arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۱۴۰۲۰
تعداد نظرات: ۶۳ نظر
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۰۸ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۲

حسن روحانی: قول می‌دهم که احترام را به پاسپورت ایرانی برگردانم/ دوست دائمی و دشمن دائمی وجود ندارد

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: آزادی رسانه‌ها اعم از روزنامه‌ها، سایت‌ها و رسانه ملی یکی دیگر از عوامل جلوگیری از فساد اقتصادی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :



حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: قول می‌دهم که احترام را به پاسپورت ایرانی برگردانم.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بامداد جمعه در برنامه انتخاب ایرانی که در شبکه جهانی جام‌جم با موضوع پاسخ به سوالات ایرانیان خارج از کشور، پخش می‌شد، طی سخنانی، اظهار داشت: کشور بزرگ ایران در سال‌های اخیر با معضلات و مشکلات اقتصادی و حتی اجتماعی، فرهنگی و به ویژه در زمینه سیاست خارجی و روابط خارجی مواجه بوده است که تبعات آن نه تنها شامل حال همه مردمی که در این سرزمین زندگی می‌کنند، شد حتی شامل حال شما عزیزان که در گوشه و کنار جهان زندگی می‌کنید نیز شد.

وی ادامه داد: خیلی دوست ندارم که شما را به عنوان ایرانیان خارج از کشور یاد کنم، همه ما ایرانی هستیم و فاصله جغرافیایی نمی‌تواند به وحدت، هویت و هویت ملی ما تاثیر بگذارد بنابراین ایرانی، ایرانی‌ست. هر کجا هست ایرانی است و همه ما به ایرانی بودن در فرهنگ ایرانی و اسلامی خودمان مغرور هستیم و با افتخار از آن یاد می‌کنیم.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری افزود: در برابر مشکلاتی که ما امروز با آن مواجه هستیم خوشبختانه به دلیل توانمندی‌های مدیریتی و سرمایه انسانی و سرمایه علمی و فرهنگی و داشتن متخصصان، صاحب‌نظران، دانشگاهیان، نخبگان و افراد با تجربه و مدیران لایق از یک طرف و داشتن منابع بسیار غنی از سوی دیگر و جایگاه بسیار مهم این سرزمین که سرزمینی استراتژیک است، از نقطه نظر دیگر راه حل مشکلات و عبور از معضلات گرچه کمی دشوار است اما حتما ممکن است که با یاری همه ایرانیان و همه آنها‌یی که برای توسعه این کشور می‌اندیشند، امکان‌پذیر خواهد شد.

روحانی در ادامه تاکید کرد: 5 دوره نماینده مجلس شورای اسلامی بوده‌ و در مرکز قانون‌گذاری، رئیس کمیسیون سیاست خارجی و دفاع بودم و 16 سال دبیر شورای عالی امنیت ملی و 20 سالی هست که عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستم که در آن سیاست‌های کلی تهیه و تدوین می‌شود. امروز عضو مجلس خبرگان رهبری هستم و علاوه بر این، سال‌هاست که رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص هستم و بسیاری از تحقیقات مربوط به بخش اقتصادی، فرهنگی، سیاست داخلی و خارجی و سیاست‌های اجتماعی در این مرکز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی در همین زمینه افزود: علاوه بر این من دانش‌آموخته حوزه علمیه قم تا درجه اجتهاد هستم و هم دانش‌آموخته حقوق از دانشگاه تهران، در خارج از کشور در دوره‌های فوق لیسانس و دکترا دانشجو هستم؛ مجموعه دانش و توانمندی علمی بنده و تجربه‌های علمی که داشته‌ام، فکر می‌کنم این توان را در من ایجاد کرده باشد تا بتوانم در خدمت مردم و در خدمت کشور برای اداره بهتر بخش اجرایی کشور باشم.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری، در ادامه اظهار داشت: مدیریت‌های قبلی من در بخش‌های مختلف سیاست‌گذاری،‌ قانون‌گذاری و البته در بخش اجرا هم به عنوان مسئول دبیرخانه در 16 سال و به عنوان کسی که در دوران دفاع مقدس رئیس ستاد قرارگاه خاتم‌الانبیاء و فرمانده پدافند هوایی بودم، بنابراین تجربیات گذشته توان را در من ایجاد کرده که امروز بتوانم در مسائل اجرایی کشور مسئولیت را برعهده بگیرم. البته می‌دانیم که اداره کشور به مفهوم استفاده درست از همه کارشناسان و متخصصان و برنامه‌ریزی درست اجرایی و ایجاد هماهنگی و در بسیاری از موارد، اجماع ملی است.

روحانی در ادامه سخنانش تصریح کرد: منظور از اجماع ملی یعنی اجماع همه مسئولان رده بالا، همزمان با افکار عمومی جامعه و من در همه این زمینه‌ها تجربیات فراوانی در سال‌های گذشته داشته‌ام. سابقه افراد گویای این است که چه کارهایی انجام داده‌اند. سابقه من در سمت‌های مختلف در سال‌های گذشته می‌تواند این شهادت را بدهد که آنچه من گفته‌ام در عمل هم به آن پایبند بوده‌ام.

"علاوه بر اینکه در موضوعات مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، در مرکز تحقیقات استراتژیک در مجموع بیش از 300 جلد کتاب زیرنظرم تالیف، تدوین، چاپ و منتشر شده است که هموطنان عزیز ما می‌توانند مطلع باشند از آنچه که در این کتاب‌ها آمده و این نشانه پشتوانه و کوله بار علمی و تجربی است که برای اداره کشور در اختیار دارم.

وی در ادامه اظهار داشت: کشور ما در حال حاضر در زمینه اقتصادی مشکلات عمده‌ای دارد که از جمله آن تورم و موانع بخش صادرات است که باید برای رفع آنها برنامه‌ریزی دقیق صورت گیرد؛ برنامه اقتصادی‌ام بر دو محور استوار است یکی تولید ثروت ملی و دیگری توزیع عادلانه ثروت که این‌ها دو هدف اساسی در برنامه اقتصادی بنده است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید کرد: اگر ما بتوانیم ثروت ملی را افزایش دهیم، یعنی زندگی و معیشت مردم را بهبود بخشیده‌ایم. برای ایجاد ثروت ملی اقدامات فراوانی باید انجام شود که مهمترین آن بهبود فضای کسب و کار است. با بهبود فضای کسب و کار می‌توانیم به تولید در بخش های صنعت، کشاورزی و خدمات رونق دهیم.

