يکشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ | Sunday, 22 April 2018
بروز رسانی شده در : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۹
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
يکشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ | Sunday, 22 April 2018
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
بروز رسانی شده در : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۹
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
آخرین اخبار
  • منظور خاتمی از جمله «شهردار باید شخصیت ملی باشد» چه بود؟ / عبدالله ناصری: شورای شهر در برداشت از شاخص انتخاب شهردار دچار اشتباه شد/ منظور این بود که فرد با تمام ارکان حکومت بتواند ارتباط برقرار و کار کند
  • اگر فردی شایسته تر از محسن هاشمی دارید، از شورا خارج نشود/باید روابط اصلاح طلبان با حاکمیت بهبود یابد/ اگر شهرداری کارامد نباشد، شواری یکدست چه فایده ای دارد؟
  • تصویر/ صحبت رهبر انقلاب و جهانگیری در جلسه مسئولان نظام
  • شگفتی امروز؛ روحانی در سخنرانش اش، جمله ای از «افزایش قیمت دلار» و «بحران ارزی» نگفت! + فیلم
  • دولت بر عهد خود با مردم پایبند است؛ راه حل رفع مشکلات کشور تکیه بر مردم و توجه به خواسته‌های آنهاست / «شبکه های اجتماعی دوسویه» باعث کم شدن فاصله مسئولان با مردم می شود
  • از ادعای مطرح شده در خصوص «جلسه کارگزاران در منزل نجفی» بی‌خبرم / شهردار تهران، یک روز قبل از علنی شدن استعفا، با دو عضو شورا و جهانگیری جلسه داشت نه با اعضای کارگزاران / حق طبیعی اوست که درباره ادامه کار در شهرداری، با هم حزبی های سابقش تبادل نظر کند / از پشت پرده ها خبر ندارم اما اگر موضوع بیماری جدی نباشد، شورای شهر نباید با استعفای نجفی موافقت کند/ ما هم مثل خاتمی می گوییم «شهردار تهران باید یک شخصیت ملی باشد»
  • بازداشت بقایی تکذیب شد
  • از سکوت در برابر «فيلم رقص ٢٠ دقيقه‌ای زن ترک مقابل مشایی» تا بلوای «رقص ٨ كودک ٨ ساله» ! / آقای علم‌الهدی! بی‌آبی در چند استان و حقوق عقب‌افتاده کارگران مهم بود یا حرکات موزون ٨ دختر نابالغ؟
  • آذری جهرمی: به ریاست جمهوری فکر نکرده‌ام؛ من فنی هستم / اگر بانک مرکزی فعالیت «ارز مجازی تلگرام» را مخرب بداند، با تمام وجود دستور قانونی را اجرا خواهیم کرد + فیلم
  • مستندات فوت یکی از عوامل اغتشاشات گلستان هفتم به رویت خانواده‌اش رسید/ دستورات قضایی سرپرست دادسرای جنایی به تاریخ ۹۶/۱۲/۱ موجود است + فیلم
فیلم/ تصاویر خیره کننده ناسا از یک "پرورشگاه ستاره‌ای" عظیم

فیلم/ تصاویر خیره کننده ناسا از یک "پرورشگاه ستاره‌ای" عظیم

فیلم/ 7 گل کریستیانو رونالدو با پشت پا

فیلم/ 7 گل کریستیانو رونالدو با پشت پا

فیلم/ رونمایی از موتور عجیب یک میلیون دلاری در نمایشگاه موناکو

فیلم/ رونمایی از موتور عجیب یک میلیون دلاری در نمایشگاه موناکو

فیلم/ طرح آموزش و پرورش برای جایگزینی زبان روسی با انگلیسی

فیلم/ طرح آموزش و پرورش برای جایگزینی زبان روسی با انگلیسی

فیلم/ تصمیم کره شمالی برای تعلیق آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای

فیلم/ تصمیم کره شمالی برای تعلیق آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای

فیلم/ کشف بمب ۵۰۰ کیلویی جنگ جهانی دوم در مرکز برلین!

فیلم/ کشف بمب ۵۰۰ کیلویی جنگ جهانی دوم در مرکز برلین!

کد خبر: ۳۸۷۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۰ - ۱۹ دی ۱۳۹۶
سیاست >> سیاست داخلی
پ

جهانگیری با بغض: بعد از رد صلاحیت در انتخابات 92 گفت من همان هاشمی دیروز هستم / در مورد مسائل 88 گفت دیدم این‌ها می‌خواهند یک جریان اصیل از انقلاب را حذف کنند؛ در مقابل آنها ایستادم / مي‌خواستم با مردم مستقيما صحبت كنم اما صداوسيما بهانه «مشكل فنی» آورد

معاون اول رئیس جمهور گفت: فرصت خوبی برای بازخوانی زندگی آیت الله هاشمی رفسنجانی است که در پیشرفت نظام و انقلاب حضوری برجسته و منصر به فرد داشته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جهانگیری با بغض: آیت الله هاشمی تا مرز شهادت پیش رفت برای مبارزه هیچگاه کوتاه نیامد/ بعد از رد صلاحیت در انتخابات 92 گفت من همان هاشمی دیروز هستم / در مورد مسائل 88 گفت دیدم این‌ها می‌خواهند یک جریان اصیل از انقلاب را حذف کنند؛ در مقابل آنها ایستادم

اسحاق جهانگیری صبح امروز (سه شنبه 19 دی 1396) در نخستین کنگره بزرگداشت آیت الله هاشمی رفسنجانی در سالن اجلاس سران گفت: امیرکبیر در قبل از پیروزی انقلاب برای آیت الله هاشمی به عنوان سرمشق بود و به همین دلیل کتاب امیرکبیر و مبارزه با استعمار را نوشت.

