دوشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ | Monday, 23 April 2018
بروز رسانی شده در : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
دوشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ | Monday, 23 April 2018
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
بروز رسانی شده در : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
آخرین اخبار
  • حمله ترامپ به سوریه و ظهور بارقه ای از امید برای حفظ برجام / آیا ترامپ با پیشنهاد بولتون برای جنگ با تهران موافقت خواهد کرد؟
  • این روزها در ذهن اردوغان چه می گذرد؟ / چرا به صورت ناگهانی اعلام کرد انتخابات یک سال زودتر برگزار می شود؟
  • رحیمی پیش از عید از زندان مرخص شد
  • دلالی ها تمامی ندارد؛ فروش وقت سفارت ایتالیا در تهران؛ 1 تا 5 میلیون تومان!
  • روی جدایی روسیه و ایران حساب باز نکنید / طرحی که پوتین برای اجرای آن به تهران نیاز دارد
  • همراهی اروپایی ها با ترامپ در حمله به سوریه، او را در بحث برجام نرم می کند؟
  • دوران پساهسته‌ای پشت دیوارهای کره‌شمالی
  • جهانگيری از موافقان حضور بنده در شهرداری تهران است / در حال بررسی كانديداتوری شهرداری تهران هستم/ دوره‌های ثبات و موفقیت در شهرداري دقیقا در مواقعی بوده که بین مدیریت شهری و مدیریت نظام سیاسی تعامل خوبی وجود داشته / نتیجه چالش بر سر شهرداری بین دو جناح، به قدرت رسیدن آقای احمدی‌نژاد بود
  • ماجرای یک «ارشاد» جنجالی
  • افزایش فشار ترامپ به اروپایی ها در جهت پذیرفتن شروط آمریکا برای حفظ برجام / اروپا تاکنون مخالفت کرده است
فیلم/ روحانی در دفاع از فضای مجازی چه گفت؟

فیلم/ روحانی در دفاع از فضای مجازی چه گفت؟

فیلم/ خلاصه بازی سویا - بارسلونا در فینال کوپا دل ری 2018

فیلم/ خلاصه بازی سویا - بارسلونا در فینال کوپا دل ری 2018

فیلم/ خبر دستگیری سعید مرتضوی در یکی از شهرهای شمال کشور

فیلم/ خبر دستگیری سعید مرتضوی در یکی از شهرهای شمال کشور

فیلم/ استنداپ کمدی مهران غفوریان و کنایه به برنامه سال تحویل احسان علیخانی

فیلم/ استنداپ کمدی مهران غفوریان و کنایه به برنامه سال تحویل احسان علیخانی

فیلم/ فناوری فوق العاده کیا K900 هنگام استفاده از چراغ راهنمای خودرو

فیلم/ فناوری فوق العاده کیا K900 هنگام استفاده از چراغ راهنمای خودرو

فیلم/ شوخی محسن هاشمی در پاسخ به احتمال نامزدشدن مجدد برای پست شهرداری

فیلم/ شوخی محسن هاشمی در پاسخ به احتمال نامزدشدن مجدد برای پست شهرداری

کد خبر: ۱۱۷۰
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۱ - ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
صفحه نخست >> سیاست
پ

نادران: آنچه در تمام فتنه‌هاي گذشته دنبال مي‌شد، اصل ولايت فقيه بود

نماينده مردم تهران در مجلس گفت: بده بستان‌هاي اقتصادي به يك رويه نهادينه شده در بخشي از مجلس تبديل شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نماينده مردم تهران در مجلس گفت: بده بستان‌هاي اقتصادي به يك رويه نهادينه شده در بخشي از مجلس تبديل شده است.

به گزارش فارس، محمدحسين صفارهرندي وزير سابق فرهنگ و ارشاداسلامي و الياس نادران نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در ميزگردي با عنوان "عدالت؛ ديروز، امروز، فردا " كه در اردوي "جهاد اكبر 9 " اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر كشور برگزار شد به تشريح عدالت پرداختند.

در ادامه اين نشست، نادران با اشاره به اينكه اساسا در نگرش ليبراليسم و سرمايه داري، عدالت هيچ پايگاهي ندارد، گفت: آنها عدالت را بر مبناي برابري و كارآيي تعريف مي‌كنند؛ لذا كساني كه تربيت يافته اين نظام هستند و بعدها در كشور مسئوليت گرفتند چون پايبند به همين اصول بودند همان مسير را دنبال كردند.

وي با بيان اينكه متاسفانه امروز در محيط دانشگاه‌ها زماني كه با معتقدين به اين مكتب بحث مي‌كنيم به وجود نظام سياسي و اقتصادي در اسلام هيچگونه اعتقادي ندارند، خاطرنشان كرد: به همين دليل است كه وقتي اين مجموعه قدرت را در اختيار مي‌گيرد در طراحي برنامه‌هاي توسعه از برنامه اول تا چهارم اساسا عدالت جزو دغدغه‌هاي آنها به شمار نمي‌آيد؛ لذا اوج اين تفكر و مصداق تبلور يافته آن در برنامه چهارم قابل مشاهده است.

نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به اينكه در هيچ فصلي از برنامه چهارم به بحث عدالت اشاره نشد، افزود: چون برنامه چهارم توسعه با ابلاغ سياست‌هاي چشم انداز بيست ساله نظام همزمان شد، آنها براي اينكه بگويند ما خيلي هم از اين سياست‌ها دور نيستيم، روي جلد كتابي كه به عنوان مستند قوانين مدني برنامه چهارم چاپ كردند، پيش‌بيني شد كه از 4 برنامه توسعه كه از برنامه چهارم شروع مي‌شود، شعار برنامه هفتم عدالت باشد.