"اگر تولید رونق یابد، معنای آن این است که در بازار، کالا و خدمات بیش از تقاضا خواهد بود، وقتی که تولید بالاتر از تقاضا باشد، می‌تواند تعادل قیمتی ایجاد کرده و حتی در مسئله تورمی که مورد سوال بوده است، تورم را مهار کرده و کنترل کند البته تورم عوامل مختلفی دارد که یکی از آنها مربوط به تولید است.

روحانی همچنین تصریح کرد: نرخ رشد نقدینگی ما در سال‌های اخیر بسیار بالا رفته و کشور از 68 هزار میلیارد تومان نقدینگی در سال 84، امروز به بالای 450 هزار میلیارد تومان رسیده‌ است، معنایش این است که نقدینگی تقریبا به حدود 7 برابر رسیده است. قیمت کالاها در طول این چند سال، 300 درصد افزایش یافته است و ما برای اینکه تورم را حل کنیم، یکی از راه‌هایش این است که باید نقدینگی را به سمت تولید هدایت کنیم.

وی افزود: امروز مشکلی که وجود دارد این است که نقدینگی ما به دلیل عدم بهبود فضای کسب و کار به سمت دلالی حرکت کرده است که گاهی این نقدینگی به سمت خرید سکه، خرید ارز خارجی و دلار و گاهی به سمت زمین و مسکن رفته است. هر کجا که سیل نقدینگی حرکت کرده، ویرانی به دنبال آن آمده است. باید کاری کنیم تا نقدینگی به سمت تولید هدایت شود.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: ما باید با رانت‌خواری و فساد مبارزه کنیم چرا که بدون مبارزه با فساد تولید رونق پیدا نمی‌کند؛ باید خدمات لازم را در اختیار تولیدکنندگان و کارآفرینان قرار دهیم تا بتوانیم هم معضل بیکاری را حل و معضل تورم را مرتفع کنیم. البته اقشار کم درآمدی هستند که برای آنها بسته‌های حمایتی مد نظر قرار داده شده است؛ از جمله آنها، این است که 5 میلیون نفر دارای بیمه خدمات درمانی نیستند که باید این بیمه را برای آنها توسعه داده و همگانی کنیم. تمام مردم ایران باید دارای این امکانات بوده و تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

روحانی ادامه داد: امروز مخارج درمان سنگین است و همگانی کردن بیمه خدمات درمانی باعث می‌شود تا این مخارج تعادل پیدا کند. در بخش‌های دیگر هم بسته‌های حمایتی برای اقشار کم درآمد داریم، اساس سیاست ما بالا بردن ثروت ملی، رونق تولید و اشتغال و بهبود فضای کسب و کار است.

وی در ادامه سخنانش به راه‌های مقابله با تحریم‌ها در دولت آینده اش اشاره کرد و افزود: گفته می‌شود که اگر من رئیس‌جمهور شوم، تحریم را بر می‌دارم واقعیت این است که بخشی از تحریم که عمدتا تحریم آمریکا می‌شود، از دیرباز با آن آشنا بوده‌ایم و با این تحریم‌ها مقابله کرده‌ایم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس توانستیم از کشور دفاع کنیم و همین‌طور توانستیم از کنار تحریم‌ها عبور کنیم اما در سال‌های اخیر دو مشکل پیش آمده است، مشکل اول این است که بحث تحریم در شورای امنیت سازمان ملل آغاز شده که این بی‌سابقه بوده یعنی تحریم‌های گذشته، تحریم سازمان مللی نبود.

روحانی در همین زمینه تصریح کرد: نکته دوم این است که ما همواره فاصله‌ای را بین اتحادیه اروپا و آمریکا بوجود آورده بودیم که این فاصله گاهی بسیار استراتژیک و گاهی تاکتیکی بود. اما به هر حال این فاصله در عمل وجود داشت. ما در پرونده هسته‌ای هم این کار را کردیم. ما بین اروپا و آمریکا فاصله ایجاد کردیم. سفیر روسیه در اجلاس شورای حکام نوامبر 2003 در آذر 82 وقتی که سه کشور اروپایی با آمریکا در شورای حکام مشاجره داشتند، گفته بود که من در دهه‌های اخیر چنین منظره‌ای را مشاهده نکرده بودم، به نحوی که در یک اجلاس بین‌المللی، 3 کشور مهم اروپایی یک طرف باشند و آمریکا طرف مقابل آنها باشد بنابراین این وابسته به هنر دیپلماسی و هنر دولتمردان و همه مسئولان است که نگذارند اجماع علیه کشور شکل بگیرد."

وی افزود: از اجماع، به اجماع جهانی همواره یاد می‌شود ولی مقصود از اجماع جهانی، اجماع قدرت‌های بزرگ است وگرنه بسیاری از کشورها به خصوص جنبش غیرمتعهدها، حامی ایران هستند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: به دلیل اجماعی که بین اروپا و آمریکا و یا قدرت‌های بزرگ به شکلی صورت گرفته، مشکل بیشتر شده است. باید از راهی که دشمن استفاده کرده، استفاده کنیم؛ دشمن توانسته با بهانه‌هایی یک اجماع علیه ایران بین قدرت‌ها بوجود آورد و ما هم باید با تلاش و فعالیت و مذاکره جدی، بتوانیم کاری کنیم که این اجماع را شکسته و فاصله‌های لازم را بوجود آوریم و فضای تنفری را ایجاد کرده و قدم به قدم با تحریم‌ها مقابله کنیم؛ این کار یک شبه امکان‌پذیر نیست به دلیل تجربه فراوانی که من در این زمینه دارم، می‌دانم که این کار شدنی است اما باید قدم به قدم پا را پیش بگذاریم و به سمت حل معضلات برویم.

 روحانی در ادامه سخنانش در برنامه انتخاب ایران شبکه جام جم سیما، با بیان اینکه مذاکره به اعلام مواضع نیست، گفت: مذاکره‌ این نیست که ما با جمعی اعلام موضع کنیم و آنها هم اعلام مواضع کنند، مذاکره به این معناست که در خصوص موضوعی بحث و بررسی کنیم و در مذاکره باید پل زده شود تا به نقطه مشترک برسیم و در آن صورت است که می‌توان مسائل را حل و فصل کرد.