به گزارش «انتخاب»، اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور در کنگره آیت الله هاشمی رفسنجانی بیان کرد: طبیعی است که سخت است من درباره‌ی شخصیت بزرگ و سیاستمداری بی‌نظیر و مدیری توانا، فقیهی ارزشمند و دلسوز سخن بگویم. برای من بسیار دشوار است در جمعی که تعداد زیادی از دوستان، یاران و نزدیکان او که بیش از بنده با ایشان صمیمی بوده و شناخت داشتند، سخن بگویم.

او با بیان اینکه به درخواست بیت آیت‌الله هاشمی در این جمع سخن می‌گوید، کنگره آیت الله هاشمی رفسنجانی فرصتی است برای بازخوانی و بازآفرینی اندیشه و تجربه ی ایشان که در پیچیده ترین مبارزه سیاسی و استقرار جمهوری اسلامی و پیشرفت نظام، حضوری موثر و منحصر به فرد داشتند.

جهانگیری با نگاه تاریخی به مسایل ایران توضیح داد: هر منصفی به تاریخ ایران بنگرد از سال‌ها دور تا آخرین لحظات حیات آیت‌الله هاشمی می‌تواند نام او را از فعال‌ترین انقلابیون، روحانیون و سیاسیون ایران ببیند. اگر بخواهیم پنج نفر از سیاستمداران بزرگ ایران را نام ببریم آیت الله هاشمی همیشه جزو برجسته‌ترین کسانی است که کارهای عظیمی برای ایران انجام دادند و جزو شاخص‌ترین‌هاست.

او درباره‌ی دولت‌های مختلف بعد از انقلاب توضیح داد: اگر به دوره‌های مختلفی از دفاع مقدس، سازندگی و اصلاحات بنگریم نمی‌توانیم نقش هاشمی در این دوره‌ها را کمرنگ ببینیم. او به دلیل وسعت حضور، قدرت تجزیه و تحلیل، نگاهی چند بعدی و مدیریتی چند جانبه داشت.

جهانگیری با توجه به سابقه‌ی دینی آیت‌الله هاشمی افزود: آیت الله هاشمی عالمی روشن بین بود، قرآن کانون فهم دینی او بود و از فهم دینی غافل نمی‌شد و به طور مشخص روی مسائل قرآن، بررسی و تحلیل می‌کرد که بخشی از آنها منتشر شده و در اختیار محققان قرار گرفته است.

معاون اول رییس جمهور در خصوص نگاه آیت الله هاشمی به مسایل فرهنگی عنوان کرد: آیت‌الله هاشمی مسایل فرهنگی را می‌شناختند و برای سلطه‌ی ایران الگوی خود را امیرکبیر قرار داد و در آن زمان کتاب امیرکبیر و مبارزه با استعمار را نوشت. ارتباط و مطالعات او به طوری بود که جزء به جزء فرهنگ را به لحاظ سیاسی می شناخت. آیت الله هاشمی یک آرمان گرای واقع بین بود.

جهانگیری، آیت الله هاشمی را یک انقلابی جامع نگر دانست و گفت: ایشان تا مرز شهادت پیش رفت و لحظه ای تردید در راه مبارزه نداشت اما در عین حال تمام حرکاتش از جامعیت کامل برخوردار بود. در زمان جنگ در پیشبرد صلح، اصلاحات و اعتدال بسیار کارساز بود و در هر کجا که حضور داشت آن نهاد در رأس امور قرار می گرفت. زمانی که جنگ با مشکل در عمل قرار گرفت به عنوان فرمانده ی جنگ گره گشای مشکلات آن زمان شد و زمانی که به صلح نیاز بود با شجاعت به رهبر انقلاب گفت اجازه دهید من قطعنامه را قبول کنم و بعد اگر خطایی کردم مرا محاکمه کنید.

معاون اول رییس جمهور اظهار کرد: در دوره ی ایشان بهترین رابطه با کشورهای منطقه را داشتیم که با تدبیرشان کشورهای اسلامی را در همین سالن جمع کرده و کنفرانسی را تشکیل دادند. به لحاظ سیاسی، سیاست ورزی را مبتنی بر مردم می‌دانست و به انتخابات باور داشت و همواره تأکید به انتخابات آزاد که حقوق مردم رعایت شود از رویکرد اصلی ایشان بود و همواره خود را در معرض رأی مردم قرار می‌داد.

او با اشاره به انتخابات سال ۹۲ گفت: در سال ۹۲ به صحنه آمد اما ناباورانه رد صلاحیت شد اما آیت الله هاشمی قهر نکرد برای همان انتخابات برنامه‌ریزی کرد، من رییس ستاد ایشان بودم که بعد از ردصلاحیت شان به او گفتم تکلیف چیست؟ و ایشان جواب دادند من همان هاشمی هستم با همان موضع گیری های قبلی و تدبیری اندیشید که روحانی کاندیدا شد و نتیجه همان شد که دیدید.

جهانگیری اظهار کرد: آیت الله هاشمی ابعاد توسعه را می فهمید و نظریه‌ی توسعه داشت برای تکنوکرات های ایران الگو شده بود و هاشمی سرمشق تکنوکرات‌ها شد. او اقتصاد را اینگونه می‌دید که باید به روستاها و معیشت مردم رسیدگی کرد و در عین حال کارهای بزرگی هم انجام داد. او به لحاظ جایگاه مدیریتی، مشاوری امین، صادق و شایسته در کنار رهبر و امام خمینی (ره) بود که تا آخرین لحظات از ستون انقلاب دفاع کرد. هاشمی شناسنامه و سند هویت انقلاب اسلامی ماست و نمی‌توان او را نادیده گرفت. او مرد صبور بحران‌ها و مرد صبر و امید بود و هیچ کس او را ناامید ندید و همیشه برای روزهای سخت برنامه داشت.

