arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۶۶۴۸
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۰۸ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۰

محمد تقی رهبر: چگونه ممكن است فردي كه خود را ولايتمدار مي خواند در برابر امر ولي فقيه تعلل كند؟

اميدواريم كه طيف انحرافي دست از اين گونه اقدامات بردارد چرا كه بي شك مجلس شوراي اسلامي كه نماد خواست مردم است در برابر اين گونه انحرافات اقدامات عملي را صورت خواهد داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رسالت نوشت: در گفتگوي حجت الاسلام والمسلمين محمد تقي رهبر، رئيس فراكسيون روحانيت مجلس شوراي اسلامي با رسالت مطرح شد:گروه انحرافي به دنبال اباحي گري سياسي و فرهنگي است


نويسنده: گفتگو از آرش طهماسبي

اشاره:
    طي ماه هاي گذشته طيفي در كشور شكل گرفته است كه به اذعان بسياري از صاحب نظران تداعي كننده جريان اسلام منهاي روحانيت ، مرجعيت و ولايت است كه صبغه و سابقه آن از مشروطه به بعد قابل بررسي و واكاوي است . متاسفانه عملكرد برخي افراد همراه رئيس جمهور طي ماه هاي گذشته به گونه اي بوده كه اقدام هاي دولت را مشوب به ايجاد اختلال در فرايند توزيع قدرت و ايجاد چالش در برابر نهادهاي بالادستي و فرو دستي كرده است. هرچند جريان وابسته به رئيس جمهور تاكنون اين اتهام ها را قبول نكرده و مدام سعي دارد اين گونه انتقادها را به نحوي عقده گشايي از عملكرد مثبت دولت! جلوه دهد اما ضمن در نظر گرفتن عملكردهاي مثبت دولت در خط تلاش و كوشش كه مورد حمايت مقام معظم رهبري و جامعه نيز است نمي توان حركات غيرقابل قبول دولت فراي مرزهاي قانوني كشور را ناديده گرفت. اين گروه
    هم اكنون از سوي بسياري از جريان هاي سياسي كشور به فساد مالي، اشرافي گري و انحراف متهم هستند و هر روز سايت هاي خبري بخشي از اين فساد ها ي مالي ، سياسي و. .. را آشكار مي كنند. از اين رو و براي بررسي هرچه بيشتر ابعاد انحراف اين گروه گفتگويي با حجت الاسلام والمسلمين محمد تقي رهبر، رئيس فراكسيون روحانيون مجلس شوراي اسلامي انجام داديم كه شرح آن در ذيل از مد نظرتان خواهد گذشت.
    
    جناب رهبر! به هر حال طيفي در كشور وجود دارد كه سعي مي كند از گفتمان اصيل انقلاب اسلامي فاصله بگيرد. طرح مسائل انحرافي و ايجاد چالش در برابر نظام سياسي اهم راهبرد اين طيف درچند سال گذشته بوده كه در ماه هاي اخير به اوج خود رسيده است، تحليل و ارزيابي شما ازاين گونه اقدامات چيست؟
    ببينيد من در ابتدا بايد بگويم كه هدف ما ايجاد مطلع تازه اي در اختلافات نيست با اين حال نمي توان در برابر انحرافات موضع گيري نكرد و ساكت ماند . متاسفانه همان گونه كه شما اشاره كرديد هم اكنون طيفي انحرافي در دولت دهم جا خوش كرده است كه افكار خاصي را پيگيري مي كند. البته اين جريان چون از دل يك جريان خودي بيرون آمده است در ابتدا تشخيص آن بسيار مشكل و سخت بود با اين حال امروز ديگر به راحتي مي توان زواياي انحرافات اين طيف با گفتمان انقلاب را رصد كرد .اين افراد گاهي دم از دوستي ما با مردم اسرائيل زدند ، گاهي مديريت انبياي الهي را زير سئوال بردند و گاهي با طرح مسائل ايراني گري سعي در گفتمان سازي در برابر گفتمان انقلاب داشتند. امروز هم عملكرد اين طيف به گونه اي است كه سعي دارد دولت را در برابر احكام ولي فقيه قرار دهد كه به هيچ وجه قابل قبول نيست و در حقيقت خط قرمز كشور محسوب مي شود.
    