وی با بیان اینکه موضوع تحریم در میان مدت و نه کوتاه مدت قابل حل است، تاکید کرد:علامت سوابق، تفکرات، راهبردها و شعارهای شخصی که رئیس جمهور خواهد شد، به داخل و خارج از کشور نشان داده می‌شود. این علامت اعتدال، عقلانیت و منطق و یا افراطی‌‌گری و تندروی خواهد بود. کل این کار در اختیار مردمی است که روز 24 خرداد پای صندوق آرا خواهند رفت و یا در مسیر اعتدال و عقلانیت و یا در مسیر دیگر توجه خود را نشان می‌دهد؛ آنچه می توانم بگویم آن است که دولت من دولت تدبیر و امید است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در خصوص سیاست خارجی دولت آینده و اینکه رئیس جمهور آینده  چه تصمیماتی درباره ایرانیان خارج از کشور اتخاذ خواهد کرد، اظهار داشت: در واقع همه سوالات به سیاست خارجی بازمی‌گردد. باید بدانید که ارزش پاسپورت علامت نوع رابطه ما با دنیاست؛ اگر روابط ما با کشوری، قاره‌ای یا کل جهان صمیمی و بر مبنای احترام متقابل و منافع متقابل، روابط گرمی شد، آنوقت شهروند ایرانی در آن کشور جایگاه دیگری پیدا می‌کند، در آن صورت چهره ایرانی را که می‌بینند، به عنوان چهره دوست نگاه می‌کنند و پاسپورت هم جایگاه خود را پیدا می‌کند.

روحانی با بیان اینکه اگر بین دو کشور اعتماد نباشد، رابطه خوب هم به تبع برقرار نخواهد شد، اظهار داشت: اگر اعتماد باشد ولی منافع متقابل نباشد، باز هم رابطه خوب ادامه پیدا نمی‌کند، اگر منافع باشد و احترام باشد، ولی اعتماد نباشد، باز هم این رابطه ادامه پیدا نخواهد کرد، همه این اصول باید در کنار خود چیده شود تا روابط بهتری با دنیا برقرار شود.

وی افزود: مهمترین برنامه من بعد از مسئله اقتصاد و معیشت مردم، ساماندهی صحیح روابط خارجی کشور با دنیاست؛ نباید فکر کنیم در دنیای امروز دوست دائمی یا دشمن دائمی وجود  دارد. دوستی و دشمنی را منافع متقابل و احترام متقابل می‌سازد. ما باید به این نکته توجه کنیم که در دنیای امروز  هیچ کشوری نمی‌تواند دور خود حصار و دیوار بکشد. ضمن آنکه هیچ کشوری در انزواع به توسعه نمی‌رسد، همچنین در جهان امروز بدون ارتباط با جهان، زندگی خوب اساسا امکان‌پذیر نیست.

این اندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: جهان امروز جهانی است که اتصالات فراوانی پیدا کرده و باید نقش ایران را با حفظ منافع، مدنظر قرار دهیم و نگذاریم توطئه دشمن در زمینه انزوای ایران عملی شود؛ پس حتما باید روابط خود را با دنیا و همسایگان تصحیح کنیم. همسایگان مزیت‌های فراوانی اعم از فرهنگ، اقتصاد و امنیت ملی برای ما دارند بنابراین باید بدانیم که کشورهای همسایه اولین کمربند امنیت ملی یا خدای ناکرده تهدید ملی خواهند بود.

روحانی درا دامه سخنانش با بیان اینکه ایران با 15 کشور همسایه است و باید با آن کشورها روابط صمیمانه‌ای برقرار کند، اظهار داشت: با برخی از این کشورها روابط خوبی داریم که باید آن را به روابط بهتر تبدیل کنیم و با برخی از این کشورها روابط مناسبی نداریم که باید مشکلات را حل و فصل کنیم؛ البته باید اولویت ما در ارتباط با کشورهای همسایه، سرمایه‌گذاری، تجارت، حمل‌و‌نقل، ترانزیت و مسائل فرهنگی باشد اما در عین حال ارتباط با سایر کشورها هیچ مشکلی را برای ما ایجاد نخواهد کرد.

وی گفت: امروز رابطه ما با آمریکا در حد تخاصم است که باید تلاش کنیم این حد را با تدبیر و برنامه‌ریزی پایین بیاوریم و حداقل به تنش برسانیم. اما باید بدانیم با دشمن هم باید تعاملی داشته و اولا دشمنی را کم کنیم؛ ثانیا نگذاریم دشمنی‌هایش تاثیرگذار باشد، هنر در شعاردادن نیست چرا که شعاردادن آسان است؛ هنر در آن است که نگذاریم دشمن در توطئه‌ای که علیه ملت ما دارد، موفق شود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین در بخش دیگری از سخنانش درخصوص مشکلات بانکی ایرانیان خارج از کشور، تصریح کرد: ایرانیان داخل کشور هم که می‌خواهند با خارج از کشور ارتباط داشته باشند، با مشکل بانکی روبه رو هستند، این مشکلات بانکی از تبعات تحریم است. برنامه دولت و تدبیر و امید آن است که انزوا را از بین برده و به عبارت دیگر برنامه دولت تدبیر و امید تعامل سازنده با جهان است و نه تقابل و ما جای این تقابل را با تعامل عوض خواهیم کرد.

روحانی در پاسخ به این سئوال که برنامه شما برای پرونده هسته ای ایران چیست و آیا باید ما هزینه گزافی را در این زمینه متقبل شویم؟ گفت: اصل بحث فناوری هسته‌ای جزو برنامه‌های توسعه کشورمان بوده و در چارچوب برنامه‌های‌های پیشرفت کشورمان قرار دارد. ما در این زمینه به صورت صلح آمیز عمل کرده‌ایم و تنها مشکلی که در این زمینه بوجود آمده، بحث غنی سازی است که به علت بهانه جویی‌های آمریکا و پس از آن آژانس بین‌المللی، بوجود آمده است.

