arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۳۱۷۸
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۳ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۰

مطهری: احمدی نژاد در صورت لجاجت استیضاح می شود/ هاشمی در بحران 88 مظلوم واقع شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
علی مطهری تاکید کرد درصورتی که پاسخ های رئیس جمهور به طرح سئوال از وی نشان دهنده اصرار بر تخلف باشد استیضاح او در مجلس بررسی خواهد شد.

به گزارش مهر، علی مطهری نماینده تهران که پس از راه نیافتن به فهرست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان، منتقدان دولت را دور هم گرد آورد، قصد دارد با فهرست " صدای ملت " به میدان رقابت پا گذارد. مطهری با اینکه از عملکرد جبهه متحد گلایه مند است اما می گوید حذف او و چند نفر دیگر از اصولگرایان از فهرست جبهه متحد برای آنها که اختلاف نظرهایی با سایر اصولگرایان دارند، خیلی هم بد نیست و اساسا موجب رقابتی بهتر خواهد شد.

مطهری که فهرست انتخاباتی خود را با حضور اصلاح طلبان بسته است در نظر دارد در صورت اقبال مردم به تفکر آنان در این انتخابات، جریان سومی که متشکل از اصلاح طلبان معتدل و اصولگرایان منتقد است را در مجلس نهم شکل دهد.
 
گفتگوی مهر با علی مطهری را بخوانید:
 
مطهری در پاسخ به این سئوال که پشت پرده حذف شما از فهرست ارائه شده از سوی جبهه متحد اصولگرایان چه بود، گفت: من قبلا گفته بودم بین گروه های موجود، جبهه متحد را ترجیح می دهم اما اصرار نداشتم حتما اسمم در لیست آنها باشد و واقعا برایم مهم نبود.
 
الان هم فکر می کنم بهتر شد که اسم ما در آن لیست نیست، شاید یک رقابتی ایجاد شود که باعث پرشورتر شدن انتخابات در تهران باشد اما اشکال در روش کار جبهه متحد اصولگرایان و ترکیب 8+7 است که به نظرم به اقتدار و محبوبیت اصولگرایان آسیب می رساند.
 
چند نفر از آقایان در جبهه متحد، هدایت آن را به دست گرفته اند
 
معتقدم کسانی که خود کاندیدا هستند نباید دراین ترکیب حضور داشته باشند. اول این افراد اسم خودشان را در لیست قرار می دهند و بعد درباره دیگران قضاوت و رای گیری می کنند که آیا در فهرست باشند یا نه؛ به نظرم این عادلانه نیست.
 
نکته دیگر اینکه آن طور که من احساس کردم، چند نفر از آقایان در جبهه متحد، هدایت آن را به دست گرفتند و فهرست را به سمت مسیری که قبلا طراحی کرده بودند سوق دادند، لذا می بینید که اکثر اصولگرایان از این لیست راضی نیستند. و این امر حاکی از آن است که اشکالی در کار آنها بوده است.
 
لاریجانی در جبهه متحد به بازی گرفته نشد
 
نماینده تهران درباره اعتراض گروه‌های حاضر در جبهه متحد به فهرست ارایه شده جبهه متحد یادآور شد: فکر می‌کنم غیر از جمعیت ایثارگران و رهپویان انقلاب اسلامی  که در واقع یک گروه هستند، باقی گروه‌ها از لیست ارائه شده خیلی راضی نیستند. حتی جبهه پیروان امام و رهبری هم اعتراض دارد و ائتلاف بزرگ اصولگرایان را ایجاد کردند. آقای مهدوی کنی هم از اینکه اسم بنده و چند نفر دیگر در فهرست نبود اظهار تاسف کردند و آقای لاریجانی هم اساساً به بازی گرفته نشد. آقای لاریجانی نمی‌خواهد وحدت را بر هم زند اما نظرات ایشان تامین نشد.
 
