arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۶۱۹۹
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۲۳ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۰

احمدی نژاد: من نگفتم ابرها را تخلیه می کنند، این سیاستمدار اروپایی گفت!

رييس‌جمهور تصريح كرد: بايد ايران را بسازيم و همه ظرفيت‌ها و امكانات براي تحقق اين آرزوي تاريخي فراهم است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رييس‌جمهور تصريح كرد: بايد ايران را بسازيم و همه ظرفيت‌ها و امكانات براي تحقق اين آرزوي تاريخي فراهم است.

به گزارش انتخاب، دكتر محمود احمدي‌نژاد روز پنج‌شنبه در مراسم افتتاح سد كمال صالح شازند اراك با تاكيد بر تكميل زيرساخت‌هاي كشور، گفت: يكي از برنامه‌هاي اصلي دولت تكميل شبكه زيرساخت‌هاي كشور است كه همه كارهاي عمراني ديگر بر اساس آن‌ها ساخته مي‌شود.

رييس‌جمهور افزود:‌ در سال ‌٨٣ مجموعه پولي كه براي تاسيسات زيربنايي در نظر گرفته شده بود، پنج هزار و ‌٧٠٠ ميليارد تومان بود اين رقم در سال گذشته به ‌٢١ هزار و ‌٥٠٠ ميليارد تومان رسيد كه با در نظر گرفتن تورم، مي‌توان گفت كه اين رقم ‌٢/٢ برابر رقم بودجه عمراني در سال ‌٨٣ مي‌باشد. امسال نيز دولت پيش‌بيني كرده بود كه بودجه اختصاص يافته براي تاسيسات زيربنايي ‌٤٧ هزار و ‌٥٠٠ ميليارد تومان باشد كه اين رقم را مجلس به صورت مستقيم تصويب نكرد، بگونه‌اي كه ‌٣٧ هزار ميليارد تومان آن را مستقيم و بقيه را غيرمستقيم تصويب كرد.

احمدي نژاد در ادامه گفت: در سال ‌٨٤ وقتي اعلام شد كه مي‌شود سه برابر گذشته كار كرد بسياري از افراد باور نكردند و حتي معترض شدند و در بودجه آن سال محدوديت‌هايي نيز ايجاد كردند. اما مي‌بينيم كه امروز به لطف خدا و با پشتيباني ملت و فعاليت كارگران و صنعتگران ‌٥/ ‌٢ برابر گذشته كار شده است و برآورد دولت اين است كه حتي مي‌شود دو برابر اين مقدار هم كار كرد. خود من معتقدم كه مي‌شود ‌١٠ برابر گذشته كار كرد.

رييس‌جمهور تصريح كرد: قبلا گفته مي‌شد مصالح و امكانات كم است و نمي‌توان بيشتر كار كرد، اما امروز ديگر اين توجيه قابل قبول نيست. در سال ‌٨٣ سيمان توليدي كشور ‌٣٢ ميليون تن بود كه امسال به ‌٧٥ ميليون تن رسيده است. فولاد در سال ‌٨٣، ‌١٠ ميليون تن توليد مي‌شد كه امسال از مرز ‌١٩ ميليون تن عبور كرد و تا پايان امسال اين رقم به ‌٣٠ ميليون تن خواهد رسيد. امروز از نظر امكانات و نيروي انساني مشكلي وجود ندارد، بهترين نيروي انساني را در ايران داريم، نيروهاي انساني كه امثال اين سدها را مي‌سازند.

احمدي‌نژاد گفت: در سال گذشته ما توانستيم سه ميليارد دلار صادرات خدمات فني مهندسي داشته باشيم همانطور كه گفتم امروز امكانات و ظرفيت‌ها به اندازه كافي وجود دارد و بايد بتوانيم ‌٤٧ هزار و ‌٥٠٠ ميليارد توماني كه در نظر گرفته شده است را محقق كنيم و از آن به خوبي استفاده كنيم و بهره‌وري را بالا ببريم.

رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر انجام پروژه‌هاي عمراني با بهره‌وري بيشتر و صرف هزينه‌هاي كمتر گفت: ما هم اكنون پول و امكانات فراواني داريم، ‌فقط بايد از آن‌ها به بهترين نحو استفاده كنيم. در سال گذشته من بخشنامه‌اي براي كنترل هزينه‌هاي دولت صادر كردم. كل بودجه جاري دولت ‌٨٩ هزار ميليارد تومان بود و با اين بخشنامه شش هزار و ‌٢٠٠ميليارد تومان را توانستيم صرفه جويي كنيم. ما از نظر پول كم نداريم تنها بايد از ثروت خود به صورت عالمانه و با برنامه استفاده كنيم.

احمدي‌نژاد، به آب به عنوان يكي از منابع زيربنايي كشور اشاره كرد و گفت: ‌يكي از بخش‌هاي مهم تاسيسات زيربنايي بخش‌هاي مربوط به آب است. ما جزو كشورهاي خشك و كم آب در جهان هستيم و بايد بتوانيم از آب‌هايي كه داريم به درستي استفاده و آن را مديريت كنيم.

وي ادامه داد: اين‌كه شنيده مي‌شود در آينده جنگ‌ها، ‌جنگ آب خواهد بود به نظر من اين جنگ بيشتر از آن‌كه در زمين باشد در آسمان‌هاست. همانطور كه مي‌دانيد هم اكنون تجهيزاتي وجود دارد كه مي‌توان با استفاده از آن‌ها ابرهاي آسمان را به صورت كامل تخليه كرد. كاري كه امسال اروپايي‌ها كرده‌اند و باعث شد كه بارندگي كم سابقه‌اي داشته باشند و اين مساله باعث شد كه بارندگي در كشورهاي شرقي كمتر شود.