او ادامه داد: امروز ایران بیش از همیشه نیاز به مشی هاشمی دارد، مشی‌ای که به اعتدال فکر کند به دور از هرگونه افراط و تفریط، مشی‌ای که برای جلوگیری از فرسایش سرمایه کشور برنامه داشته باشد؛ مشی‌ای که ممانعت می کرد از حذف نیروهای توانمند انسانی کشور. امروز یکسال بعد از آقای هاشمی، کشور ما در موقعیتی حساس قرار گرفته است، نگرانی‌های او را در این شرایط بهتر می‌توان فهمید. در شرایط جدید بسیاری از دلسوزان، نخبگان و شهروندان نگران امروز و فردای ایران هستند اما همه می دانند به رغم تهدیدها فرصت‌های زیادیست که می‌توان تهدیدها را پشت سر گذاشت.

جهانگیری با بیان اینکه مردم ما با مصائب مختلف اجتماعی، اقتصادی و تنگناهای سیاسی روبه رو هستند، اظهار کرد: مسیر برای حل این مشکلات بسته نیست باید بررسی کرد که ریشه و عوامل ایجاد کننده‌ی نارضایتی‌ها اعم از اقتصادی و اجتماعی و سیاسی در هر زمان چیست. به نظر من وجود نارضایتی در یک جامعه‌ی در حال توسعه غیرعادی نیست حتما توقعات مردم برآورده نمی‌شود و گاهی اوقات به نارضایتی تبدیل می‌شود اما راه از بین بردن نارضایتی فراهم کردن راه نقد و گفت وگوست. نقد و گفت وگو راه درمان کشور است اما عده‌ای از گفت وگو فرار می‌کنند. ما باید سطح درک را بالا ببریم، ارتباط خودمان را با منتقدین افزایش دهیم و اجازه ندهیم نارضایتی به کینه توزی و خشونت تبدیل شود.

معاون اول رییس جمهور گفت: در مسایل اخیر باید با روش هاشمی عمل کنیم، با مردم باشیم، اعتراض مردم را به رسمیت بشناسیم و راه حل پیدا کنیم. باید نسبت به خواسته و مطالبات ملی خود را ملتزم به اقدامات عملی بدانیم. دفاع از رأی مردم و حقوق شهروندی موجی از نشاط به وجود می‌آورد.

به گزارش جماران، او تصریح کرد: خیلی از مطالبات انباشت سال‌های گذشته و طبیعی است که بسیاری از دشمنان سوءاستفاده کنند برخی می‌گویند کشورهای عربی در ایران آشوب به پا کرده‌اند اما کشورهای عربی کوچک‌تر از این هستند که در بخشی از ایران دخالت کنند؛ آنها را الکی بزرگ نکنید. ایران در منطقه تمدن ساز بوده و یکه تاز منطقه است.

جهانگیری در بخشی از سخنان خود به انتقاد از عملکرد صداوسیما پرداخت و گفت: صداوسیما باید در روش خود تغییر ایجاد کند؛ صداوسیما نمی‌تواند در انحصار یک گروه محدود تندرو قرار بگیرد. من به عنوان یکی از مسوولین گفتم که می‌خواهم با مردم صحبت کنم گفتند نمی‌شود و بهانه‌ی مشکل فنی آوردند. رسانه‌ی ملی باید در خدمت کل مردم حتی معترضین قرار بگیرد.

او اظهار کرد: به عنوان معاون دولت عرض می کنم در بخش اقتصاد می دانم که مردم مشکلات زیادی دارند، توسعه ی کشورشان کند شده است اما ایران مسیر توسعه را به خوبی طی می کند. ما اقتصاد را از ته دره ۱۰ پله بالاتر آوردیم اما هنوز هم در ته دره است. رشد منفی اقتصاد را مثبت کردیم. بیش از ۷۰۰ هزار شغل ایجاد کردیم اما مشکلات بسیار زیاد است.

خبرهای مرتبط

مسیح مهاجری: روی زمین دلسوزتر از هاشمی برای رهبری سراغ نداشتم

محمد هاشمی: سه روز پیش خبر دادند که رییس‌جمهور در کنگره بزرگداشت آیت‌الله هاشمی حضور پیدا نمی‌کنند

پس از سالها، عکس هاشمی در معابر مشهد نصب شد

عفت مرعشی: امروز حکمت حرف های آیت الله هاشمی برای همه مشخص شده است/در اواخر عمر خود نگران اختلافات داخلی بود/ هاشمی به ملاقات افرادی که به او تهمت بسته بودند هم می رفت

ارسال به تلگرام
برچسب ها: جهانگیری
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
نخست وزیر عاشق سلفی

نخست وزیر عاشق سلفی

ظهور یک رونالدوی دیگر

ظهور یک رونالدوی دیگر

یک آیفون X جدید به بازار آمد

یک آیفون X جدید به بازار آمد

یکی از 1000 مسافر جام جهانی2018 باشید

یکی از 1000 مسافر جام جهانی2018 باشید

جدیدترین راهکار رفع سفیدی مو

جدیدترین راهکار رفع سفیدی مو

راهکاری ساده و آسان برای پرپشتی مو

راهکاری ساده و آسان برای پرپشتی مو

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: دیدنی‌های امروز شنبه ۱ اردیبهشت ماه

تصاویر: دیدنی‌های امروز شنبه ۱ اردیبهشت ماه

۲/۴
تصاویر : پایان شش دهه حکومت کاستروها در کوبا

تصاویر : پایان شش دهه حکومت کاستروها در کوبا

۳/۴
تصاویر : تظاهرات جوانان ایتالیایی مقابل سفارت آمریکا در حمایت از مردم سوریه

تصاویر : تظاهرات جوانان ایتالیایی مقابل سفارت آمریکا در حمایت از مردم سوریه

۴/۴
تصاویر : بادبادک‌های آتش‌زا؛ سلاح جدید جوانان فلسطینی

تصاویر : بادبادک‌های آتش‌زا؛ سلاح جدید جوانان فلسطینی

ببینید!

