arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۹۸۵۰
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۷ - ۰۶ تير ۱۳۹۰

علمای بلاد خواستار برخورد با عوامل 9دی شدند

تصمیم هیئت نظارت بر مطبوعات مبنی بر توقف انتشار9دی با تحسین محافل سیاسی و مذهبی و علمای بلاد واساتید حوزه مواجه شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تصمیم هیئت نظارت بر مطبوعات مبنی بر توقف انتشار9دی با تحسین محافل سیاسی و مذهبی و علمای بلاد واساتید حوزه مواجه شد.

به گزارش 19 دی؛ به دنبال انعكاس  بازتاب توقیف نشریه 9 دی در میان بیوت مراجع و علما و اساتید حوزه، سه تن از نمایندگان ولی فقیه در استان‌های آذربایجان شرقی، كهگیلویه و بویراحمد و خراسان شمالی، در گفت‌وگو با مركز خبر حوزه از اقدام هیئت نظارت بر مطبوعات در خصوص توقیف هفته نامه 9دی حمایت كرده و خواستار برخورد قاطع با عوامل آن شدند.

امام جمعه تبریز گفت: لباس روحانیت قداست دارد، اگر كسی قداست لباس را حفظ نكند، استحقاق انتقاد و نكوهش و بیان حقایق علیه او وجود دارد، كسی كه‌ شان این لباس را حفظ نمی‌كند نباید این لباس را بر تن داشته باشد و با این لباس كارهایی كه خلاف‌ شان روحانیت است را انجام دهد، كشیدن كاریكاتور روحانیت اصلاً به صلاح كشور نیست، آنهم از ناحیه كسی كه خود روحانی است.

آیت الله مجتهد شبستری با اشاره به نقش و جایگاه روحانیت در هدایت جامعه اسلامی اظهارداشت: همان طور كه بدون پزشك، بیماری­های جسمی معالجه نمی‌شود و پیشگیری از بیماری در جامعه امكان پذیر نیست، روحانیت نیز طبیب روحی است و با تبلیغ باورهای دینی و ارزش‌های اخلاقی بیماری‌های روحی جامعه را معالجه یا پیشگیری می‌نماید.
امام جمعه تبریز ادامه داد: اینكه در گوشه و كنار جهان مردم از تقوا و خدا ترسی بی بهره مانده‌اند و مرتكب جرائم و جنایات می‌شوند، به دلیل دوری آن‌ها از مسجد و روحانیت است، بنابراین علت تضعیف و مخالفت با روحانیت توسط برخی افراد سكولار شده كاملا مشخص است.

* عده‌ای برای شكستن قداست روحانیت تربیت شده اند

امام جمعه یاسوج نیز در گفت وگو با مركز خبر حوزه، با اشاره هتاكی برخی رسانه‌ها به روحانیت اظهارداشت: مردم و مسئولین باید توجه داشته باشند كه زیر سوال بردن لباس روحانیت و هتاكی به این لباس، در حقیقت هتاكی به نهاد روحانیت است.

وی افزود: كسانی كه به روحانیت بی حرمتی می‌كنند، برای این كار تربیت شده‌اند و اغلب این افراد پس مانده‌های طاغوت هستند كه قصد شكستن حرمت و قداست روحانیت را دارند.

این استاد حوزه با اشاره به ضرورت توجه و نظارت دستگاه‌های مسئول مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر روند كار رسانه‌ها و مطبوعات اظهارداشت: در نظام جمهوری اسلامی می‌بایست تشكیلات قوی، منسجم و دقیقی وجود داشته باشد كه مدافع حقوق روحانیت و اقشار مختلف جامعه در رسانه‌ها و مطبوعات باشد، چون دفاع از روحانیت دفاع از انقلاب و نظام است.


* توقیف 9 دی، مصداق عملی نهی از منكر

امام جمعه بجنورد نیز اظهار داشت: یكی از مهم‌ترین دستورات اسلام، امر به معروف و نهی از منكر است و اقدام هیئت نظارت مطبوعات مبنی بر توقیف هفته نامه 9 دی، مصداق عملی نهی از منكر بود.

