arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۲۹۸۵
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۴ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۰

"کارگردان اخراجی ها ده نمکی است نه شریفی نیا"

نیما شاهرخ‌شاهی بازیگر جوان و بااستعداد سینمای ایران فعالیت حرفه‌ای بازیگری را از میانه دهه هشتاد و با ایفای نقش در «پارک وی» آغاز کرده و به دنبال آن با ایفای نقش در آثاری مانند «دایره زنگی» و «مجنون لیلی» توانست جایگاه خود را به عنوان یک بازیگر توانمند تثبیت کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سایت روزنامه ایران نوشت:

نیما شاهرخ‌شاهی بازیگر جوان و بااستعداد سینمای ایران فعالیت حرفه‌ای بازیگری را از میانه دهه هشتاد و با ایفای نقش در «پارک وی» آغاز کرده و به دنبال آن با ایفای نقش در آثاری مانند «دایره زنگی» و «مجنون لیلی» توانست جایگاه خود را به عنوان یک بازیگر توانمند تثبیت کند. شاهرخ‌شاهی در سال‌های آتی فعالیت هنری خود علاوه بر سینما تجربه نقش‌آفرینی در یک سری مجموعه تلویزیونی مانند «شمس‌العماره»، «ملکوت» و «فاصله‌ها» را نیز پشت سر گذاشت.

شاهرخ‌شاهی که با آثاری نظیر «آینه‌های روبرو» و «پایان نامه» در جشنواره بیست و نهم فجر حضور داشت این روزها با قسمت سوم «اخراجی‌ها» به پرده سینماها آمده است. فیلمی که خودش ایفای نقش در آن را به واسطه پرمخاطب بودن این فیلم هم که شده مایه افتخار می‌داند. بخش‌هایی از اظهارات شاهرخ‌شاهی را در ادامه می‌خوانید:

فیلمی که باعث رونق سینماها شده
در سینمای بی‌رونق روزگار ما همین که فیلمی مانند «اخراجی‌ها 3» می‌تواند به صورت گسترده مخاطبان را به سینماها کشانده و اسباب رونق صنعتی را فراهم آورد که مدت‌ها است در رکود به سر می‌برد، مایه خوشحالی است. به شخصه از حضور در فیلمی پرفروش مانند «اخراجی‌ها 3» خوشحال هستم چرا که این فیلم توانسته است چرخ سینمای ایران را به خوبی چرخانده و سینماداران را به واسطه حضور پرشمار مخاطبان در سینماها خرسند نماید.

آقازاده ریاکار
نقشی که در قسمت جدید «اخراجی‌ها» ایفا کردم، نقش آقازاده‌ای بود که یک شخصیت کاملا دوگانه داشت؛ یعنی از یک طرف در محیط خانواده و در رفتار با پدرش که همان «حاجی گرینوف» است می‌بایست به گونه‌ای کاملا ریاکارانه رفتار کند و از طرف دیگر در جایی که خانواده‌اش حضور ندارند، سعی می‌کند خودش باشد و به سرگرمی‌هایی بپردازد که شخصا به آن‌ها علاقه دارد. این نقش را به این دلیل قبول کردم که به واسطه رفتار دوگانه‌اش، درآوردن آن کاری سخت به نظر می‌رسید و می‌خواستم ببینم آیا قادرم چنین شخصیتی را به گونه‌ای طبیعی و همذات‌پندارانه ایفا کنم یا نه! هرچند هنوز «اخراجی‌ها 3» را ندیده‌ام، اما برخورد مخاطبان و به خصوص دوستان نزدیکم نسبت به نقش خودم را نسبتا منطقی دیده‌ام و اغلب عنوان شده که این نقش خیلی خوب پرداخت شده است.

کمک گرفتن از تجربه‌های مستقیم
خیلی‌ها پرسیده‌اند که آیا پیش از بازی در نقش آقازاده‌ای با شخصیت دوگانه، تجربه رویارویی با چنین شخصیت‌هایی را داشته‌ام یا نه! طبیعی است این‌گونه افراد را در جامعه زیاد دیده باشیم و به همین دلیل هم بوده که چنین کاراکتری در دل فیلم قرار داده شده! من هم تجربه برخورد با چنین آدم‌هایی را داشته‌ام و به اندازه کافی هم درباره آنها شنیده‌ام و همین تجربه‌های مستقیم بود که به من در باورپذیر ایفا کردن این شخصیت بسیار کمک کرد.

کار بزرگ «اخراجی‌ها»
برخلاف بسیاری که سری «اخراجی‌ها» را یک سری سرگرم‌کننده بی‌خاصیت می‌دانند من معتقدم همین که این تریلوژی توانسته بعد از مد‌ت‌ها سینمای ایران را از رکودی که به واسطه عدم استقبال مخاطبان از فیلم‌ها ایجاد شده بود، رها کند، کار بزرگی است و همین یک دلیل کافی است این مجموعه فیلم‌ها را جزو آثار جریان‌ساز سینمای ایران جای دهیم.

دلایل استقبال از «اخراجی‌ها 3»
درباره دلایل استقبال از «اخراجی‌ها 3» بسیار سخن گفته شده، اما بیش از هر چیز گمان من این است که خاطرات خوب مخاطبان از دو قسمت قبلی این فیلم سبب‌ساز حضور دوباره آنها در سینماها شده است ضمن اینکه دسته‌ای از برترین بازیگران سینمای ایران از اکبر عبدی گرفته تا امین حیایی، حسام نواب‌صفوی و محمدرضا شریفی‌نیا نیز در این فیلم ایفا کرده‌اند. بازیگرانی که هر کدام از آنها به تنهایی قادرند بار کمیک یک فیلم را به دوش بکشند.

این کار فقط یک کارگردان داشت
از همان قسمت ابتدایی «اخراجی‌ها» بودند بسیاری از منتقدان که ادعا می‌کردند کارگردان اصلی این مجموعه نه مسعود ده‌نمکی که محمدرضا شریفی‌نیا است، اما به عنوان بازیگری که در قسمت سوم این سری بازی کرده‌ام به صراحت این مسئله را رد کرده و این موضوع را بازگو می‌کنم که این فیلم فقط و فقط یک کارگردان داشت و آن هم مسعود ده‌نمکی و خود ایشان بود که چه در پرداخت داستان و چه در پرداخت نقش‌ها ساعت‌ها به مشاوره با بازیگران می‌پرداخت.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۷
0
5
"فقط و فقط یک کارگر..." ایگه اینطور بود این همه تاکید برای چیه و اینکه اگه قرار بر گیشه باشه شما فیلم پرنو بذار سینما تا بفهمی استقبای چیه
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۷
0
4
تو هم رفتي جزو خائنان!
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۷
0
5
مگه فرقی هم با هم دارند؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۸
0
5
مگه این فیلم کارگردانم داشت ؟1
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۹
0
1
اگر هنرمندرابه سه قسمت تقسیم کنیم
1- هنرمندکسی است کارش را به خاطر رضای خدا وآگاهی مردمش ودردجامعه باشد.
2- فقط برای پول
3- تعمدی درخدمت قدرت حاکمه وبرعلیه مردم
به نظر من شریفی نیا وامثال آن جزءقسمت سومند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
0
1
متاسفم برای کارگردان و بازیگرهای این فیلم. . .
نظرات بینندگان