arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۰۰۵۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۸ - ۰۵ آبان ۱۳۹۵

استفاده از مواد "حرام و نجس" در فرآوری برخی مواد غذایی و خوراکی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس موسسه موضوع‌شناسی احکام فقهی گفت: متاسفانه امروزه در برخی از مواد غذایی و خوراکی از فراوری‌هایی استفاده می‌شود که اجمالا از مواد حرام و نجس است که باید در این زمینه اقداماتی انجام شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین فلاح‌زاده ظهر امروز در دیدار آیت الله علوی گرگانی که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد با اشاره به اهمیت فقه در اسلام اظهار داشت: در طول بیش از 1000 ساله فقه وظیفه این علم روشن کردن تلکیف متکلفان بوده است.

وی با بیان اینکه با پیشرفت فناوری موضوعات زیادی در باب اسلام در حال ایجاد است که پاسخگویی به آن‌ها با این وسعت برای فقها با مشکلاتی روبه‌روست، ادامه داد: در موضوعات مختلف مانند مسافت 10 نظر، غلات 8 نظر و در مباحث دیگر نظرات متفاوتی وجوددارد.

رئیس موسسه موضوع‌شناسی احکام فقهی اضافه کرد: متاسفانه امروزه در برخی از مواد غذایی و خوراکی از فرآوری‌هایی استفاده می‌شود که اجمالا از مواد حرام و نجس است که باید در این زمینه اقداماتی انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه موسسه موضوع‌شناسی احکام فقهی بر اساس کمک به فقها تاسیس شده است، افزود: این موسسه بعد از تایید بزرگان حوزه، شورای عالی حوزه و مقام معظم رهبری چند سالی است که در جهت پاسخگویی به نیازهای فقهی تشکیل شده است.

فلاح‌زاده گفت: کارگروه‌های تخصصی مانند موضوع‌شناسی، مصداق‌سازی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... موضوعات مشخص شده را پیگیری می‌کنند.

وی با اشاره به تدریس دروس موضوع‌شناسی و فضای مجازی در حوزه‌های علمیه ابراز کرد: برای تاثیرگذاری بیشتر نیازمند همکاری بخش‌های دیگر مانند دانشگاه‌ها هستیم ولی بدون همکاری فقهی حوزه کار به جایی نمی‌بریم.
منبع: تسنیم
نظرات بینندگان