arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۰۱۰۵
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۲ - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹

ناجا: معاونت در جرم برای بنگاه‌ها و مالکان مطلع ازمستاجرهای هرمی

معاون مبارزه با جرایم رایانه‌ای پلیس آگاهی ناجا با تاکید بر اینکه شرکت‌های هرمی برای فعالیت‌های مجوز ندارند، گفت: در نیمه دوم امسال تا کنون بالغ بر یک‌هزار نفر در سراسر کشور در رابطه با شرکت‌های هرمی دستگیر شدند که برای بیش از 800 نفر از این افراد از سوی مراجع قضایی قرارهای قانونی صادر شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
به گزارش ایسنا:

معاون مبارزه با جرایم رایانه‌ای پلیس آگاهی ناجا با تاکید بر اینکه شرکت‌های هرمی برای فعالیت‌های مجوز ندارند، گفت: در نیمه دوم امسال تا کنون بالغ بر یک‌هزار نفر در سراسر کشور در رابطه با شرکت‌های هرمی دستگیر شدند که برای بیش از 800 نفر از این افراد از سوی مراجع قضایی قرارهای قانونی صادر شده است.

سرهنگ مهرداد امیدی درباره برخورد پلیس با شرکت‌های هرمی با بیان این که برابر تدبیر فرمانده ناجا مقابله با شرکت‌های هرمی از اول مهر ماه امسال به پلیس آگاهی سپرده شده است، افزود: اطلاع‌رسانی عمومی و آگاه‌سازی افراد که در معرض فریب و تهدید قرار دارند، از جمله اقداماتی است که پلیس در دستور کار خود قرار دارد.

معاون مبارزه با جرایم رایانه‌ای پلیس آگاهی ناجا برخورد قاطع با سازمان‌دهندگان این شبکه‌های هرمی را از جمله اقدامات پلیس عنوان کرد و افزود: برخورد قاطع با سازمان‌دهندگان این شرکت‌ها که بخشی از آنان لیدرها و رهبران این گروه‌های هستند و بخش دوم کسانی هستند که امکانات و دفاتر خود را در اختیار این افراد قرار می‌دهند، به عنوان معاون جرم محسوب می‌شوند، از جمله برنامه‌های پلیس است.

امیدی ادامه داد: از جمله اقدامات صورت گرفته در رابطه با شرکت‌های هرمی، رسیدگی به شکایات مردمی است که از اول مهر ماه امسال تا پایان دی ماه حدود سه هزار نفر از مالباختگان در رابطه با شرکت‌های هرمی در 24 استان شکایات ‌کرده‌اند که بیشترین شکایت‌ها به ترتیب مربوط به تهران بزرگ، اصفهان، کرج، خراسان رضوی و فارس بوده است.

معاون مبارزه با جرایم رایانه‌ای پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه بیشتر فعالیت‌های شرکت‌های هرمی در تهران متمرکز شده است، افزود: اخیرا بحث فروش تورهای مسافرتی به عنوان آخرین شگرد این شرکت‌ها مطرح است، این در حالی است که سرمایه‌گذاری‌ در فعالیت خرید و فروش ارز و بورس جهانی از دیگر شگردهای شرکت‌های هرمی محسوب می‌شود.

وی درباره افرادی که واحدهای اداری ـ تجاری یا مسکونی خود را به این شرکت‌ها اجاره می‌دهند هم گفت: متاسفانه بسیاری از این افراد با دادن اجاره بهای بالا و بدون پرداخت پول پیش این واحدها را اجاره می‌کنند و پس از مدتی این مکان‌ها را به محلی برای سکونت اعضای شرکت‌های هرمی تبدیل می‌کنند.

امیدی ادامه داد: به مشاوران املاک از سوی مقامات قضایی ابلاغ شده است که مراقب باشند که مستاجر املاک آنان از اعضای شرکت‌های هرمی نباشند.

وی ادامه داد: برخی از افراد اعلام می‌کنند که اطلاعی از هرمی بودن این شرکت‌ها نداشته‌اند، در صورتی که در بسیاری از مواقع همسایه‌ها یا ساکنان مجتمع‌ از فعالیت اعضای شرکت‌های هرمی مطلع شده و مالکان را هم در جریان گذاشته‌اند، اما متاسفانه برخی از مالکان به این موضوع توجهی نمی‌کنند.

معاون مبارزه با جرایم رایانه‌ای پلیس آگاهی ناجا ادامه داد: پلیس بنا دارد؛ افرادی را که از روی علم املاک خود را به اعضای شرکت‌های هرمی اجاره می‌دهند به عنوان معاونت در جرم تحت تعقیب قرار داده و محل مورد نظر را پلمپ کند.

وی اضافه کرد: بنگاه‌های مشاور املاک موظف شده‌اند که دقت کنند چون اگر احراز شود که در فعالیت شرکت‌های هرمی، شرکت داشته‌اند، بنگاه‌های مورد نظر پلمپ می‌شود
نظرات بینندگان