arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۷۰۶۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۱۲ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۰

جوانفکر: «جريان انحرافي»، موجود موهوم و بي اساسي است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ايران يک کشور زنده، بالنده و موثر درتحولات منطقهاي و جهاني، داراي ايدههاي نو براي حل مشکلات بشر، حامي حقوق ملتها، ايستاده با قامتي سترگ در برابر زياده طلبيهاي نظام سلطه، خيرخواه انسانها و ياري رساننده به مظلومان و ستمديدگان است از همين رو بيگانگان و بويژه قدرتهاي استکباري و سلطهگر همواره و با دقت و وسواس فراوان، تحولات داخلي ايران را رصد ميکنند، به تحليل مسائل سياسي، اقتصادي، اجتماعي، ديني و فرهنگي ايران ميپردازند و البته هر جا روزنهاي براي نفوذ و تاثيرگذاري بيابند، به آنجا رخنه ميکنند و ميکوشند جمهوري اسلامي ايران را از درون با چالش مواجه سازند؛ چالشي که به فرموده رهبر فرزانه انقلاب تا هنگام نااميد شدن مستکبران از ضربه زدن به انقلاب اسلامي ادامه خواهد داشت.

    از آغاز انقلاب اسلامي در ايران بيش از 32 سال سپري شده است. گذشت زمان نه تنها از اهميت و حساسيت ايران اسلامي در نگاه غربيها نکاسته است بلکه هر روز شاهد بروز و ظهور عوامل بيشتري از تلالو و درخشش انقلاب و نظام جمهوري اسلامي ايران هستيم.

    نزديک به 200 کشور در جهان به رسميت شناخته شدهاند. در بسياري از اين کشورها، تحولاتي نظير آنچه در ايران ميگذرد، اتفاق ميافتد.

در آنجا نيز انتخابات برگزار ميشود، روساي جمهور جديد به صحنه ميآيند، تصميمات کلان مديريتي گرفته ميشود، ارتباطات بينالمللي گستردهاي ميان آنها و سايرين برقرار است، ثروتمند هستند، درآمد سرانهشان رو به بالاست و مردم اين کشورها به خودشان ميبالند اما حقيقت آن است که آنها به چشم نميآيند، صدايي از آنها به گوش ديگران نميرسد، به تصميمات اساسي و تحولات جاري در اين کشورها به ديده اهميت نگريسته نميشود، گويا بود و نبودشان احساس نميشود!
    در نقطه مقابل آنها، ملت ايران و نظام جمهوري اسلامي قرار دارد.

 صدايش به رسايي در دنيا طنينانداز است، چشمها به اينجا دوخته شده است تا ببينند از ايران اسلامي چه ايدهاي به دنيا منعکس ميشود و مواضعش چيست؟ در ايران چه ميگذرد؟ رئيس جمهورش کيست و مشي و مرامش چگونه است؟ در خيابانهاي تهران چه اتفاقي افتاده است؟ قواي حکومتي در ايران چه روابط و مناسباتي با يکديگر دارند؟ مشارکت مردم در انتخابات تا چه ميزان بوده است؟ از آراي مردم چه نتيجهاي به دست آمده است؟ و اين روند همچنان ادامه دارد.

    ناظران، کاوشگرانه از داخل و خارج به دنبال آن هستند که اخبار و گزارشهاي آخرين تحولات اين سرزمين را رصد کنند و آن را به درون شبکههاي تشنه ارتباطي در جهان سرازير نمايند. آري اينجا ايران است. يک کشور زنده و بالنده، يک انقلاب جوان، پويا و بانشاط، يک نظام اسلامي و مردمي، يک اراده مستحکم و خلل ناپذير، يک ملت پايدار و استوار، يک دولت خدمتگزار و در راس همه اينها يک رهبر والامقام، دوست داشتني، عادل، آگاه، هوشمند و دشمن شناس.

    اينها گفته شد تا يک نکته مورد تاکيد قرار گيرد. در سالجاري مردم ايران يک بار ديگر در پاي صندوقهاي راي حضور خواهند يافت تا سهم موثر و تعيين کننده خود را در تعيين سرنوشت کشورشان ايفا کنند. به جرات ميتوان گفت که در کمتر نقطهاي از جهان، چگونگي و کيفيت شرکت يک ملت در انتخابات، به اندازه ملت ايران، زير نگاه کنجکاوانه ناظران جهاني قرار داشته باشد.

    آخرين انتخابات در ايران، 22 خرداد سال 1388 برگزار شد. يک حماسه بزرگ و به يادماندني رقم خورد. قريب 85 درصد مردم در انتخابات شرکت کردند. شايد در کمتر نقطهاي از جهان بتوان سراغ گرفت که 30 سال پس از وقوع يک انقلاب و تحمل فشارهاي بيسابقه سياسي، اقتصادي و تبليغاتي، مردم با مشارکت بينظير خود در پاي صندوقهاي راي حاضر شده باشند.

    به تجربه ثابت شده است که ميزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس شوراي اسلامي معمولاً کمتر از ميزان مشارکت آنها در انتخابات رياست جمهوري است. اما با اين همه بايد رکورد تازهاي از حضور مردم در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي به ثبت برسد و براي اين کار مقدماتي لازم است.
    1- نمايندگان مجلس بايد به اين مهم توجه کنند که ميزان مشارکت مردم در انتخابات تا ميزان زيادي به بازکردن فضا براي حضور تعداد بيشتري از نامزدها بستگي دارد، بنابراين اتخاذ تصميمات محدودکننده اين مشارکت متضمن مصالح و منافع ملي نيست.
    
    2- هم افزايي و همگرايي در تعاملات ميان مجلس و دولت بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد. گرايش به سوي تقابل و جبهه گيري هاي تنش زا در جامعه، نه تنها زيبنده نظام اسلامي نيست، بلکه موجب تضييع و تضعيف انگيزه هاي مردم براي ايفاي سهم خويش از طريق مشارکت در انتخابات مي شود.

    3- انتخابات، شاخص و نشانه مردم سالاري است. تاکنون تمامي انتخابات در نظام اسلامي، بدون تاخير انجام شده که اين واقعيت نشان دهنده اهميت انتخابات براي نظام اسلامي است. با پرهيز از بداخلاقي و طرح ادعاهاي بي اساس، مي توان فضاي کشور را به گونه اي مديريت کرد که انتخابات در موعد مقرر هرچه باشكوه تر برگزار شود.

    4- موجود موهوم و بي اساسي مانند «جريان انحرافي»، بازي جديدي است که راس فتنه با مطرح کردن آن، کوشيده است ترس و نگراني را به ساده دلان و ساده انديشان تزريق کند و از اين طريق موجوديت و بقاي خود را تثبيت نمايد. بنابراين همانگونه که رهبري عزيز فرمودند، پرهيز از اختلاف «وظيفه اي ملي در دفاع از اسلام و انقلاب و ايران» است و امروز بيش از هر زمان ديگري بايد هوشيار و آگاه باشيم تا ترفندهاي شومي که نتيجه طبيعي آن، از دست رفتن مشارکت بيشتر مردم در انتخابات است، به مورد اجرا در نيايد.
    مقابله با امريکا، اسرائيل و دشمنان اسلام و امام، هدف اصلي دوستداران راستين ولايت محسوب مي شوند، بنابراين بايد بشدت مراقبت کرد که به غفلت و غرور مبتلانشويم؛ زيرا اين دو، انسان را از شناخت صحيح راه و دشمنان به کمين نشسته باز مي دارند
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مختار
|
UNITED STATES
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۹
0
0
این است شرط درک بیانات مقام رهبری ...
نظرات بینندگان