وي در ادامه گفت: از برنامه دوم توسعه مقام معظم رهبري سياست‌هاي كلي را ابلاغ مي‌كردند كه قوانين برنامه توسعه در چارچوب آنها انجام شود؛ لذا آنها بايد در واقع مسير اصلي را تعيين مي‌كردند ولي متأسفانه هيچ‌كدام از برنامه‌هاي گذشته يعني برنامه دوم، سوم و چهارم اينگونه نبود.

نادران خاطرنشان كرد: برنامه اول كه به واسطه جنگ شرايط خاصي را داشت ولي در برنامه دوم كه سياست‌ها ابلاغ شد، جز يك تصوير كلي كه بعضي از واژه‌ها را از سياست‌هاي كلي در قانون آوردند، هيچ تصوير محتوايي و عملي و عيني در اين برنامه مشاهده نمي‌شود.

وي در توضيح علت اين مسئله افزود: طراحاني كه بايد در مجموعه مديريتي كشور برنامه‌ريزي مي‌كردند، به دليل تعلقات فكري به اردوگاه غرب، اساسا اعتقادي به اين سياست‌ها و مجموعه‌اي كه يك تفسير كلي تعريف شده‌اي را تعقيب مي‌كرد، نداشتند؛ به همين دليل به حفظ ظواهر در مواد برنامه بسنده مي‌كردند ولي به لحاظ محتوايي هيچ سازوكاري را در اين خصوص تعريف نمي‌كردند.

وي با اشاره به اين واقعيت كه شعار عدالت يك شعار فطري است و همه آحاد بشر فطرتاً دوست دارند عدالت اجرا شود، گفت: سوسياليست‌ها از اين جهت فكري بشر استفاده كردند و يك روي ديگر سكه نظام سرمايه‌داري را در حكومت سوسياليستي خود نشان دادند.

نادران ادامه داد: در نظام سرمايه داري صراحتا مي‌گويند كه دغدغه ما عدالت نيست و در نظام سوسياليستي نيز ادعا مي‌كنند ابزارها را به نحوي به كار مي‌بندند كه در نتيجه اثري از عدالت باقي نمي‌ماند.

اين نماينده خانه ملت گفت: مي‌گويند در نظام سرمايه داري مثلا نظام تأمين اجتماعي تعبيه شد؛ يا نظام‌هاي توزيع پيش بيني شده و اين امر نسبت به آينده افراد سازوكارهايي را در نظر گرفته است؛ لكن هر آنچه اساسا در اين راستا در نظام سرمايه داري تعبيه شده است صرفا يك سوپاپ اطمينان بوده تا اصل نظام سرمايه داري آسيب نبيند و جامعه دست به شورش نزده و به سمت سوسياليسم مايل نشود.

وي تصريح كرد: البته نظام سرمايه داري هم به دليل مباني غلط انسان شناسي دچار تضادهاي داخلي شده و نمي‌توانند بحران‌هاي بوجود آمده را مديريت كنند؛ لذا در نهايت بشريت بيش از پيش به حقانيت نظام ديني پي خواهد برد و آنچه امروز در منطقه در حال رخ دادن است، نتيجه ثمره تلاش‌هايي است كه سال‌هاي سال انجام گرفته و شما در اين كشور با وجود تمام فراز و فرودها توانستيد اين الگوها را به دنيا ارائه كنيد.

نادران در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: پرچم جريان عدالتخواهي از ابتدا به دست امام بود و پس از آن هم اين راه به دست مقام معظم رهبري ادامه يافت؛ در مقابل نيز جرياني كه هم درحوزه گفتماني و هم در حوزه عملكردي از انقلاب زاويه گرفته بود و بعدها در قالب كارگزاران تبلور يافت، مديريت اجرايي كشور را به دست گرفت.

وي ادامه داد: انحراف ايجاد شده نسبت به گفتمان انقلاب در اين جريان، كار را به جايي رساند كه مجلس ششم تجلي تمام قد تقابل 2 خط شد؛ يكي خط امام بود و ديگري همين جريان كه نقطه تجلي خود را در نفي گفتمان انقلاب مي‌ديد به نحوي كه آرمان شهر آنها نظام بين‌الملل كه تحت سيطره نظام سرمايه داري قرار داشت، تعريف مي‌شد.

نماينده مردم در خانه ملت همچنين تصريح كرد: بعد از سال 82 يك اصلاح نظام مديريتي در حوزه گفتماني اتفاق افتاد و رفته رفته مديريت عمومي كشور به مسير اصلي كه خواست رهبري است بازگشت؛ لذا از اين مقطع مشاهده مي‌شود كه در قواي سه گانه چرخشي به سمت گفتمان انقلاب اسلامي شكل مي‌گيرد.

نادران ادامه داد: در اين برهه كساني كه در ساختار مديريتي سابق به صورت يك تشكل سياسي و اقتصادي متشكل شده بودند، ولو با كنار گذاشته شدن از مناسب رسمي منفعل نشده و به شكل خزنده خود را در مناسب دست دوم كه نه در معرض راي نمايندگان و نه در ديد مردم و نه در تيررس رصد رسانه‌ها باشد به بدنه مديريتي تحميل كرده و به لحاظ رفتار حزبي خود را بازسازي كردند.

وي از قول كاتوزيان ديگر نماينده مجلس گفت: اين جريان مديران خود در عرصه صنعت را جمع كرده و آنها را توجيه كردند تا در مواقع موارد نياز و زماني كه دولت بناي اتخاذ تصميمي خلاف منافع آنها را داشت با پالس دادن به دولت مانع از اين مسئله شوند.

نادران تصريح كرد: بايد نسبت به اين جريان مراقب بود و حوزه‌هاي رسانه و تشكل‌هاي دانشجويي و افكار عمومي مي‌توانند فضا را بر آنها تنگ كرده تا رفتارهاي خود را اصلاح كنند و به لحاظ عملكردي به سمت گفتمان انقلاب اسلامي سوق داده شوند.

