arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۰۷۹۳۴
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۸ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۴

توضیحات رییس گمرک درباره واردات BMW سه میلیاردی

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره ورود سه دستگاه خودرو بی‌.ام‌.و هیبریدی توضیحاتی ارائه کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره ورود سه دستگاه خودرو بی‌.ام‌.و هیبریدی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، مسعود کرباسیان اظهار کرد: اخیرا سه دستگاه بی‌.ام‌.و 1500 سی سی که جزو سهمیه ورزشکاران قهرمان بوده وارد کشور شده که با توجه به هیبریدی بودن آن‌ها سهم گمرک و تجارت داخلی‌شان 4 درصد محاسبه شده است.

وی درباره قیمت این خودروها نیز اظهار کرد: هرچند ارزش خارجی آن‌ها به گمرک 40 هزار دلار اعلام شده بود ولی محاسبات ما نشان از آن دارد ارزش واقعی آن‌ها چیزی در حدود 140 هزار دلار است.

رییس گمرک درباره آخرین وضعیت این سه خودرو اظهار کرد: این خودروها در گمرک اردبیل قرار دارند که با طی شدن مراحل قانونی، وارد ناوگان کشور خواهد شد. یکی از دلایلی که هزینه گمرکی برای این سه خودرو پایین بوده، بحث هیبریدی بودن آن‌ها و مصوبه وزارت صنعت، معدن و تجارت در این رابطه است.

به گزارش ایسنا، چندی پیش یکی از واردکنندگان خودرو گفته بود این خودروها احتمالا با سهمیه جانبازی وارد شده‌اند.

کرباسیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره نتایج و دستاوردهای سفر اخیرش به کشور چین اظهار کرد: این کشور به عنوان یکی از تاریخی‌ترین شرکای تجاری ایران سابقه همکاری‌های طولانی مدت با کشور ما دارد که بحث جاده ابریشم در آن به بیش از 2500 سال پیش بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: کشور چین در طول ماه‌های گذشته تلاش‌های جدی برای احیای دوباره این جاده تاریخی به کار بسته است که به دنبال آن یک جلسه بین‌المللی با حضور نزدیک به 170 نفر از مسئولان گمرک و نهادهای بین‌المللی در این کشور برگزار شد که ایران نیز با توجه به نقش مهم و تاثیرگذاری که در این حوزه دارد، حضوری فعال داشت که امیدواریم نتایج آن در آینده‌ای نزدیک مشخص شود.

او با اشاره به موقعیت بسیار مهم و استراتژیک ایران در ترانزیت منطقه اظهار کرد: ما با نزدیک به 15 کشور مرز مشترک داریم که از این میان هفت کشور در محاصره خشکی قرار دارند و هیچ ارتباطی با دریاهای آزاد پیدا نمی‌کنند. از این رو گمرک ایران تلاش می‌کند با پیگیری مذاکرات و برنامه‌های بین‌المللی از یک سو و تدوین سیاست‌های مناسب از سویی دیگر امکان استفاده حداکثری از این امکانات را به وجود بیاورد تا نقش ایران در ترانزیت منطقه با قاطعیت اثبات شود.
نظرات بینندگان