arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۳۸۰۷
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۴ - ۱۷ آبان ۱۳۹۰

تصوير: حركت غير اخلاقي بازيكنان اسپانيايي/ روزنامه های ورزشي خارجی بی اخلاقی در فوتبال اروپا را هم می بینند؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
برخي رسانه هاي خبري دنياي فوتبال و شبكه هاي اجتماعي جهان طي هفته گذشته، موضوع رفتار غير ورزشي شيث رضايي و محمد نصرتي را به عنوان خبر اول خود درج كردند تا به نوعي در كنار حركت تخريبي عليه ايران، فساد هاي اخلاقي بازيكنان خود را نيز لاپوشاني كنند.

به گزارش سرویس ورزشی "انتخاب" به نقل از فردا؛ اين رفتار غير حرفه اي روزنامه هايي چون ماركا و آس از يك سو و وبسايت ياهو از سوي ديگر در شرايطي صورت گرفت كه فوتبال اروپا، بارها و بارها چنين صحنه هايي را تجربه كرده و هيچ گاه به انتشار تصاوير آن اقدام نكرده است. تصوير زير نيز نمونه اي از اقدامات غير اخلاقي بازيكنان اسپانيايي است.



دو پایگاه خبری معتبر آس و مارکا با انتشار خبر محرومیت نصرتی و شیث از حضور در ورزشگاه را در صدر اخبار خود قرار دادند. بسیاری از رسانه های دیگر هم با انتشار این خبر از برخورد مقامات فوتبال ایران با حرکت بازیکنان پرسپولیس نوشتند.

آس از تعلیق این دو بازیکن نوشت و فیلم آن صحنه را از شبکه 3 تلویزیون ایران ، در اختیار کاربرانش گذاشت تا این لحظه دردناک را تماشا کنند. سایت مارکا هم با اشاره به اتفاقی که در زمین رخ داده ، تصویرش را منتشر کرد .

ياهو نيز در حالي به انتشار اخبار و تصاوير ديدار تيم هاي پيروزي و داماش پرداخت كه در گزارش منتشر شده حرفي از اقدام انجام شده توسط شيث و نصرتي زده نشده و فقط به محروميت و تعليق دو بازيكن ايراني اشاره كرده است.

اين در حالي است كه واقعيت فوتبال ايران چيزي به جز اين را در بردارد. هرچند غالبا در فوتبال ايران شاهد رفتارهاي ناشايستي از سوي بازيكنان هستيم اما طي سال هاي اخير صحنه هاي عبرت آموز ديگري هم وجود داشته كه هيچ يك از رسانه هاي ورزشي جهان، به اين شكل به آنها نپرداخته اند.

به عنوان مثال سال گذشته جایزه اول بازی جوانمردانه سال 2010 ورزش جهان به امین متوسل‌زاده مهاجم تیم فوتبال باشگاه راه‌آهن اهدا شد. متوسل زاده که به واسطه رفتار جوانمردانه‌اش دربازی دو فصل گذشته تیم‌های مقاومت‌سپاسی و استیل‌آذین کاندیدای دریافت جایزه بازی جوانمردانه سال 2010 جهان شده‌ بود این جایزه را دریافت کرد.



كسب اين مقام توسط يك بازيكن ايراني نه تنها در هيچ كدام از رسانه هاي فوتبال جهان منتشر نشد، بلكه اغلب سايت ها و روزنامه هاي ورزشي كشور نيز به اندازه لازم به آن نپرداختند تا حركت شيث و نصرتي به عنوان چهره فوتبال ايران در دنيا محسوب شود.

بنابراين گزارش آنچه در هفته گذشته بيش از هر چيز ديگري مورد توجه قرار گرفت ، انتشار تصاوير اين دو بازيكن در رسانه هاي خبري جهان بود كه بي شك سوء استفاده و حركت تخريبي رسانه هاي خارجي عليه ايران را در بر داشت.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
فرهاد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
1
27
با این سانسور تصویری حالا ما چه چیز را باید ببینیم ؟
فرشید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
1
7
الان یعنی باید پیش بینی کنیم چه اتفاقی افتاده ؟ !!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
0
16
شما که تصویر نصرتی راچاپ کردید پس چرا این رو سانسورکردید
majid
|
SWITZERLAND
|
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
1
4
kodom aks akhabar bayad mostanad bashe khabre bedone aks yani bade hava age aksesho hazf kardin khabaresham hazf konin ba ain kareton shore khanandaro mibarin zire soal
نظرات بینندگان