arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۶۰۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۰۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۰
روانبخش خطاب به احمدی نژاد ؛

این غده سرطانی را از دولتتان حذف کنید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
قاسم روانبخش دبیر سیاسی هفته نامه موسسه آموزشی، پژوهشی امام خمینی که توسط آیت الله مصباح یزدی اداره می شود در وبلاگش با اشاره به مصاحبه تلویزیونی یکشنبه شب محمود احمدی‌نژاد،  خطاب به رییس جمهور نوشت: 

دیشب من هم مثل همه پای تلویزیون نشسته بودم و گفتگوی زیبای شما با شبکه 2 در باره مسایل و موضوعات مهم کشور را ملاحظه کردم. گرچه در ابتدا نگران بودم که در این شرایط حساس خدای نکرده سخنی نگویید که موجب آزردگی خاطرمان شود و دشمنان خونی و دینی ما مسرور گردند. ولی خوشبختانه ماجرا به عکس شد و سرجمع مصاحبه  برای دوستان انقلاب امید بخش و برای دشمنان نگران کننده و یاس آمیز بود. این مصاحبه که با آرامش و طمانینه خاصی  انجام شد یاد آور همان مصاحبه هایی بود که در طول دوران ریاست جمهوری اتان در دوره نهم انجام می گرفت. عدم دفاع از جریان انحرافی و احترام به مجلس و دیگر قوا و بویژه به مقام عظمای ولایت فقیه، از ویژگی های ممتاز این مصاحبه بود که دل ها را شاد کرد و از صمیم دل برای شما دعا کردیم. امیدواریم باقیمانده راه را با همین صلابت و با همین تعامل مثبت بپیمایید و همواره مشمول دعای خیر نایب برحق امام زمان، علما و بزرگان و ملت متدین و انقلابی قرار بگیرید. ولی چند نکته نیز در باره این مصاحبه جای تامل دارد که امیدوارم مورد توجهتان قرار گیرد.

1.ولایت فقیه

نکته ای که با تمسک به جمله حکیمانه امام امیر المومنین " اعینونی بورع و اجتهاد؛ با ورع و پاکی و جهد و تلاش مرا یاری کنید. " در باره وظیفه ما در برابر ولی فقیه گفتید، مطلب بسیار جالبی بود. تردیدی نیست که همه ما موظفیم با پاکدستی و رعایت تقوی و با تلاش و کار مضاعف، ولیّ امر را در رساندن کشور و امت  به قله های ایمان و پیشرفت و سعادت کمک کنیم . ولی نکته باریک تر از مو این است که همان گونه که فرمودید امت اسلامی از رییس جمهور گرفته تا یک شهروند عادی باید به هدایت های رهبری و امام خویش توجه داشته باشند تا از مسیر حق گمراه نشوند. حضرت آیت الله خامنه ای شخصیتی است دانشمند، فقیه وکارشناس دین، آگاه به مسایل جهانی و داخلی، سیاستمدار با تجربه و دارای تجربه طولانی کار اجرایی. شخصیتی که به تعبیر علامه مصباح حتی یک نقطه تاریک در زندگی اشان نمی توان دید. قطعا و بی تردید چنین رهبری جز به خیر و صلاح امت اسلامی و کارگزاران نظام نمی اندیشد. از این رو بر همه کارگزارانی که با ورع و اجتهاد در تلاش اند که معظم له را در رساندن کشور به قله های پیشرفت یاری رسانند، لازم است به اشاره های ایشان بیشتر توجه کنند. ممکن است در جایی و موردی احساس ما این باشد که کار ما در راستای خدمت به نظام و کمک به رهبری است و در راستای ورع و اجتهاد صورت می پذیرد ولی ایشان با آن احاطه ای که دارند آن را بر خلاف مصالح نظام و امت اسلامی می دانند. در چنین مواردی باید به دون فوت وقت، دستور را اجرا کرد، زیرا چه بسا اندکی تعلل،  خسارات جبران ناپذیری به بار آورد. مالک اشتر در جنگ صفین که با تمام توان و قدرت با دشمنان اسلام می جنگید و با ورع و اجتهاد فوق العاده امام خود علی ( ع) را یاری می کرد از این که می دید تا دقایقی دیگر با شمشیر او کار معاویه تمام می شود بسیار خوشحال بود و شاید در دل خود، حکم ولیّ و امام خود، مبنی بر متارکه جنگ را بر خلاف مصلحت می دید. ولی ولایت پذیریش او را به تبعیت فوری و بی چون و چرا از امام وا داشت و شمشیرش را غلاف کرد و به سوی امام خویش بازگشت. و البته بعدها حکمت این دستور را بخوبی فهمید، چرا که اگر اندکی جنگ را ادامه داده بود و با پیام و پسغام می خواست حضرت را بر آن چه خودش به آن رسیده است قانع کند، دیگر نه امامی باقی می ماند که او از امتش باشد. و نه امتی  که علی ( ع) امامش باشد، زیرا در صورت ادامه جنگ، این گونه وانمود می شد که علی (ع) با قرآن می جنگد و انسان های ساده لوح به جای این که امت امام بمانند برای همیشه از امام فاصله می گرفتند. در تحلیل حکم امام، نکات باریک تر از مو وجود دارد که در آن لحظه شاید به ذهن امثال حتی مالک اشتر هم خطور نمی کرد.

