arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۵۸۳۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۳ - ۰۹ آذر ۱۳۹۰

صفار: هنر روشنفکر بی‌وطن داخلی این شد که عصا زیر بغل دشمنان بگذارد

چهره شاخص جریان اصولگرا با بیان اینکه وسوسه‌های سال 81 از جنس اصلاح‌طلبان در بین اصولگرایان دیده می‌شود، تجزیه و انشعاب در اصولگرایان را مردود دانست و از اصولگرایانی که سفره خود را جدا می کنند خواست تا از شکست اصلاح طلبان عبرت بگیرند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
چهره شاخص جریان اصولگرا با بیان اینکه وسوسه‌های سال 81 از جنس اصلاح‌طلبان در بین اصولگرایان دیده می‌شود، تجزیه و انشعاب در اصولگرایان را مردود دانست و از اصولگرایانی که سفره خود را جدا می کنند خواست تا از شکست اصلاح طلبان عبرت بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین صفارهرندی شامگاه سه شنبه در سومین همایش بصیرت و جهاد علمی که از سوی سازمان بسیج اساتید در سالن سازمان تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد، اظهار داشت: همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند بخشی از شور عظیم مردمی که در بیداری اسلامی به وجود آمده است محصول اتفاقات اخیر در جمهوری اسلامی است.

وی ادامه داد: آقای رئیس جمهور در این برانگیختگی‌ها تاثیر و نقش زیادی داشت ولی متاسفانه موقع بهره‌برداری و میوه‌چینی از این فرصت می‌بینیم که ایشان حرف‌های دیگری می‌زنند و در این صحنه غایب هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد کابینه دولت نهم علت بسیاری از بی‌توجهی‌ها به چنین موقعیتی را غلبه وسوسه‌های شیطانی عنوان کرد و گفت: وسوسه هر جایی که به سراغ انسان بیاید، اگر انسان خودش را با مراقبه و مسائلی که بزرگان دینی فرمودند در پناه خدا قرار نداده باشد کم می‌آورد و حکم دیگری صادر می‌شود؛ آن وقت می‌بینیم که از ولایی‌ترین دولت پس از انقلاب اعمالی صادر می‌شود که برجستگی‌های فوق العاده خودش را در این سال‌ها کمرنگ می‌کند و خون به دل وفاداران به انقلاب می‌کند، والا چطور باید خانه‌نشینی در رد حکم ولی امر جامعه و نایب امام زمان(عج) به نام ولایی‌ترین دولت و رئیس جمهوری پس از انقلاب ثبت شود.

ایجاد ستادهای انتخاباتی با استفاده از خوش‌بینی مردم نسبت به حامیان سابق دولت

صفارهرندی با بیان اینکه در آستانه انتخابات مجلس میدان‌داری وسوسه‌ها بیشتر می‌شود، اظهار داشت: بعضی از وسوسه‌ها از همین الان ظاهر شده است. عده‌ای هم حساب خودشان را جدا کردند.

وی گفت: آنهایی که تا پیش از این در جمع متحد اصولگرایان بودند بعد از ماجرای خانه‌نشینی حسابشان را جدا کردند و دفترشان را جای دیگری پهن کردند و الان هم در حال تدارک ایجاد ستادهای خاص در استان‌ها هستند و با استفاده از همان خوش‌بینی که نسبت به آنها وجود داشته یارگیری می‌کنند که این تجزیه اتحاد اصولگرایان است.

وی ادامه داد: افراد دیگری هم به مناسبت‌های مختلف دعوت به خود دارند. البته مردم خیلی استقبال نمی‌کنند، به خاطر اینکه برای مردم این امر وجدانی حاصل شده که اگر دشمن داریم و دشمنان ما هوشیار هستند و کمین کردند که در شکاف‌های پدید آمده میان ما بیایند و خیمه خودشان را برقرار کنند، پس این اشتباه است که بخواهیم شقه شقه شویم و تجزیه بشویم.

