arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۸۴۱۵۷
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۵ - ۲۸ آذر ۱۳۹۶

وزیر دفاع آلمان: خروج نیروهایمان از افغانستان زود بود/ افغان‌ها همچنان به کمک نیاز دارند

وزیر دفاع آلمان گفته که خروج نیروهای این کشور از افغانستان در سال‌های اخیر بسیار سریع بوده و خواستار تعهد بلندمدت‌تر در منطقه کوهستاتی هندوکش شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر دفاع آلمان: خروج نیروهایمان از افغانستان زود بود/ افغان‌ها همچنان به کمک نیاز دارند

وزیر دفاع آلمان گفته که خروج نیروهای این کشور از افغانستان در سال‌های اخیر بسیار سریع بوده و خواستار تعهد بلندمدت‌تر در منطقه کوهستاتی هندوکش شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، اورسولا فون درلاین، وزیر دفاع آلمان در بازدید از نیروهای این کشور در شهر مزارشریف واقع در شمال افغانستان از کاهش سریع نیروهای آلمان در افغانستان از زمان پایان ماموریت نیروهای کمک‌رسان امنیت بین‌الملل در این کشور در سال ۲۰۱۴ به شدت انتقاد کرد اما گفت حالا که جامعه بین‌الملل ضرورت‌ها و نیازها را متوجه شده باید بیشتر صبر و شکیبایی به خرج دهد.

وزیر دفاع آلمان همچنین با اعلام اینکه همه می‌دانند اوضاع امنیتی در افغانستان همچنان پر تنش است، ادامه داد:‌ من هرگز این مساله را فراموش نکرده‌ام زمانی که ما نیروهای ایساف را خیلی سریع از افغانستان خارج کردیم اوضاع این کشور به چه صورتی بود.

وی گفت: افغان‌ها همچنان به کمک و پشتیبانی، مشاوره و آموزش از سوی نیروهای خارجی نیاز دارند. کارهای زیادی هنوز باید صورت گیرد و من مطمئنم که ما در مسیر درست هستیم. ما باید صبر و شکیبایی زیادی به خرج دهیم. افغانستان مدت‌های زیاد ما را به خود درگیر می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در اوت سال جاری میلادی سیاست جدیدی را برای افغانستان در نظر گرفت و خواستار افزایش تعداد نیروهای نظامی آمریکایی در افغانستان شد تا به نیروهای این کشور آموزش و مشاوره دهند و در عملیات مقابله با تروریسم با نیروهای امنیتی افغان همکاری کنند.

در زمان حضور نیروهای ایساف در افغانستان ۱۵۰ هزار نیرو در منطقه هندوکش مستقر بودند اما در حال حاضر تنها ۱۷ هزار نیرو که ۱۰ هزار نفرشان نیروهای آمریکایی هستند در این منطقه حضور دارند.

مقام‌های آمریکایی به آلمان فشار می‌آورند تا نیروهای بیشتری را به افغانستان اعزام کند که بخشی از افزایش حضور بین المللی محسوب می‌شود اما دولت آلمان می‌گوید تا زمانی که دولت جدید برلین تشکیل نشود نمی‌توان بابت این مساله تصمیم‌گیری کرد.

پارلمان آلمان اخیرا به تمدید سه ماهه پشتیبانی نظامی این کشور از نیروهای بین‌المللی در افغانستان رای داد که به دولت جدید در آلمان اجازه می‌دهد تا تمدید طولانی مدت این ماموریت را مد نظر قرار دهد.

برچسب ها: آلمان ، افغانستان
نظرات بینندگان