وی افزود: ما این ادعاها را رد می‌کنیم زیرا تمام فعالیت هایمان را در زمینه هسته‌ای زیر نظر آژانس بین‌المللی هسته‌ای و قانون انجام داده‌ایم. تمام فعالیت‌های هسته‌ای ما با نظارت آژانس است. کار قانونی انجام می‌دهیم و برنامه هسته‌ای کشورمان در چارچوب برنامه توسعه کشورمان دنبال می‌شود اما باید در این زمینه با مذاکرات، نسبت به ادعاها عمل کنیم و در این زمینه به حل و فصل مسائل بپردازیم. مساله ما در این زمینه، هم ساخت نیروگاه هسته‌ای و هم غنی‌سازی و تولید انرژی هسته‌ای است و در کنار این موضوع، باید بحث اعتمادسازی را نیز دنبال کنیم و با این روند اجازه ندهیم که مشکلاتمان در این زمینه بیشتر شود.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در پاسخ به این سئوال که چقدر در دولت خود به احزاب مخالف اجازه فعالیت می‌دهید، با مهم قلمدادکردن بحث انتقاد و آزادی بیان اظهار داشت: مساله آزادی بیان و نقد و فعالیت احزاب، به عنوان یک اصل اساسی در کشور است. کشوری می تواند به رشد و توسعه دست پیدا کند که آزادی بیان و نقد در آن وجود داشته باشد،‌ در واقع توسعه اقتصادی بدون توسعه سیاسی امکان پذیر نیست.

روحانی افزود:‌نقد می تواند تصحیح کننده خطای دولت باشد. نقد حق مردم است و از لحاظ شرعی وظیفه‌ای را بر دوش آنها می‌گذارد، دولت امید از انتقاد سازنده انتقاد می‌کند؛ عملکرد من هم همین موضوع را نشان می‌دهد که در زمانی که مسئول پرونده هسته‌ای ایران بودم، نقدهای فراتر از نقدهای سازنده و بلکه حرف‌های تخریب کننده در زمینه عملکرد ما در پرونده هسته‌ای صورت می‌گرفت ولی در این زمینه از هیچ روزنامه و رسانه‌ای شکایت نکردم و جز در برخی از موارد که نیاز به توضیح داشت، در مقابل این انتقادات واکنش نشان ندادم.

وی با بیان اینکه اساس مردم‌سالاری با مشارکت مردم امکان پذیر است، اظهار داشت: باید بدانیم که مشارکت مردم تنها منحصر به انتخابات نیست و مردم باید در تمامی مراحل در اداره کشور مشارکت داشته باشند؛ مردم باید در زمینه تدوین برنامه‌ها و انتخاب وزیران نیز مشارکت کنند. برنامه من این است که در برنامه‌های اقتصادی از فعالان اقتصادی و کارآفرینان نیز دعوت کنم و از نظرات آنان نیز استفاده خواهم کرد. در انتخاب وزیران حتما با صاحب نظران آن حوزه‌ها مشورت می‌کنم و وزیری را انتخاب خواهم کرد که باعث افتخار صنف خود شود، البته بخش تاییدصلاحیت وزیران بر عهده مجلس است، اما در زمینه انتخاب این وزیر از نظر فعالان و صاحب‌نظران بهره خواهم برد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مشارکت مردم در کشور از طریق اعتماد سازی صورت می‌گیرد، گفت:‌ مردم وقتی همکاری و مشارکت می‌کنند که اعتمادشان به نظام جلب شده باشد و در واقع با همکاری مردم است که حل معضلات تسهیل می‌شود.

روحانی افزود: رئیس جمهور، مالک این کشور نیست و تنها مردم ایران مالک این سرزمین هستند و تمامی مسئولین کشور امانت‌دار بوده و باید امانت‌دار خوبی باشند و هیچگاه احساس مالکیت نکنند.

وی ادامه داد: مشارکت مردم در امور کشور در آنها احساس تعلق خاطر نسبت به کشورشان می‌کند و تا احساس مالکیت و مشارکت وجود نداشته باشد، ما نمی‌توانیم به پیشرفت برسیم.

روحانی در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌هایش برای حمایت حقوقی از ایرانیان خارج از کشور گفت: اگر فرد ایرانی مشکل تعویض پاسپورت و یا گرفتن پاسپورت و مشکل تمدید آن را دارد و یا حتی مشکل شناسنامه و حتی یک سند یا مشکل سربازی دارد، می توان آن را حل کرد. یکی از کارهایی که در زمان مسئولیتم در شورای عالی امنیت ملی انجام دادم و به نتیجه رساندم این بود که جوانان ایرانی که در خارج از کشور هستند ولو اینکه دوران خدمت سربازی را نگذرانده‌اند بتوانند سالی 3 ماه به ایران بیایند و برگردند تا رابطه‌شان با فرهنگ ایران و ملت ایران قطع نشود و این برنامه را جزو افتخاراتی می‌دانم که در آن دوران پیگیری کردم و با دستگاه‌های مربوطه هماهنگی‌های لازم را انجام دادم و با ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت امور خارجه به تفاهم رسیدیم و این مقررات را تصویب و اجرایی کردیم.

وی افزود: باید کاری کنیم تا همه ایرانیان به راحتی به داخل کشور رفت و آمد کنند. به دنبال این خواهم بود تا ایرانیانی که حتی از لحاظ حقوقی و قضایی مشکلی دارند با هماهنگی قوه قضائیه کاری کنیم که آن فرد ایرانی برای کوتاه‌مدت به داخل کشور رفت و آمد داشته باشد و بازگشت او را تضمین کنیم. رابطه ایرانیان با داخل کشور یکی از وظایف مهم دولت و به نفع همه ایرانیان است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ایرانیان باید احساس کنند که همه آنها سفیران ما در سراسر جهان هستند، افزود: ایرانیان باید به کشور خود احساس تعلق کنند و بدانند بین ایرانی ساکن اروپا یا تهران از لحاظ حقوق شهروندی تفاوتی وجود ندارد و هر دو ایرانی‌ و عضو ملت هستند و تفاوتی با هم نخواهند داشت. باید مشکلات ایرانیان را حل و فصل کنیم و شاید یکی از راه‌های آن دولت الکترونیک است. باید خیلی از کارها را بدون مراجعه حضوری حل و فصل کنیم. ممکن است در کشوری سفارتخانه یا کنسولگری جمهوری اسلامی ایران فعال نباشد و باید بتوانیم از طریق کشورهای همسایه کار را با دولت الکترونیک حل و فصل کنیم.