نادران در خصوص فتنه سال گذشته اظهار داشت: مشخصه بارز فتنه اين است كه فضا را غبارآلود كرده و حق و باطل را در مي‌آميزند كه افرادي كه داراي مفسده هستند در اين فضا به اهداف خود برسند.

وي ادامه داد: فتنه منحصر به زمينه اجتماعي نيست و رانت‌هاي اقتصادي كه در حوزه اقتصاد و مديريت كشور وجود دارد، در حوزه‌هاي سياسي، تصميم سازي و تصميم گيري نمود پيدا مي‌كند؛ لذا فارغ از اينكه به دنبال شخص خاصي باشيم بايد كساني را كه مانع تحقق عدالت مي‌شوند را رصد كنيم و البته پيچيدگي رفتارها به نوعي است كه ممكن است به سادگي قابل تحليل نباشد؛ لذا هرچه اين پيچيدگي بيشتر باشد مسئوليت رصد كنندگان بيشتر است.

وي با بيان اينكه آنچه در تمام فتنه‌هاي گذشته دنبال مي‌شد، اصل ولايت فقيه بود، گفت: به همين دليل آنها با ابزارهاي متفاوتي وارد شده و متناسب با شرايط در داخل يا خارج حاكميت عمل مي‌كنند؛ فلذا همه اينها علي‌رغم تفاوت‌ها و اختلافات ظاهري كه در نگاه سطحي به چشم مي‌آيد همگي به يك نقطه ختم مي‌شوند و آن اصل ولايت فقيه است.

نادران در ادامه در خصوص موضوع دانشجوي پولي گفت: مخالفت ما با اين طرح به دليل نوع نگاهي بود كه تاكيد داشت بايد با افراد با تمكن مالي ارزش بدهيم و استدلال موافقان اين بود كه اين افراد با تحصيل در خارج از كشور باعث خروج ارز و همچنين مشكلات فرهنگي در جامعه مي‌شوند و با اين اوصاف ما ظرفيت اضافه دانشگاه‌ها را به اين قشر اختصاص دهيم.

وي ادامه داد: در اين صورت اين سوال مطرح است كه در صورت وجود چنين ظرفيتي، چرا به محرومين اختصاص داده نشود.

وي در توضيح معايب اين طرح اضافه كرد: خطرناكتر اين بود كه اين افراد بدون كنكور و بدون داشتن هيچگونه صلاحيت علمي به صرف تمكن مالي وارد دانشگاه‌ها مي‌شدند و اين محتمل بود كه نسبت اين دانشجويان به دانشجويان عادي به مرور زمان افزايش يابد و در پي آن زماني كه نسبت‌ها تغيير كرد، دغدغه‌ها نيز تغيير مي كند؛ لذا در آينده كه همين‌ها به مديران آينده نظام تبديل شوند هيچ تضميني مبني بر ايستادگي آنها بر آرمان‌ها و خطوط قرمز انقلاب در مقاطع حساس نيست.

نادران در خصوص يكشنبه سياه مجلس نيز گفت: شكايتي از هيئت رئيسه تنظيم شده و به كميسيون اصل نود ارجاع شد؛ اين كميسيون نيز گزارش خود را داد، لذا طبق قانون بايد اين گزارش در صحن علني مجلس قرائت شود.

وي ادامه داد: هدف ما از اين اقدام اين بود كه مانع از رويه شدن اين مسئله شويم و از باب شدن آن ممانعت كنيم.

اين نماينده مجلس همچنين با اشاره به برآورده نشدن انتظارات از مجلس هشتم كه تحت عنوان اصولگرايي بر سر كار آمد گفت: متاسفانه بده بستان‌هاي اقتصادي به يك رويه نهادينه شده در بخشي از مجلس تبديل شده است، به اين نحو كه برخي از نامزدها در انتخابات از كمك‌هاي مالي عده‌اي بهره‌مند مي‌شوند و در مقابل در طول مدت نمايندگي در سر به زنگاه‌ها تصميماتي در جهت منافع اين عده اتخاذ مي‌كنند.

نادران با اشاره به اينكه بايد يك علاج اساسي در اين خصوص انجام شود، يكي از راهكارها را استاني شدن انتخابات ارزيابي كرد.

وي همچنين اظهار داشت كه در انتخابات مجلس هشتم مجبور شديم به ساز و كاري تن بدهيم كه هر چند تحت عنوان جبهه متحد اصولگرايان از آن ياد مي‌شد با اختلاف سليقه‌هاي فراواني همراه بود و البته شيطنت‌هاي جريان قابل نيز مزيد بر علت شد تا مجلس هشتم از عمان ابتدا دچار انحراف شود.
ارسال به تلگرام
برچسب ها: نادران ، مجلس
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
نخست وزیر عاشق سلفی

نخست وزیر عاشق سلفی

ظهور یک رونالدوی دیگر

ظهور یک رونالدوی دیگر

یک آیفون X جدید به بازار آمد

یک آیفون X جدید به بازار آمد

یکی از 1000 مسافر جام جهانی2018 باشید

یکی از 1000 مسافر جام جهانی2018 باشید

جدیدترین راهکار رفع سفیدی مو

جدیدترین راهکار رفع سفیدی مو

راهکاری ساده و آسان برای پرپشتی مو

راهکاری ساده و آسان برای پرپشتی مو

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: دیدنی‌های امروز یکشنبه ۲ اردیبهشت ماه

تصاویر: دیدنی‌های امروز یکشنبه ۲ اردیبهشت ماه

۲/۴
تصاویر : حمله انتحاری داعش به مرکز ثبت احوال در کابل

تصاویر : حمله انتحاری داعش به مرکز ثبت احوال در کابل

۳/۴
تصاویر : ترور یک عضو گروه حماس در کوالالامپور

تصاویر : ترور یک عضو گروه حماس در کوالالامپور

۴/۴
تصاویر : جشن تولد ۹۲ سالگی ملکه انگلیس

تصاویر : جشن تولد ۹۲ سالگی ملکه انگلیس

ببینید!

