arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۵۷۸۰۸
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۳ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳

مسئول روابط عمومی سپاه: همه دولت ها از جمله دولت یازدهم خواستار کمک سپاه هستند

همه دولت‌های که پس از پیروزی انقلاب اسلامی روی کار آمده‌اند از جمله دولت یازدهم خود خواستار کمک سپاه در عرصه سازندگی هستند، علاوه بر این رئیس جمهور محترم در مجمع فرماندهان سپاه درخواست‌هایی مبنی بر ورود این نهاد مردمی به حوزه کارآفرینی و مبارزه با قاچاق و همچنین انجام و اجرای چند پروژه ملی را مطرح کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: رسالت اصلی سپاه حفاظت از انقلاب اسلامی در هر حوزه‌ای است که دشمنان از آن طریق قصد صدمه زدن به انقلاب را دارند/ 'مدیریت جهادی' به معنای سخت کوشی و تلاش به همراه ایمان، باور و اخلاص عمل در کنار تسلط بر علم و فناوری‌های نوین است.
 
به گزارش«نسیم» به نقل از روابط عمومی سپاه سردار سرتیپ دوم پاسدار "رمضان شریف"، در سالروز تصویب اساسنامه این نهاد انقلابی به فرمان امام خمینی(ره) گفت: تهدیدات جدیدی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نظام را تهدید می کرد باعث شد تا امام راحل دستور تاسیس یک نهاد جدید را صادر کنند.

وی افزود: در همان حین که امام راحل با انحلال ارتش مخالفت جدی می کرد دستور تاسیس نهاد سپاه پاسدران انقلاب اسلامی را دادند که نشان از اجتناب ناپذیر بودن حضور و تداوم سپاه دارد.

مسئول روابط عمومی کل سپاه با اشاره به شناخت امام خمینی(ره) از دشمنان و تهدیدات آنها، ادامه داد: امام راحل پس از گذشت چند سال از تاسیس سپاه دستور تشکیل سه نیروی دریایی، هوایی و زمینی را در سپاه صادر کردند که این امر حکایت از بینش قوی امام راحل در مسائل استراتژیک و تهدیدات پیش روی انقلاب اسلامی بود.

سردار شریف با بیان اینکه سپاه مولود انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: سپاه سپر بلای انقلاب است و در ایفای این نقش نگاهی چند بعدی دارد و با انگیزه‌های دینی و مکتبی راه خود را تداوم می‌بخشد.

وی ادامه داد: عملکرد سی و پنج ساله سپاه در زمینه‌های مختلف و امور محوله عملکرد قابل قبولی از جانب مقام معظم رهبری( مدظله العالی) بوده و طبق دستور معظم له دو نیروی بسیج و نیروی قدس نیز به سپاه افزوده شدند.

مسئول روابط عمومی کل سپاه با اشاره به کیفیت نقش آفرینی سپاه پس از دوران جنگ تحمیلی گفت: پس از پایان جنگ تحمیلی دولت وقت از سپاه درخواست کمک برای عمران کشور را کرد که با موافقت مقام معظم رهبری(مدظله العالی) سپاه به این حوزه ورود پیدا کرد و حاصل این تلاش‌ها قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) است که یک سرمایه ملی قلمداد می‌شود.

سردار شریف با تاکید بر اینکه تلاش‌های سپاه برای سازندگی در کشور دست کمی از مجاهدت‌های پاسداران در دوران دفاع مقدس ندارد، خاطرنشان کرد: سپاه توانمندسازی دفاعی و امنیتی کشور را از ارکان اصلی مسئولیت خود می‌داند چرا که دشمنان انقلاب همچنان مترصد فرصتی برای تجاوز به خاک جمهوری اسلامی هستند و اجازه نمی‌دهیم آنها با یک حمله پیش دستانه ایران را غافلگیر کنند.