فیلم/ گشت ارشاد، ماجرایی عرفی یا سیاسی؟/ مروری بر یک طرح ۱۲ ساله

فیلم/ دیپلماسی فرهنگی و جشنواره جهانی فیلم فجر از نگاه سید حسن خمینی

فیلم/ واکنش روحانی به التهابات بازار ارز: بگویند چه مقدار از این التهابات روانی بود و چه مقدارش خارجی بود و چه مقدارش.../ همه چیز را نمی توانم بگویم!

فیلم/ روحانی: مدیران روزه سکوت گرفته اند و با مردم صحبت نمی کنند/ هر مدیری اگر می ترسد و نمی تواند و یا از اخم این و آن هراس دارد، کنار برود

فیلم/ بشار اسد نشان لژیون دونور را به فرانسه برگرداند

فیلم/ کشف بمب ۵۰۰ کیلویی جنگ جهانی دوم در مرکز برلین!

فیلم/ تصمیم کره شمالی برای تعلیق آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

با گرفتن یقه مردم و جنگ و دعوا که امر به معروف نمی‌شود / یک دستگاه نظارتی نوشته بود فلان نوع هواپیما خوب نیست برایش نوشتم اصلا به تو چه ربطی دارد؟ / بعضی‌ها از فضای مجازی و اطلاع داشتن مردم بدشان می‌آید / در ۴ سال گذشته، ارز کاغذی را با هواپیما و با مشکل می‌آوردیم؛ ماشین مسلح می‌بردیم ارز را تحویل می‌گرفتیم / چند کارمند ارز‌ها را با گونی بین صرافی‌ها تقسیم می‌کردند؛ برخی دلار‌های خوب را برای خود نگه می‌داشتند! / مدیران دولتی ما روزه سکوت گرفته‌اند؛ نمی‌دانم از چه می‌ترسند / هر مدیری در برابر فشار‌ها عقب نشینی کند، از دولت برود

تیراندازی شدید در اطراف کاخ پادشاهی سعودی / ادعای برخی منابع: ملک سلمان به پناهگاه منتقل شد / پرواز جت های ارتش سعودی در سطح پایین بر فراز اسمان ریاض/ پلیس ریاض: به یک پهپاد تیراندازی کردیم+ویدیو

جهانگیری خطاب به احمدی‌نژاد: به خودت بیا / اکثر مشکلات امروز، نتیجه کار شماست اما اینقدر جسور شده‌اید که می‌گویید سیل می‌آید و زیر پای شما خالی می‌شود / شما می‌خواهید سیل راه بیندازید؟ حد خودتان را بدانید / باید گفتگوهای ملی را دنبال کنیم؛ عده‌ای دنبال حذف دیگران هستند

کشف راز قتل مردی که با همسرش اختلاف داشت / داماد و مادرزن رابطه عشقی داشتند

روزنامه جوان: روحانی در يک سال گذشته به سپاه، صداوسيما و قوه قضائيه حمله کرد و هر سه تحريم شدند / نیت سخنان او در روز ارتش آلوده بود

فیلم/ افشاگری خداداد عزيزی در مورد برنامه ماه عسل!

ماجرای یک «ارشاد» جنجالی

«جیمز متیس» چگونه به آخرین مهره ی حامی برجام در دولت ترامپ تبدیل شد؟

حکم اعدام «بهمن ورمزیار» اجرا شد

درخواست مدیر «جامعه المرتضی»: قم به کشوری مستقل تبدیل شود؛ کشوری با مرز جغرافیایی، پرچم مخصوص و قانون اساسی مثل واتیکان / استقلال «کشور قم» هیچ مخالفتی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ندارد / واکنش آشنا: کمی مطالعه کنید

چه كسي در مجلس گفت «دختر خوشگلا...»؟

پیامدهای حمله به سوریه چیست؟ / چرا مسکو موشک‌های شلیک شده را ساقط نکرد؟

با گرفتن یقه مردم و جنگ و دعوا که امر به معروف نمی‌شود / یک دستگاه نظارتی نوشته بود فلان نوع هواپیما خوب نیست برایش نوشتم اصلا به تو چه ربطی دارد؟ / بعضی‌ها از فضای مجازی و اطلاع داشتن مردم بدشان می‌آید / در ۴ سال گذشته، ارز کاغذی را با هواپیما و با مشکل می‌آوردیم؛ ماشین مسلح می‌بردیم ارز را تحویل می‌گرفتیم / چند کارمند ارز‌ها را با گونی بین صرافی‌ها تقسیم می‌کردند؛ برخی دلار‌های خوب را برای خود نگه می‌داشتند! / مدیران دولتی ما روزه سکوت گرفته‌اند؛ نمی‌دانم از چه می‌ترسند / هر مدیری در برابر فشار‌ها عقب نشینی کند، از دولت برود

تیراندازی شدید در اطراف کاخ پادشاهی سعودی / ادعای برخی منابع: ملک سلمان به پناهگاه منتقل شد / پرواز جت های ارتش سعودی در سطح پایین بر فراز اسمان ریاض/ پلیس ریاض: به یک پهپاد تیراندازی کردیم+ویدیو

جنجال بر سر برگزاری یک جشن در برج سلمان مشهد / دادستانی: بازداشت معاون مدیر کل و رییس اداره ارشاد مشهد به دلیل «جریحه‌دار کردن عفت عمومی و عدم رعایت قوانین» / نماینده مشهد: می‌خواهند مشهد را تبدیل به شهری توریستی کنند / برج سلمان: مراسم قانونی بود و مجوز داشت

تصاویر : سی و سه پل و نقش جهان اصفهان در رسانه‌های خارجی

کدام سکانس از سریال «پایتخت» دیشب حذف شد؟+تصویر

یک ادعا: بازیگر بی‌حجابِ سریال «پایتخت»، منشیِ موسس مقتول شبکه‌های جم است / وقتی تلویزیون با فرض ایرانی نبودن نگین میرزایی، از خط قرمز خود عبور کرد!

