arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۳۹۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۹ - ۱۵ آبان ۱۳۹۷

عدم بی طرفی فیسبوک در بحران میانمار حاشیه ساز شد

برخی گزارش ها نشان می دهند فیسبوک نتوانسته قانون بی طرفی را در خصوص بحران میانمار رعایت کند. این موضوع باعث برخی اعتراض ها به نحوه مدیریت زاکربرگ شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

برخی گزارش ها نشان می دهند فیسبوک نتوانسته قانون بی طرفی را در خصوص بحران میانمار رعایت کند. این موضوع باعث برخی اعتراض ها به نحوه مدیریت زاکربرگ شده است.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، به نظر می رسد فیسبوک آنطور که باید در موضوع میانمار بی طرف نبوده است. بنابراین فیسبوک در حفظ حقوق بشر در میانمار شکست خورده است.

بر اساس گزارش سه ماهه منتشر شده توسط فیس بوک در مورد نقش این شرکت در میانمار فیسبوک متهم به "ایجاد یک محیط کارامد" برای سوء استفاده از حقوق بشر شده است.این گزارش مربوط به آزار و اذیت مسلمانان روهینگیا در میانمار است.

فیسبوک اعتراف کرده که قادر به جلوگیری استفاده از پلتفرم رسانه های اجتماعی برای ایجاد خشونت در میانمار نیست. این گزارش مستقل که توسط غول تکنولوژیک شبکه های اجتماعی منتشر شده نشان می دهد که فیسبوک برای سوء استفاده از اهالی میانمار مورد توجه قرار داشته است.

به نظر می رسد یک اقلیت از کاربران (در میانمار) به دنبال استفاده از فیسبوک به عنوان یک پلتفرم برای تضعیف دموکراسی و تحریک خشونت های آنلاین هستند. این در حالیست که این کار به شیوه های مختلف انجام شده است، از جمله ترور شخصیت، گسترش شایعه، و گفتار نفرت انگیز علیه اقلیت ها.

در اواسط سال 2018 حدود 20 میلیون کاربر فیسبوک در میانمار حضور داشتند که در تمامی سیستم عامل های فیسبوک شامل  اینستاگرام و واتساپ نیز فعالیت می کردند.

دولت میانمار با محکومیت بین المللی مواجه شده  که نتوانست آزار و شکنجه وحشیانه مسلمانان روهینگیا توسط نیروهای نظامی و افراطیون بودایی را متوقف کند. در ماه سپتامبر، سازمان ملل متحد یک گزارش منتشر کرد که از پاسخ "پاسخ آهسته و بی اثر" فیسبوک و دخالت این پلتفرم در وضعیت آن منطقه انتقاد می کرد.

بر اساس نظر کارشناسان توصیه می شود که این شرکت یک طرح کاهش ریسک برای انتخابات پارلمانی سال 2020 میانمار ایجاد کند، سازمان نظارت بر جرائم رایانه ای نیز از فیسبوک خواست تا اطمینان حاصل کند تعهداتش در مورد انتخابات ایالات متحده، نادیده گرفته نمی شود.

الکس واروفکا، مدیر سیاست های محصولات فیس بوک، در بیانیه ای گفت: " فیسبوک مدت هاست روی کاهش مشکلات تلاش می کند. طی سال جاری ، ما به شدت برای بررسی سوءاستفاده از فیسبوک در میانمار سرمایه گذاری کرده ایم و حتی در حال حاضر نیز اقدامات اصلاحی درستی را انجام می دهیم. اما می دانیم که باید بیشتر تلاش کنیم."

 

نظرات بینندگان