فیلم/ دستگیری سارقان حرفه ای خودپردازهای تهران

فیلم/ شهرهایی که با تغییرات آب‌وهوایی غرق می شوند!

فیلم/ سلفی با جام لیگ قهرمانان اروپا در خیابان های کی‌یف

فیلم/ تیراندازی شدید در داخل کاخ پادشاهی سعودی

فیلم/ کره شمالی پس از ۴۰ سال صاحب «بانوی اول» شد/ تصاویری از کیم جونگ اون و همسرش

صوت/ نظرات دکتر داریوش شایگان درباره اهمیت سعدی: نقش «سعدی» در فرهنگ ایرانیان با نقش «کنفسیوس» در چین قابل مقایسه است

فیلم/ تصاویر خیره کننده ناسا از یک "پرورشگاه ستاره‌ای" عظیم

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

سعید مرتضوی دستگیر شد / دادگستری مازندران: مرتضوی به همراه یکی از بستگانش خانه‌ای در سرخرود مازندران اجاره کرده بود / او تحت الحفظ به مرجع قضایی در تهران اعزام شد

محمدرضا رحیمی از زندان آزاد شد

نامه رحیمی به احمدی نژاد در سال ۹۳: رفیق قدیمی! مرا سکه یک پول کردید / چوب لجبازی‌ها و آبروبری‌های گاه و بیگاه شما را می‌خورم

فیلم/ خبر دستگیری سعید مرتضوی در یکی از شهرهای شمال کشور

پزشکیان: صوت پخش شده درباره «دختر خوشگلا» شیطنت بود / سلیمی درباره معاهده پالرمو گفت مثل این است که در خواستگاری دختر خوشگلی را نشان دادند اما دختر زشت را به صیغه تو درآوردند / در فضای مجازی تنها بخش «دختر خوشگل» را پخش کردند

تصاویر : جشن تولد ۹۲ سالگی ملکه انگلیس

فیلم/ کره شمالی پس از ۴۰ سال صاحب «بانوی اول» شد/ تصاویری از کیم جونگ اون و همسرش

روی جدایی روسیه و ایران حساب باز نکنید / طرحی که پوتین برای اجرای آن به تهران نیاز دارد

حکم اعدام «بهمن ورمزیار» اجرا شد

درخواست مدیر «جامعه المرتضی»: قم به کشوری مستقل تبدیل شود؛ کشوری با مرز جغرافیایی، پرچم مخصوص و قانون اساسی مثل واتیکان / استقلال «کشور قم» هیچ مخالفتی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ندارد / واکنش آشنا: کمی مطالعه کنید

چه كسي در مجلس گفت «دختر خوشگلا...»؟

با گرفتن یقه مردم و جنگ و دعوا که امر به معروف نمی‌شود / یک دستگاه نظارتی نوشته بود فلان نوع هواپیما خوب نیست برایش نوشتم اصلا به تو چه ربطی دارد؟ / بعضی‌ها از فضای مجازی و اطلاع داشتن مردم بدشان می‌آید / در ۴ سال گذشته، ارز کاغذی را با هواپیما و با مشکل می‌آوردیم؛ ماشین مسلح می‌بردیم ارز را تحویل می‌گرفتیم / چند کارمند ارز‌ها را با گونی بین صرافی‌ها تقسیم می‌کردند؛ برخی دلار‌های خوب را برای خود نگه می‌داشتند! / مدیران دولتی ما روزه سکوت گرفته‌اند؛ نمی‌دانم از چه می‌ترسند / هر مدیری در برابر فشار‌ها عقب نشینی کند، از دولت برود

تیراندازی شدید در اطراف کاخ پادشاهی سعودی / ادعای برخی منابع: ملک سلمان به پناهگاه منتقل شد / پرواز جت های ارتش سعودی در سطح پایین بر فراز اسمان ریاض/ پلیس ریاض: به یک پهپاد تیراندازی کردیم+ویدیو

سعید مرتضوی دستگیر شد / دادگستری مازندران: مرتضوی به همراه یکی از بستگانش خانه‌ای در سرخرود مازندران اجاره کرده بود / او تحت الحفظ به مرجع قضایی در تهران اعزام شد

جنجال بر سر برگزاری یک جشن در برج سلمان مشهد / دادستانی: بازداشت معاون مدیر کل و رییس اداره ارشاد مشهد به دلیل «جریحه‌دار کردن عفت عمومی و عدم رعایت قوانین» / نماینده مشهد: می‌خواهند مشهد را تبدیل به شهری توریستی کنند / برج سلمان: مراسم قانونی بود و مجوز داشت

اعتراف راننده به تجاوز: بعدا فهمیدم او شوهر داشت / فرار کرد اما با زور او را برگرداندم

کدام سکانس از سریال «پایتخت» دیشب حذف شد؟+تصویر

یک ادعا: بازیگر بی‌حجابِ سریال «پایتخت»، منشیِ موسس مقتول شبکه‌های جم است / وقتی تلویزیون با فرض ایرانی نبودن نگین میرزایی، از خط قرمز خود عبور کرد!