انشعاب مردود است؛ شکست اصلاح‌طلبان عبرت باشد

صفارهرندی با بیان اینکه انشعاب مردود است و راه به جایی نمی‌برد، اصولگرایان را نسبت به تجربه شکست اصلاح‌طلبان در سال 81 بر اثر تفرقه هشدار داد و تاکید کرد: در سال 81 وقتی گروهی زیاده‌خواهی کرد و گفت: ما چون منتسب به رئیس جمهوری هستیم و همه رای مردم مال رئیس جمهور است، پس مردم هر چیز معطوف به رئیس جمهور را قبول دارند و نسخه اصلی ما هستیم و شما بدلی هستید و سهم ما 90 درصد و سایر گروه‌های اصلاح‌طلب 10 درصد سهم دارند، آنها را به ورطه شکست برد.

وی ادامه داد: اصلاح‌طلبان در انتخابات شورای دوم با این توهم گفتند رقیب نداریم و جناح راست هم که گفته در انتخابات لیست نمی‌دهد و حالا که مجلس خودمانی است وزن کشی داخلی کنیم و زور اصلاح طلبان را بسنجیم.

وی نقش قشرهای مختلف بسیج به ویژه بسیج اساتید را به عنوان جریان عمومی را در هدایت جریان سیاسی مهم دانست و تاکید کرد: حضور این جماعت فرهیخته از قشرهای مختلف در این عرصه تاثیر تعیین کننده ای در تصحیح مسیر جریان اصولگرایی داشته است.

اصولگرایان خودشان را در معرض تکه تکه شدن می‌بینند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت نهم با بیان اینکه امروز همین اصولگرایان بر اثر وسوسه‌ها، خودشان را در معرض تکه تکه شدن می‌بینند، اظهار داشت: در آستانه انتخاباتی که نگاه دشمن بیرونی به نظام است و جریان معطوف به آنها در داخل کاملا هماهنگ عمل می‌کند باید هوشیار باشیم.

وی ادامه داد: نمی‌خواهم بگویم اینها مو به مو مسائلی که از آن طرف گفته می‌شود را عمل می‌کنند ولی بخشی از آنها کاملا با جریان بیرونی هماهنگ است، بخش دیگر هم این مسائل را کاملا می‌داند ولی سکوت می‌کند، از این رو گناهکار است.

وسوسه‌هایی از جنس اصلاح‌طلبان در بین اصولگرایان

صفارهرندی گفت: در این فضایی که جریان اصلاح‌طلبان تدارک جدی دیده است و می‌خواهد رد گم می‌کند، حالا وسوسه‌های سال 81 از جنس اصلاح‌طلبان در بین اصولگرایان دیده می‌شود که یکی می‌گوید رای مردم معطوف به من است.

وی با اشاره به اینکه وحدتی که ضرورت بدیهی دارد در حال خدشه‌دارشدن است، تصریح کرد: البته این افراد دوستان خوب ما هستند و لزومی ندارد آنها را ملامت کنیم، بلکه باید اقناع شوند. ان شاء الله چیزی که خلاف اصل وحدت در جبهه خودی باشد اتفاق نخواهد افتاد و در نهایت تجزیه‌ای صورت نخواهد گرفت، منتهی وقتی علم دوئیت را بلند می‌کنند بعد از آن در همین حد متوقف نمی‌ماند بلکه به ارسال پیام‌های خلاف به همدیگر، افشاگری علیه همدیگر و خدای نکرده نسبت به همدیگر تعرض کردن منتهی می‌شود.

وی ادامه داد: آن وقت به کسی انگ می‌زنند که گرین کارت دارد و به فرد دیگری می‌گویند که نوکر سیا است.

صفارهرندی گفت: در آستانه انتخابات باید حواس‌ها را جمع کنیم و قدر موقعیت خودمان را بدانیم و عمل متناسب با قدرشناسی و وضعیت‌شناسی داشته باشیم.

هنر روشنفکر بی‌وطن داخلی این شد که عصا زیر بغل دشمنان بگذارد

وی با انتقاد از برخی اقدامات انجام شده در دوران اصلاحات از جمله طرح مباحث بی‌ثمر شبه فلسفی اظهار داشت: آنها شبهاتی علیه تفکر و حکومت دینی و حقانیت حضور دین در جامعه ایجاد کردند، در حالی که این مباحث 200 سال پیش بیان شده بود و آنها فکر می‌کردند خودشان این شبهات را کشف کردند.