آقای رییس جمهور!

 جنابعالی همواره از حمایت های خاص ولیّ و رهبر عادل و امام امت، حضرت آیت الله خامنه ای برخوردار بوده اید. و با این رهبری ها و حمایت ها توانسته اید کارهای بزرگی که در تاریخ ایران بی نظیر است به نام خود ثبت کنید. انتظاری که از امثال جنابعالی می رود این است که در مواردی که برداشت خودتان این است که کارتان خدمت به نظام و رهبری است و در راستای " اعینونی بورع و اجتهاد " صورت می گیرد اگر ولیّ و رهبر عزیز، آن را بر خلاف مصلحت نظام اسلامی و امت و حتی جناب عالی دانستند، مالک گونه و به دون فوت وقت، آن را رها کنید. نه آن که حتی پس از جلساتی با معظم له و علنی شدن حکم حکومتی باز هم بر سخن خود تاکید بورزید و 11 روز خانه نشینی و دور کاری را بر حضور در ریاست جمهوری ترجیح دهید. تردیدی ندارم که در آینده نه چندان دور حکمت این حکم حکومتی بر شما عیان خواهد شد و متوجه خواهید شد که اگر آن روز جناب آقای مصلحی را کنار گذاشته بودید چه آسیب هایی به کشور و حتی به خود شما وارد می شد. همان گونه که امروز حکمت حکم حکومتی معظم له در مورد عزل رحیم مشایی از معاونت اولی بر همگان روشن شده است.  معظم له خطاب به جناب عالی مرقوم فرمودند "با سلام وتحیت، انتصاب جناب آقای اسفندیار رحیم‌مشایی به معاونت رییس جمهور بر خلاف مصلحت جنابعالی و دولت و موجب اختلاف و سرخوردگی میان علاقمندان به شماست.  لازم است انتصاب مزبور ملغی و کان لم یکن اعلام گردد." امروز می بینیم که گرچه این حکم با اندکی تعلل اجرا شده است ولی چنان چه این حکم اجرا نشده بود چه آثار و تبعات منفی ای می توانست برای نظام اسلامی به بار آورد. برای فهمیدن حکمت این حکم حکومتی کافی است نتایج قرار گرفتن وی بر پست های 18 گانه وی از جمله ریاست دفتر جنابعالی مروری داشته باشید. که می توان به برخی از آن ها اشاره کرد؛ اتهام فساد مالی به برخی اطرافیان شما، دلسردی علما و بزرگان، اتهام ولایت ناپذیری به دولت ولایی، آسیب وارد شدن به سیاست فعال خارجی در شرایط حساس موج بیداری اسلامی، خانه نشینی 11 روزه و حرف وحدیث های چند هفته اخیر، امیدوار شدن دشمنان، نفوذ افراد و جریان های انحرافی ، اصلی شدن مسایل فرعی در سال جهاد اقتصادی، سرخورده شدن مردم متدین و انقلابی و همه طرفداران جنابعالی و بچه هایی که از جان و مال خود برای پیروزی شما مایه گذاشتند و از همه مهم تر شکل گیری جریان شبه فراماسونری و فرقه انحرافی در کشور که این روزها بزرگان دین از جمله آیت الله مصباح نسبت به وقوع آن هشدار دادند. امیدواریم امروز که حقایق بر همگان آشکار شده و مناط حکم ولایی ولی فقیه عیان گشته با اقدام انقلابی این غده سرطانی را از دولت حذف و برای همیشه خیال امت اسلامی را راحت کنید.

2. رابطه رهبری با امت پدری و پسری نیست.