همه آنچه درباره «نسیم نجفی اقدم»، عامل تیراندازی به مقر یوتیوب می‌دانیم؛ «سلبریتی شبکه‌های اجتماعی»، «گیاه خوار»، «فعال حقوق حیوانات» و فعال در رشته «زیبایی اندام» +ویدئو

حکم اعدام «بهمن ورمزیار» اجرا شد

عکس/ سعید تاجیک عامل اهانت به آیت‌الله هاشمی در تلویزیون/ فردی با سابقه فحاشی، در شبکه آموزش، چه چیزی را آموزش می‌دهد؟

یاد و خاطره رکوردهای طلایی احمدی نژاد زنده شد/ رکوردشکنی‌ها در بازار ارز لحظه‌ای شد: دلار ۵۷۰۰، یورو ۶۵۰۰ تومان / افتضاح سقوط پول ملی؛ به مردم توهین نکنید و در مورد این فاجعه، توضیح دهید

وزیر ارتباطات، اولین قربانی افشای اطلاعات خصوصی در «سروش» + تصوير

تصاویر : حاشیه های سفر رهبر کره شمالی و همسرش به چین

وکیل خانواده ستایش: اعدام، راه‌حل نیست / خانواده ستایش به حال خود رها شدند / طبق قوانین، پسر بالای ۱۵سال مسئولیت کیفری دارد

ثبت‌نام اولین کاندیدای زن مسلمان در انتخابات روسیه / رقیب محجبه پوتین آمد

«دوباره روحانی»

پایان عملیات تروریستی در تهران / انتقال شهدا و مجروحان حادثه تروریستی مجلس به بیرون از ساختمان/ یکی از مهاجمان توسط سپاه دستگیر شد/ دو نفر از چهار تروریستی که به مجلس وارد شده بودند ، بر اثر انفجار جلیقه های خود کشته شدند/ 12 نفر شهید شدند/ داعش از عملیات تروریستی خود «فیلم» منتشر کرد؛ در این فیلم به زبان عربی صحبت می شود/یکی از عوامل تروریستی مجلس زنده دستگیر شد / تروریست‌ها قصد ورود به صحن علنی مجلس را داشتند/ وزارت کشور: تروریست ها با لباس زنانه وارد مجلس شدند/ داعش: کار ما بود! عاملان انتحاری، «شهید» هستند! + واکنش آمریکا

کلمه عجیب روی پل چمران اصفهان پس از خودکشی دو دختر +عکس

کردستانِ عراق با شروط بغداد برای آغاز مذاکره موافقت کرد

تعداد رأی دهندگان از مرز 42 میلیون نفر گذشت / رکورد شکنی تهرانی ها / انتظار چندین ساعته در صف ها / مردم عزیز! صبوری کنید؛ صف ها را ترک نکنید/ وزیر کشور: حداکثر تا ساعت ۱۲ می توانیم زمان اخذ رای را تمدید کنیم / فرماندار تهران: نگران نباشید؛ از همه ی مراجعه کنندگان رای اخذ خواهد شد / کدخدایی: شمارش آرا بلافاصله پس از پایان رای‌گیری آغاز می‌شود

زلزله 7.3 ریشتری در کرمانشاه / 81 کشته، 1000 مجروح / زمین لرزه اصلی تمام شده /همه زائران ایرانی در کربلا و نجف سالم هستند / گسل ها فعال نیستند؛ مردم به شایعات توجه نکنند/ برق 3 استان وصل شد/ شمال کرمانشاه در خاموشی /پس لرزه ها ادامه دارد +فیلم و تصاویر / جزئیات زلزله در نقاط مختلف ایران و تهران / رییس مرکز لرزه‌نگاری: زمین‌لرزه امشب بزرگ‌ترین زلزله‌ای‌ست که تاکنون در منطقه ثبت شده

انتخاب روز
روزنامه جوان: روحانی در يک سال گذشته به سپاه، صداوسيما و قوه قضائيه  حمله کرد و هر سه تحريم شدند / نیت سخنان او در روز ارتش آلوده بود

روزنامه جوان: روحانی در يک سال گذشته به سپاه، صداوسيما و قوه قضائيه حمله کرد و هر سه تحريم شدند / نیت سخنان او در روز ارتش آلوده بود

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

اردوغان: تجارت با ایران می‌تواند با لیر و تومان انجام شود / منطقه امن در شمال سوریه را گسترش می‌دهیم

کیهان: کار زنی که فحاشی کرد، کشف حجاب و جرم بود / فرمانده پلیس باید از مامور وظیفه‌شناس گشت ارشاد تقدیر کند

پیرترین فرد جهان در ژاپن درگذشت

روی جدایی روسیه و ایران حساب باز نکنید / طرحی که پوتین برای اجرای آن به تهران نیاز دارد

زلزله ۴.۷ ریشتری حوالی خنج در استان فارس را لرزاند

افراد ناشناس به نیروهای امنیتی یونان در آتن حمله کردند

هنیه: موساد مسئول ترور دانشمند فلسطینی در مالزی است

دبیرکل سازمان ملل: توقف برنامه هسته ای کره شمالی «گامی مثبت» بود / امیدواریم «اقدام جسورانه و مهم» رهبران دو کره به صلح پایدار منجر شود

