arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۴۶۵۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۷ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۰

نظر محسن رضایی درباره مقابله با انحرافات جدید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام اعلام كرد كه سياست‌هاي كلي اشتغال در مجمع تشخيص مصلحت نظام به تصويب رسيد.

به گزارش ايسنا، محسن رضايي در اولين نشست خبري دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در سال 90، با اعلام اين خبرافزود: با 13 بند توانستيم سياست‌هاي جامعي را براي اشتغال كشور كه چندين سال در مجمع روي آن كار شده بود ، تهيه كنيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: سياست‌هاي كلي را خدمت مقام معظم رهبري خواهيم فرستاد و پس از تصويب ايشان اين سياست‌ها مي‌تواند راهگشاي حل بسياري از مشكلات باشد كه سر راه اشتغال كشور وجود دارد.

وي با اشاره به اين‌كه در سال جهاد اقتصادي قرار داريم، تصريح كرد: خوشحاليم كه مجمع تشخيص مصلحت نظام اولين نهادي است كه به اقدام عملي براي لبيك گفتن به شعار سال دست زد.

وي اضافه كرد: يكي از ابعاد جهاد اقتصادي اين است كه در امر اشتغال توجه جدي صورت گيرد تا انرژي جوانان در صحنه اقتصاد وارد كار شود و از استعداد مردم در توليد استفاده بهينه گردد.

وي در ادامه به سياست‌هاي مهمي كه در جلسه امروز در رابطه با اشتغال مورد نظر قرار گرفت، اشاره كرد و گفت: فرهنگ كار و كارآفريني كه نوعي توليد ثروت است در سياست‌ها در نظر گرفته شد تا از ارزش‌هاي اسلامي و ملي در اين زمينه استفاده شود و رسانه‌هاي ملي و جمعي كمك كنند و همچنين در مراكز مختلف آموزشي اين مساله مورد توجه قرار گيرد و تبديل به فرهنگ عمومي جامعه شود تا در نتيجه آن مردم براي اين كارها ارزش‌ بيشتري قائل شوند.

رضايي همراه كردن آموزش با مهارت‌هاي كاري و كارآفريني را يكي از نكات ديگر مورد بحث در اين جلسه مجمع عنوان كرد و افزود: امروز مساله اشتغال نيازمند همراه كردن آموزش با مهارت‌هاي كاري است چون جعيت جوان وفعالي داريم كه شايد از نظر مهارت آماده نباشند و اين مساله بايد از ابتدا درنظام آموزشي كشور به صورت توامان آموزش و مهارت مورد توجه قرار گيرد.

وي ايجاد نظام جامع اطلاعات ، بازار كار و مشاوره شغلي را از ديگر سياست‌ها دانست و گفت: اين موضوع باعث مي شود نيروي كار ايران بتواند شغل بهتري را براي خود انتخاب كند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين به تعامل سازنده‌ با كشورها، نهادها و سازمان‌هاي منطقه و بين‌الملل اشاره كرد و گفت‌:‌ايران با 17 كشور همسايه است و در كانون منطقه ثروتمند جهان قرار دارد و از اين بابت با تعامل مثبت مي‌تواند در زمينه اقتصاد نتايج خوبي به دست آورد . همچنين در پرداخت يارانه‌ها توجه بيشتر به سمت حمايت‌ از سرمايه‌گذاري، توليد و اشتغال جهت‌گيري شود.

رضايي با اشاره به ظرفيت‌هاي اقتصادي فراوان در ايران اظهار كرد: بيشتر ظرفيت‌هاي ايران به اين علت كه تحت شعاع نفت و گاز قرار مي‌گيرد، كمتر مورد توجه است مثل گردشگري ،حق گذر، ترانزيت و غيره كه هر كدام مي‌تواند در كنار نفت و گاز ، پتانسيل ارزشمندي براي توليد ثروت در ايران فراوان كند.

وي سياست ديگر مورد توجه در جلسه امروز مجمع را بسترسازي جهت جذب كارآفرينان ايراني خارج از كشور عنوان كرد و گفت: دانش و تجارب اين نيروها در محيط اقتصادي ايران عاملي براي جهش در حوزه اقتصاد خواهد شد، همچنين حمايت از تاسيس و توسعه صندوق‌هاي سرمايه‌گذاري براي تجاري كردن ايده‌ها و نوآوري‌ها در شكل بنگاه‌هاي كوچك بسيار موثر خواهد بود، چون ايده‌هاي كوچك ريسك بالايي دارد بنابراين در فضاي محافظه‌كاري جوانان نمي‌توانند با ايده‌هاي خوب خود فعال شوند.

