arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۵۴۸۱۵
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۰۹ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷

آیت‌الله سبحانی: قدیم الایام کلا ۴ بانک بود؛ الان ۱۱ هزار شعبه اضافی داریم؛ این همه بانک یعنی این همه رباخواری / این عملکرد ما سبب می‌شود که باران رحمت کمتر بیاید / آیا شجاعت ندارید این‌ها را پشت تریبون مجلس بیان کنید؟

یک مرجع تقلید گفت: قدیم الایام کلا 4 بانک بود؛ این همه بانک یعنی این همه رباخواری! این نوع عملکرد ما سبب می‌شود که باران رحمت کمتر بیاید، آیا شجاعت ندارید این‌ها را پشت تریبون مجلس بیان کنید؟ سبحانی با بیان اینکه او خود از نویسندگان قانون اساسی بوده‌ است، تصریح کرد: سابقا گاهی ما را برای سخنرانی به مجلس دعوت می‌کردند، اما آن سنت از میان رفته‌ است؛ گاهی به رسم دیرین علما را برای سخنرانی در مجلس دعوت کنید زیرا آنها به مشکلات مردم آگاهند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یک مرجع تقلید گفت: قدیم الایام کلا ۴ بانک بود؛ این همه بانک یعنی این همه رباخواری! این نوع عملکرد ما سبب می‌شود که باران رحمت کمتر بیاید، آیا شجاعت ندارید این‌ها را پشت تریبون مجلس بیان کنید؟

به گزارش ایسنا، آیت‌الله جعفر سبحانی شامگاه سه شنبه در دیداری که با اعضای هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس در دفترش داشت با بیان اینکه مشکلات اقتصادی گاهی از خارج است و نتیجه تحریم‌ها و گاهی از داخل است، گفت: خارج را که همه می‌دانند چه خبر است؛ ما دشمنی غداری داریم که اهل دروغگویی و پیمان‌شکنی است و بخشی از بی‌ارزشی پول ما نیز به خاطر تحریم همین دشمن است که سایر کشور‌ها نیز تابع او هستند.

وی افزود: ما باید با به کار بردن امکانات داخل کشور و بالا بردن تولید داخلی در برابر فشار‌ها مقاومت کنیم و قطعا بسیاری از مشکلات‌مان حل خواهد شد؛ فلذا باید به تقویت تولیدکننده داخلی اهتمام داشته باشیم.

این مرجع تقلید با بیان اینکه تا همین چند مدت قبل در سوپرمارکت محله ما سیر چینی به فروش می‌رسید، تصریح کرد: اگر کسانی که در گمرک کار می‌کنند آدم‌های درستی باشند نباید این‌ها وارد کشور شود؛ باید جلوی مشکل را از سرچشمه گرفت و الا تولیدی‌های داخلی نمی‌توانند سرپا بمانند؛ مثلا در زمینه کشت گندم خوب کار کردیم به طوری که علاوه بر تامین نیاز داخلی به صادرات رسیدیم، اما در زمینه قالی‌بافی با آمدن فرش‌های ماشینی، هزاران نفر از نان خوردن افتادند.

وی با اشاره به جنبش استقلال طلبی هند، بیان کرد: ماهاتما گاندی که رهبری این جنبش را بر عهده داشت با دوچرخه هندی رفت و آمد می‌کرد؛ زیرا می‌گفت: باید از کالای داخلی استفاده کنیم؛ فلذا توانست ملت هند را که گاو پرست بودند از نظر سیاسی توسعه بخشد و هندوستان را سر پا بیاورد.