وی در پاسخ به این سئوال که چهره هایی مثل توکلی و نادران نیز جزو منتقدان دولت بودند، آیا با چهره های دیگر اصولگرا هم برای حضور در فهرست خود صحبت کردید؟ گفت: برخی از این آقایان خودشان به ما پیغام دادند که دوست دارند در فهرست ما باشند. ما هم با آنها صحبت کردیم و قبول کردند اما بعدا منصرف شدند. ما از ابتدا هم تمایل نداشتیم کسانی که نامشان در لیست دو جبهه متحد و پایداری است در فهرست ما باشند، یعنی قصد داشتیم یک فهرست جدیدی ارائه کنیم و افراد مشترک نداشته باشیم. هم اکنون وضعیت به گونه ای است که هیچ نام مشترکی با این دو جبهه نداریم.
 
مطهری درباره پایگاه اجتماعی صدای ملت نیز تصریح کرد: فکر می کنم در بین اقشار مختلف مردم پایگاه داریم. یعنی ما در قشر متدین و حزب اللهی پایگاه داریم. بسیاری از آنها تفکر و خط مشی سیاسی ما را می پسندند، نگاه مستقل ما به حوادث را تایید می کنند، همچنین نگاه فرهنگی ما را تایید می کنند. البته یک اقلیتی در قشر متدین و حزب اللهی وجود دارد که اینها تحت تاثیر امثال روزنامه کیهان و سایت رجانیوز و تبلیغاتی که علیه ما کرده اند، ممکن است نسبت به ما بدبین باشند اما وقتی ما وارد جمع آنها می شویم و بحث و گفتگو می شود و آنها با حقایق آشنا می شوند طرفدار تفکر ما می شوند. سایر اقشار نیز به گفتمان و تفکر ما گرایش دارند.
 
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس درباره هزینه های انتخاباتی فهرست صدای ملت هم گفت: هر کاندیدا در حد توان خود مبلغی را کمک خواهد کرد. من فعلا 5 میلیون تومان پرداخته ام، ما یک حساب بانکی هم اعلام کردیم و تصریح کردیم اگر مبلغی از این پول باقی بماند صرف آزادی زندانیان دیه خواهد شد، ما واقعا اسپانسری نداریم.
 
توصیه شد اصلاح طلبان در فهرست ما نباشند؛ زیر بار نرفتم
 
مطهری فعال شدن جریان سوم سیاسی در کنار جریان اصلاح طلبان و اصولگرایان در مجلس نهم را منوط به استقبال مردم از جریان فکری آنان در انتخابات مجلس دانست و گفت: من از چند سال پیش این را بارها اعلام کرده ام که ما هیچ دیوار و مرزی بین اصولگرایان معتدل و اصلاح طلبان معتدل قائل نیستیم. این عنوان اصولگرا و اصلاح طلب اصطلاحی را مبنای قضاوت قرار نمی دهیم . از نظر من بعضی از اصلاح طلبان اصولگراتر از برخی اصولگراها هستند. بنابراین اینکه ما اصرار داشته باشیم که در فهرست کاندیداها فرد اصلاح طلبی وجود نداشته باشد، این حرف را قبول ندارم. با اینکه الان تحت فشار هستیم و رسما به ما توصیه می کنند افراد اصلاح طلب در فهرست شما وجود نداشته باشند ولی من شخصا زیر بار نمی روم و معتقدم باید این دیوارهای مصنوعی را برداریم چون ابزاری در دست عده ای فرصت طلب است که به نام اصولگرایی می آیند و پست ها را اشغال می کنند در حالی که اصولگرا هم نیستند. بنابراین ما این راه را در مجلس نهم- در صورتی که انتخاب شویم- ادامه خواهیم داد.
 
