arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۹۵۴۲
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۰۲ - ۱۰ تير ۱۳۹۰

پيوستن جلبک ها به جمع منابع انرژي؛ سفر هوايي با سوخت دريايي!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فرزانه کاويان: سفرهاي هوايي، پاک و سريع مي شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انتخاب Entekhab.IR؛«زست» نام طرحي است که با پياده سازي آن در سيستم حمل و نقل هوايي ماوراي صوت، از سويي آسيبهاي زيست محيطي صنعت هوانوردي به صفر مي رسد و ديگر سو، فصل نويني در مسافرت هاي هوايي گشوده مي شود.

با عملياتي شدن پروژه «زست»، شما مي توانيد در کمتر از يک ساعت از نيويورک به لندن سفر کنيد که اين مدت کمتر از نصف زماني است که يک هواپيماي کنکورد براي طي اين مسافت صرف مي کند.

بر خلاف کنکورد که پيش از اين سريعترين هواپيماي تجاري جهان به شمار ميآمد، «زست» مي تواند با سرعت 5 هزار کيلومتر در ساعت بر فراز اتمسفر زمين پرواز کند بي آنکه محيط زيست را آلوده کند.

تصور مي کنيد سوخت «زست» که دوستدار طبيعت محسوب مي شود از چه منبعي تهيه مي شود؟ پاسخ اين پرسش در دو کلمه خلاصه مي شود: جلبک دريايي!

پيش بيني مي شود «زست» هنگام بهره برداري، به لطف استفاده از جلبک دريايي به عنوان منبع سوخت، يکي از بهترين هواپيماهاي دوستدار طبيعت در جهان باشد و در رقابت با کنکورد تنها پيروز ميدان باشد.

سالهاست که فراز و فرودهاي پر سر و صدا، قيمت بالاي بليت، مصرف بالاي سوخت و هزينه نگهداري بيش از اندازه کنکورد، گلايه عمومي را برانگيخته است.

انرژي حرکتي مورد نياز «زست» توسط موتورهاي راکت موشک تأمين مي شود و به پرتاب هواپيما به فضاي بالاي اتمسفر زمين کمک مي کند.

اما در اين ميان نکته اي نوميد کننده وجود دارد. تحقق اين طرح ممکن است 40 سال به طول بيانجامد و با روند کنوني تخريب زيست بوم دريايي، بعيد به نظر مي رسد تا آن زمان هيچ جلبک دريايي در پهنه هاي آبي زمين باقي مانده باشد.
نظرات بینندگان