رضايي اضافه كرد: صندوق‌هاي خطرپذير يا شراكتي كارشان اين است كه نوآوري‌هاي جديد را تجاري مي‌كنند و البته ريسك‌پذير هستند، چون از دل برخي از آنها گاه ممكن است كارهاي بزرگي انجام شود. از طرف ديگر بايد بين افزايش دستمزدها و بهره‌وري نيروها تناسب برقرار شود كه مجموعه اين سياست‌ها مي‌تواند گام موثري در زمينه ايجاد اشتغال در كشور شود و اميدواريم امسال شاهد شكوفايي جدي به لحاظ اقتصادي در كشور باشيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه در شرايط كنوني كشور به شدت نيازمنديم كه همه آماده باشيم تا كارنامه خوبي در جهاد اقتصادي ارائه كنيم، افزود: جهاد اقتصادي از يك طرف ناظر بر آن است كه در اقتصاد ايران جهش صورت گيرد و از طرف ديگر بايد كاري كنيم كه آمريكايي‌ها در رابطه با تحريم اقتصادي ايران نااميد شوند و ثابت كنيم ايران شكست‌ناپذير است. همچنين ارزش‌هاي انساني،اخلاقي و اسلامي را در عرصه اقتصاد وارد كنيم كه روحي به اقتصاد ايران دميده شود و كالبد بي‌جان اقتصاد ايران از يك روح برخوردار شود. براي اين كار لازم است در مقابل بعضي از فتنه‌ها بايستيم.

وي با اشاره به اين‌كه خيلي دنبال اين هستند كه در داخل ايران اختلافات داخلي را تشديد كنند و بگومگوهاي سياسي را افزايش دهند گفت: اين موضوع باعث صرف وقت و انرژي ما مي‌شود پس در كنار مجاهدت‌ بزرگ در ايران بايد ملت و دولت تمام قد در صحنه بين الملل حاضر شوند.

ایران قصد دخالت مستقیم در منطقه را ندارد

رضايي افزود: در رابطه با قيام‌ها در سطح منطقه خاورميانه تنها قدرت غير از غرب كه مي‌تواند نقش سازنده ايفا كند، ايران است پس اگر فرصت بيشتري پيدا كنيم و انرژي بيشتري درصحنه خاورميانه وشمال آفريقا بگذاريم بيشتر مي‌توانيم موثر واقع شويم، البته ايران قصد دخالت مستقيم در وقايع منطقه را ندارد، اما حمايت‌هاي آن موثر است و در آينده سياسي كشور ما نيز مهم خواهد بود.

هیچ دلیلی وجود ندارد در کشور اختلاف به وجود بیاید

وي با بيان اين‌كه دو كار بزرگ امسال جهاد اقتصادي و حمايت جدي از بيداري اسلامي در منطقه است تصريح كرد: هيچ دليلي وجود ندارد كه در داخل كشور اختلافات شكل بگيرند و انرژي‌ها را به خود اختصاص دهند ؛چرا كه ما بايد دريك جا حركت كنيم كه رهبر انقلاب جلوي پاي ملت مي‌گذارد، همه بايد با وحدت و انسجام ونشاط در اين راه حركت كنيم، پس ايجاد راه‌هاي موازي يكي از خطراتي است كه مقابل دو هدف آرماني امسال يعني جهاد اقتصادي و حمايت از بيداري منطقه وجود دارد و به آن آسيب مي‌زند.

وي با بيان اين‌كه رهبري و ولايت فقيه يك امكان بي‌نظير است كه خدا به جامعه ما داده است خاطرنشان كرد: كاركردهاي ولايت فقيه در كشور بي‌نظير است كه هيچ ركن ديگري نمي‌تواند اين كاركرد موثر را داشته باشد و از جمله اين كاركردها ايجاد انسجام و وحدت ملي در ايران است كه هميشه از خواسته‌هاي ملت بوده است كه ما با انسجام پيش برويم و در اين راستا هيچ كس بهتر از ولايت فقيه و رهبري نمي‌تواند محور انسجام ملت باشد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام كاركرد ديگر ولايت فقيه را دفاع از حقوق مردم دانست و گفت: تنها توسط يك جايگاه مثل ولايت فقيه و رهبري ،‌دفاع از حقوق مردم امكان‌پذير است چون قواي مختلف وظايف بخشي دارند و به صورت كوتاه‌مدت حضور پيدا مي‌كنند، پس مدافع طولاني‌مدت و واقعي براي مردم ولايت فقيه است كه از ابتداي انقلاب تا كنون از كاركردهاي مهم رهبري دفاع از حقوق مردم بوده است و در واقع بزرگترين مدافع حقوق مردم به حساب مي‌آيد.

در زمينه انحرافات جديد تنها ولايت فقيه و رهبري مي‌تواند با آنها مقابله كند


وي هدايت جامعه به سوي آرمان‌ها را نيز از ديگر كاركردهاي ولايت فقيه دانست و افزود: جامعه سياسي ايران بيشتر در معرض انحرافات بوده است و قالبا اين انحرافات در دو شكل غرب‌زدگي و تحجر بروز پيدا مي‌كند كه اين اتفاق در زمان امام(ره) و مقام معظم رهبري نيز وجود داشته است، پس يكي ديگر از كاركردهاي ولايت مبارزه با انحراف است و در زمينه انحرافات جديد نيز تنها ولايت فقيه و رهبري مي‌تواند با آنها مقابله كند.

رضايي در پايان با بيان اين‌كه ولايت فقيه يكي از نعمت‌هاي بزرگ خداي متعال به جامعه ماست، گفت: ولايت فقيه تنها ركني است كه مي تواند كاركردهاي ذكر شده را داشته باشد و از ابتداي انقلاب نيز اين طور بوده است و در نتيجه حمايت همه نخبگان و گروه‌هاي سياسي از اين ركن ركين راهگشاي آينده ملت ما خواهد بود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
0
0
aشما دوباره نظر ارائه فرمودید؟
نظرات بینندگان