مطهری درخصوص رویکرد صدای ملت در برخورد با دولت در مجلس نهم نیز گفت: عنوان «منتقدان دولت» عنوان اولیه گروه ما بود اما دیدیم که این نام شامل همه اهداف ما نمی شود لذا نام را به «صدای ملت» تغییر دادیم اما همچنان به اسم منتقدان دولت مشهور هستیم. نقد به معنای جدا کردن سره از ناسره است. ما نقاط ضعف و قوت را از هم جدا می کنیم و از نقاط قوت حمایت می‌کنیم. روش ما تا امروز همین بوده است. این طور نیست که ما صرفاً از دولت انتقاد کنیم.
 
پیشرفت های علمی و هسته ای کشور تا حد زیادی مدیون روحیه شخص رئیس جمهور است
 
من خودم شخصاً پیشرفت پروژه انرژی هسته ‌ای را تا حد زیادی مدیون اعتماد به نفس شخص آقای رئیس جمهور می‌دانم. همین طور بخشی از پیشرفت در فناوریهای نوین را همچنین سر زدن های دولت به استانها و نقاط دور افتاده قابل تقدیر است.
 
مواضعی که رئیس جمهور در سازمان ملل داشته همراه با عزت و عدم خود باختگی در مقابل غربیها بوده که ما در همان زمان از آن حمایت کردیم. اما اگر می گوییم منتقد دولت، به این معنی است که آنجا که قانون گریزی می‌شود نمی‌توانیم ساکت باشیم یا آنجا که انحراف فرهنگی می‌بینیم نمی‌توانیم ساکت باشیم. نماینده، ناظر بر عملکرد دولت و اجرای قانون است، باید بیشتر نقاط ضعف را تذکر دهد. آنجا که کار بر اساس روال طبیعی خود انجام می‌شود نیاز به تایید و تشویق ندارد. ما در جایی که احساس می‌کنیم دولت از ریل قانون خارج می‌شود باید تذکر دهیم. چون آن موارد را تذکر می‌دهیم فکر می‌کنند ما بیشتر انتقاد می‌کنیم تا حمایت.
 
نماینده تهران در پاسخ به این سئوال که این نظر را که شما به انتقادات وزن بیشتری می‌دهید تا نکات مثبت عملکرد دولت، یا در بحث فتنه 88 و تحلیل از شرایط، احمدی‌نژاد را بیشتر مقصر اعلام کردید تا چه حد قبول دارید؟ گفت: نه این طور نیست، درباره بحران سال 88 همیشه گفته‌ام که آقای موسوی متهم ردیف اول، آقای کروبی متهم ردیف دوم و آقای احمدی‌نژاد متهم ردیف سوم هستند.
 
تز من این بود که اگر می خواهیم بحران تمام شود این سه نفر باید به طور همزمان محاکمه شوند. گفتم جرم اینها یکسان نیست و آقای احمدی‌نژاد زمینه فتنه را ایجاد کرد و به عبارت دیگر هیزم فتنه را فراهم کرد و آقای موسوی آن را شعله ور کرد. بنابراین من هیچ گاه جرم اینها را مساوی ندانسته ام و معتقدم جرم آقای موسوی بزرگ تر است چه رسد به این که بگویم جرم آقای احمدی‌نژاد بیشتر از بقیه است.
 
اولین کسی بودم که بعد از انتخابات در تلوزیون اعلام کردم در انتخابات تقلب نشده است
 
من همیشه به این نکته توجه داشته ام و اولین فردی بودم که بعد از انتخابات در تلویزیون اعلام کرد تقلبی نبوده و کسانی که معتقد به تقلب هستند تهران را ملاک قرار می‌دهند در حالی که رای آقای احمدی‌نژاد در شهرهای کوچک و روستاها قطعا بیشتر بوده است.
 
اگر ایرادی هم به انتخابات باشد در مبادی آرای آقای احمدی‌نژاد است، یعنی در رفتارهای ایشان و کل دولت در قبل از انتخابات. اما شاید عده‌ای انتظار ندارند درباره عملکرد موثران این بحران اظهار نظری شود و انتظار دارند ما به طور یک دست به قول خودشان فتنه گران را محکوم کنیم و بگوییم این طرف کارشان همه درست بوده و آدم‌های خوبی بوده اند.
 
