arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۵۹۳۹
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۰۸ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۰

با کپک در غذاها چه کنيم؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اگر محصولات غذايي در داخل يخچال يا خارج از يخچال کپک زد، براي ما اين پرسش پيش مي آيد که آيا مي توان از آن استفاده کرد يا خير؟

 اصولاً کپک بر روي سطح تمام موادغذايي به طور طبيعي موجود است، ولي امکان رشد آن فراهم نيست. وقتي ميزان رطوبت و دماي محيط مناسب رشد کپک باشد، کپک شروع به رشد کرده و با رشد کپک محصول ظاهر بدي پيدا مي کند و استفاده از آن ضرر دارد.در صورتي که با برطرف کردن خود کپک از سطح محصول تا عمق يک سانتي متري و اطراف آن مي توان از ماده غذايي استفاده کرد.

 استفاده نکردن از قاشق آلوده به هنگام استفاده از محصولاتي مثل «رب»، خالي نکردن آب نمک پنير، جدا کردن ميوه هاي کپک زده از سالم و نگهداري محصولات در يخچال به دور از رطوبت و دماي بالا راه هاي مناسب براي جلوگيري از کپک زدگي موادغذايي است.
نظرات بینندگان