arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۳۰۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۶ - ۲۱ مهر ۱۳۹۴

سرمایه گذاری فروشگاه های زنجیره ای اروپایی در ایران

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: پس از توافق "برجام" و حضور هیات هایی اروپایی در ایران از کشورهای فرانسه، اتریش و... مذاکراتی برای سرمایه گذاری این کشورها به منظور تاسیس فروشگاه های زنجیره ای در ایران صورت گرفت که انتظار می رود با نهایی شدن "برجام" این روند تسریع شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دومین کنفرانس صنعت پخش ایران با حضور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ مدير کل نظارت و ارزيابي دارو ومواد مخدر وزارت بهداشت و نیز جمعی از صاحبنظران، متخصصان و کارشناسان صنعت پخش روز سه شنبه در سالن همایش های برج میلاد آغاز به کار کرد.

سرمایه گذاری فروشگاه های زنجیره ای اروپایی در ایرانقائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: پس از توافق "برجام" و حضور هیات هایی اروپایی در ایران از کشورهای فرانسه، اتریش و... مذاکراتی برای سرمایه گذاری این کشورها به منظور تاسیس فروشگاه های زنجیره ای در ایران صورت گرفت  که انتظار می رود با نهایی شدن "برجام"  این روند تسریع شود.

مجتبی خسرو تاج روز سه شنبه در مراسم آغاز به کار "دومین کنفرانس صنعت پخش ایران" با اعلام این خبر افزود: در صورت راه اندازی این فروشگاه ها در کشور، برای رقابت با آن ها نیازمند توزیع و خدمات رسانی به شکل رقابتی تر و شفاف تر هستیم.

وی با اشاره به اینکه تدوین لایحه قانون توزیع کالا از جمله کارهای در دست اقدام است که با همکاری انجمن صنعت پخش در حال انجام است،خاطر نشان ساخت: سازماندهی و قانونمندی نظام توزیع، توسعه و بومی سازی شبکه توزیع، شفافیت و روان سازی نظام توزیع کالاها و تقویت بخش خصوصی از دیگر سیاست های دولت در بخش توزیع کالاست.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صنعت پخش به دلیل دسترسی به اطلاعات بازار می تواند، مسئولان را از اطلاعات بازار مطلع کند. به عبارتی، اولین گروهی که از علایم رکود خبردار می شوند، دست اندرکاران این صنعت هستند که با مشاهده اولین آثار و علایم رکود می توانند به مسئولان در این زمینه هشدار دهند و نقش این صنعت در واقع نقش پیشگیرانه از بحران های اقتصادی است تا مسئولان بتوانند، برنامه های لازم را در این زمینه اجرا کنند.

وی اضافه کرد: شرکت های صنعت پخش از آنجا که رابط بین تولیدکننده و مصرف کننده هستند، بیشترین نقش مدیریتی را در زنجیره تامین برعهده دارند و با اصلاح سیستم توزیع می توانند در کاهش هزینه ها نقش موثری برعهده داشته باشند.

خسروتاج اظهار داشت: از دیگر نقش های تعیین کننده شرکت های صنعت پخش  معرفی برند به مصرف کنندگان است تا دغدغه کیفیت  در مصرف کننده از میان رفته، بتواند با آرامش خاطر کالاها را مصرف کند.

در این مراسم سعید جارودی، دبیر انجمن شرکت های صنعت پخش نیز گفت: به دنبال تنش در بازار نیستیم، اما معتقدیم، نظام عرضه و تقاضا باید تعیین کننده قیمت در بازار باشد.

وی با اشاره به این که یکی از مشکلات کنونی نظام توزیع، شیوه قیمت گذاری کالاها از سوی دولت است، تصریح کرد: طبق هماهنگی های به عمل آمده و با مساعدت دولت مقرر شد در شیوه کنونی قیمت گذاری تغییر صورت پذیرد و به جز 8 قلم کالای اساسی که جزو مایحتاج اولیه مردم بوده و مشمول قیمت گذاری دولت قرار دارند، شیوه قیمت گذاری بقیه کالاها عوض شده به سمت نظام عرضه و تقاضا سوق داده شوند.

دبیر دومین کنفرانس صنعت پخش خاطر نشان ساخت: درج قیمت روی محصول در محل کارخانه از مشکلاتی است که طی سال های گذشته تبعات زیادی برای نظام توزیع داشته که با تغییر این رویکرد و درج قیمت در محل فروشگاه بخش زیادی از این مشکل مرتفع می شود.

گفتنی است، "دومین کنفرانس صنعت پخش ایران" که با حضور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ مدير کل نظارت و ارزيابي دارو ومواد مخدر وزارت بهداشت و نیز جمعی از صاحبنظران، متخصصان و کارشناسان صنعت پخش روز سه شنبه 21 مهر ماه در سالن همایش های برج میلاد آغاز به کار کرد، روز چهارشنبه نیز به کار خود ادامه می دهد.
نظرات بینندگان