هیچ کس به اندازه من از هاشمی و خاتمی در دوران خودشان انتقاد نکرده است

وی در این باره که چرا در موضوعاتی چون نامه نگاری آقای هاشمی پس از جریان فتنه و بحث دانشگاه آزاد و امضای حکم فرهاد دانشجو و مسائلی از این قبیل نگاه انتقادی اش را به کار نمی گیرد نیز گفت: گاهی انتقاد به برخی افراد وارد است اما الان جای آن نیست. به عنوان مثال الان جای انتقاد از آقای هاشمی و خاتمی نیست. در زمان خودش هیچ کسی به اندازه من از اینها انتقاد نکرد.
 
در دوره اصلاحات چه کسی بیشتر از من به شخص آقای خاتمی و سیاست‌های فرهنگی آن دوره انتقاد داشت. در مصاحبه‌ای که سال 79 با کیهان داشتم صراحتاً انتقاداتی به برخی از اعضای خانواده آقای هاشمی وارد کردم اما معتقدم الان وقت انتقاد از اینها نیست. بلکه الان زمان حمایت از آقای هاشمی است. معتقدم ایشان در بحران سال 88 مظلوم واقع شد. نمی‌خواهم بگویم همه عملکرد ایشان درست بود. آن نامه‌ای که ایشان نوشت عکس‌العمل آن مناظره بود. به ایشان فرصت ندادند که در تلویزیون از خود و خانواده‌اش دفاع کند. لذا هر کاری یک زمانی دارد، آدم باید موقعیت شناس باشد. الان وقت این نیست که من از آقای هاشمی انتقاد کنم. درباره دانشگاه آزاد هم تا آنجا که من متوجه شدم آقای هاشمی با شخص فرهاد دانشجو مخالفتی ندارد. ایشان می گوید در انتخاب آقای دانشجو روال قانونی رعایت نشده است. چون من در متن قضیه نیستم نمی‌توانم اظهار نظر کنم. فرصت نکردم که تحقیق کنم. لذا شاید امکان برگزاری مجدد این انتخاب باشد.
 
مطهری در پاسخ به این سئوال که اگر شهید مطهری در این دوره حضور داشتند مهمترین نکته‌ای که در فضای سیاسی کشور مطرح می‌کردند چه بود، خاطرنشان کرد: اگر فرض کنیم ایشان بودند، قطع نظر از این که در چه جایگاهی قرار داشتند، طبعاً به همبستگی ملی، احترام به آزادی تفکر و بیان توصیه می‌کردند، همان طور که فرموده اند راه حفظ انقلاب جلوگیری از اظهار نظر مخالفان نیست بلکه آزادی دادن به آنها و پاسخ دادن است.

اگر شهید مطهری زنده بودند همگان را به پیروی از رهبر انقلاب توصیه می کردند
 
قطعاً ایشان همان طور که در آن زمان به پیروی از امام (ره) توصیه می‌ کردند و می فرمودند: «همه با هم پشت سر این رهبر بزرگ حرکت کنیم» قطعاً‌ به پیروی از رهبری توصیه می‌کردند. اساساً علت اصلی ایجاد انقلاب مسئله رهبری مذهبی بوده و علت بقای این انقلاب هم همین خواهد بود. شاید ما انتقادی هم به یک تصمیم رهبری داشته باشیم، این هیچ منافاتی با اطاعت از ایشان ندارد. اینکه عده‌ای فکر می‌کنند اگر کسی ابهامی در ذهنش بود یا سئوال و یا انتقادی از رهبری داشت او حتماً ضد ولایت فقیه است، درست نیست. شاید کسی انتقادی هم داشته باشد ولی درعین حال مطیع باشد.
 
من بارها تاکید کرده ام که ما باید برداشت درستی از ولایت فقیه داشته باشیم. به نظر من راه ادامه موفق این انقلاب حمایت از ولایت فقیه است.
 
