arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۵۱۰۹
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۱ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۰

وزارت امور خارجه خواب است؟

در حاليكه اگر رسانه هاي ما روي بازگشت طرح استرداد ايران شمالي ربوده شده و 17 استان جدا شده تمركز كنند ياوه گويي هاي طلبكارانه آقايان خاتمه خواهد يافت و تبشان فرو خواهد نشست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به سودان جنوبي به عنوان كشور 193 عضو سازمان ملل متحد استقلال داده شد. منابع نفت ثروت اصلي كشور سودان در جنوب است. يك خط طولاني، لوله نفت را به سواحل درياي سرخ مي رساند. عجالتاً قرار شده جريان نفت ادامه يابد و سهم بزرگتري به سودان داده شود. خواهيد ديد بزودي اين باريكه ثروت هم قطع خواهد شد و سودان در فلاكتي صد برابر گذشته فرو خواهد غلتيد. دسيسه اي جهاني بود كه با كلاشي و ترفند به نتيجه رسيد.

ظاهراً طرحي براي كشورهاي خاورميانه و شمال آفريقا تدوين شده است. عراق كه تقريباً به دو كشور تقسيم شده. سودان كه تقسيم شده و براي عربستان هم طرحي تهيه كرده اند. منتظرند سلطان سالخورده و بيمار كنوني بميرد و عربستان نيز به دو سه كشور تقسيم شود. جنگ داخلي و ديوانگي قذافي نيز تمام دستاوردهاي 50 سال گذشته ليبي را بر باد داده است.

هواپيماهاي ناتو به جاي پايگاههاي موشكي و هوايي و دريايي عمداً شهرها و مناطق مسكوني را بمباران كردند كه ليبي كاملاً ويران شود و سي چهل سال طول بكشد كه با بستن قرارداد با شركتهاي، فرانسوي و آلماني و سوئيسي و انگليسي به حالت قبل از چهار ماه پيش بازگردد.

وزارت امور خارجه ايران اما انگار كه در خواب عميقي فرو رفته است. مدتي است دو كشور كوچك آران و آلبانيا از استان قفقاز سابق ايران كه دولت روسيه تزاري به عنف و كشتار آن را حدود 184 سال پيش از خاك ايران جدا كرد عليه يك پارچگي و تماميت ارضي ايران توطئه مي شود.

دولت ايران به اين كشور و ايالت ايراني جدا شده نخجوان برق مي دهد در دهكده ها و قصبات سرحدي خواربار و احشام و اغنام و حتي ماكيان به بهاي ارزان در دسترس اهالي آن سوي ارس قرار مي گيرد. ويزا از سوي ايران حذف شده و همسايگان محترم آزادند وارد خاك ايران شوند، ولي مقامات باكو از هر ايراني كه قصد ورود به آران و آلبانيا را دارد 50 تا 60 هزار تومان حق ويزا مي گيرند. اين روش خفت بار يك سويه فقط در ايران رواج دارد زيرا در جهان سابقه ندارد و حذف ويزا يكطرفه باشد و اتباع كشور ديگر مجبور به اخذ رواديد و پرداخت حق ويزا باشند.

دولت ايران تسهيلات زيادي به اين جمهوري مي دهد، اما با اتباع ايران كه به آن كشور مي روند چنان بدرفتاري مي شود كه جاي تأمل دارد. در دوران شوروي سابق به ايرانياني كه به قفقاز مي رفتند كمال احترام گذارده مي شد. ضيافتهاي عالي براي مهمانان دولتي برگزار مي شد. سعي مي كردند به ايرانيان خوش بگذرد. اكنون با توهين و كژرفتاري با ايرانيان رفتار مي شود، در حاليكه در گرجستان و ارمنستان و خود روسيه هرگز چنين بدرفتاريهايي ديده نمي شود.

طمع خام اينان را واداشته كه يك راديو تلويزيون خاكستري در تورنتو كانادا به نام گوناز يا «تلويزيون آذربايجان جنوبي اشغال شده!» داير كنند. اطلاعات واصله حكايت از آن دارد كه اسراييل هزينه هاي اين راديو و تلويزيون را مي پردازد. سفير اسراييل در باكو گفته است: «ما از طريق اين تلويزيون جبران مافات خواهيم كرد.

غافل از اينكه مردم ايران، دوستان و دشمنان واقعي خود را نيك مي شناسند و مي دانند با آنها چگونه رفتار كنند.