همه آنچه درباره «نسیم نجفی اقدم»، عامل تیراندازی به مقر یوتیوب می‌دانیم؛ «سلبریتی شبکه‌های اجتماعی»، «گیاه خوار»، «فعال حقوق حیوانات» و فعال در رشته «زیبایی اندام» +ویدئو

حکم اعدام «بهمن ورمزیار» اجرا شد

عکس/ سعید تاجیک عامل اهانت به آیت‌الله هاشمی در تلویزیون/ فردی با سابقه فحاشی، در شبکه آموزش، چه چیزی را آموزش می‌دهد؟

یاد و خاطره رکوردهای طلایی احمدی نژاد زنده شد/ رکوردشکنی‌ها در بازار ارز لحظه‌ای شد: دلار ۵۷۰۰، یورو ۶۵۰۰ تومان / افتضاح سقوط پول ملی؛ به مردم توهین نکنید و در مورد این فاجعه، توضیح دهید

وزیر ارتباطات، اولین قربانی افشای اطلاعات خصوصی در «سروش» + تصوير

تصاویر : حاشیه های سفر رهبر کره شمالی و همسرش به چین

وکیل خانواده ستایش: اعدام، راه‌حل نیست / خانواده ستایش به حال خود رها شدند / طبق قوانین، پسر بالای ۱۵سال مسئولیت کیفری دارد

ثبت‌نام اولین کاندیدای زن مسلمان در انتخابات روسیه / رقیب محجبه پوتین آمد

«دوباره روحانی»

پایان عملیات تروریستی در تهران / انتقال شهدا و مجروحان حادثه تروریستی مجلس به بیرون از ساختمان/ یکی از مهاجمان توسط سپاه دستگیر شد/ دو نفر از چهار تروریستی که به مجلس وارد شده بودند ، بر اثر انفجار جلیقه های خود کشته شدند/ 12 نفر شهید شدند/ داعش از عملیات تروریستی خود «فیلم» منتشر کرد؛ در این فیلم به زبان عربی صحبت می شود/یکی از عوامل تروریستی مجلس زنده دستگیر شد / تروریست‌ها قصد ورود به صحن علنی مجلس را داشتند/ وزارت کشور: تروریست ها با لباس زنانه وارد مجلس شدند/ داعش: کار ما بود! عاملان انتحاری، «شهید» هستند! + واکنش آمریکا

کلمه عجیب روی پل چمران اصفهان پس از خودکشی دو دختر +عکس

کردستانِ عراق با شروط بغداد برای آغاز مذاکره موافقت کرد

تعداد رأی دهندگان از مرز 42 میلیون نفر گذشت / رکورد شکنی تهرانی ها / انتظار چندین ساعته در صف ها / مردم عزیز! صبوری کنید؛ صف ها را ترک نکنید/ وزیر کشور: حداکثر تا ساعت ۱۲ می توانیم زمان اخذ رای را تمدید کنیم / فرماندار تهران: نگران نباشید؛ از همه ی مراجعه کنندگان رای اخذ خواهد شد / کدخدایی: شمارش آرا بلافاصله پس از پایان رای‌گیری آغاز می‌شود

زلزله 7.3 ریشتری در کرمانشاه / 81 کشته، 1000 مجروح / زمین لرزه اصلی تمام شده /همه زائران ایرانی در کربلا و نجف سالم هستند / گسل ها فعال نیستند؛ مردم به شایعات توجه نکنند/ برق 3 استان وصل شد/ شمال کرمانشاه در خاموشی /پس لرزه ها ادامه دارد +فیلم و تصاویر / جزئیات زلزله در نقاط مختلف ایران و تهران / رییس مرکز لرزه‌نگاری: زمین‌لرزه امشب بزرگ‌ترین زلزله‌ای‌ست که تاکنون در منطقه ثبت شده

انتخاب روز
انفجار انتحاری در مرکز ثبت‌نام رای‌دهندگان در کابل / ۳۱ نفر کشته و ۵۴ تن زخمی شدند

انفجار انتحاری در مرکز ثبت‌نام رای‌دهندگان در کابل / ۳۱ نفر کشته و ۵۴ تن زخمی شدند

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

وزیر علوم: آماری از وضعیت دانشجویان بازداشتی نداریم / نمی‌توانیم به صورت تک‌تک ذکر کنیم که این دانشجویان چه وضعیتی دارند / بحرانی در حوزه امنیت دانشجویی نداریم

مدارس آبادان، خرمشهر و شادگان تعطیل شد

سوریه: لندن حمله شیمیایی به دوما را جعل کرد / کل ماجرا یک نمایش بود / پزشکان سوری گفته‌اند هیچ کشته‌ای را ندیده‌اند

40 زخمی و کشته در حمله عربستان به یک مراسم عروسی در یمن

حمله ترامپ به سوریه و ظهور بارقه ای از امید برای حفظ برجام / آیا ترامپ با پیشنهاد بولتون برای جنگ با تهران موافقت خواهد کرد؟

مذاکرات پیش از اجلاس سران دو کره آغاز شد

تایمز: هشدار ظریف محاسبات ترامپ را پیچیده کرد

گفت وگوی جانسون با سرپرست وزارت خارجه آمریکا درباره ایران

حمله عربستان به الطینه یمن پنج کشته برجای گذاشت

وزیر علوم: آماری از وضعیت دانشجویان بازداشتی نداریم / نمی‌توانیم به صورت تک‌تک ذکر کنیم که این دانشجویان چه وضعیتی دارند / بحرانی در حوزه امنیت دانشجویی نداریم

مذاکرات پیش از اجلاس سران دو کره آغاز شد

تایمز: هشدار ظریف محاسبات ترامپ را پیچیده کرد

رحیمی پیش از عید از زندان مرخص شد

مرکل: برجام توافق کاملی نیست، اما آن را به نبود توافق ترجیح می‌دهم

واکنش وزیر ارشاد به بازداشت رییس ارشاد مشهد : شرمنده او و خانواده اش شدم/ نظام را با كم تدبيري تضعيف نكنيم

ظریف: جدی‌ترین گزینه ایران در صورت خروج آمریکا از برجام، احیای پیشرفته فعالیت هسته‌ای است