درصورتیکه مردم به خطر تسلط جبهه پایداری بر مجلس واقف شوند به میدان انتخابات می آیند
 
وی درباره فعالیت کمرنگ اصلاح طلبان و پر کردن خلا حضور آنان با فهرست صدای ملت نیز گفت: اگر رقابت واقعی شکل بگیرد مشارکت بالا می رود. مردم به عناوین و نام ها توجه ندارند. وقتی ببینند که خواسته‌های آنها مطرح است و عده‌ای دنبال مطالبات آنها هستند برای اینکه طرف مقابل رای نیاورد، در انتخابات شرکت می‌کنند. اگر مردم به خطر گفتمان تندروها واقف باشند و بدانند اگر مجلس در اختیار تیپ فکری جبهه پایداری قرار گیرد چه خطراتی کشور را تهدید می‌کند به میدان می‌آیند برای اینکه افراد تندرو وارد مجلس نشوند. بنابراین اگر صورت مسئله برای مردم روشن شود مشارکت مردم افزایش می یابد.
 
مطهری در پاسخ به این سئوال که دلیل اقبال مردم به خود را در چه می بینید و چه شده که اکثر فهرست های اصولگرایان نام شما را در فهرست خود جای داده اند نیز گفت: مردم احساس می کنند که من حرف دل آنها را می زنم و این صدا، صدای متفاوتی است که حرف دل مردم را به زبان می آورد.
 
در مجلس هشتم کسانی که به دنبال مصالح انقلاب بودند و بدون ملاحظه حرف دل مردم را می گفتند وجود داشتند و دارند و این خصوصیت منحصر به من نیست. شاید چون من در برخی مسائل ملی وارد شدم مثل سئوال از رئیس جمهور یا اظهار نظر درباره حوادث پس از انتخابات 88 یا استیضاح آقای کردان، توجهات به سوی من جلب شد. جاهایی وارد شدم که شاید عده ای جرات ورود به این عرصه ها را نداشتند. شاید به خاطر این بوده که نام من بیشتر بین مردم مطرح شده است و گرنه این طور نیست که نمایندگانی که بر اساس مصالح مردم صحبت کنند کم بودند. شاید آقای توکلی بیشتر از من از دولت انتقاد کرده باشد اما چون بنده وارد مسائلی مانند سئوال از رئیس جمهور شدم و پیگیری کردم، یک عده مرا منتقدتر بدانند.
 
احتمال بررسی استیضاح رئیس جمهور در صورت لجاجت احمدی نژاد
 
نماینده تهران در پاسخ به این سئوال که پیش بینی شما از پاسخ های رئیس جمهور به طرح سئوال که قرار است نیمه دوم اسفندماه در مجلس حضور یابد چیست، تصریح کرد: ممکن است مثلا در بحث اشتغال ایشان استدلال هایی بیاورد که بخواهد نمایندگان را قانع کند یا در بحث هدفمندی یارانه ها دلایلی ذکر کند که دولت مطابق قانون عمل کرده است، این بسیار خوب است، ولی اگر مثلا در بحث قانون تسهیلات ارزی برای متروی تهران و کلان شهرها و حمل و نقل عمومی کشور همان حرف ها را تکرار کند که من این قانون را قانون نمی دانم و جوابهای سربالا بدهد شاید به این جا برسیم که مسئله استیضاح ایشان را بررسی کنیم.
 
قاعدتا رئیس جمهور تلاش خواهد کرد که ما را قانع کند و شاید ما با اینکه قانع نشویم دیگر مسئله را پیگیری نکنیم، مردم پاسخ رئیس جمهور را بشنوند و قضاوت کنند، اما اگر با لجاجت بگوید این قانون را قبول ندارم ممکن است موضوع استیضاح او را بررسی کنیم.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره حضورش در فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم در صورت پیوند دو جبهه متحد و پایداری و تشکیل یک فراکسیون واحد نیز خاطرنشان کرد: اگر فراکسیون اصولگرایان تشکیل شود قاعدتا ما هم در آن حضور داریم. بالاخره اختلاف فکری بین ما وجود دارد. این احتمال هم وجود دارد که ما فراکسیونی با همین گفتمانی که داریم تشکیل دهیم که ممکن است شامل اصلاح طلبان معتدل هم بشود. ما نمی خواهیم خودمان را در چارچوب ساختگی و مصنوعی اصولگرایی محدود کنیم. اساسا ما خودمان را فراجناحی می دانیم.
 