عباس:اجازه نمی دهیم قدس پایتخت صهیونیست ها شود

اردوغان: تجارت با ایران می‌تواند با لیر و تومان انجام شود / منطقه امن در شمال سوریه را گسترش می‌دهیم

واکنش علی مطهری به برخورد اخیر گشت ارشاد: هر دو طرف درگیری خطا داشتند/ اگر از پلیس تخلفی دیدید شکایت کنید

نصرالله: مقاومت، موشک‌هایی دارد که می‌تواند با آن هر نقطه‌ای در اسرائیل را هدف قرار دهد

ترامپ با برجام چه می‌کند؟

آخرین وضعیت پرونده رئیس اداره ارشاد مشهد در ماجرای برج سلمان

واکنش قاسمی به گزارش حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا: مغرضانه، سیاسی و مردود است

اطلاعات پرداخت‌های خزانه‌داری در دسترس عموم قرار گرفت

رهبر کره‌شمالی: نمی‌خواهم صدام یا قذافی دیگری باشم

نماینده اصولگرا: قطعا با خانمی که دوتار مویش بیرون است برخورد نمی‌شود/حامیان این دختر بدن عریان و سر برهنه خودشان را در معرض نمایش می گذارند

رهبر کره‌شمالی: نمی‌خواهم صدام یا قذافی دیگری باشم

افزایش حضور سینماگران ایرانی در جشنواره کن/ 8 فیلمساز، تهیه کننده و بازیگر

بارش باران تا روز دوشنبه ادامه می‌یابد

ارائه درخواست اعاده دادرسی در پرونده «حمید بقایی»

منظور خاتمی از جمله «شهردار باید شخصیت ملی باشد» چه بود؟ / عبدالله ناصری: شورای شهر در برداشت از شاخص انتخاب شهردار دچار اشتباه شد/ منظور این بود که فرد با تمام ارکان حکومت بتواند ارتباط برقرار و کار کند

نوبخت: دولت علاقه ای به حذف یارانه افراد ندارد

آخرین وضعیت اعتراضات بانه؛ کسبه به خاطر اعتصاب بازداشت نشده‌اند / اعتراض‌ها به سخنرانی جلیلی طبیعی بود

آیت‌الله نوری‌همدانی: اگر کسی بخواهد تفاوتی میان سپاه و ارتش قائل شود یا "جاهل" است یا "دشمن"

نوبخت: مجلس زمینه حذف تبعیض در پرداخت‌ها را فراهم کند/ هیچ افزایش حقوق محرمانه‌ای برای کارمندان آموزش و پرورش نداریم

ارز مسافرتی ۵۴۰۰ تومانی/ فقط یورو پرداخت می‌شود

عربستان زیارت غار حرا را ممنوع اعلام کرد

وزیر ارتباطات: در دو سال گذشته در فضای مجازی ۲۰۰ هزار شغل ایجاد شد / فیلتر شدن یا نشدن تلگرام را باید از مسئولین فیلترینگ بپرسید

واکنش صالحی به اظهاراتی درباره خروج آمریکا از برجام: ازنظر فنی برای همه سناریوها آمادگی داریم/ طرف مقابل از واکنش ما حیرت زده خواهد شد/ امیدوارم طرف مقابل سر عقل بیاید

وزیر آموزش و پرورش: بزودی دو پیام رسان داخلی به مدارس معرفی می‌شود/ ممنوعیت استفاده از «تلگرام»

میرلوحی درباره تخلفات شهرداری در دوران قالیباف؛ از ۶۷۰ ملک نجومی، فقط۶۰ مورد مسترد شده/ از عیسی‌شریفی بی‌‌خبریم

باران و باد شدید در ۱۸ استان کشور طی امروز و فردا

ایسنا: خبر بازداشت «سعید مرتضوی» در شهرری صحت ندارد

روزنامه جمهوری اسلامی: خطای دختر بدحجاب به حساب خودش نوشته می شود،خطای پلیس به حساب نظام

ابتکار: قرآن در بحث حجاب، ابتدا به مرد‌ها می‌گوید چشم شان را ببندند / چرا با مردان متلک گو برخورد نمی‌شود؟

سردار کوثری: قبل از انقلاب در باشگاه تاج و ابومسلم بازی می‌کردم؛ درآمدم آن روز از الان بیشتر بود

واکنش کیهان به فیلم برخورد گشت ارشاد: نحوه فیلمبرداری و مخفی بودن دوربین یعنی کل ماجرا سناریویی از پیش تعیین شده بود

آرشیو
وبگردی

قدیمی ترین عکس از حرم حضرت عباس(ع)

عبور مار سیاه از روی یک تک تیرانداز! +عکس

تبریک خاص همسر شهید حججی به شوهر در روز پاسدار +عکس

تبلیغ انتخاباتی با پیاز! +عکس

عکس/ حشره ای زیبا که شبیه به صورت انسان است!

عکس/ هدیه لاکچری امیر قطر که گفته شده به طارمی داده است!

عکس/ اولین فروشگاه بدون پلاستیک جهان در آمستردام

زندگی دختر اوکراینی با مومیایی مادرش +عکس

کاریکاتور «عابدزاده» در 30 سال پیش

پیشنهاد جنجالی تولید برق از سوزاندن اعضای بدن!+عکس

روایت شهره سلطانی از یک دوستی 40 ساله+عکس

لیونل مسی، مالک خطرناک‌ترین سگ دنیا! +تصاویر

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۳۸۷۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۰ - ۱۹ دی ۱۳۹۶
سیاست >> سیاست داخلی
پ

جهانگیری با بغض: بعد از رد صلاحیت در انتخابات 92 گفت من همان هاشمی دیروز هستم / در مورد مسائل 88 گفت دیدم این‌ها می‌خواهند یک جریان اصیل از انقلاب را حذف کنند؛ در مقابل آنها ایستادم / مي‌خواستم با مردم مستقيما صحبت كنم اما صداوسيما بهانه «مشكل فنی» آورد