روحانی تصریح کرد: برای توسعه کشور نیاز به سرمایه داریم و قبل از اینکه به فکر سرمایه خارجی باشیم در ابتدا باید به فکر جذب سرمایه ایرانیان خارج از کشور باشیم. ایرانیانی در خارج از کشور هستند که سرمایه‌دارند و به کشورشان علاقه دارند، سرمایه آنها می‌تواند به کشور کمک کند و حتی منفعت متقابلی برای خود آنها داشته باشد.

وی ادامه داد: باید تسهیلات لازم را برای ورود سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور و سود و خروج آن انجام دهیم و اگر مشکلات و موانع را در این مسیر پیدا کردیم حتما لوایحی را به مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهیم کرد تا بتوانیم از سرمایه ایرانیان که رقم آن بسیار بالا است، در توسعه کشور استفاده کنیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مردم ایران در هر کجا که هستند، باید دولت را پناه و حامی خود بدانند و هیچگاه نباید حمایت دولت از سر مردم کم شود. بنده مخالف این هستم که اگر فردی تفکر یا سلیقه و نظر دیگری دارد اما به ایرانی بودن خود افتخار می‌کند و دلش می‌خواهد به کشور ایران خدمت کند، طرد شود. بلکه باید حامی او باشیم و اگر مشکلی برای او در خارج از کشور پیش آمد باید با همه ابزار حقوقی و سیاسی به حمایت از او بپاخیزیم تا او بداند که تنها نیست و دولت ایران در کنار همه ایرانیان است. لذا اگر این کار شد، آنگاه فرد ایرانی این احساس را خواهد داشت که او نیز در کنار ملت ایران است و باید بتواند همه امکاناتش را در خدمت نه تنها ملت ایران بلکه دولت ایران قرار دهد. لذا ما این برنامه‌ها را در دولت تدبیر و امید اجرا خواهیم کرد.

روحانی در پاسخ به سوالی درباره دانشجویان ایرانی خارج از کشور گفت: موضوع دانشجویان ایرانی خارج از کشور بسیار اهمیت دارد و متاسفانه آنها در ماه‌های اخیر با مشکلاتی مواجه شده‌اند؛ برنامه دولت امید این است که افرادی که در دوره کارشناسی هستند و مشکل دارند، بتوانند به کشور برگردند و ادامه تحصیل آنها در داخل کشور باشد چرا که ظرفیت خالی در داخل به اندازه کافی وجود دارد.

وی تصریح کرد: مشکل ایرانیان خارج از کشوری که در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا هستند و برای ادامه تحصیل مشکل دارند، در دولت آینده حل و فصل خواهد شد.  البته جذب آنها به داخل ایران بسیار مهم است. ایران از هر نقطه دیگر دنیا، گیرایی بیشتری دارد و معلوم است که هر ایرانی دلتنگ کشورش است و دوست دارد در آن خدمت کند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: برنامه دولت تدبیر و  امید این است که از همه متخصصان ایرانی و نخبگان ایرانی خارج از کشور استفاده کند.. من تنگ‌نظری‌هایی که امروز در رابطه با دانشجویان و اساتید وجود دارد و حضور در سمینارها و فرصت‌های مطالعاتی بسیار کم شده را نمی‌پسندم و کاملا با این تفکر مخالفم و معتقدم باید فضا را کاملا باز کنیم تا اساتید ما به خارج از کشور بروند و اساتید خارج کشور به داخل رفت و آمد کنند. گذشت، آن دنیایی که فکر کنیم اگر دو نفر با هم تماس گرفتند همه مسائل از بین خواهد رفت. امروز جهان، جهانِ اطلاعات است و همه به هم متصل هستند و لذا باید به مردم خود اعتماد کنیم و آنهایی که قصد خیانت دارند تعدادشان بسیار اندک است و حساب آنها جداست اما قاطبه ملت ایران عاشق کشورشان و منافع آن هستند و باید زمینه‌ای برای رفت و آمد اساتید و دانشجویان خارج از کشور به داخل فراهم کنیم.

وی تاکید کرد: عزیزان ما در خارج از کشور می‌دانند که حتی فارغ‌التحصیلان داخل کشور که تعداد آن سالانه 900 هزار نفر است، غالبا شغل مناسبی در اختیارشان نیست لذا ما برای اشتغال آنها برنامه جدی خواهیم داشت و جدی‌ترین برنامه اقتصادی‌ام در ماه‌‌های اول دولت حل معضل اشتغال به ویژه برای فارغ التحصیلان دانشگاه ها است و زمانی که این مشکل حل شد، خود به خود می‌توانیم ایرانیان تحصیل کرده خارج از کشور را به داخل جذب کنیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا برنامه عملی برای مقابله با فساد دارید، گفت: اولویت‌های برنامه دولت تدبیر و امید اصلاح نظام اداری است چرا که دولت در حال حاضر بیش از حد بزرگ شده است و در شرایط فعلی دولت باید کوچک‌سازی شود.مقررات ما گاهی دست و پا گیر است و باید اصلاح شود و لذا دولت باید به سمت الکترونیکی شدن برود.

روحانی تاکید کرد: در مسئله فساد باید به غیر از‌ سازمان‌های نظارتی که کار خود را انجام می‌ دهند و دولت آینده با آنها همکاری خواهد کرد، دو کار مهم نیز باید انجام بشود. اقدام اول گردش سریع اطلاعات است. من تمام دستگاه‌های اجرایی را موظف خواهم کرد که کلیه فعالیت‌های مالی را و پروژه‌هایی که خارج از مناقصه انجام می‌دهند را در معرض مردم قرار دهم تا اطلاعات کاملا شفاف باشد چرا که با گردش اطلاعات و شفافیت جلوی بسیاری از مفاسد گرفته می‌شود.

وی تصریح کرد: با دولت الکترونیک می‌‌توان جلوی فساد را گرفت. در حال حاضر مشکلاتی بین گمرک و بانک‌ها وجود دارد که به دلیل ارتباط‌های کاغذی است و لذا باید این ارتباط‌ها در فضای مجازی حل و فصل کنیم تا این فساد کم شود.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: آزادی رسانه‌ها اعم از روزنامه‌ها، سایت‌ها و رسانه ملی یکی دیگر از عوامل جلوگیری از فساد اقتصادی است.

