نشده است و جای نگرانی برای مردم وجود ندارد.

وی ادامه داد: از بیماری کرونا به عنوان یکی از بیماری‌های نوظهور و خطرناک یاد می‌شود که پای این بیماری برای نخستین بار در کشور در استان کرمان باز شد.

این مسئول گفت: بیماری کرونا تنها در صورتی کشنده است که فرد مبتلا، بیماری زمینه‌ای مانند بیماری قلبی، ریوی، سرطان، فشار خون و … داشته باشد و بر طبق آمار جهانی فقط یک سوم بیماران مبتلا به کرونا جانشان را از دست می‌دهند.

وی اظهار کرد: این بیماری تاکنون در ۱۸ کشور گزارش شده است که بیشتر مبتلایان به کشور عربستان تعلق داشتند.

کرد تصریح کرد: بیماری کرونا نوع پیشرفته سارس است و با علائم بیماری سرماخوردگی و عفونت شدید همراه است و به تدریج بیمار را از پای درمی‌آورد.

وی افزود: این بیماری دقیقا از همان راه‌هایی که سرما خوردگی منتقل می‌شود قابل سرایت به دیگران است به همین دلیل به حجاج توصیه می‌شود که مراقبت‌های بهداشتی لازم را برای عدم ابتلا به این بیماری را انجام دهند.

وی اظهار کرد: مهمترین راه سرایت این بیماری به جمیعت بومی ایران ارتباط داشتن با افراد ناقل بیماری است که البته افرادی که در عربستان حضور داشته‌اند بیشترین امکان برای ناقل بودن این بیماری را دارند.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: مراقبت‌های اولیه و معمول بهترین راه برای جلوگیری از سرایت این بیماری است.

وی افزود: برای پیشگیری از بیماری قبل از اعزام زائران توصیه‌های لازم به آنها می‌شود و پس از ورود نیز مورد معاینه دقیق قرار می‌گیرند با این وجود باید مراقبت‌های لازم برای جلوگیری از شیوع این بیماری انجام شود.

وی تصریح کرد: این بیماری که نوعی عفونت محسوب می‌شود هم اکنون در عربستان اپیدمی است و توصیه می‌شود پس از بازگشت حجاج از عربستان حداقل طی ۱۴ روز از روبوسی با این افراد خودداری شود.

وی ادامه داد: افرادی که دچار بیماری‌های زمینه‌ای از جمله بیماری فشار خون و دیابت و یا سایر بیماری‌های از این دست هستند در صورت ابتلا با خطر بیشتری مواجه هستند و این افراد تا جایی که امکان دارد نباید با حجاج در ارتباط باشند.

وی تاکید کرد: در روزهای ابتدایی ورود حجاج رفت و آمدها به حداقل ممکن کاهش یابد و افراد در صورت بروز نخستین عوارض این بیماری به پزشک مراجعه کنند.

این مسئول در پایان گفت: حجاجی که از عربستان بازمی‌گردند تا ۱۴روز پس از بازگشت باید مراقب علائم تنفسی خود باشند و در صورت مشاهده هرگونه علامت مانند عطسه، سرفه، آبریزش و تب باید به پزشک مراجعه کنند.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۲
0
10
جان مادرتون فغلا نرید عربستان
نظرات بینندگان