صدا و سیما مسئول صدور مجوز و مقررات صوت و تصویر در فضای مجازی شد

اظهارات مهم علیخاني: محسن هاشمی میثاق نامه را امضاء نکرده / کسانی که می گویند ۲۱ عضو شورا این میثاق نامه را امضاء کردند، آن را منتشر کنند

مکرون:فرانسه طرح جایگزینی برای برجام ندارد/باید بمانیم و سوریه‌ای جدید بسازیم

سود سهام عدالت مشمولان تا هفته آینده تسویه می‌شود

بانک مرکزی استفاده از بیت کوین را ممنوع کرد

توضیح نوبخت در مورد سخنان روحانی در روز ارتش: رابطه رئیس‌جمهور و مجموعه نیروهای مسلح نزدیک‌تر از همیشه است

رهبر معظم انقلاب: ارتشِ فردا باید از ارتشِ امروز بهتر، قوی‌تر، کارآمدتر و انقلابی‌تر باشد/ جوانان ارتشی همه ظرفیت‌های خود را برای اعتلاء ارتش بکار اندازند

سعید مرتضوی وارد زندان اوین شد

حباب ١٠٠ هزار تومانی سکه چه زمانی از بین می رود؟

ظریف: آمریکا زودتر نظامیانش را از سوریه بیرون بکشد/ ایران را با متحدان دیکتاتورتان اشتباه نگیرید

سیف: بانک مرکزی حباب نرخ سکه را از بین می برد/ سکه در شرایط خاص است

هشدار ظریف و صالحی درباره بازگشت حیرت‌آور ایران پس از خروج آمریکا از برجام

وزیر اقتصاد: تشتتی در تیم اقتصادی دولت وجود ندارد/ نرخ ارز ممکن است با نرخ تورم پنج درصد تغییر کند

فرمانده نیروی دریایی سپاه: از مرحله بازدارندگی عبور کرده‌ایم / اکنون آمریکا به دنبال این است که به بازدارندگی در مقابل ما دست یابد / هیچ یک از کشورهای منطقه قابل مقایسه با ایران نیستند

وزارت کشور: مرزنشینان در تجمعات اخیر بانه شرکت نداشتند / یک عده تاجر پشت این قضیه بودند / قرار نیست همه مشکلات مرزنشینان از طریق کولبری حل شود / دلال‌ها حق مرزنشینان را می‌خورند

نام ۲۸ کاندیدای تصدی شهرداری تهران مشخص شد

اردوغان: تجارت با ایران می‌تواند با لیر و تومان انجام شود / منطقه امن در شمال سوریه را گسترش می‌دهیم

واکنش علی مطهری به برخورد اخیر گشت ارشاد: هر دو طرف درگیری خطا داشتند/ اگر از پلیس تخلفی دیدید شکایت کنید

نصرالله: مقاومت، موشک‌هایی دارد که می‌تواند با آن هر نقطه‌ای در اسرائیل را هدف قرار دهد

ترامپ با برجام چه می‌کند؟

آخرین وضعیت پرونده رئیس اداره ارشاد مشهد در ماجرای برج سلمان

واکنش قاسمی به گزارش حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا: مغرضانه، سیاسی و مردود است

اطلاعات پرداخت‌های خزانه‌داری در دسترس عموم قرار گرفت

آرشیو
وبگردی

ایستادگی کودک فلسطینی در برابر سرباز صهیونیستی +عکس

اولین اطلاعات از گوشی ۶ اینچی شیائومی لو رفت +عکس

چاق ترین خواهران دنیا با گرسنگی وحشتناک! +عکس

سفر چند هزار کیلومتری لک لک عاشق برای دیدن دوستش! +عکس

ببر در اتاق عمل! +عکس

نوجوان 16 ساله با 60 سانتی متر قد! +عکس

قدیمی ترین عکس از حرم حضرت عباس(ع)

عبور مار سیاه از روی یک تک تیرانداز! +عکس

تبریک خاص همسر شهید حججی به شوهر در روز پاسدار +عکس

تبلیغ انتخاباتی با پیاز! +عکس

عکس/ حشره ای زیبا که شبیه به صورت انسان است!

عکس/ هدیه لاکچری امیر قطر که گفته شده به طارمی داده است!

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۱۱۷۰
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۱ - ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
صفحه نخست >> سیاست
پ

نادران: آنچه در تمام فتنه‌هاي گذشته دنبال مي‌شد، اصل ولايت فقيه بود

نماينده مردم تهران در مجلس گفت: بده بستان‌هاي اقتصادي به يك رويه نهادينه شده در بخشي از مجلس تبديل شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نماينده مردم تهران در مجلس گفت: بده بستان‌هاي اقتصادي به يك رويه نهادينه شده در بخشي از مجلس تبديل شده است.

به گزارش فارس، محمدحسين صفارهرندي وزير سابق فرهنگ و ارشاداسلامي و الياس نادران نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در ميزگردي با عنوان "عدالت؛ ديروز، امروز، فردا " كه در اردوي "جهاد اكبر 9 " اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌هاي سراسر كشور برگزار شد به تشريح عدالت پرداختند.

در ادامه اين نشست، نادران با اشاره به اينكه اساسا در نگرش ليبراليسم و سرمايه داري، عدالت هيچ پايگاهي ندارد، گفت: آنها عدالت را بر مبناي برابري و كارآيي تعريف مي‌كنند؛ لذا كساني كه تربيت يافته اين نظام هستند و بعدها در كشور مسئوليت گرفتند چون پايبند به همين اصول بودند همان مسير را دنبال كردند.