آیت الله مهمان نواز با اشاره به اقدام هیئت نظارت بر مطبوعات مبنی بر توقیف هفته‌نامه نهم دی، به دلیل اهانت و هتك حرمت به لباس روحانیت اظهارداشت: هیئت نظارت بر مطبوعات با تمام توان در برابر این گونه حركات باید بایستد، در غیر این صورت این گونه هتك حرمت‌ها و تضعیف‌ها گسترش یافته و فرا گیر خواهد شد.

وی خواستار برخورد قاطعانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با برخی سایت‌های همسو با این گونه نشریات در هتك حرمت به لباس روحانیت شده و افزود: مسئولین امر در این زمینه باید قاطعیت از خود نشان دهند و در مقابل این گونه حركات بایستند، این ایستادگی و برخورد، نص صریح اسلام است و مصداق عملی امر به معروف و نهی از منكر در جامعه محسوب می‌شود.

امام جمعه بجنورد با اشاره به رواج برخی بد اخلاقی‌ها در مطبوعات ادامه داد: معتقدم یكی از مهم‌ترین خطرهایی كه جامعه امروز و خوبی‌های آن را تهدید می‌كند، رواج و رونق گرفتن همین بد اخلاقی‌ها است كه اذهان عمومی به ویژه جوانان را به انحراف می‌كشد، بنابراین مسئولین و كسانی كه تمكن دارند، می‌بایست در برابر این خطرها ایستادگی كنند.

وی در پایان خاطرنشان كرد: اگر با بدی‌ها مبارزه نشود، خوبی‌ها به انزوا كشیده خواهد شد، اگر این علف‌های هرز چیده نشود، گیاهان موثر، رشد نخواهند كرد و به اضمحلال كشیده می‌شوند، با گسترش این بد اخلاقی‌ها انسان‌های بد روی كار می‌آیند و انسان‌های خوب منزوی می‌شوند.

*طاغوت هم برای روحانیت خط قرمز قائل بود!
آیت الله سید محمد غروی نیز در گفت وگو با مركز خبر حوزه، با اشاره به اقدامات برخی جریان‌ها در راستای تضعیف جایگاه روحانیت با بیان این مطلب كه جریاناتی در این زمینه مشغول فعالیت هستند، اظهارداشت: یكی از این جریان‌های انحرافی كه همواره قبل و بعد از انقلاب وجود داشته، جریانی است كه در صدد خارج كردن روحانیت از صحنه بوده و در همین راستا امام راحل نیز خطر آن را گوش زد می‌كردند.

عضو جامعه مدرسین حوزه با اشاره به خطوط قرمز تعیین شده برای روحانیت در دوران طاغوت بیان كرد: در زمان طاغوت، لباس روحانیت حرمتی داشت و حتی خطوط قرمزی برای مطبوعات در این زمینه تعریف شده بود و رسانه‌ها مجاز نبودند كه از آن خطوط گذشته و به روحانیت توهین كنند.

وی با اشاره به توقیف هفته­نامه 9 دی تصریح كرد: حقیقت این است كه برخی افراد باید سخت آشفته شوند كه چرا چنین خطایی توسط این هفته­ نامه صورت گرفته، نه این‌كه سعی كنند صورت مسئله را پاك نمایند؛ با این گونه اقدامات از سوی خودی از دیگران چه انتظاری می‌توان داشت.؟!

آیت الله غروی با اشاره به عملكرد قانونی هیئت نظارت بر مطبوعات در توقیف 9 دی، گفت: به نظر من اقدام هیئت نظرات كار خوب و قانونی بود؛ احیاناً اگر عده‌ای حرف‌هایی هم دارند، باید از طریق قانون وارد شوند ولی باید توجه داشت كسانی كه خود را اصولگرا می‌دانند نباید با این مسئله برخورد جناحی داشته باشند، چون این دفاع كردن‌ها، آسیب بزرگ‌تری به نظام، انقلاب و روحانیت وارد می­نماید.

وی تصریح كرد: دشمن به خوبی می‌داند كه با ورود به حریم روحانیت و شكستن حرمت آن در جامعه، در واقع اسلام را آسیب پذیر كرده و هر متاعی را به نام اسلام می‌تواند به خورد مردم دهد.

عضو شورایعالی حوزه در پایان خاطرنشان كرد: نباید اجازه داد بی حرمتی‌ها به روحانیت بدین صورت ادامه پیدا كند؛ چون اگر حرمت شكنی شود، حد یقفی نمی‌توان برای آن در نظر گرفت.

نظرات بینندگان