arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۰۸۶۱۸
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۲ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷

ساعی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: انتخاب برخی مدیران وزارت نیرو از طریق فراخوان، سبب می شود تا افراد با انگیزه تری فرصت حضور در سطوح بالای مدیریتی پیدا کنند

زهرا ساعی، نماینده تبریز در مجلس گفت: فرآیند تعریف شده برای انتخاب مدیران از طریق فراخوان، فرایند درست و خوبی است و قاعدتاَ مورد حمایت مجلس نیز خواهد بود. اما نکاتی هم می‌بایست برای دوام بلند مدت و بهبود تدریجی کار حتما لحاظ شود. از جمله دقت نظر کامل در انتخاب معیارهای گزینش مدیران و همینطور انتخاب داوران و ارزیابان بی‌طرف و متخصص، می‌تواند تضمینی بر صحت اجرای کار و پایداری این موضوع در بلندمدت و توسعه تدریجی آن در سایر بخش‌های کشور باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه کشور نیازمند تزریق انگیزه و امید در بدنه مدیریتی است، گفت: انتخاب مدیران از طریق فراخوان کمک خواهد کرد تا افراد با انگیزه و پر انرژی‌تری فرصت حضور در سطوح بالای مدیریتی پیدا کنند.

زهرا ساعی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به فراخوان وزارت نیرو برای انتخاب برخی از مدیران بخش آب و حوزه ستادی این وزارتخانه، گفت: این طرح جزو وعده‌های پیشین وزیر نیرو در زمان اخذ رای اعتماد بوده و چندی قبل نیز یکی از مدیران کل حوزه ستادی این وزارتخانه، به همین روش انتخاب شده بود. قاعدتاَ فراخوان فعلی نیز در ادامه فرآیندی است که پیش از این آغاز شده بود.

وی افزود: در فضایی که کشور به جد نیازمند تزریق انگیزه و امید در بدنه مدیریتی است، روش انتخاب مدیران بر اساس فراخوان، از آنجایی که مبتنی بر داوطلبی و اعلام آمادگی مدیران است، کمک می‌کند تا مدیرانِ با انگیزه و پر انرژی‌تری فرصت حضور در سطوح بالای مدیریتی کشور و استانی را پیدا کنند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از طرف دیگر اینکه یک وزیری در کشورمان از بخش قابل توجهی از اختیارات خود در حوزه انتصابات، به نفع شایسته گزینی می‌گذرد، کار خوب و ارزشمندی است و می‌بایست مورد حمایت قرار گیرد.

ساعی در تکمیل این بخش از سخنان خود گفت: فرآیند تعریف شده برای انتخاب مدیران از طریق فراخوان، فرایند درست و خوبی است و قاعدتاَ مورد حمایت مجلس نیز خواهد بود. اما نکاتی هم می‌بایست برای دوام بلند مدت و بهبود تدریجی کار حتما لحاظ شود. از جمله دقت نظر کامل در انتخاب معیارهای گزینش مدیران و همینطور انتخاب داوران و ارزیابان بی‌طرف و متخصص، می‌تواند تضمینی بر صحت اجرای کار و پایداری این موضوع در بلندمدت و توسعه تدریجی آن در سایر بخش‌های کشور باشد.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نگاه به آینده بایستی در انتخاب معیارهای ارزیابی مورد توجه قرار بگیرد، ادامه داد: به همین دلیل در نظر گرفتن تبعیض مثبت به نفع زنان و جوانان و همچنین لحاظ اولویت‌هایی برای انتخاب مدیران بومی و نیز توجه به بحث جانشین پروری با در اولویت قرار دادن انتخاب مدیران از درون دستگاه‌ها، توصیه می‌شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه سرعت عمل در انجام این برنامه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، عنوان کرد: بایستی در زمانبندی و اجرای این فرایند، تمهیدات لازم به نحوی دیده شود که انجام کار به نوعی مشمول مرور زمان و فرسایشی شود.

نظرات بینندگان