سبحانی ادامه داد: من در آماری خوانده‌ام که ۱۱ هزار شعبه اضافی بانکی در کشور داریم؛ قدیم الایام کلا ۴ تا بانک بود، این همه بانک یعنی این همه رباخواری! این نوع عملکرد ما سبب می‌شود که باران رحمت کمتر بیاید؛ آیا شجاعت ندارید این هارا پشت تریبون مجلس بیان کنید؟

وی با انتقاد صریح از ساختار دولت و بیان اینکه زمانی که قانون اساسی نوشته می‌شد از اینکه دولت یک میلیون کارمند دارد انتقاد می‌شد، اذعان کرد: امروز ژاپن با ۱۲۸ میلیون نفر جمعیت فقط ۳۰۰ هزار کارمند دولتی دارد، پس چرا کشوری که ۸۲ میلیون نفر جمعیت دارد باید ۴ میلیون نان خور دولت داشته باشد؟ دولت کارآمد باید کوچک باشد، در این راستا کار‌ها را به دست مردم بسپارید

سبحانی با بیان اینکه او خود از نویسندگان قانون اساسی بوده است، تصریح کرد: سابقا گاهی ما را برای سخنرانی به مجلس دعوت می‌کردند، اما آن سنت از میان رفته است؛ گاهی به رسم دیرین علما را برای سخنرانی در مجلس دعوت کنید، زیرا آن‌ها به مشکلات مردم آگاهند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۵
رنجبر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
12
1
جناب استاد.این همه شعبه به معنای انست که گروهی اشتغال پیدا کرده اند که ثوابش از ان ربایی که شما فرمودید به مراتب بیشتر است...والله اعلم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
2
8
باران ربطی به این موارد ندارد وگرنه طبق اظهارات شما کل دنیا غیر از ایران باید کویر می بود .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
3
6
باران ربطی به این موارد ندارد وگرنه طبق اظهارات شما کل دنیا غیر از ایران باید کویر می بود .
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
0
4
چقدر خوب بود مراجع بزرگوار روی این موضوع حساسیتی ویژه دارند روی موضوعات مهمتر دیگر که حقوق ملت پایمال میشه عنایتی داشته باشند .معمولا آدمهای خاص می توانند از بانکها پولهای چند صد میلیاردی بگیرند آن هم بدون وثیقه وبعد آن را پرداخت نمی‌کنند ،طبعا جریمه های سنگین به این وامها می خورد
فخرالدین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
1
2
شعبات متعدد بانک ،بیمه واخیراٌ اپلیکیشنها مثل خوره به جون مردم افتادن.یکی نیست بپرسه اینا چه در آمدی دارن هرشبکه ای را میزنی داره برا شون تبلیغ میکنه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۳
2
2
قدیم که کلا 4 بانک بود جمعیت کمتر بود و خیلی از افراد هم حساب بانکی نداشتند خوب حالا بشود همان 4 تا بانک ولی کلی حساب بانکی به هر حال هست پس آن 4 تا بانک باید خیلی بزرگ بشوند
این که بانکداری ما یک سری اشکالات دارد به علت سیاست یک بام و دو هوا است وقتی هر بار که یک متخلف بزرگ افتصادی دستگیر می شود یک عده از او حمایت می کنند که از او دیرکرد نباید گرفته شود آن موقع برای بانک چه تضمینی وجود دارد که وام بدهد
اصلا فرمایش شما متین دیرکرد ربوی ولی کسی که مال مردم را بالا کشیده بابت این تخلف نباید جریمه سنگین بشود؟؟
و وقتی ارزش پول ملی پایین می آید آن موقع بانک باید چکار کند؟
آیا باید وام را بر اساس سکه بدهد و پس بگیرد؟ آن موقع هم باز یک عده به طرفداری از کسانی که وام خود را نمی دهند می گویند ای داد بیداد سکه گران شد
بانک وام می دهد شما خانه می خرید خانه ی شما افزایش قیمت پیدا می کند - یعنی وقتی در اثر تورم و افت ارزش پول ملی که خانه ی شما افزایش قیمت پیدا کرده - حالا بانک باید چکار کند اگر این وام فاقد سود باشد؟
آیا خوب است که بگوید 20 درصد قیمت خانه را وام داده بودم حالا قیمت خانه هرچه هست من 20 درصد آن را در موقع تسویه حساب می خواهم؟؟
نظرات بینندگان