معاون اول رئیس جمهور گفت: فرصت خوبی برای بازخوانی زندگی آیت الله هاشمی رفسنجانی است که در پیشرفت نظام و انقلاب حضوری برجسته و منصر به فرد داشته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جهانگیری با بغض: آیت الله هاشمی تا مرز شهادت پیش رفت برای مبارزه هیچگاه کوتاه نیامد/ بعد از رد صلاحیت در انتخابات 92 گفت من همان هاشمی دیروز هستم / در مورد مسائل 88 گفت دیدم این‌ها می‌خواهند یک جریان اصیل از انقلاب را حذف کنند؛ در مقابل آنها ایستادم

اسحاق جهانگیری صبح امروز (سه شنبه 19 دی 1396) در نخستین کنگره بزرگداشت آیت الله هاشمی رفسنجانی در سالن اجلاس سران گفت: امیرکبیر در قبل از پیروزی انقلاب برای آیت الله هاشمی به عنوان سرمشق بود و به همین دلیل کتاب امیرکبیر و مبارزه با استعمار را نوشت.

به گزارش «انتخاب»، اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور در کنگره آیت الله هاشمی رفسنجانی بیان کرد: طبیعی است که سخت است من درباره‌ی شخصیت بزرگ و سیاستمداری بی‌نظیر و مدیری توانا، فقیهی ارزشمند و دلسوز سخن بگویم. برای من بسیار دشوار است در جمعی که تعداد زیادی از دوستان، یاران و نزدیکان او که بیش از بنده با ایشان صمیمی بوده و شناخت داشتند، سخن بگویم.

او با بیان اینکه به درخواست بیت آیت‌الله هاشمی در این جمع سخن می‌گوید، کنگره آیت الله هاشمی رفسنجانی فرصتی است برای بازخوانی و بازآفرینی اندیشه و تجربه ی ایشان که در پیچیده ترین مبارزه سیاسی و استقرار جمهوری اسلامی و پیشرفت نظام، حضوری موثر و منحصر به فرد داشتند.

جهانگیری با نگاه تاریخی به مسایل ایران توضیح داد: هر منصفی به تاریخ ایران بنگرد از سال‌ها دور تا آخرین لحظات حیات آیت‌الله هاشمی می‌تواند نام او را از فعال‌ترین انقلابیون، روحانیون و سیاسیون ایران ببیند. اگر بخواهیم پنج نفر از سیاستمداران بزرگ ایران را نام ببریم آیت الله هاشمی همیشه جزو برجسته‌ترین کسانی است که کارهای عظیمی برای ایران انجام دادند و جزو شاخص‌ترین‌هاست.

او درباره‌ی دولت‌های مختلف بعد از انقلاب توضیح داد: اگر به دوره‌های مختلفی از دفاع مقدس، سازندگی و اصلاحات بنگریم نمی‌توانیم نقش هاشمی در این دوره‌ها را کمرنگ ببینیم. او به دلیل وسعت حضور، قدرت تجزیه و تحلیل، نگاهی چند بعدی و مدیریتی چند جانبه داشت.

جهانگیری با توجه به سابقه‌ی دینی آیت‌الله هاشمی افزود: آیت الله هاشمی عالمی روشن بین بود، قرآن کانون فهم دینی او بود و از فهم دینی غافل نمی‌شد و به طور مشخص روی مسائل قرآن، بررسی و تحلیل می‌کرد که بخشی از آنها منتشر شده و در اختیار محققان قرار گرفته است.

معاون اول رییس جمهور در خصوص نگاه آیت الله هاشمی به مسایل فرهنگی عنوان کرد: آیت‌الله هاشمی مسایل فرهنگی را می‌شناختند و برای سلطه‌ی ایران الگوی خود را امیرکبیر قرار داد و در آن زمان کتاب امیرکبیر و مبارزه با استعمار را نوشت. ارتباط و مطالعات او به طوری بود که جزء به جزء فرهنگ را به لحاظ سیاسی می شناخت. آیت الله هاشمی یک آرمان گرای واقع بین بود.

جهانگیری، آیت الله هاشمی را یک انقلابی جامع نگر دانست و گفت: ایشان تا مرز شهادت پیش رفت و لحظه ای تردید در راه مبارزه نداشت اما در عین حال تمام حرکاتش از جامعیت کامل برخوردار بود. در زمان جنگ در پیشبرد صلح، اصلاحات و اعتدال بسیار کارساز بود و در هر کجا که حضور داشت آن نهاد در رأس امور قرار می گرفت. زمانی که جنگ با مشکل در عمل قرار گرفت به عنوان فرمانده ی جنگ گره گشای مشکلات آن زمان شد و زمانی که به صلح نیاز بود با شجاعت به رهبر انقلاب گفت اجازه دهید من قطعنامه را قبول کنم و بعد اگر خطایی کردم مرا محاکمه کنید.

معاون اول رییس جمهور اظهار کرد: در دوره ی ایشان بهترین رابطه با کشورهای منطقه را داشتیم که با تدبیرشان کشورهای اسلامی را در همین سالن جمع کرده و کنفرانسی را تشکیل دادند. به لحاظ سیاسی، سیاست ورزی را مبتنی بر مردم می‌دانست و به انتخابات باور داشت و همواره تأکید به انتخابات آزاد که حقوق مردم رعایت شود از رویکرد اصلی ایشان بود و همواره خود را در معرض رأی مردم قرار می‌داد.

او با اشاره به انتخابات سال ۹۲ گفت: در سال ۹۲ به صحنه آمد اما ناباورانه رد صلاحیت شد اما آیت الله هاشمی قهر نکرد برای همان انتخابات برنامه‌ریزی کرد، من رییس ستاد ایشان بودم که بعد از ردصلاحیت شان به او گفتم تکلیف چیست؟ و ایشان جواب دادند من همان هاشمی هستم با همان موضع گیری های قبلی و تدبیری اندیشید که روحانی کاندیدا شد و نتیجه همان شد که دیدید.