روحانی تاکید کرد: می‌خواهم به همه هموطنان در سراسر جهان اعلام کنم که در دولت تدبیر و امید برای زبان فارسی تلاش ویژه خواهم کرد و گسترش این زبان مخصوصا برای نسل سوم و چهارم ایرانیان خارج از کشور از برنامه‌های من است و به همه هموطنان قول خواهم داد که بزرگان و افتخارات ایران را و میراث فرهنگی ایران و بزرگانی که برخی همسایگان در حال تصاحب آنها هستند را این افتخارات که جزو تاریخ و فرهنگ ماست را برمی‌گردانم و قول می‌دهم که اعتبار .  احترام را به پاسپورت ایرانی برگردانم.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶۳
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
25
375
احسنتم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
باشه!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
24
373
زمانه به سرعت در حال تغییر است.حسن روحانی کسی است که میتواند دولت و جامعه را با تغییر وفق دهد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
آره تو میفهمی!!!
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
22
321
صراحت لهجه روحانی خیلی جالبه مرحبا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
آفرین جک خوبی بود
Naser
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
22
302
درود به آقای روحانی.

واقعا از همه لحاظ از تمام کاندیده ها برترند.

چرا آقای خاتمی و هاشمی کاری نمی کنند؟؟؟

....
پاسخ ها
امید
| Netherlands |
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
جناب آقایان هاشمی و خاتمی سکوت شما و حمایت نکردن علنی شما از عارف و روحانی و عدم اجماع شما روی یک کاندیدا چیزی جز خیانت به مردم نیست..تا دیر نشده حرکتی بکنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
29
357
ایشان ذخیره شده بود برای چنین روزی انشاء الله با همت مردم پیش بسوی دولت تدبیر و امید با روحانی روحانی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
آره دقیقا! فقط یه چیز ایشون قبلا تو منچستر بازی میکرد؟
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
75
6
مثل خاتمی دو روست.با مردم رو راست نیست.این دلیل عدم اقبال عمومی به او و شکستش در انتخابات پیش رو است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
10
60
فقط دکتر عارف
ناشناس
|
United States
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
4
8
تنها امید ما بعد از خدا به تدبیر تو است
اصلاح طلب خوزستانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
24
با صلابت متین و با استدلال قوی و اغنایی و در خور شان ملت ایران و ایرانیان ارائه مطلب شد. روحیه ی شاد و خاتمی مسلک در آراستگی و بشاشیت ایشان موج می زند که نشان از نطم و انضباط برنامه ای و دیسپلین قوی دارد. دست زیاده خواهان و نهادهای غیر مسئول در اور اقتصادی را و نظامی را کوتاه کند روح علمی و منطقی بر امورش حاکم است باید به حقوق مطلوم در نظام بیشتر اشاره کند تاکید بر پرچم دار نهضت توسط بیت امام ره و پرهیز از متحجران و افراطگری و احزاب و نهادهای مدنی را برجسته تر بیان و حمایت نماید درود بر سه یاور خمینی هاشمی ،خاتمی ، روحانی ازبیان اصلاح طلبی و در ضمن عنایت به اصول ابا نداشته باشد زیرا روح حاکم بر دین و آئین ما غایتش اصلاح امور و توجه به انسانها و حقوق آنان با حفظ حرمت و کرامت و آزادگی است.
دکتری بیکار و در حال رفتن از کشور
|
Netherlands
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
12
من در شهر دور افتاده گناباد زندگی میکنم، متاسفانه در شهر ما هیچ کسی از عقاید و افکار آقای روحانی با خبر نیست و کاندیدایی بیشترین رای رو میاره که..... اونو به مردم سفارش کرده باشن که کسی نیست جز آقای جلیلی..واقعا نمیدونم چی کار کنم که بتونم حداقا به سهم خودم مردم شهرم رو آگاه کنم
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
6
6
آقای روحانی اصلا اصلاح طلب نیست رای ما اصلاح طلبان دکتر محمد رضا عارف . ضمناً شما هم اگر از دکتر عارف حمایت کنید و دست از سانسور خبری ایشان بردارید بسیاری از رای های خاموش اصلاح طلبان روشن می شود و مردم پای صندوق رای می ایند . البته به شرطی که شما اصولا اصلاح طلب باشید . در این ایام که اصول شما بیشتر نزدیک به اصول گرایان بوده . سیاست چیز کثیفی است و شما هم به کثافت ان دچار شده اید
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
20
احترام را به پاسپورت ایرانی برمیگردانم...خیلی لذت بردم...دولت تدبیر و امید پیروز است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
57
2
واقعا برای سایت انتخاب متاسفم که تمام نظرات مربوط به قالیباف را در سایت نمیگذارد. با این کار چی رو می خواد ثابت کنید.
تو یه سایت خبری تو ایران آزادی بیان نداریم (آخه چقدر ضعف)
من به حذب در ایران اعتقادی ندارم چون این حذب ها فقط موقع انتخابات ایجاد می شود بلکه باید یک حذب یک برنامه مدون داشته باشد و برای زمان انتخابات یکی را انتخاب کنند و اون حذب تمام مسئولیت انتخاب خویش را گردن بگیرد.
پس با این اوساف در ایران حذب نداریم
یعنی من هم طرفدار آقای خاتمی و هاشمی هستم و هم به دلیل مدیریت عالی و قوی آقای قالیبف که انسان معتدلی است, هستم. و بطور مثال دلیلی نمی دانم که آقای روحانی چون اسم خودش رو جزو اصلاحطلبا می داند به او رای بدم (چون حذبی وجود ندارد) بلکه اگر رای بدم به برنامه هاش و گذشته اش میدم.
که در حال حاضر قالیباف هم گذشته ی خوبی دارد و هم برنامه ی خوبی (به سایت قالیباف بروید تا ببنید برای هر شهری بهریز برنامه دارد), پس برای داشتن زندگی بهتر این فرد را از بین 8 کاندیدا برگذیدم.
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
6
انشالله که در مناظره امروز هم خوب ظاهر می شوند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
5
همانطور که اصولگراها قرار هست ۱۷ خرداد کاندیدشون معلوم بشه ما هم همینطور خواهیم بود چرا که اگر از همین الان کنار بروند برنامه ها و مناظره ها برای تبلیغ میسوزند
شهروند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
6
علاوه بر همه موارد مردم حقوق شهروندي مي خواهند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
7
به دنبال اعتدال بايد باشيم و با چپ و راست و اسم و گروه هم نبايد کاري داشته باشيم. کسي را ميخواهيم که براي مردم بتواند معاش و تحصيل و اشتغال و امنيت فکري و ذهني و نشاط و اميد به ارمغان بياورد.بنظر بنده با اين مقدار تجربه اي که ايشون دارند ، مي توانند بعنوان انتخاب اصلح در بين اين 8 نفر باشند.
تبی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
10
امیدوارم با اعتلاف عارف و روحانی شور و هیجان بین مردم برگرده..
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
5
4
اینها همش شعاره
رهگذر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
26
4
دوستان عزیز توجه کنن گول این حرفا رو نخورن درزمان آقای روحانی ایران محور شرارت شد ایشان سازشکار است آقای عارف خیلی بهتراست.
ریحانه
|
-
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
6
5
بابا این دکتر که از تو تهران جنب نمی خوره که
اگه رای می خواد باید بره به شهرستانها مثل قالیباف
ناشناس
|
China
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
3
7
من مشهديم. من از 100 نفري كه دسترسي داشتم درباره ي رأي سوأل كزدم
آمار رأي ها به شرح زير است:
25 درصد قاليباف
13 درصد جليلي
8 درصد ولايتي
7 درصد عارف
5 درصد روحاني
3 درصد رضايي
20 درصد رأي نمي دن
بقيه هنوز تصميم نكرفتند
اين در حالي كه خيلي ها آقاي روحاني و عارف و خوب نمي شناسند و تبليغاتي جزء از صداوسيما از اون ها در خيابان ها و مردم ديده نمي شه.
واقعا تبليغات آقاي عارف و روحاني در مشهد خيلي ضعيفه.
موفقيت اين دو نفر به 4 شرط وابسته است :
1 كمك خداوند
2 حضور قوي در شهرستان ها
3 حمايت آقايان خاتمي و هاشمي
4 حذف يكي از آن ها
هر يك از اين ها مححق نشه شرايط براي موفقيت سخت مي شه.
ناشناس
|
France
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
9
زنده باد روحانی
محمد سلامی کردستان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
20
از اقایان هاشمی خاتمی میخوام از روحانی حمایت کنند دیگه داره خیلی زود دیر میشه
سیدمهدی موسوی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
3
4
هنوز که هنوز است باز دو پهلو حرف می زنند !!!