وی با اشاره به تدبیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در نامگذاری سال 1393 به " اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" گفت: افزود: در داخل کشور تا کنون تجربیات موفقی از مدیریت جهادی در سپاه، جهاد سازندگی و بنیاد مسکن داشته‌ایم و سپاه نیز با مدیریت جهادی در حوزه نظامی و دفاعی امروز به نقطه‌ای رسیده که حتی غربی‌ها به این اقتدار، صلابت و توان بازدارندگی اذعان دارند؛ اعتقاد داریم اگر این مدیریت جهادی در سطوح دیگر نیز بسط بیابد بسیاری از مشکلات قابل حل است.

مسئول روابط عمومی سپاه تصریح کرد: معظم له در سال‌های اخیر تاکید ویژه‌ای بر اقتصاد دارند چرا که با تقویت اقتصاد کشور تحریم های اقتصادی بر علیه کشور ناکام می‌ماند.

وی افزود: مدیریت جهادی به معنای سخت کوشی و تلاش به همراه ایمان، باور و اخلاص عمل در کنار تسلط بر علم و فناوری‌های نوین است.

سردار شریف اظهار داشت: ایران بیش از یکصد سال از نفت بهره‌مند بوده ولی تنها در چند سال اخیر توانستیم دو پالایشگاه بومی بسازیم که محصول عزم و ارده ملت است و افتخار سپاه نیز استفاده بهینه از همین هوش و درایت ملت است.

مسوول روابط عمومی سپاه خاطر نشان کرد: امروز در فازهای 15 و 16 پارس جنوبی روزانه در سه شیفت کاری بیش از دو هزار نفر مشغول به کار هستند که ششصد نفر از این تعداد مهندس می‌باشند و این یکی از مثال‌های رفتار جهادی است.

وی با اشاره به فعالیت‌های سپاه در عرصه سازندگی توضیح داد: پس از دوران دفاع مقدس سپاه نخستین بار به درخواست دولت سازندگی و موافقت مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به فعالیت‌های عمرانی ورود پیدا کرد و در این زمینه نیز کاملاً قانونی و هدف گذاری شده عمل می‌کند.

سردار شریف ادامه داد: همه دولت‌های که پس از پیروزی انقلاب اسلامی روی کار آمده‌اند از جمله دولت یازدهم خود خواستار کمک سپاه در عرصه سازندگی هستند، علاوه بر این رئیس جمهور محترم در مجمع فرماندهان سپاه درخواست‌هایی مبنی بر ورود این نهاد مردمی به حوزه کارآفرینی و مبارزه با قاچاق و همچنین انجام و اجرای چند پروژه ملی را مطرح کرد.

مسئول روابط عمومی کل سپاه با اشاره به فعالیت‌های سپاه در مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمنان گفت: ناکامی دشمنان از تجاوز نظامی، معاندان نظام اسلامی را به این فکر انداخت که با تضعیف ایمان، اعتقادات و کیان خانواده در میان ملت ایران به مبارزه با نظام اسلامی بر خیزند.

وی افزود: دشمنان در تلاش اند تا بین نظام و مردم و سپاه و مردم فاصله بیاندازند؛ سپاه برای دفع این تهدیدات به عرصه نرم ورود پیدا کرد؛ یکی از کارهای صورت گرفته در این راستا راه اندازی کاروان‌های راهیان نور است که جوانان را با فرهنگ ایثار شهادت و دفاع مقدس آشنا می‌کند.

مسئول روابط عمومی کل سپاه خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران پیش از وقوع جنگ تحمیلی به ترویج آموزه‌های انقلاب اسلامی می‌پرداخت اما با آغاز تجاوز بیگانگان، بعد نظامی و دفاعی نیز به نقش آفرینی سپاه افزوده شد چرا که این نهاد در هر حوزه‌ای تهدیدی را علیه انقلاب اسلامی مشاهده کند، وارد عمل خواهد شد.
نظرات بینندگان