وي با بيان اينكه متاسفانه امروز در محيط دانشگاه‌ها زماني كه با معتقدين به اين مكتب بحث مي‌كنيم به وجود نظام سياسي و اقتصادي در اسلام هيچگونه اعتقادي ندارند، خاطرنشان كرد: به همين دليل است كه وقتي اين مجموعه قدرت را در اختيار مي‌گيرد در طراحي برنامه‌هاي توسعه از برنامه اول تا چهارم اساسا عدالت جزو دغدغه‌هاي آنها به شمار نمي‌آيد؛ لذا اوج اين تفكر و مصداق تبلور يافته آن در برنامه چهارم قابل مشاهده است.

نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به اينكه در هيچ فصلي از برنامه چهارم به بحث عدالت اشاره نشد، افزود: چون برنامه چهارم توسعه با ابلاغ سياست‌هاي چشم انداز بيست ساله نظام همزمان شد، آنها براي اينكه بگويند ما خيلي هم از اين سياست‌ها دور نيستيم، روي جلد كتابي كه به عنوان مستند قوانين مدني برنامه چهارم چاپ كردند، پيش‌بيني شد كه از 4 برنامه توسعه كه از برنامه چهارم شروع مي‌شود، شعار برنامه هفتم عدالت باشد.

وي در ادامه گفت: از برنامه دوم توسعه مقام معظم رهبري سياست‌هاي كلي را ابلاغ مي‌كردند كه قوانين برنامه توسعه در چارچوب آنها انجام شود؛ لذا آنها بايد در واقع مسير اصلي را تعيين مي‌كردند ولي متأسفانه هيچ‌كدام از برنامه‌هاي گذشته يعني برنامه دوم، سوم و چهارم اينگونه نبود.

نادران خاطرنشان كرد: برنامه اول كه به واسطه جنگ شرايط خاصي را داشت ولي در برنامه دوم كه سياست‌ها ابلاغ شد، جز يك تصوير كلي كه بعضي از واژه‌ها را از سياست‌هاي كلي در قانون آوردند، هيچ تصوير محتوايي و عملي و عيني در اين برنامه مشاهده نمي‌شود.

وي در توضيح علت اين مسئله افزود: طراحاني كه بايد در مجموعه مديريتي كشور برنامه‌ريزي مي‌كردند، به دليل تعلقات فكري به اردوگاه غرب، اساسا اعتقادي به اين سياست‌ها و مجموعه‌اي كه يك تفسير كلي تعريف شده‌اي را تعقيب مي‌كرد، نداشتند؛ به همين دليل به حفظ ظواهر در مواد برنامه بسنده مي‌كردند ولي به لحاظ محتوايي هيچ سازوكاري را در اين خصوص تعريف نمي‌كردند.

وي با اشاره به اين واقعيت كه شعار عدالت يك شعار فطري است و همه آحاد بشر فطرتاً دوست دارند عدالت اجرا شود، گفت: سوسياليست‌ها از اين جهت فكري بشر استفاده كردند و يك روي ديگر سكه نظام سرمايه‌داري را در حكومت سوسياليستي خود نشان دادند.

نادران ادامه داد: در نظام سرمايه داري صراحتا مي‌گويند كه دغدغه ما عدالت نيست و در نظام سوسياليستي نيز ادعا مي‌كنند ابزارها را به نحوي به كار مي‌بندند كه در نتيجه اثري از عدالت باقي نمي‌ماند.

اين نماينده خانه ملت گفت: مي‌گويند در نظام سرمايه داري مثلا نظام تأمين اجتماعي تعبيه شد؛ يا نظام‌هاي توزيع پيش بيني شده و اين امر نسبت به آينده افراد سازوكارهايي را در نظر گرفته است؛ لكن هر آنچه اساسا در اين راستا در نظام سرمايه داري تعبيه شده است صرفا يك سوپاپ اطمينان بوده تا اصل نظام سرمايه داري آسيب نبيند و جامعه دست به شورش نزده و به سمت سوسياليسم مايل نشود.

وي تصريح كرد: البته نظام سرمايه داري هم به دليل مباني غلط انسان شناسي دچار تضادهاي داخلي شده و نمي‌توانند بحران‌هاي بوجود آمده را مديريت كنند؛ لذا در نهايت بشريت بيش از پيش به حقانيت نظام ديني پي خواهد برد و آنچه امروز در منطقه در حال رخ دادن است، نتيجه ثمره تلاش‌هايي است كه سال‌هاي سال انجام گرفته و شما در اين كشور با وجود تمام فراز و فرودها توانستيد اين الگوها را به دنيا ارائه كنيد.

نادران در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: پرچم جريان عدالتخواهي از ابتدا به دست امام بود و پس از آن هم اين راه به دست مقام معظم رهبري ادامه يافت؛ در مقابل نيز جرياني كه هم درحوزه گفتماني و هم در حوزه عملكردي از انقلاب زاويه گرفته بود و بعدها در قالب كارگزاران تبلور يافت، مديريت اجرايي كشور را به دست گرفت.

وي ادامه داد: انحراف ايجاد شده نسبت به گفتمان انقلاب در اين جريان، كار را به جايي رساند كه مجلس ششم تجلي تمام قد تقابل 2 خط شد؛ يكي خط امام بود و ديگري همين جريان كه نقطه تجلي خود را در نفي گفتمان انقلاب مي‌ديد به نحوي كه آرمان شهر آنها نظام بين‌الملل كه تحت سيطره نظام سرمايه داري قرار داشت، تعريف مي‌شد.

نماينده مردم در خانه ملت همچنين تصريح كرد: بعد از سال 82 يك اصلاح نظام مديريتي در حوزه گفتماني اتفاق افتاد و رفته رفته مديريت عمومي كشور به مسير اصلي كه خواست رهبري است بازگشت؛ لذا از اين مقطع مشاهده مي‌شود كه در قواي سه گانه چرخشي به سمت گفتمان انقلاب اسلامي شكل مي‌گيرد.

