arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۱۸۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۶ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۵

هدف‌گذاری تولید و صادرات در مجتمع فولاد صنعت بناب

3 مأموریت اصلاح ساختار تولید و افزایش بهره‌وری، برنامه‌ریزی برای ایجاد واحدهای جدید از جمله فروسیلیس و بکارگیری راهکارهای افزایش انگیزشی همکاران و حفظ کرامت آنان برای مدیرعامل جدید این مجتمع تعریف شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 در آیین تودیع و معارفه مدیران عامل سابق و جدید مجتمع فولاد صنعت بناب مطرح شد هدف‌گذاری برای افزایش تولید و صادرات 3 میلیون تنی در مجتمع فولاد صنعت بناب مدیرعامل بانک گردشگری گفت: مجتمع فولاد صنعت بناب نماد غرور ملی کشور است و با ورود هیأت مدیره جدید این مجتمع در ماه‌های آتی و با تزریق اعتبار مورد نیاز از سوی نظام بانکی کشور و تأمین مواد اولیه شاهد رونق تولید خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از بناب، خسرو خواجه حسنی عصر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیران عامل سابق و جدید مجتمع فولاد صنعت بناب با اشاره به اینکه پیشرفت کشور با رونق تولید در بخش فولاد آغاز می‌شود؛ اظهار داشت: امروز مهم‌ترین دغدغه دولت و مردم ایجاد اشتغال است و افزایش تولید و صادرات انواع محصولات فولادی از این مجتمع راهکاری برای تثبیت موقعیت‌های شغلی و اشتغال‌زایی بیشتر است.

وی افزود: مجتمع فولاد صنعت بناب به عنوان یکی از شرکت‌های زیر مجموعه گروه مالی گردشگری شاهد معرفی مدیرعامل جدید، تلاش برای افزایش ظرفیت تولید و هدف‌گذاری برای رسیدن به صادرات 3 میلیون تنی انواع محصولات فولادی است.

مدیرعامل بانک گردشگری تأکید کرد: تلاشی که به امید کارکنان این مجتمع تبدیل شده و نوید بخش آینده‌ای روشن برای بزرگ‌ترین تولید کننده فولاد کشور است.

به گفته خواجه حسنی، رکود صنعت فولاد طی سال‌های اخیر موجب بروز مشکلاتی در مجتمع فولاد صنعت بناب است اما در زمان حاضر همت لازم برای افزایش بهره‌وری در این مجتمع وجود دارد.

معاون منابع انسانی گروه مالی گردشگری نیز در این مراسم با اشاره به اینکه حدود 5 هزار نفر در شرکت های زیرمجموعه این هلدینگ اشتغال دارند؛ گفت: سرمایه‌های انسانی مجتمع فولاد صنعت بناب ارزشمندتر از سرمایه‌های مالی این مجتمع است.

ابراهیم جهانگیری با اشاره به اینکه امروز میزان دارایی مطرح نیست و نحوه استفاده از آن ملاک عمل است؛ افزود: هر چه کار گسترده‌تر باشد به همان اندازه مشکلات بیشتر است اما با مشارکت جمعی می توان آینده روشنی برای این مجتمع تولیدی رقم زد.

به گفته وی، 3 مأموریت اصلاح ساختار تولید و افزایش بهره‌وری، برنامه‌ریزی برای ایجاد واحدهای جدید از جمله فروسیلیس و بکارگیری راهکارهای افزایش انگیزشی همکاران و حفظ کرامت آنان برای مدیرعامل جدید این مجتمع تعریف شده است.

معاون مدیرعامل بانک گردشگری نیز در ادامه مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از آتش نشانان در ساختمان پلاسکو تهران، از کارکنان مجتمع فولاد صنعت بناب نیز تقدیر کرد و از عزم نظام بانکی کشور، بانک مرکزی و مسئولان سیاسی و اقتصادی کشور به ویژه استاندار آذربایجان شرقی و و نمایندگان مجلس و سایر مسئولان محلی برای حمایت از مجتمع فولاد صنعت بناب و افزایش تولید این مجتمع بزرگ خبر داد.

محمد ربیع‌زاده سپس افزایش 10 برابری تولید این مجتمع برای رسیدن به وضعیت مطلوب را تأمین هزینه‌ها را خواستار شد و افزود: این مجتمع در سایه حمایت‌های موجود می‌تواند در صورت افزایش تولید و اصلاح ساختار مالی از کاهش نرخ تسهیلات و سایر معافیت‌ها بهره‌مند شود و بیش از پیش مورد حمایت نظام بانکی قرار گیرد.

این گزارش حاکی است، در ادامه مراسم از زحمات و تلاش‌های بابک علیزاده شهیر مدیرعامل سابق تقدیر و تشکر بعمل آمد و سپس محمدرضا ادریسی به عنوان مدیرعامل جدید مجمتع فولاد صنعت بناب معرفی شد.

همچنین در این آیین روشن رنجبر سابق و قهرمان صمدی نیز به عنوان اعضای جدید هیأت مدیره و به ترتیب قائم مقام مدیرعامل و معاون اداری و مالی مجتمع فولاد صنعت بناب معرفی شدند.

محمدرضا ادریسی مدیرعامل جدید مجتمع فولاد صنعت بناب در ادامه مراسم ضمن ابراز امیدواری نسبت به افزایش تولید این مجتمع در ماه های آتی تصریح کرد: کار و تلاش صادقانه محور فعالیت های این مجتمع خواهد بود.

گزارش فارس حاکی است، مجتمع فولاد صنعت بناب فعالیت خود را در چندین فاز از اواخر سال 1383 در زمینی به مساحت 132 هکتار و در شهرک صنعتی بناب آذربایجان شرقی با امکانات زیربنایی ایده آل شامل دسترسی به جاده اصلی، راه آهن، نیروگاه برق، خطوط انتقال گاز و آب آغاز کرد.

این مجتمع دارای 2 واحد ذوب و ریخته گری فعال شامل فولاد صنعت شهریار و ذوب شاهین به ظرفیت اسمی 600 هزار تن در سال است.

مجتمع فولاد صنعت بناب دارای 7 خط نورد گرم با توان تولید انواع میلگرد آج دار فولادی، تیرآهن، نبشی، ناودانی و مفتول آلیاژی با ظرفیت اسمی 2 میلیون و 450 هزار تن است.

خطوط نورد این مجتمع در بخش خصوصی مقام اول و در میان تولیدکنندگان فولاد اعم از خصوصی و دولتی در بخش نورد مقاطع نیمه سبک و نیمه سنگین مقام چهارم کشور را داراست.

شهرستان 140 هزار نفری بناب در 110 کیلومتری جنوب تبریز مرکز استان آذربایجان‌شرقی در حوزه‌های دانشگاهی، حوزوی، صنعتی و تولیدی یکی از قطب های استان به شمار می آید و کباب آن شهره خاص و عام در سرتاسر جهان است.
نظرات بینندگان