رييس‌جمهور گفت: اخيرا يكي از سياستمداران اروپايي مقاله‌اي درباره بحران آب نوشته و مدعي شده بود كه تركيه و كشورهاي شرقي بعد از آن مثل ايران به صورت كامل خشك خواهند شد. او يك كارشناس آب و هوا نبود بلكه خبر مي‌داد كه مي‌خواهند تلاش كنند با كارهايي نظير تخليه ابر مناطقي مانند كشور ما كه مي‌توانند تمدن ساز باشند خشك شوند.

احمدي‌نژاد در ادامه گفت: اميدوارم در سال‌هاي برنامه پنجم توسعه شبكه سدها و انتقال آب را تكميل كنيم و بتوانيم اين بخش از مديريت مصرف آب را به صورت كامل انجام دهيم. يكي ديگر از بخش‌هايي كه در مديريت آب بايد به آن توجه كرد مديريت مصرف آب است. در مناطق كويري كه بارندگي بسيار كمتر است مي‌بينيم كه با مديريت مصرف آب توانسته‌اند بهترين كشاورزي و بهره برداري را از آب داشته باشند. ما بايد به اين مساله هم توجه كنيم.

احمدي‌نژاد در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر كنترل مصرف در زمينه‌هاي ديگر نيز گفت: در سال ‌٨٥ و ‌٨٦ مصرف بنزين در كشور ‌٧٧ ميليون ليتر بود كه اين رقم با توجه به سهميه بندي بنزين و هدفمندي يارانه‌ها به ‌٥٤ ميليون ليتر رسيده است اين در حالي است كه ما در آن سال‌ها تنها ‌٥/ ‌٦ ميليون خودرو داشتيم و امسال ‌١٣ ميليون خودرو داريم.

رييس‌جمهور درباره تمدن ايران، گفت: اگر دستاوردهاي تمدني دنيا را روي هم بگذاريم سهم عمده‌اي از آن متعلق به تمدن ايران است و ما بايد امروز ايران را بسازيم و آن‌را به پرچمداري و الگو شدن براي زندگي سعادتمند و تحقق عدالت تبديل كنيم. ما پيام‌ها و آرمان‌هاي بلندي داريم كه بايد آن را در عمل نشان دهيم. باور دارم كه حركت كمالي ملت ايران روز به روز سرعت بيشتري به خود مي‌گيرد و روزي را شاهد خواهيم بود كه همه جاي ايران سرشار از عدالت و اميد باشد.

رييس‌جمهور در بخش پاياني سخنان خود از مسوولان وزارت نيرو و سد كمال صالح خواست كه معوقات مردمي كه زمين‌ها و خانه‌هايشان در حريم اين سد قرار گرفته است را هرچه زودتر بدهند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Netherlands
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
2
16
محمود جان اوج نگیر بابا، اوج نگیر جانم، اوج نگیر عزیزم .......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
4
9
اگر می شود با بارور کردن ابر باران بارید و با تخلیه ابر مانع ریزش باران شد ، نقش خداوند و روزی رسانی اش این وسط چه می شود ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
2
8
در اينكه ايشان شش سال است از عدالت سخن مي‌گويند و دولت خود را دولت عدالت محور مي‌نامند و سهام كارخانجات ورشكسته را به عنوان سهام عدالت بين كارمندان و اقشار ضعيف توزيع مي‌كنند (تا ورشكستگي آن‌ها را بين بد بخت بيچاره‌ها توزيع كرده باشند) همين بس كه مقام معظم رهبري فرمودند:" وضعيت عدالت در كشور مطلقا راضي‌كننده نيست!"
ادعاي سعايت اروپايي‌ها در تخليه ابرها و خشك كردن شرق نيز از همين نوع است.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
4
3
با اینکه می دونم نظرم رو منتشر نمی کنید اما بازم می گم. احمدی نژاد آنچنان هم غلط نگفته. از اونجایی که جریانهای باران زا از غرب ایران و دقیقا از سمت کشورهای اروپایی وارد میشن، تاسیسات جدید و پیشرفته هارپ که لایه یونیسفر جو رو با استفاده از پرتاب امواج الکترومغناطیسی بسیار قوی یونیزه می کنه میتونه ابرها رو به بارش وادار کنه و عملا اونها رو تخلیه کنه. ضمنا چند وقتیه که یکی از این تاسیسات در کشور دوست و برادر امارات هم نصب شده! سلاح هارپ سلاح قرن است و با اون تغییرات آب و هوایی ایجاد می کنن حتی مساله زلزله هائیتی هم مشکوک گزارش شده خصوصا اینکه لایه یونیسفر جو 1 ساعت قبل از زلزله به رنگ قرمز دراومده بوده یعنی یونیزه شده بوده.
علی اکبر موسوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
0
1
بنده پروزه هارپ را رد نمی کنم و لی اظهار نظر در خصوص بکار گیری ان در زمینه ایجاد خشکسالی در ایران نباید با این صراحت صورت پذیرد . ضمنا در ایران خشکسالی همواره اتفاق افتاده و از 2500 سال قبل تا کنون این پدیده در ایران اتفاق افتاده است .بنابراین عدم مدیریت مناسب در منابع آب و عدم وجود طرح جامع مایش سرزمین در کشور را نباید با اعلام دلایل واهی توجیع نمود
نظرات بینندگان