arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۶۳۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۳ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰

سایت توکلی: مردم مقابل احمدی‌نژاد علیه مشایی شعار بدهند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سایت الف متعلق به احمد توكلی، "مسئله آقای مشایی" را "مهمترین مسئله فرعی كشور" دانست كه "افكارش به واسطه دسترسی به منابع مالی و نیروی انسانی" می تواند تهدید تلقی شود.

این یادداشت با بررسی مواضع علما و مراجع (اسلام) و رهبر انقلاب (نظام) علیه آقای مشایی، خواستار آن شده كه مردم نیز این حلقه را كامل نموده و "با سر دادن شعارهایی در سخنرانی های رئیس جمهور" خواستار "حذف كامل آقای مشایی از دولت" شوند.

متن كامل یادداشت مورد اشاره به قلم حسین كاظمی:

تا جایی كه حافظه تاریخی جامعه یاری می كند، كسی یادش نمی آید آقای احمدی نژاد هدف خودش را برای تصدیگری مسئولیت ریاست جمهوری، مسئله ای غیر از خدمتگزاری به مردم ذكر كرده باشند. البته خود ایشان از فرط تواضع چند دفعه ای از كلمه "نوكری" استفاده كردند كه باید این فرصت و نعمت را غنیمت شمرد.

خدمتگزاری برای چه كسانی مد نظر رئیس جمهور محترم است؟ اگر غیر از مردم و اسلام جواب است كه بایستی رئیس جمهور و هیات همراه را به خدا واگذار كرد و البته در وقتش به مردم. اما اگر جواب، اسلام و نظام و مردم است كه قریب به یقین همین است، بایستی در مواردی كه خواسته اسلام و نظام و مردم همپوشانی داشته باشد بدون هیچ فوت وقتی سر تعظیم فرود آورد و لبیك گفت در غیر این صورت همان می شود كه جواب غیر بود.

هرچند مسئله اصلی كشور آقای مشایی نیست اما قطعا مهمترین مسئله فرعی كشور ایشان هستند. ایشان به واسطه افكارش و افكارش به واسطه دسترسی به منابع مالی و نیروی انسانی به تهدیدی بدل گشته است كه از آن به عنوان "فتنه سبز دوم" یاد می كنند.

حداقل از یكسال اخیر بر همگان مبرهن شده كه فتنه سبز دوم"وحدت" را مورد حمله قرار داده و در ادامه فتنه سبز اول كه "بصیرت" آماج حملاتش بود شروع به فعالیت كرده است.

نكته: آقای مشایی در حال حاضر متصدی بیش از 15 پست در دولت خدمتگزار است.

حال می ماند موضع مشترك اسلام و نظام و مردم در این مورد كه اگر همپوشانی داشته باشد و آقای احمدی نژاد بر خلاف آن عمل كند، هدف خدمتگزاری ایشان كه در  این سالها پشتوانه مقبولیت و مشروعیت ایشان بوده زیر سوال می رود.

قصد اینست كه با بررسی مواضع بزرگان نسبت حضور مشایی در دولت، هم تكلیف مردم در موضع گیری های رسمی در این مورد مشخص شود و هم بعد از آن كه حجت بر احمدی نژاد تمام شد تكلیف رئیس جمهور.

1- اسلام

اگر علما و مراجع زبان گویای اسلام باشند كه البته هستند، اكثر ایشان به كج روی آقای مشایی و فرصت سوزی ایشان در منابع بیت المال سخن ها گفته اند.

آیت الله مكارم شیرازی در پاسخ به تعرض مشایی به علما در بحث موسیقی فرمودند: "گر شرایط      خاص نبود ما طوری دیگر با این مساله برخورد می كردیم و وظیفه خود را انجام داده و هزینه آن را هم می دادیم." ایشان در جای دیگر متذكر شدند: "این‌كه رییس دفتر دولت هر روز بلند شود و یك سخن ناموزون بگوید و تنشی در میان همه ایجاد كند به جبهه داخلی صدمه می‌زند"

آیت الله مصباح یزدی در پاسخ به بحث مطرح شده مكتب ایرانی از طرف مشایی این چنین پاسخ دادند كه: "كسانی كه بی‎شرمانه مكتب ایران را به‌جای مكتب اسلام معرفی می كنند، خودی نبوده غیرخودی‌اند و باید حواسمان جمع باشد"