    به تعبيرآيت الله مصباح يزدي اين طيف همان افكار و ايده هايي را ترويج مي كند كه جريان هاي فراماسونري در پي آن بوده و هستند و بعيد هم به نظر نمي رسد كه اين افراد ربط و خط هايي هم با اين نوع جريان ها داشته باشند.البته انحراف از گفتمان اصيل انقلاب اسلامي در تاريخ سه دهه گذشته سابقه داشته است و افراد نفوذي و منحرفي همچون بني صدر و يا نهضت آزادي نيز در پي چنين مرزبندي هايي با خط رهبري بوده اند . چنانچه ما در فتنه 88 نيز به وضوح مشاهده كرديم كه طيفي علنا به مقابله با انقلاب اسلامي برخاست.
    
    ما اميدوار بوديم كه دولت دهم كه در ابتدا در خط ولايت فقيه و خواست مردم حركت مي كرد همچنان صبغه انقلاب خود را حفظ كند با اين حال حضور طيف انحرافي باعث شده است كه دولت از تب و تاب اوليه بيفتد و در مورادي هم به انفعال كشيده شود. امروز مشاهده مي شود كه دولت در حوزه حجاب و عفاف به انفعال كشيده شده است. امروز دغدغه مردم در خصوص بدحجابي بيشتر از زمان اصلاحات است و اين موضوع به دليل وجود طيف انحرافي در دولت است .جريان انحرافي به نحوي به دنبال اباحي گري سياسي و فرهنگي است و نمودهاي آن نيز به وضوح روشن است. چگونه ممكن است فردي كه خود را ولايتمدار مي خواند در برابر امر ولي فقيه تعلل كند؟ اينها نمونه هايي از اين اباحه گري سياسي است .البته خوشبختانه امروز فتنه اين جريان انحرافي آشكار شده است و به نحوي ورق برگشته است.مردم ما امروز شاخصه هاي جريان انحرافي را مي شناسند و به خوبي مي توانند در برابرآن بايستند. البته اين اقدام هزينه هايي نيز در بر داشته است كه مهمترين آن خدشه دار شدن وجه دولت است .
    
    به نظر شما مهمترين هدف طيف انحرافي از چنين اقداماتي چيست؟
    من معتقدم كه اين طيف به دنبال ضربه زدن به جايگاه ولايت فقيه است .البته اين چنين اقداماتي مختص به زمان فعلي نيست و ما در گذشته نيز ديده ايم كه دشمنان با درك جايگاه مرجعيت و روحانيت درصدد لطمه زدن به آن بوده اند و امروز هم كه مرجعيت و ولايت يك جا جمع شده است آنان تمام هم و غم خود را ضربه به رهبري مي دانند .در حقيقت ولايت فقيه عمود نظام اسلامي است و اگر خداي نكرده اين عمود لطمه ببيند نظام اسلامي دچار بحران مي شود.
    
    متاسفانه عملكرد گروه انحرافي نيز در برابر ولايت فقيه است .چرا عده اي بي دليل اجراي حكم ولي فقيه را به تاخير مي اندازند؟ اگر كسي ادعاي ولايتي بودن را دارد بايد تولي خود را در عمل نشان دهد. پيامبر اكرم(ص) روزي به حضرت علي (ع) فرمود كه بعد از من مومنان به وسيله تو شناخته مي شوند.( لو لاانت يا علي لم يعرف المومنون بعدي)امروز هم ولايتي بودن به وسيله تبعيت از ولي فقيه مشخص مي شود و تنها صرف ادعا كارساز نيست.
    البته من معتقدم كه اين مسائل نيز به نحوي امتحان و آزمايش است كه بي شك ملت ايران همچون گذشته و با بصيرت از آن پيروز خارج خواهند شد . مردم هرگز عهدي كه با ولي فقيه خود بسته اند رها نمي كنند . امروز هم اگر نگاهي به جامعه بيندازيم به خوبي مشخص است كه مردم از اقدامات گروه انحرافي ناراحت هستند.
    
