arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۳۴۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۰ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۰

توکلی: تولیدکننده بیچاره با این همه تغییر غیرقابل پیش‌بینی قانون چه خاکی به سرش بکند؟

احمد توکلی تنها در دو جلسه کمیسیون تلفیق حضور یافته است، چون تاکید پیاپی وی بر لزوم رعایت موازین قانونی، او را عصبی و کمر دردش را تشدید می​کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
احمد توکلی تنها در دو جلسه کمیسیون تلفیق حضور یافته است، چون تاکید پیاپی وی بر لزوم رعایت موازین قانونی، او را عصبی و کمر دردش را تشدید می​کند.


به گزارش خبرگزاری انتخاب به نقل از خبر، رئیس​مرکز پژوهش​های مجلس در گفت‌و‌گو با برنامه زنده با شما، که از شبکه یک پخش شد، گفت: بررسی‌های در مرکز پژوهش های مجلس و همین طور مشاهدات عینی ما نشان می‌دهد که اختلاف طبقاتی در کشور نسبت گذشته بیشتر شده و تجمل‌گرایی و ثروت‌اندوزی به یک آفت اجتماعی و اپیدمی تبدیل شده است.

گزیده سخنان وی را در ادامه می​خوانید:

    * حد ثروت در اسلام کمی نیست، بلکه کیفی و ناشی از اخلاق و جو عمومی است. در گذشته، روحیه انقلابی و اخلاق اسلامی مانع از تجمل‌گرایی و ثروت‌اندوزی می‌شد، اما امروزه رسانه‌های جمعی بجای ترغیب مردم به ساده‌زیستی و قناعت، تجمل‌گرایی و مصرف بیشتر را ترویج می‌کنند که این امر در بلند‌مدت اقتصاد کشور را با چالش روبه‌رو خواهد ساخت.
    * نظام اخلاقی در میان ثروتمندان کشور بسیار ضعیف شده است. تاکید اسلام بر خمس زکات و انفاق نیز به این دلیل است که ثروت در یک جا متمرکز نگردد، بلکه در جامعه توزیع شود و عدالت را برقرار سازد. درحالیکه امروز می‌بینیم اخلاق ناصحیح کسب و کار در نزد ثروتمندان به دیگر گروه‌های جامعه نیز سرایت کرده و نظام اخلاقی آن‌ها را نیز تضعیف کرده تا جایی که حتی احکام اسلامی هم به درستی اجرا نمی‌شود.
    * فخر ورزیدن به ثروت و تجمل‌گرایی، الگوی مصرف در کشور را تغییر می‌دهد، به گونه‌ای که منابع ملی که باید صرف تولید کالاهای ضروری شود، به تولید کالاهای لوکس اختصاص میابد. درنتیجه این اتفاق قیمت نسبی کالاهای مورد نیاز عامه مردم افزایش یافته و قدرت خرید مردم نیز کاهش میابد.
    * از ابتدای تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه ۹۰ فقط دوبار در آن شرکت کرده‌ام. یکبار در اسفندماه بود و یکبار هم امروز که هر کدام دقایقی بیشتر طول نکشید و به روح و جسمم آسیب زد و به ناچار کمیسیون را ترک کردم. مدتی است کمردردم تشدید شده و عواملی که مرا ناراحت و عصبی می‌کند، دردم را تشدید می‌کند. در کمیسیون تلفیق بعضاً حرف‌هایی زده می‌شود و احکامی تصویب می‌شود که نمی‌توانم ساکت بنشینم و ناخودآگاه عصبی می‌شوم و درد کمرم تشدید می‌شود. همین امروز برای اولین بار در سال جدید لنگان‌لنگان به کمیسیون رفتم و در بررسی یک پیشنهاد تغییر قانون برنامه پنجم مجبور شدم درباره همین قانونی که دو سه ماه پیش تصویب کرده‌اند تذکراتی بدهم. با ناراحتی گفتم: تولیدکننده بیچاره این کشور با این همه تغییر غیرقابل پیش‌بینی قانون چه خاکی به سرش بکند؟ چرا به مصوبه ۲-۳ ماه پیش خود پای‌بند نیستید؟ آیا در کشوری که قوانین اینقدر بی‌ثبات هستند، کسی سرمایه‌گذاری خواهد کرد؟ در این وضعیت جسمی نمی‌توانم متاسفانه در این کمیسیون شرکت کنم.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
mehdi
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۴
0
2
سخنی از گاندی. درد من تنهایی نیست.بلکه مرگ مردمی است که گدایی را غنائت. بی عرضه گی را صبر و با تبسمی بر لبان حماقت را حکمت خدا می نامند
نظرات بینندگان