جناب روحانی اسرائیل با ملت ایران دشمنی دائمی دارد یا خیر؟؟؟

واقعا" شما فکر می کنید دولت صهیونیستی اسرائیل از مواضع متخاصمانه خود علیه ایران و ایرانی دست خواهد کشید ؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
7
روحانی گزینه خوبیه
بهتر از ...
milad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
4
آقای روحانی دیگران نمــــــــــــــــــــــــــــــــــی گذارند و ما دیگه امیدی نداریم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
1
هرگاه بتوانیم صادر کننده واقعی باشیم ، پول به کشور وارد می شود و ثروت مردم و کشور افزایش می یابد . و وقتی ثروت افزایش یافت ( با نقدینگی اشتباه نشود ) ، تورم کاهش می یابد .
خب کی می توانیم صادر کننده باشیم ؟ اول باید تولید کننده باشیم و برای تولیدمان، آن طرف مرز مشتری باشد و به تولید ما نیاز داشته باشد . تحریم نباشیم و مشتری بتواند کالای تولیدی ما را بخرد . مشتری هم نباید در حال تخاصم با ما باشد و رابطه نسبتا خوبی هم با ما داشته باشد .
حالا بگویید کدام کاندید میتواند تورم را کاهش دهد و مردم و مملکت را ثروتمند و در نتیجه قدرتمند کند ؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
2
2
با حضور هرچه بیشتر و حداکثری خود علاوه بر بروز حماسه سیاسی شانس دکتر روحانی را برای ریاست جمهوری افزایش دهیم
مهدی یادکاری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
3
3
درود بر دکتر حسن روحانی ریس جمهور اینده جمهوری اسلامی ایران سرباز امام خمینی رحمت اله وهم سنگر مقام اعظما رهبری و حضرت ایت اله رفسنجانی و حامی ملت دلسوز همه اقشار مردم از بین برنده تنشها بین مسئولین و کشورها انشااله بحق امام زمان عج
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
1
اقای روحانی خیلی دوس دارم درباره مدرک تحصیلیتون از دانشگاه گلاسکو بدونم چرا من هرچی سرچ میکنم نامی از شما در این دانشگاه پیدا نمیکنم؟انتخاب مثل اصولگرایان برخورد نکن تو سایتاشون میرم درباره کاندیدای مورد نظرشون سوال میکنم اصلا منتشر نمیکنن در صورتی که نه توهینی میکنم نه حرف غیر واقعی میزنم
از بوشهر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
5
با سلام
بعد از رد صلاحیت هاشمی اینقدر ناراحت بودم که جز سکوت معنادار کاری از دستم بر نمیومد ...
من همیشه طرفدار اصلاحات بودم .... واقعا برام عجیبه که چرا این 2 با هم ائتلاف نمی کنند .... چرا آقای خاتمی و هاشمی گوشزد نمی کنند ؟
آقای روحانی شخص با صراحت کلامی بالا هستش ولی به نظر من ادبیاتی که استفاده می کنه خیلی خشک و دینی هستش ایشون باید خیلی راحت با مردم صحبت کنه .. نمی گم که عارف از این نظر بهتره ولی بدون کوچکترین بینش جانبدارانه امیدوارم یکی از این 2 تن به نفع دیگری کنار بره تا رای اون ها شکسته نشه ..
به امید پیروز جناح اصلاحات
سیامک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
2
3
جناب خاتمی حمایت کنبن لطفا....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
2
آقای دکتر روحانی بسیار خوب پیش اومدند تا اینجا انشاالله مناظره امروز هم به نفع ایشان پیش برود
مصطفی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
2
آقای روحانی شما لفظ امام را بر زبانها انداختید امید که یاد امام را دوباره احیاء کنید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
1
فایل های صوتی روحانی رو سایت باشپاه خ خبرنگاران نیست. چرا؟؟؟
ذبیح الله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
2
1
متاسفانه آقای روحانی بیشتر به حواشی می پردازند تا مبانی. عبور از بحران به این سادگیها نیست. ما کشور از سال 84 به این روزها رسید. حالا فکر کنید کشور از این روزها به کجاها میرسه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
1
بی خیال بابا.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
1
جناب اتنخاب هر بار پیام گذاشتم منتشر نکردی جوون مادرت این بار پیامم رو منتشر کن
اصلاح طلبان عزیز بدونن که اقای روحانی هیچ وقت خودشو اصلاح طلب ندونسته و به نظر من تا زمانی که ایشون رسما اعلام نکن که اصلاح طلبن و اجماع بین ایشون واقای عراف صورت نگیره ما باید به دکتر عارف رای بدیم سواد اقای دکتر عارف قطعا باعث پیشرفت ایران در زمینه ی تکنولوژی روز خواهد شد و از فرار مغز ها جلوگیری خواهند کرد به طوری که از هر ۲۶ دانشجوی دانشگاه شریف ۲۰ نفر تا ترم ۳ اپلای کرده اند به هر حال تصمیم با خودتان است.
بهنام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
2
شاهد حرف من باشید مردم دقیقه 90 بازی هاشمی خاتمی ازروحانی حمایت خواهند کرد......راه اصلاحات از صندوق می گذرد
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
3
