arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۴۳۹۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۰

"نيروي انتظامي مسئول تبديل شدن خيابان‌ها به سالن مد است"

مشاور كميسيون اجتماعي مجلس گفت: ظهور عروسك‌هاي رنگين و مانكن‌هاي آموزش‎ديده احساسات مردم را جريحه‎دار كرده است و نيروي انتظامي مسئول تبديل شدن خيابان‌ها به «سالن مد» است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فارس: مشاور كميسيون اجتماعي مجلس گفت: ظهور عروسك‌هاي رنگين و مانكن‌هاي آموزش‎ديده احساسات مردم را جريحه‎دار كرده است و نيروي انتظامي مسئول تبديل شدن خيابان‌ها به «سالن مد» است.

مجيد ابهري اظهار داشت: پديده بدحجابي يا فرآيند بدحجابي يكي از ابزارهاي اصلي ناتوي فرهنگي و شيوه‌هاي جنگ نرم در مقابله با ارزش‌هاي اصيل اسلامي است.

وي ادامه داد: در اين ميان 22 نهاد و سازمان فرهنگي متولي پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي يا مقابله و كنترل آن هستند ولي متأسفانه عملكرد ضعيف اين نهادها به ويژه نيروي انتظامي باعث شده است تا بعضي از خيابان‌ها و پاساژها تبديل به سالن مد شود.

ابهري با بيان اينكه اخيراً‌ طرح هجوم از داخل، از سوي لابي صهيونيست آشكار شده است، بيان كرد: بر اساس اين طرح استكبار فرهنگي با به‏كارگيري بعضي از زنان و دختران با آرايش‌هاي غيرمتعارف و ظواهر نامناسب و درخواست از آنها براي حضور در خيابان‌هاي تهران و شهرهاي بزرگ قصد آن را دارد كه ارزش‌هاي اسلامي و انقلابي را كمرنگ نمايش داده تظاهر به اين اصل كند كه بعضي از زنان و دختران ايراني به موضوع حجاب كم‎توجه شده‌اند.

مشاور كميسيون اجتماعي مجلس افزود: ظهور اين عروسك‌هاي رنگين و مانكن‌هاي آموزش ديده باعث جريحه‌دار شدن احساسات اجتماعي شده و بسياري از فرهيختگان اعم از زنان و مردان با حالتي اعتراض‌گونه سازمان‌ها و نهادهاي متولي را مورد بازخواست قرار مي‌دهند ضمن اينكه برخورد كمرنگ نهادهاي متولي باعث شده به موضوع پيشگيري فرهنگي و اجتماعي كمتر توجه شود و براي رسانه‌هاي دشمن خوراك تبليغاتي تهيه شود.

ابهري بيان كرد: نيروي انتظامي مسئوليت اصلي برخورد با عاملان گسترش بدحجابي را دارد و افراد غيرمسئول نبايد در اين موضوع دخالت كنند.

وي عنوان كرد: نقش صدا و سيما و رسانه‌ها در تبليغ فرهنگ حجاب چيست؟ خانواده‌ها و آموزش و پرورش در عرصه تهاجم فرهنگي و مقابله با هجوم دشمنان چه موضعي را اتخاذ كرده‌اند.

ابهري گفت: نهادهاي اجتماعي مانند فرهنگسراها، سازمان‌هاي دولتي و غيردولتي از وزارت ارشاد تا نهادهاي هنري چه مسئوليتي در قبال نسل آينده دارند؟

اين آسيب‌شناس اجتماعي اظهار داشت: بروز پديده بدحجابي يك عارضه 100 درصد فرهنگي است و بايد با آن در دو محور مقابله كرد محور اول برخوردهاي بازدارنده بدون چشم‌پوشي از جرايم اجتماعي همراه با تشديد مجازات پياده‎نظام ناتوي فرهنگي است. محور دوم آموزش‌هاي فرهنگي و اجتماعي به عنوان پيشگيري‌هاي اجتماعي و فرهنگي با برگزاري آموزش‌هاي نظري و كارگاه‌هاي آموزش و ارائه الگوهاي پوشاك مورد قبول در جامعه اسلامي و در نهايت به كار گرفتن رهنمودهاي مقام معظم رهبري در زمينه مقابله با تهاجم فرهنگي است.

وي گفت: مقام معظم رهبري از سال 1368 موضوع مهندسي فرهنگي و خطرات آشكار و نهان شبيخون فرهنگي را يادآوري كرده‌اند كه بايد اين راهنمايي‌ها سرلوحه برنامه‌ها و فعاليت‌هاي مراكز ويژه قانون از وزارت كشور تا مركز زنان و خانواده رياست جمهوري و مركز پژوهش‌هاي فرهنگي و اجتماعي زنان قرار گيرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۷
1
4
آقا کم بگو ولی گزیده بگو!می فرمایید این مانکن ها آموزش دیده اند.در کجا آموزش دیده اندثانیاًبه فرمایش شما چند درصد جامعه را تشکیل می دهند؟ثالثاًاهرم شمابرای مقابله وبازدارنده گی چیست؟رابعاًدرنهادهای متولی وارشادهمه سالم اند؟
خامساًاین شبیخون کی پایانی دارد؟سادساًبعد 33سال انقلاب کی خیابانها اسلامی خواهدشد؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
فقط با سوال آخرت مخالفم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۷
0
1
متاسفانه عده اي هنوز كه هنوزه نفهميده اند برخورد جواب نداده و نميده بايد كار فرهنگي ميشد كه اونم عده اي عرضشو نداشتند! حالا هي باندازيد گردن نيروي انتظامي!
نظرات بینندگان