جهانگیری اظهار کرد: آیت الله هاشمی ابعاد توسعه را می فهمید و نظریه‌ی توسعه داشت برای تکنوکرات های ایران الگو شده بود و هاشمی سرمشق تکنوکرات‌ها شد. او اقتصاد را اینگونه می‌دید که باید به روستاها و معیشت مردم رسیدگی کرد و در عین حال کارهای بزرگی هم انجام داد. او به لحاظ جایگاه مدیریتی، مشاوری امین، صادق و شایسته در کنار رهبر و امام خمینی (ره) بود که تا آخرین لحظات از ستون انقلاب دفاع کرد. هاشمی شناسنامه و سند هویت انقلاب اسلامی ماست و نمی‌توان او را نادیده گرفت. او مرد صبور بحران‌ها و مرد صبر و امید بود و هیچ کس او را ناامید ندید و همیشه برای روزهای سخت برنامه داشت.

او ادامه داد: امروز ایران بیش از همیشه نیاز به مشی هاشمی دارد، مشی‌ای که به اعتدال فکر کند به دور از هرگونه افراط و تفریط، مشی‌ای که برای جلوگیری از فرسایش سرمایه کشور برنامه داشته باشد؛ مشی‌ای که ممانعت می کرد از حذف نیروهای توانمند انسانی کشور. امروز یکسال بعد از آقای هاشمی، کشور ما در موقعیتی حساس قرار گرفته است، نگرانی‌های او را در این شرایط بهتر می‌توان فهمید. در شرایط جدید بسیاری از دلسوزان، نخبگان و شهروندان نگران امروز و فردای ایران هستند اما همه می دانند به رغم تهدیدها فرصت‌های زیادیست که می‌توان تهدیدها را پشت سر گذاشت.

جهانگیری با بیان اینکه مردم ما با مصائب مختلف اجتماعی، اقتصادی و تنگناهای سیاسی روبه رو هستند، اظهار کرد: مسیر برای حل این مشکلات بسته نیست باید بررسی کرد که ریشه و عوامل ایجاد کننده‌ی نارضایتی‌ها اعم از اقتصادی و اجتماعی و سیاسی در هر زمان چیست. به نظر من وجود نارضایتی در یک جامعه‌ی در حال توسعه غیرعادی نیست حتما توقعات مردم برآورده نمی‌شود و گاهی اوقات به نارضایتی تبدیل می‌شود اما راه از بین بردن نارضایتی فراهم کردن راه نقد و گفت وگوست. نقد و گفت وگو راه درمان کشور است اما عده‌ای از گفت وگو فرار می‌کنند. ما باید سطح درک را بالا ببریم، ارتباط خودمان را با منتقدین افزایش دهیم و اجازه ندهیم نارضایتی به کینه توزی و خشونت تبدیل شود.

معاون اول رییس جمهور گفت: در مسایل اخیر باید با روش هاشمی عمل کنیم، با مردم باشیم، اعتراض مردم را به رسمیت بشناسیم و راه حل پیدا کنیم. باید نسبت به خواسته و مطالبات ملی خود را ملتزم به اقدامات عملی بدانیم. دفاع از رأی مردم و حقوق شهروندی موجی از نشاط به وجود می‌آورد.

به گزارش جماران، او تصریح کرد: خیلی از مطالبات انباشت سال‌های گذشته و طبیعی است که بسیاری از دشمنان سوءاستفاده کنند برخی می‌گویند کشورهای عربی در ایران آشوب به پا کرده‌اند اما کشورهای عربی کوچک‌تر از این هستند که در بخشی از ایران دخالت کنند؛ آنها را الکی بزرگ نکنید. ایران در منطقه تمدن ساز بوده و یکه تاز منطقه است.

جهانگیری در بخشی از سخنان خود به انتقاد از عملکرد صداوسیما پرداخت و گفت: صداوسیما باید در روش خود تغییر ایجاد کند؛ صداوسیما نمی‌تواند در انحصار یک گروه محدود تندرو قرار بگیرد. من به عنوان یکی از مسوولین گفتم که می‌خواهم با مردم صحبت کنم گفتند نمی‌شود و بهانه‌ی مشکل فنی آوردند. رسانه‌ی ملی باید در خدمت کل مردم حتی معترضین قرار بگیرد.

او اظهار کرد: به عنوان معاون دولت عرض می کنم در بخش اقتصاد می دانم که مردم مشکلات زیادی دارند، توسعه ی کشورشان کند شده است اما ایران مسیر توسعه را به خوبی طی می کند. ما اقتصاد را از ته دره ۱۰ پله بالاتر آوردیم اما هنوز هم در ته دره است. رشد منفی اقتصاد را مثبت کردیم. بیش از ۷۰۰ هزار شغل ایجاد کردیم اما مشکلات بسیار زیاد است.

رومیس د
رازیانه د
خبرهای مرتبط

مسیح مهاجری: روی زمین دلسوزتر از هاشمی برای رهبری سراغ نداشتم

محمد هاشمی: سه روز پیش خبر دادند که رییس‌جمهور در کنگره بزرگداشت آیت‌الله هاشمی حضور پیدا نمی‌کنند

پس از سالها، عکس هاشمی در معابر مشهد نصب شد

عفت مرعشی: امروز حکمت حرف های آیت الله هاشمی برای همه مشخص شده است/در اواخر عمر خود نگران اختلافات داخلی بود/ هاشمی به ملاقات افرادی که به او تهمت بسته بودند هم می رفت

ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • شهری
  • آی تی
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
x