arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۷۲۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۰ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۵

رصد حمله هکرهای عربستانی به سایت های ایرانی

وی درباره انجام اقدام متقابل در حک چند سایت عربستانی گفت: هیچ کار سازمان یافته‌ای از سمت کشورمان علیه سایت‌های کشور عربستان صورت نگرفته و احتمال دارد هکرهایی که دست به این اقدام زدند در اقدامی احساسی به سایت‌های عربستانی حمله کرده باشند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس پلیس فتا از رصد حمله های سایبری به سایت های ایرانی با محوریت عربستان خبر داد.

به گزارش انتخاب، سردار سرتیپ سید کمال هادیان‌ فر در حاشیه گردهمایی روسای پلیس‌های آگاهی ناجا در جمع خبرنگاران گفت: در روز چهارم خرداد امسال حمله سایبری از سوی سه کشور با محوریت هکرهای عربستانی به سایت‌های ایرانی رصد شد که در این حملات سایت مرکز آمار مورد هدف قرار گرفت.

وی با بیان اینکه هکرهای حمله کننده به این سایت در سطح متوسط قرار داشتند، افزود: حمله انجام شده به این سایت از نوع حمله "دی‌فیس" بود که از نظر فنی چندان ارزشمند نیست و فقط لوگو و یا صفحه اصلی سایت را تغییر می‌دهد.

سردار هادیانفر درباره شناسایی شدن هکرهای حمله کننده به این سایت نیز گفت: این هکر تحت عنوان داعس به سایت مرکز آمار حمله‌ور شد که متاسفانه در برخی رسانه ‌ها به اشتباه عنوان داعش به عنوان اصلی این حملات ذکر شده بود.

رئیس پلیس فتا با تاکید بر اینکه به دنبال اقدامات پلیس فتا چند هکر اصلی این حمله شناسایی شدند، افزود: پس از شناسایی آی‌پی هکرهای مذکور و شناسایی محل این آی‌پی‌ها در کشور عربستان، گزارش موضوع از طریق پلیس اینترپل به کشور عربستان و پلیس سایبری این کشور اعلام شد تا پیگیری‌های لازم برای دستگیری این افراد که دست به اقدام مجرمانه زدند انجام شود.

سردارهادیانفر گفت: در حال حاضر هیچ دلیل و مدرکی مبنی بر اینکه کشور عربستان در پس این حملات قرار داشته وجود ندارد و به نظر می‌رسد این دو سه هکر سابقه‌دار شخصا دست به این حملات زدند.

وی افزود: این هکرها ربطی به دولت سعودی نداشته و فقط از کشور عربستان بوده‌اند.

سردار هادیانفرگفت: حمله صورت گرفته به علت ضعف امنیتی بوده و ما این موضوع را به صاحبان سایت‌ها اطلاع داده‌ایم.

وی درباره حمله هکرهای عربستانی به سایت‌های ایرانی افزود: در مجموع از تاریخ 4 تا 8 خردادماه 8 سایت ایرانی مورد حمله قرار گرفتند که دو سایت مورد هدف با منشأ داخلی توسط هکرها آسیب دیدند و 6 سایت دیگر با روش دی‌فی مورد حمله قرار گرفتند.

رئیس پلیس فتای کشور گفت: خوشبختانه سطح حملات این هکرها گسترده نبود و هیچ اطلاعاتی از بانکهای اطلاعاتی این سایت ها به سرقت نرفته است.

سردار هادیانفرافزود: از میان سایت‌های مورد حمله چند سایت قوه قضائیه نیز در لیست سایت‌های هدف قرار داشتند.

وی درباره انجام اقدام متقابل در حک چند سایت عربستانی  گفت: هیچ کار سازمان یافته‌ای از سمت کشورمان علیه سایت‌های کشور عربستان صورت نگرفته و احتمال دارد هکرهایی که دست به این اقدام زدند در اقدامی احساسی به سایت‌های عربستانی حمله کرده باشند.

سردار هادیانفر همچنین حمله هکرها به سایت‌های سعودی را سازمان یافته ندانست و افزود: احتمالا هکرهای حمله کننده به این سایت‌ها با زامبی کردن آی‌تی‌های ایرانی به سایت‌های عربستانی حمله کرده باشند اما به دنبال حملات ، هنوز هیچ گزارشی از سوی پلیس عربستان به دست ما نرسیده است.

وی با بیان اینکه تقریبا 35 درصد از جرایمی که در پلیس فتا به آن رسیدگی می‌شود مربوط به تلگرام است، گفت: این آمار در سال جاری 47.5 درصد افزایش داشته است.

سردار هادیانفر درباره اجرای فاز 1 و 2 طرح عنکبوت افزود: هر اقدام مجرمانه‌ای که در فضای مجازی انجام شود از سوی پلیس رصد و به پلیس امنیت اخلاقی و دستگاه قضایی ارجاع داده می‌شود.

وی همچنین درباره فروش موادمخدر در فضای مجازی گفت: این موضوع از مواردی است که پلیس فتا به جد پیگیر آن است البته در سال گذشته این آمار 62.5 درصد کاهش داشته است.

رئیس پلیس فتای ناجا با اشاره به ایجاد هرهفته 80 هزار سایت با اهداف مجرمانه در سراسر جهان افزود: با این آمار نمی‌توان ادعا کرد که صد درصد جلوی جرایم گرفته می‌شود؛ اما پلیس فتا با همه توان با این جرایم برخورد خواهد کرد.


نظرات بینندگان