نادران ادامه داد: در اين برهه كساني كه در ساختار مديريتي سابق به صورت يك تشكل سياسي و اقتصادي متشكل شده بودند، ولو با كنار گذاشته شدن از مناسب رسمي منفعل نشده و به شكل خزنده خود را در مناسب دست دوم كه نه در معرض راي نمايندگان و نه در ديد مردم و نه در تيررس رصد رسانه‌ها باشد به بدنه مديريتي تحميل كرده و به لحاظ رفتار حزبي خود را بازسازي كردند.

وي از قول كاتوزيان ديگر نماينده مجلس گفت: اين جريان مديران خود در عرصه صنعت را جمع كرده و آنها را توجيه كردند تا در مواقع موارد نياز و زماني كه دولت بناي اتخاذ تصميمي خلاف منافع آنها را داشت با پالس دادن به دولت مانع از اين مسئله شوند.

نادران تصريح كرد: بايد نسبت به اين جريان مراقب بود و حوزه‌هاي رسانه و تشكل‌هاي دانشجويي و افكار عمومي مي‌توانند فضا را بر آنها تنگ كرده تا رفتارهاي خود را اصلاح كنند و به لحاظ عملكردي به سمت گفتمان انقلاب اسلامي سوق داده شوند.

نادران در خصوص فتنه سال گذشته اظهار داشت: مشخصه بارز فتنه اين است كه فضا را غبارآلود كرده و حق و باطل را در مي‌آميزند كه افرادي كه داراي مفسده هستند در اين فضا به اهداف خود برسند.

وي ادامه داد: فتنه منحصر به زمينه اجتماعي نيست و رانت‌هاي اقتصادي كه در حوزه اقتصاد و مديريت كشور وجود دارد، در حوزه‌هاي سياسي، تصميم سازي و تصميم گيري نمود پيدا مي‌كند؛ لذا فارغ از اينكه به دنبال شخص خاصي باشيم بايد كساني را كه مانع تحقق عدالت مي‌شوند را رصد كنيم و البته پيچيدگي رفتارها به نوعي است كه ممكن است به سادگي قابل تحليل نباشد؛ لذا هرچه اين پيچيدگي بيشتر باشد مسئوليت رصد كنندگان بيشتر است.

وي با بيان اينكه آنچه در تمام فتنه‌هاي گذشته دنبال مي‌شد، اصل ولايت فقيه بود، گفت: به همين دليل آنها با ابزارهاي متفاوتي وارد شده و متناسب با شرايط در داخل يا خارج حاكميت عمل مي‌كنند؛ فلذا همه اينها علي‌رغم تفاوت‌ها و اختلافات ظاهري كه در نگاه سطحي به چشم مي‌آيد همگي به يك نقطه ختم مي‌شوند و آن اصل ولايت فقيه است.

نادران در ادامه در خصوص موضوع دانشجوي پولي گفت: مخالفت ما با اين طرح به دليل نوع نگاهي بود كه تاكيد داشت بايد با افراد با تمكن مالي ارزش بدهيم و استدلال موافقان اين بود كه اين افراد با تحصيل در خارج از كشور باعث خروج ارز و همچنين مشكلات فرهنگي در جامعه مي‌شوند و با اين اوصاف ما ظرفيت اضافه دانشگاه‌ها را به اين قشر اختصاص دهيم.

وي ادامه داد: در اين صورت اين سوال مطرح است كه در صورت وجود چنين ظرفيتي، چرا به محرومين اختصاص داده نشود.

وي در توضيح معايب اين طرح اضافه كرد: خطرناكتر اين بود كه اين افراد بدون كنكور و بدون داشتن هيچگونه صلاحيت علمي به صرف تمكن مالي وارد دانشگاه‌ها مي‌شدند و اين محتمل بود كه نسبت اين دانشجويان به دانشجويان عادي به مرور زمان افزايش يابد و در پي آن زماني كه نسبت‌ها تغيير كرد، دغدغه‌ها نيز تغيير مي كند؛ لذا در آينده كه همين‌ها به مديران آينده نظام تبديل شوند هيچ تضميني مبني بر ايستادگي آنها بر آرمان‌ها و خطوط قرمز انقلاب در مقاطع حساس نيست.

نادران در خصوص يكشنبه سياه مجلس نيز گفت: شكايتي از هيئت رئيسه تنظيم شده و به كميسيون اصل نود ارجاع شد؛ اين كميسيون نيز گزارش خود را داد، لذا طبق قانون بايد اين گزارش در صحن علني مجلس قرائت شود.

وي ادامه داد: هدف ما از اين اقدام اين بود كه مانع از رويه شدن اين مسئله شويم و از باب شدن آن ممانعت كنيم.

اين نماينده مجلس همچنين با اشاره به برآورده نشدن انتظارات از مجلس هشتم كه تحت عنوان اصولگرايي بر سر كار آمد گفت: متاسفانه بده بستان‌هاي اقتصادي به يك رويه نهادينه شده در بخشي از مجلس تبديل شده است، به اين نحو كه برخي از نامزدها در انتخابات از كمك‌هاي مالي عده‌اي بهره‌مند مي‌شوند و در مقابل در طول مدت نمايندگي در سر به زنگاه‌ها تصميماتي در جهت منافع اين عده اتخاذ مي‌كنند.

نادران با اشاره به اينكه بايد يك علاج اساسي در اين خصوص انجام شود، يكي از راهكارها را استاني شدن انتخابات ارزيابي كرد.

وي همچنين اظهار داشت كه در انتخابات مجلس هشتم مجبور شديم به ساز و كاري تن بدهيم كه هر چند تحت عنوان جبهه متحد اصولگرايان از آن ياد مي‌شد با اختلاف سليقه‌هاي فراواني همراه بود و البته شيطنت‌هاي جريان قابل نيز مزيد بر علت شد تا مجلس هشتم از عمان ابتدا دچار انحراف شود.
قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
x