arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۹۸۱۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۱ - ۰۶ تير ۱۳۹۰

جوانفکر: باید به مجلس فرصت داد تا به جبران اشتباهات گذشته اش بپردازد

چوانفکر در روزنامه ایران نوشت: گزارش هاي خبري و اظهارات تعدادي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي حاكي از آن است كه رهبر معظم انقلاب اسلامي اواخر هفته گذشته در ديدار با رئيس و جمعي از نمايندگان شاخص و موثر مجلس، مراتب ناخرسندي و انتقاد خود را نسبت به رفتار غيرقابل قبول صورت گرفته در صحن علني مجلس شوراي اسلامي بويژه در روز سه شنبه گذشته به هنگام سخنراني رئيس جمهور محترم ابراز كرده اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
چوانفکر در روزنامه ایران نوشت: گزارش هاي خبري و اظهارات تعدادي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي حاكي از آن است كه رهبر معظم انقلاب اسلامي اواخر هفته گذشته در ديدار با رئيس و جمعي از نمايندگان شاخص و موثر مجلس، مراتب ناخرسندي و انتقاد خود را نسبت به رفتار غيرقابل قبول صورت گرفته در صحن علني مجلس شوراي اسلامي بويژه در روز سه شنبه گذشته به هنگام سخنراني رئيس جمهور محترم ابراز كرده اند.

برخوردهاي غيردوستانه شماري از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با دولت و بويژه در قبال بالاترين مقام رسمي كشور پس از مقام معظم رهبري، به حدي شدت پيدا كرده بود كه هر فرد منصفي آن را خارج از منطق و عرف مي دانست و از آن، هيچ پيام ديگري جز كينه توزي و خصومت دريافت نمي كرد. هنگامي كه منافع شخصي و گروهي بر مصالح عمومي كشور و منافع مردم، نظام و انقلاب رجحان پيدا مي كند، كار به آنجا مي رسد كه واكنش ها و موضعگيري هاي جمعي از نمايندگان مجلس از چارچوب منطق و خردورزي خارج شده و افراط گرايي بر آن غلبه مي يابد، فرصت هاي پيش رو يكي پس از ديگري به تهديد تبديل مي شود و خواسته يا ناخواسته، كساني آب به آسياب دشمن مي ريزند كه به جاي نشان دادن بالاترين درجه هوشياري و بيداري، متاسفانه بيشترين غفلت و بي توجهي را از خود به نمايش مي گذارند.

فارغ از آن كه چه كسي بر مصدر رياست جمهوري اسلامي ايران قرار داشته باشد، رئيس جمهور به عنوان نماينده برگزيده ملت ايران بايد از بالاترين ميزان اقتدار، صلابت، پايداري و اعتماد به نفس برخوردار باشد تا هم در داخل كشور بتواند از عهده مسئوليت سنگين و خطير خود در مديريت صحيح و ساماندهي مسائل و مشكلات عمومي برآيد و هم در مواجهه با بيگانگان بتواند از منافع و حقوق ملت ايران حراست و پاسداري كند. كساني كه طي ماههاي اخير در عرصه رسانه اي و به دنبال آن در صحن علني مجلس، بيشترين و تندترين حملات را عليه رئيس جمهور و دولت وي به انجام رساندند و با اظهارات و مواضع كينه توزانه خود، كوشيدند وجهه با صلابت رئيس جمهور انقلابي و آرمانگراي ملت ايران را تخريب كنند، بايد خود را مخاطب مستقيم سخنان عتاب آميز مقام معظم رهبري به عنوان سكاندار و ناخداي كشتي انقلاب و نظام اسلامي بدانند.

  خطايي كه آنها مرتكب شدند هيچ نسبتي با خدمت به كشور و دفاع از آرمان هاي انقلاب نداشته است و اگر قرار بر رسيدگي به آن باشد، به عنوان مجرم و آسيب زنندگان به منافع عمومي بايد به مردم معرفي شوند.

  آن مقام مسئول محترم و شاخصي كه تحت تاثير هوچي گري هاي رسانه اي مدعي وجود جريان انحرافي در دولت شده و تاكيد كرده كه اين جريان دربردارنده تمام انحرافات گذشته است و در مفاسد اقتصادي غوطه مي خورد، بايد خود را مخاطب انتقاد رهبر معظم انقلاب بداند. او بدون آن كه متوجه تبعات بين المللي سخنان خود باشد، نه تنها براي دشمنان ملت ايران خوراك تبليغاتي فراهم آورده است بلكه دور از ذهن نيست سخنان او در آينده دستاويز مجامعي قرار گيرد كه همواره به دنبال سندي مي گردند تا بر ادعاهاي بي اساس خود مبني بر رخنه فساد در اركان نظام جمهوري اسلامي ايران صحه بگذارند و از اين رهگذر منافع ملت ايران را در سطح جهان با تهديد و خطر مواجه سازند. اگر در شرايط امروز كشور، انتقاد رهبر فرزانه انقلاب متوجه رئيس جمهور و دولت او بود، به طور قطع طرح استيضاح رئيس جمهور در مجلس به اجرا گذاشته مي شد اما اينك كه مجلس شوراي اسلامي مورد عتاب معظم له قرار گرفته است، چه كسي بايد آن گروه از نمايندگان غافل و آسيب زننده به منافع كشور را مورد بازخواست قرار دهد؟

حضرت امام خميني (رض) مجلس را عصاره فضايل ملت ناميدند، اما بدون ترديد ميان مجلس امروز با آنچه كه امام امت، انتظارش را داشتند، فاصله افتاده است و اينك مسئوليت سنگيني متوجه آن دسته از نمايندگان بصير و خبيري است كه هر از گاهي فرياد انتقاد خود را متوجه همكاران غفلت زده شان مي كنند و آنها را از ادامه راه نادرستي كه در پيش گرفته اند، بازمي دارند.

ه هر حال در آستانه برگزاري نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي قرار داريم و مجلس نيز به جهت آن كه يكي از اركان مهم و اساسي نظام جمهوري اسلامي ايران محسوب مي شود نبايد تضعيف گردد. خوشبختانه روحيه خود انتقادي در بسياري از نمايندگان مردم وجود دارد و آنها نيز از اين كه مورد عتاب مقام معظم رهبري قرار گرفته اند، دچار نگراني و التهاب شده اند. بايد به مجلس فرصت داد تا رويكرد خود را در قبال دولت و بويژه رئيس جمهور ولايي و انقلابي اصلاح كند و به جبران اشتباهات گذشته اش بپردازد، از جمله اين اقدامات، كنار گذاشتن برخي از نمايندگان كينه توز و فاقد صلاحيت از مصادر امور حساس مجلس است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
1
0
این بی حرمتی را چه کسی در مجلس بنا نهاد. نماینده ای که مخالفش را هنگام سخنراین هو میکند آنجا را با استادیوم ورزشی اشتباه گرفته است. آقا مجلس احترام دارد و نماینده شخصیت مجلس است و... به نظر من هر نماینده ای این رفتار را در مجلس تکرار کند ، رییس مجلس علاوه بر معرفی او، دستور اخراجش از مجلس رابدهد
عباس سعيدي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
0
0
دو دو گفتن نمايندگان حتي در برابر نمايند گان نيز زيبنده مجلسي كه كلمه اسلامي را يدك مي كشد نيست در مقابل مهمان (آقاي رئيس جمهور ) كه ديگر جاي خود دارد پس استماع قول وا تباع از احسن كه ما ادعايش را داريم به كجا رفته است البته بد اخلاقي هاي دولتيان هم در مقابل مجلسيان وقوانين زيبنده نيست
نظرات بینندگان