arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۹۶۲۸۰
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۸ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۶

تهاتر مطالبات بانک صادرات از دولت با بدهی به بانک مرکزی

اگر همین امروز دارایی های بانک صادرات ایران تجدید ارزیابی بشود، یا ارزش جایگزینی آن مورد محاسبه قرار گیرد، اعداد و ارقام به دست آمده مافوق تصورات افرادی است که تنها جزییات ناچیزی را می بینند. این افراد تنها می خواهند در جامعه التهاب ایجاد کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روزهای طلایی و درخشان تر بانک صادرات بزودی فرا می‌رسد

مهندس بهروز نعمتی، سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در دیداری با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک صادرات ایران، با اعلام برخی خبرهای خوش، از پیگیری برای تهاتر مطالبات این بانک از دولت با بدهی به بانک مرکزی در قالب قانون بودجه سال ٩٦ دولت خبر داد و بر تعامل مجلس برای جبران زیان های مترتب بر حمایت های مالی بانک صادرات ایران از موسسات «میزان» و «ثامن» تاکید کرد. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین ضمن مردود دانستن برخی شایعات مطرح شده، دارایی های بانک صادرات ایران را مافوق تصور برخی افراد غرض ورز دانست و گفت: با استفاده از تجربیات و توان مدیرعامل جدید، این بانک به زودی شاهد روزهای طلایی و درخشان تر خود خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، مهندس بهروز نعمتی با حضور در جمع مدیران بانک صادرات ایران از برنامه ها و دغدغه های مجلس برای حمایت از بانک های بزرگ کشور از جمله بانک صادرات ایران خبر داد و در توضیح آن گفت: مجلس شورای اسلامی برای تهاتر مطالبات بانکها از دولت با بدهی آنها به بانک مرکزی و در راستای کاهش فشارهای مالی بر بانک های بزرگ از جمله صادرات ایران که ضمن پرداخت بیش از ٧٤ هزار میلیارد ریال، از سپرده گذاران موسسات «میزان» و «ثامن» و پروژه «پدیده شاندیز» حمایت کرده و همچنین با پرداخت بیش از ٢٦٠ هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایتی در قالب برنامه های اقتصاد مقاومتی از ابتدای سال ٩٥ تاکنون، نقش مهمی در حمایت از رونق تولید و کمک به بخش های محروم کشور بر عهده گرفته است، گفت: یکی از دغدغه هایی که همواره وجود داشته مساله سپرده گذاران موسسه «میزان» بوده و متاسفانه نگرانی های برآمده از سایر موسسات نیز از مشکلات این موسسه آغاز شد. بانک صادرات ایران خوشبختانه  این مشکل را حل نمود و مجلس برای جبران بخشی از فشار های وارد آمده، قطعا همکاری های لازم را بعمل خواهد آورد.

وی در ادامه با اشاره به موضوع تهاتر مطالبات بانک ها از جمله بانک صادرات ایران از دولت با بدهی آن به بانک مرکزی، افزود: این موضوع در بودجه سال ٩٦ دیده شده و حتما تا پایان سال انشاالله به نتایج خوبی خواهد رسید. در واقع همه مجموعه هایی که به نوعی از دولت طلب دارند یا به دولت بدهکار هستند، مطالبات و بدهی های آنها باید در درون دولت تهاتر شوند و این موضوع نیز حتما پیگیری خواهد شد.

وی همچنین در خصوص برخی کج فهمی های مطرح شده که نظام بانکی را به عنوان ستون های اصلی اقتصادی کشور، با عباراتی مانند «ورشکستگی» مورد هجمه قرار می دهند، گفت: تکالیفی بر مجموعه های اقتصادی مثل بانکها مترتب می شود که هیچ ارتباطی به اهداف واقعی آنها ندارد که این امر، حتما باعث زیان آنها می شود اما این به این معنی نیست که بگوییم بانک صادرات ایران به دلیل انجام این کار یک بانک «ورشکسته» است.

در واقع بانک صادرات ایران با گردش مالی فراوان و با سرمایه هایی که در داخل و خارج از کشور دارد، هیچگاه ورشکسته نیست. اگر همین امروز دارایی های بانک صادرات ایران تجدید ارزیابی بشود، یا ارزش جایگزینی آن مورد محاسبه قرار گیرد، اعداد و ارقام به دست آمده مافوق تصورات افرادی است که تنها جزییات ناچیزی را می بینند. این افراد تنها می خواهند در جامعه التهاب ایجاد کنند.

وی در پایان تصریح کرد: با انتخاب شایسته دکتر صیدی که از مدیران پرتوان بازار سرمایه کشور نیز هستند، بانک صادرات ایران به زودی به روزهای درخشان گذشته نه چندان دور خود خواهد رسید و توقعی هم که از بانک صادرات داشته ایم این است که حتما به جایگاه رفیع خود برسد و دست همه صادر کننده ها را بگیرد. این موضوع تخصصی با توجه به گستردگی شعب خارج از کشور این بانک، خیلی دارای اهمیت است. که در همکاری های آتی با بانک های بزرگ اروپایی این راه تسهیل خواهد شد. بانک صادرات ایران با همکاری همه مسئولان رونق خاص خود را خواهد داشت.

در این نشست مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه در اجرای برنامه های کوتاه مدت وعده داده شده، صورت های میان دوره ای ٣ ماهه، ٦ ماهه و ٩ ماهه بانک بعلاوه گزارش تفسیری به سازمان بورس داده شده تاکید کرد: در روزهای آینده باقی مانده تا پایان سال با ارائه برخی جزییات بیشتر به این سازمان (و در صورت تائید بورس)، نماد بانک باز خواهد شد و در عین حال  برنامه های بانک برای سودآوری طی ماه های سال آینده با جدیت ادامه دارد به نحوی که به طور هفتگی برای بخش های مختلف بانک برنامه ریزی شده است.