    برخي معتقدند كه يكي از اصلي ترين راهبردها در جنگ نرم ايجاد شكاف و اختلاف است كه خطرناك ترين اين اختلافات نيز اختلاف ميان حكومت است. نگاهي به اقدام چند ماهه گذشته جريان انحرافي نيز نشان مي دهد كه اين طيف به نحوي در صدد چالش سازي در روابط حكومتي است، تحليل و ارزيابي شما در اين خصوص چيست؟خوب به هر حال وظايف هر نهادي در قانون اساسي مشخص شده است و هرجا نيز اختلافي وجود داشته باشد ولي فقيه طبق اختيارات قانوني به حل و فصل آن اقدام مي كند . امروز هم هماهنگي بين قوا وجود دارد اما به هر حال در چند ماهه اخير در بحث بودجه و يا ادغام وزارتخانه ها مشكلاتي پيش آمده است . به نظر مي رسد علت قانون گريزي دولت در برخي موارد همين وجود طيف انحرافي است .من به خاطر دارم زماني امام (ره) به همين قبيل گروه هاي انحرافي در صدر انقلاب مي گفت شما كه نه مجلس را قبول داريد و نه شوراي نگهبان را پس به دنبال چه چيز هستيد؟
    
    ما هم همين حرف را به طيف انحرافي مي گوييم. متاسفانه دولت در برخي از موارد نظر مجلس را تامين نكرده است. البته خوب زماني اين استدلال وجود داشت كه به هر حال قوه مجريه براي اجرايي كردن قوانين دست بازتري مي خواهد و مجلس شوراي اسلامي نيز سعي داشت تا با خويشتنداري به مسائل اختلافي دامن نزند. اما امروز طيف انحرافي در دولت سعي دارد بدعت قانون گريزي را ايجاد كند و علي القاعده مجلس نمي تواند ساكت باشد.به عنوان مثال الان حدود 5 سال است كه قانون عفاف و حجاب اجرا نمي شود و روز به روز وضعيت بدحجابي و فساد و فحشا تاسف بارتر مي گردد.
    
    در بحث ادغام وزارتخانه ها و يا بودجه هم از اين دست موارد ملموس است.
    
    اميدواريم كه طيف انحرافي دست از اين گونه اقدامات بردارد چرا كه بي شك مجلس شوراي اسلامي كه نماد خواست مردم است در برابر اين گونه انحرافات اقدامات عملي را صورت خواهد داد.
    
    به عنوان سئوال آخر بفرماييد عملكرد مجلس در خصوص مسئله فساد هاي اقتصادي جريان انحرافي چگونه خواهد بود؟
    ببينيد به هر حال اين طيف از سوي بسياري از جريان هاي سياسي كشور متهم به فساد اقتصادي است و امروز هم دستگاه هاي قضائي و مجلس شوراي اسلامي مطالبات روشني در اين خصوص دارد و در حال پيگير هم هست . همه منتظر هستند تا با اين گونه مفاسد اقتصادي برخورد جدي صورت بگيرد.
    اما بنده مي خواهم يك نكته را در پايان اشاره كنم كه اين مشكلات را به نظام ارتباط ندهيم. نه خير نظام به بن بست نخورده است بلكه اين طيف انحرافي است كه به كوچه بن بست رسيده .خوشبختانه نظام سياسي كشور ما امروز يكي ازبهترين دوران هاي خود را پشت سر مي گذارد و موفقيت هاي زيادي را كسب مي كند. اما بي شك اين طيف انحرافي نيز همچون ساير انحرافات نمي تواند تاثيري بر عزم واراده ملت ايران داشته باشد و كشتي انقلاب را منحرف سازد.
    
    با تشكر از شما كه وقتتان را در اختيار ما قرار داديد.
نظرات بینندگان