امید است با انتخاب دکتر روحانی از وضعیت کنونی خارج شویم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
5
0
بابا خیلی خوشحالی ها
مردم هنوز مملکتشان را خیلی دوست دارن و مطمین باش که برای اینکه امنیت را از دست ندهند به روحانی رای نخواهند داد. چون روحانی به دشمن فقط باج میدهد
sasan
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
3
0
یه سوال از دوستان طرفدار تحریم اگه پاسخ منطقی دریافت کنم قسم می خورم خودم هم رای نمیدم
بزرگواران با تحریم ما عملا شانس اثر گذاری روی فضای موجود رو به صفر میرسونیم این تصور هم درست نیست که با تحریم ما درصد مشارکت میاد پایین چون هممون به خوبی میدونیم حتی اگه زیر 50 درصد مشارکت باشه صدا وسیما با نشون دادن صف های طولانی و وزارت کشور با روش هایی که خودش میدونه "حماسه"رو رقم میزنن،پس با این استدلال ها تحریم عملا هیچ سودی واسه ما نداره و شانس ما رو به صفر میرسونه،صفر مطلق
اما چرا اعتقاد دارم باید شرکت کرد؟دوستان حتی اگه 1درصد احتمال بدیم با رای دادن ما ممکنه فضا عوض بشه و رای ما اثر داشته باشه منطقیش اینه که رای بدیم چون همون 1 درصد هم از صفر مطلق بیشتره
در پایان امیدوارم روز 25 خرداد در سالگرد اون روز تاریخی جشن بزرگ نامزد دلخواهمون رو تو سراسر کشور بر پا کنیم
fatemeh
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
3
اگر آقایان هاشمی و خاتمی از ایشان حمایت کنند موج بزرگی در کشور به راه خواهد افتاد
سلام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
0
2
از انتخاب انتظار می رود تا پیش از روشن شدن تکلیف اصلاح طلبان خبرهای عارف را نیز به اندازه روحانی پوشش دهد
این پوشش یک جانبه موجب بدبینی و دو دستگی خواهد شد
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
3
زنده باد هاشمی رفسنجانی
آیت الله عاشقتیم
رای ما ، رای هاشمی
کامیار
|
Afghanistan
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
5
به امید وحدت همه اصلاح طلبان و ارشاد جناب آقای هاشمی و خاتمی و تشکیل دولت تدبیر و امید
کامیار
|
Afghanistan
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
4
به امید وحدت همه اصلاح طلبان و ارشاد جناب آقای هاشمی و خاتمی و تشکیل دولت تدبیر و امید
كيان
|
Austria
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
5
سلام برفرهيختگان و ازادانديشان
ما مديريت دكتر روحانى ديگر ايرانى ها در خارج از كشور از هر سبك و عقيده مذهبى و سياسى از هم فرار نمى كنند و انوقت است كه دوباره مردم دنيا به ايرانى حسرت مى خورند
به اميد ان روز
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
3
درود بر حسن روحانی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
2
3
درود بر شرافت تو مرد بزرگ سرزمین ایران
درود بر قول و حرفت مرد پاینده سرزمین ایران
درود بر تو دکتر حسن روحانی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
13
1
هه...
شما به حق دیگران احترام نذاشتی تو گفتگوی ویژه خبری و بیشتر از حقت حرف زدی حالا میگی احترام؟
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
3
چرا آقایان هاشمی و خاتمی در سایتهایشان کاندیدای مورد نظرشان را معرفی نمی کنند به این آقایان اعلام کنم امروز تکلیف شرعیشان را انجام دهید .خیلی از علما در 8 سال پیش از امثال آقای احمدی نژاد با این صحبتها که امام زمان برای آقای احمدی نژاد دعا می کنند .البته شما احتیاجی به این حرفها ندارید(به من خبر دادند که امام زمان برای . . . .) فقط کاندیدای مورد نظرتان را معرفی کنید این نتها خواسته من نیست بلکه خواسته اقشار مردم می باشد.با تشکر
جواد
|
Netherlands
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
2
19
احسنت شیخ اعتدال,مگر شما رییس جمهور بشی وما عزت واحترام در زمان خاتمی وایت ا... هاشمی را بازیابیم البته اگر این بار مردم انتخابشون هوشیارانه باشه وقدر بدانند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
2
4
خواهشا بلافاصله بریک نفر اجماع کنند تا بشود برای آن یک نفر تا روز انتخابات تبلیغ شود.
jamsheed
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
3
جناب روحاني گفنه هاي تو همه منطقي ومطلوب است .گفته هارا بعمل گر برساني خوب است با توجه بهاختيارت قانوني وتوانايي شخصي بونامه اي مدون ارايه نماييد كه يادرك ان اقبال بيشتري براي هواداري شما بدست ايد
كوروش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
0
3
خوشحالم كه جناب آقاي روحاني همچنين ديدگاه جالب وروشنفكرانه اي رودارندومطرح كردند اميداست به چنين طرزفكرزيبايي بتوانندجايگاه شايسته اي دراذهان ودلهاي ملت ايران پيداكنندوكانديداهاي محترم ديگرنيزازاين ديدگاه استقبال كنند
مصطفی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
1
2
حاجی ما حرف نداره
نظرات بینندگان