جنابعالی در پاسخ به بیان برخی بزرگان که نسبت به سخن شما مبنی بر این که رابطه من با رهبری رابطه پدری و پسری است انتقاد کرده بودند، به حدیث پیامبر (صٌ) تمسک کردید که فرموده اند( انا و علی ابوا هذه الامه؛ من و علی پدران این امت هستیم ) و نتیجه گرفتید که این رابطه درست است. ولی خوب است روی این نکته بیشتر تامل کنید که رابطه امت و امام بسی بسیار بالاتر از رابطه پدری و پسری است؛ رابطه امام و ماموم و ولیّ مولّی علیه است. به همین دلیل در قرآن کریم اطاعت از پیامبر و ائمه معصومین را درطول اطاعت خداوند قرار داده و از مومنین خواسته است از آن ها همانند خداوند اطاعت کنند( اطیعو الله و اطیعو الرسول و اولی الامر منکم) و در روایات اهل بیت نیز اطاعت از ولی فقیه را در طول اطاعت از خودشان دانسته اند  و فرموده اند کسی که حکم آن ها را قبول نکند و نپذیرد در حکم کسی است که حکم خدا را سبک شمرده است و حکم خدا را رد کرده است سپس می افزایند والراد علینا کالرادعلی الله و هو علی حد الشرک بالله. ( کافی،ج 1 ، ص67). شاهد این مدعی آن است که حضرت زهرا (س) و امام حسن و امام حسین (ع) در زمان امامت امیر المومنین (ع) به عنوان امام از امیر المومنین اطاعت می کردند. آن چه در این حیث شریف نبوی آمده است در صدد تبیین رابطه امت و امام نیست. بلکه در پی آن است که با این مشابهت، نشان دهد که پیامبر و علی همانند فرزندشان مردم را دوست دارند و به آن ها عشق می ورزند. همین مطلب را خود امام معصوم بیان داشته است. حسن بن الفضال می گوید از امام رضا (ع) پرسیدم معنای این سخن چیست ؟ فرمودند:" ان شفقة الرسول علی امته شفقة الآباء علی الاولاد و ... محبت و دوستی پیامبر نسبت به امتش محبت پدر به فرزندانش می باشد و بعد از پیامبر محبت علی بر مردم مانند محبت پیامبر به امت است سپس فرمودند به همین جهت پیامبر فرمودند انا و علی ابوا هذه الامة..."( بحار الانوار ، ج 16، ص 95)در روایت دیگری علی ( ع) پس از نقل این جمله می فرماید شنیدم که پیامبر فرمود " و لحقنا علیهم اعظم من حق ابوی ولادتهم؛ حق ما بر امت بزرگتر از حق پدر و فرزندی است" (همان ، ج23، ص 259) و در روایت دیگری پس از ابوا هذه الامة می فرمایند و مولیا هذه الامة ( همان، ج 36، ص 11) از این روایات استفاده می شود که رابطه امام و مردم رابطه پدر و فرزندی نیست و همچنین رابطه ولی فقیه با مردم. بلکه باید مولّی علیه از ولی خودش اطاعت کند.

3. بیداری اسلامی

یکی دیگر از نکاتی که در این مصاحبه جای تامل داشت تاکید بر بیداری انسانی منطقه بود شما عامل اصلی این بیداری را عدالت خواهی و کرامت انسانی ذکر کردید در حالی که علاوه بر این نکات، مهم ترین عامل اسلام خواهی آنان است موضوعی که ولیّ امر مسلمین در همان روزهای اول بر آن تاکید فرمودند و آثار و تبعات آن نیز کاملا مشهود است. انتظار می رود که بر اساس نظر ولی امر مسلمین، دولت همه همت و توانش را در حمایت از مسلمانان مظلوم منطقه بویژه مردم مظلوم بحرین به کار گیرد و از این فرصت استثنایی که پیش آمده و دشمنان در چنگال ملت ها گرفتار آمده اند حد اکثر استفاده کرده در جهت نابودی آن ها تلاش کنیم. متاسفانه در این چند ماه اخیر که موج بیداری اسلامی منطقه را فراگرفته است فعالیت چندانی در سیاست خارجی امان مشاهده نمی شود. انتظار آن است که لا اقل به اندازه برگزاری جشن نوروز برای این مساله به این مهمی اقدام شود. و البته مردم همه این ضعف ها را از ناحیه مشاوران خاورمیانه و آسیای شما آقایان مشایی و بقایی می دانند و دعوت وی از ملک عبد الله اردنی و دفاع از این دعوت در این شرایط نیز می تواند شاهدی بر این ادعا باشد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
بیتام
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۹
0
0
مزدم مظلوم سوریه چی شدند؟
نظرات بینندگان