arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۴۱۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۰ - ۲۵ آبان ۱۳۹۷

دستور رهبر کره شمالی: زیرساخت‌های شهر سینوجو به عنوان دروازه ورود به چین توسعه یابد

رهبر کره شمالی در راستای پیشبرد برنامه «توسعه همزمان اقتصادی و نظامی» دستور داد در کنار آزمایش یک سلاح جدید، زیر ساخت های شهر 'سینوجو' به عنوان دروازه ورود به چین، با هدف پاسخگویی به تقاضای دوران کنونی توسعه یابد. 'کیم جونگ اون' در بازدید از این شهر، خواستار احداث آپارتمان های بلند و آسمانخراش های متعدد در امتداد محور اصلی و جاده های شریانی شهر سینوجو به شیوه هنری شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رهبر کره شمالی در راستای پیشبرد برنامه «توسعه همزمان اقتصادی و نظامی» دستور داد در کنار آزمایش یک سلاح جدید، زیر ساخت های شهر 'سینوجو' به عنوان دروازه ورود به چین، با هدف پاسخگویی به تقاضای دوران کنونی توسعه یابد.

به گزارش ایرنا، رسانه های دولتی کره شمالی روز جمعه گزارش کردند 'کیم جونگ اون' در بازدید از این شهر، خواستار احداث آپارتمان های بلند و آسمانخراش های متعدد در امتداد محور اصلی و جاده های شریانی شهر سینوجو به شیوه هنری شده است.
او همچنین خواستار احداث پارک های متعدد، بناهای عمومی مانند تئاتر، سینماها، دهکده های ورزشی، کوه های یخی، کتابخانه های علمی و فنی و تاسیسات خدماتی از جمله هتل ها و فروشگاه های عمومی به شیوه ای اصولی شده است.
وی همچنین نسبت به بازسازی ایستگاه راه آهن و احداث فرودگاه جدید در این منطقه دستور داده است.
شهر سینوجو در شمال غربی رودخانه آمنوک (یالو) واقع شده است و به شهر داندونگ واقع در استان لیائونیگ چین وصل می شود.
کارشناسان معتقد هستند رهبر کره شمالی این اقدام را در راستای سیاست 'پیونگجین' انجام خواهد داد پیونگجین به معنای توسعه دوگانه با هدف توسعه برنامه هسته ای نظامی کره شمالی در کنار تلاش برای رشد اقتصادی به صورت همزمان طراحی شده است.
این کشور در ابتدای سال جاری میلادی این سیاست را مورد اشاره قرار داده بود اما در ماه آوریل در اولین نشست سران دو کره اعلام کرد که آن را با نظرداشت تغییر شرایط متوقف کرده است.
این اقدامات اقتصادی رهبر کره شمالی در حالی است که خبرگزاری دولتی کره شمالی بامداد جمعه (به وقت محلی) از آزمایش موفقیت آمیز «سلاحی راهبردی، جدید و پیشرفته» با حضور و نظارت «کیم جونگ اون» رهبر این کشور خبر داد.
هنوز جزئیات بیشتری در این ارتباط به دست نیامده، اما گفته شده که «مدت زمانی طولانی» برای پژوهش‌های مرتبط و فرآیند ساخت این سلاح صرف شده است.
خبرگزاری کره شمالی در گزارش خود می‌افزاید که این سلاح، قدرت نظامی پیونگ یانگ را «به طرز چشم‌گیری» افزایش می‌دهد.
در این گزارش به نوع سلاح یا زمان انجام آزمایش اشاره نشده است.
چین یکی از کشورهای حامی کره شمالی است و پیونگ یانگ بیشترین روابط سیاسی و اقتصادی را با این کشور دارد.

نظرات بینندگان