آیت‌الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید نیز در پاسخ به استفتاء جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های كشور درباره اظهارات اسفندیار رحیم‌مشایی درباره ساكنان تحت حمایت رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی این چنین پاسخ دادند:"همه می‌دانند كه مردم انقلابی ایران این كلام امام راحل كه اسرائیل باید محو شود را یكی از آرمان‌های خود می‌دانند. بنا براین هرگز شایسته نیست كه رئیس‌جمهور محترم و مكتبی، كسی را كه فكر و فرهنگش در حدی باشد كه نتواند این حقیقت را درك كند و یا از لحاظ ادبی قدرت بیان این مطلب را ندارد و یا آنقدر شهامت روحی ندارد كه به اشتباه خود به طور صریح اعتراف كند و عذر بخواهد، ‌این چنین شخصی را مشاور خود قرار بدهد و یك پست مهم دولتی را به او بسپارد."

آیت الله صافی نیز بعد از همایشی كه برای دعوت از سرمایه گذاران برای پروژه های گردشگری برگزار شده بود كه در آن هنگام شروع مراسم و قبل از تلاوت قرآن، ۱۲ خانم با لباس محلی دف زنان و با حالات ریتمیك روی سن آمده و قرآن را به قاری تحویل دادند، این چنین موضع گرفتند كه: "اهانت به قرآن قابل تحمل نیست و كسی كه مسوول این سازمان است صلاحیت ندارد. اینها جسارت كرده و به قرآن بی احترامی كردند و قلب مقدس امام عصر (عج) را آزرده خاطر كردند. باید غمخوارترین مردم نسبت به دین و نظام و جامعه بر سر كار باشند."

آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی و عضو مجلس خبرگان رهبری نیز در مورد میزان انحراف مشایی این چنین به صراحت بیان كردند كه: "مشایی بین‌الغی و فردی است كه انحرافش علنی‌شده از این رو می‌توان وی را به‌ عنوان یك فرد منحرف معرفی كرد"

2- نظام

رهبری در عزل مشایی فرمودند: "انتصاب جناب آقای اسفندیار رحیم مشایی به معاونت رئیس جمهور بر خلاف مصلحت جنابعالی و دولت و موجب اختلاف و سرخوردگی میان علاقمندان به شما است."

اگر آقای احمدی نژاد هم فرمایشات رهبری را به گفته مشاور خود به دو دسته دستوری و ارشادی تقسیم می كند كه تكلیف مشخص است اما اگر تمام احكام رهبری را فصل الخطاب خود می دادند چرا در انتصاب مشایی به سمت معاون اول عاقلانه عمل نكرده و رهبری را مجبور به ورود به صحنه كردند.

نكته مهم بعدی اینكه رهبر انقلاب هرگز در سطوح خرد و یا حتی كلان وارد نمی شوند مگر به اضطرار. چرا با انتصاب ایشان در بیش از 15 مسئولیت دیگر، شرایط اضطرار را برای ورود مقام معظم رهبری و هزینه كردن ایشان فراهم می كند؟

3- مردم

مردم و عموم ملت نیز بر اساس مواضع بزرگان دینی و سیاسی به این باور رسیده اند كه حضور آقای مشایی در هر نقطه از دولت اولا به صلاح كشور و نظام نیست و ثانیا باعث آزردگی خاطر مراجع عظام می شود. اما مردم نیز باید رئیس جمهور را در جریان درك خود از عدم حضور مشایی در تمام سطوح دولت بگذارند تا حلقه گم شده اسلام و نظام و مردم كامل شود.

مردم می توانند در سفرهای استانی با سر دادن شعارهایی در سخنرانی های رئیس جمهور این نظر خود را كه ارجحیت دارد نسبت به خواسته های شخصی را به گوش رئیس جمهور برسانند. باشد كه رئیس جمهور مومن و متعهد با عملی ساختن خواسته مردم مبنی بر حذف كامل آقای مشایی از دولت، به شعارهای خدمتگزارانه خود جامه عمل بپوشاند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
UNITED KINGDOM
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
0
2
علیه شماها چی
نظرات بینندگان