باعث تأسف است كه دولت كوچك همسايه به جاي حل و فصل مشكلات خود به پرووكاسيون مي پردازد و زمينه فعاليت انتقامجويان و تلافي جويان تجزيه طلب را فراهم مي آورد. كشوري كه در برابر همسايه ارمني خود ياراي نفس كشيدن ندارد، ادعاي كشورگشايي مي كند و بر خلاف اظهارات به ظاهر مسالمت جويانه و دوستانه ديپلماتهاي خود، راديو تلويزيون مخفي گوناز را در آمريكا و كانادا راه اندازي كرده و درخواست انتزاع درخشانترين استانهاي يك كشور سرفراز و سلحشور و پايدار كه با دفاع نخبه ترين و زبده ترين لشكرهاي زرهي رژيم بعثي عراق را به خاك ماليد و ماشين جنگي صدام را منهدم كرد، مي كند. اخيراً تلويزيون گوناز از سرزمين قشقايي نيز سخن به ميان مي آورد چرا كه اين ايل بزرگ ايراني به گويش تركي سخن مي گويند. وزارت خارجه ما در خواب عميق و شيريني فرو رفته و كمترين اعتراضي نمي كند.

در حاليكه اگر رسانه هاي ما روي بازگشت طرح استرداد ايران شمالي ربوده شده و 17 استان جدا شده تمركز كنند ياوه گويي هاي طلبكارانه آقايان خاتمه خواهد يافت و تبشان فرو خواهد نشست. بين ايران و قفقاز عوالم قديمه و محكم دوستي و انسجام وجود دارد و مسؤولان دولت آذربايجان قفقاز بايد به اين عوالم همبستگي احترام بگذارند.

* خسرو معتضد
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
حسین
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
0
1
با لزوم فعال تر شدن دیپلماسی ایران، تحکیم و گسترش روابط و پیوندهای فرهنگی و تاریخی با مردم کل قفقاز و اهمیت روز افزون این منطقه برای ایران و نیز غفلت عجیب سیاست خارجی کشور از این امکان گسترده و بی نظیر فرهنگی، اجتماعی موافقم. اما این چنین نوشتار غیر علمی و ضعیف مدت ها بود ندیده بودم.
اولاً لیبی به لحاظ تاریخی مستعمره ایتالیا بوده و پیوندهای قابل توجه اقتصادی، صنعتی و حتی فرهنگب با این کشور (و همین طور با فرانسه) دارد. اگر قرار به باز سازی لیبی باشد، گمانم این است که شرکت های آلماني و سوئيسي و انگليسي (!!!) به جبر شرایط و پیش زمینه ها باید با فاصله زیاد پشت سر شرکت های ایتالیایی، فرانسوی و حتی آمریکایی قرار گیرند!!!!
دوماً طرح تجزیه عربستان که فرموده اند، هدفش چیست؟ مستنداتش چیست؟ زاییده ذهن کیست؟ اصلاً چه سودی برای چه کسی دارد؟ آیا حدس و گمان خودشان است؟
سوماً بدون رد یا تایید ادعایشان (که در خصوصش اطلاعاتی ندارم) در جایی از متن فرموده اند "اطلاعات واصله حكايت از آن دارد كه ...". این چه جور نوشتن توسط یک محقق تاریخی است؟! اطلاعات واصله از کجا؟! توسط که؟ مگر شما کار اطلاعاتی هم انجام می دهید؟! پسندیده است حداقل مستندی ذکر می نمودید!
چهارماً این چه راه حلی است که برای یک مساله ای که به درستی نیازمند چاره اندیشی است ارائه می فرمایید؟! در کجای تاریخی که خوانده اید مطرح کردن ادعای ارضی در مورد خاک کشوری دیگر سبب مفاهمه، هم گرایی، رفع مشکل ها و حسن هم جواری شده است؟! پسندیده است به اقتضای تریبون هایی که در اختیار دارید از ذکر راه حل های شتاب زده، احساسی، عوامانه و مخرب خودداری نمایید.
با تشکر.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
0
7
بالاخره جناب معتضد پی بردن تمام بی عرضگیها مربوط به گذشته ها نیس!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
1
2
ببین یادت رفت کمک های دولت فخیمه رو به کشور دووووووووووووووووووست و برادر ارمنستان اشغال گر رو هم بنویسی اقااااااااااااای معتضد درباری
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
0
1
دمت گرم خسرو جان ، عالی بود
ناشناس
|
NORWAY
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۶
0
0
ta vaghty ke ma ba aksare keshvarha ravabet khobi nadarim va har roz keshvare digari ra doshman dorost mikonim,harfi ham baraye goftan nadarim,in masael lazemye dashtan ravabet khob ba keshvarhaye donyast va yek diplomasie faal chizi ke ma azash bibahre hastim va hamishe dar tavahome doshmanane khiyali besar mibarim
نظرات بینندگان