مهره چینی برای انتخاب رئیس جمهور بعدی از دل انتخابات مجلس خیانت به مردم است
 
نماینده تهران درباره پیش‌بینی اش از عملکرد جریانات سیاسی آینده برای انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: هم اکنون عده ای برای ریاست جمهوری آینده برنامه ریزی کرده اند و حتی متاسفانه انتخابات مجلس نهم را هم یک سکوی پرش برای انتخابات ریاست جمهوری قرار داده اند. اطلاعاتی داریم که عده ای همین الان دارند کاندیداهای نمایندگی مجلس را به گونه ای معرفی می کنند که مثلا آقای الف رئیس مجلس باشد و این مقدمه ای باشد که خود او یا فرد دیگری رئیس جمهور آینده باشد.
 
مهره چینی برای انتخاب رئیس جمهور بعدی از دل انتخابات مجلس خیانت به مردم و انقلاب است
 
اطلاعات من موثق است و صرف احتمال نیست. مهره چینی برای انتخاب رئیس جمهور بعدی از دل انتخابات مجلس خیانت به مردم و انقلاب است، برای اینکه ما باید دنبال ایجاد یک مجلس قوی باشیم ببینیم بهترین ها چه کسانی هستند و آنها را به مجلس بفرستیم و بعد ببینیم این نمایندگان چه کسی را به عنوان رئیس انتخاب می کنند. مبانی دموکراسی هم این را می گوید که ما برای مردم تعیین تکلیف نکنیم. نگوییم که یک کسانی را در لیست قرار دهیم که اینها به فلان کس برای ریاست مجلس رای می دهند. این خیلی بد است. یعنی اگر آدم صالح تری وجود داشته باشد و به آقای الف برای ریاست مجلس رای ندهد ما او را در لیست قرار نمی دهیم. این معنی اش این است که ما به حقوق مردم خیانت می کنیم. خیلی کار زشتی است.مردم باید مراقب این مسائل باشند، باید با چشم باز رای دهند و ابزار دست این گروه ها واقع نشوند.
 
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس درباره احتمال معرفی کاندیدای ریاست جمهوری از سوی جریان فکری صدای ملت نیز گفت: اینکه برای کاندیداتوری ریاست جمهوری فردی را معرفی کنیم تا حد زیادی به استقبال مردم بستگی دارد. اگر ما در این انتخابات احساس کنیم بخش زیادی از مردم تهران به فهرست ما رای خوبی داده اند احساس می کنیم در جامعه ظرفیت پذیرش داریم. در این صورت دلگرم می شویم که به این حرکت سیاسی خود ادامه دهیم.
 
از اصلاح طلبان که به طور فعال در انتخابات شرکت نکردند واقعا گلایه دارم
 
من شخصا معتقدم اگر فهرست ما رای خوبی در تهران بیاورد دارای پیام رسا به کل جامعه و دولت خواهد بود. چون ما دارای گفتمان خاصی هستیم. ما نقطه نظرات خودمان را در طول دو سه سال اخیر اعلام کرده ایم. مردم کاملا می دانند رویکرد ما چیست. اگر اقبال مردم بیشتر به گروه ما باشد این می تواند در روند آینده سیاسی کشور بسیار موثر باشد.
 
لذا از مردم تهران و شمیرانات و شهرری می خواهم به طور فعال در انتخابات شرکت کنند و به تیپ فکری ما رای دهند و از اصلاح طلبان هم واقعا گلایه دارم که چرا به طور فعال در انتخابات شرکت نکردند. می توانستند شرکت کنند و بسیاری از مطالبات خود را از طریق مجلس نهم پیگیری کنند. اینکه می گویند ما را رد صلاحیت می کردند اشکال ندارد، بهتر بود شرکت کنند رد صلاحیت شوند اما در مقابل مردم و تاریخ اتمام حجت کرده باشند که آمدیم اما به ما اجازه ندادند که شرکت کنیم. این خیلی بهتر از آن است که کنار بنشینند و اجازه دهند که مجلس نهم بیفتد به دست گروه های تندرو و بعد فریاد و فغان کنند که چرا این چنین شد.
 
مردم دوست دارند کشور را همه با هم اداره کنند. مردم این تفکر را که به راحتی گفته شود اگر کسی در بحران اخیر انتقادی کرده جزو مردودین یا افراد بی بصیرت است و باید از قطار انقلاب پیاده شود ، نمی پسندند.
 
لاریجانی از صدای ملت حمایتی نکرده است
 
مطهری درباره نظر لاریجانی در تاسیس صدای ملت خاطرنشان کرد: در ایجاد فهرست صدای ملت هیچ توصیه ای از آقای لاریجانی نداشتیم، ایشان حتی مصاحبه کردند و گفتند تصویر روشنی از صدای ملت ندارند. اکثر کاندیداهای ما نظر خوبی نسبت به آقای لاریجانی دارند اما اینکه بگوییم این فهرست با مشورت یا حمایت ایشان تنظیم شده واقعا درست نیست. ما برخی اصلاح طلبان را در فهرست خود گذاشتیم اما نمی دانم نظر ایشان چیست.
 
ما یک گفتمان متفاوت و جدید هستیم. اگر قرار باشد مثل سایر اصولگرایان فکر کنیم دیگر تفاوتی بین ما و دیگران نخواهد بود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۷
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
18
49
درود بر مدرس مجلس هشتم جناب آقای دکتر علی مطهری .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
6
45
افسوس که دیر شد!
بــــابــــایـــــی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
13
33
برایتان ارزوی موفقیت دارم.
دنیادیده
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
5
58
برای استیضاح دیر است عزیز دل برادر.
یا حق /
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
3
44
"مردم این تفکر را که به راحتی گفته شود اگر کسی در بحران اخیر انتقادی کرده جزو مردودین یا افراد بی بصیرت است و باید از قطار انقلاب پیاده شود ، نمی پسندند.
"

+++++++++++++++++++++++++++++++++
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
3
49
جناب مطهری با تمام احترامی که برای جنابعالی قائلم چرا چنین خط مشی را ازاول نداشتید چرا قبلا همیشه به میخ وبه نعل میزدید - حالا چه اتفاقی افتاده
تقی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
32
5
اقای مطهری از شهرستانها در روز انتخابات به سوی تهران عازم می شویم وبا قدرت ملت تورا به مجلس می فرستیم
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
2
24
من هم يك مهندس هستم با تحصيلات خوب. تازه سالهاست كه در وادي سياست و مسائل اقتصادي غور و تامل كرده ام و تقريبا صاحب نظر هستم. سنم هم بيشتر از آقاي بذرپاش است. مي خواهم بگويم ايشان چه چيزي و خصيصه اي دارند كه من ندارم ؟ چرا ايشان اسمش در ليست است؟ خوب اگر مثل افراد ديگر است چرا مستقل حضور پيدا نكرد؟
علوي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
24
5
با اميد به اينكه مردم بافرهنگ و متمدن ايران بات اجابت درخواست اقاي مطهري بتوانند در فرستادن نمايندگان معتدل. خوش فكر با صلاحيتهاي علمي و اخلاقي به مجلس مثل هميشه حضور موثر خود را به منصه ظهور برسانند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
9
20
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.
شيرازي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
0
0
موفق باشيد انشاالله راي خوبي بياوريد وباقوت ادامه دهيد خدا پدرت را غريق بهار رحمت كند يا علي
نظرات بینندگان