وی افزود: تو که امروز با سبقه علمی و دانشگاهی راه افتادی و به عنوان روشنفکر بارها حرف‌های جریده شده دیگران را بیان می‌کنی، روشنفکر جلودار نیستی. روشنفکر پیشتاز بچه مسلمانی است که علیه وضعیت حاکم تحمیل شده بر مردم مصر و تونس و اکثر کشورهای شمال آفریقا شورش کرده و دنبال ارسال پیام خودش است.

صفارهرندی ادامه داد: روزهایی که جنبش بیداری در آن کشورها شروع شد برخی اصلاح‌طلبان دنبال این بودند که بلوایی در ایران به پا کنند که خبرهایی جدیدی برای استراتژیست‌های غربی تهیه شود تا برای مدتی در اتاق فکرشان استراحت کنند.

وی اضافه کرد: هنر روشنفکر بی‌وطن داخلی این شد که عصا زیر بغل آنها بگذارد و فرصت استراحت به آنها بدهد، ولی این کارشان آنقدر مضحک بود که نیازی به حضور نیروهای امنیتی در صحنه نبود بلکه چند بسیجی جواب آنها را دادند و آنها جرئت نکردند یک کلمه حرف بزنند.

مبانی باستان گرایانه صدر بار توسط دیگران نشخوار شده است

وی با بیان اینکه اگر نفهیم که این اتفاق‌ها به اعتبار چه چیزی رخ داد ممکن است حکم‌های غلط بدهیم، تصریح کرد: در بحبوحه این شرایط به جای اینکه بر روی نظام سازی مبتنی بر تفکر دینی کار کنیم، علائق میهنی را تقویت می‌کنیم و به سراغ مبانی باستان‌گرایانه می‌رویم که این هم از موارد صد بار نشخوارشده توسط دیگران است و ما یک بار دیگر در دستور کار قرار می‌دهیم.

این روزنامه‌نگار فعال دلیل این کار را نفهمیدن واقعیت جهان عنوان کرد و گفت: در این سالها خیلی‌ها از تغییر حرف زدند. جهان در آستانه تغییرات بزرگ است ولی از منظر برخی‌ها سمت و سوی این تغییر به طرف حاکمیت پیداکردن قدرت‌های بزرگ است.

وی با بیان اینکه نیروهای به اصطلاح روشنفکر ما هم همین اشتباه را مرتکب شدند تصریح کرد: وقتی شوروی فرو پاشید این افراد کار را تمام شده می‌دانستند. یعنی به اعتقاد آنها تا آن زمان دو قدرت وجود داشتند و ما از خلاء ایجاد شده می‌توانستیم استفاده کنیم و حالا که شوروی فرو پاشید دنیا یک سره به کام غربی‌ها شد و مبارز فایده‌ای ندارد و می‌بایست به غربی‌ها می‌پیوستیم.

صفارهرندی گفت: این مباحث روشنفکرانه فقط در دانشگاه‌ها نبود بلکه کسانی که مردم به آنها اعتماد کرده بودند و آنها را در رأس حکومت دینی در مجلس و دولت قرار داده بودند، در دوره اصلاحات این مسائل را مطرح کردند که انقلاب دیگر تمام شده است.

وی افزود: بعضی از این افراد کشش نداشتند اما برخی دیگر بیمار بودند؛ برخی هم این برداشت غلط را از دوران امام راحل در ذهنشان داشتند اما جرئت مطرح‌کردن آن را نداشتند و بعد از رحلت امام باطن خودشان را ظاهر کردند.

انگیزه‌های شریعت‌گرا در حال تقویت‌شدن است

وی ادامه داد: امروز هم اگر نفهمیم تغییرات دنیا به چه سمت و سویی می‌رود حکم‌های اشتباهی می‌دهیم. مثل آقای منحرفی که در جمع عده‌ای گفته بود که من با قاطعیت می‌گویم که دوره اسلام‌گرایی به پایان رسیده است.

صفارهرندی با اشاره به دلایل مردود بودن این گونه اظهارات گفت: آنهایی که سردمدار جریان اومانیستی انسان‌گرایانه افراطی بودند می‌گویند جهان دچار تحولاتی شده که نمی‌توانند مدیریت کنند.

وی با بیان اینکه حتی در جهان مسیحی انگیزه‌های شریعت‌گرا در حال تقویت‌شدن است، تصریح کرد: بخشی از نگرانی‌های آمریکا این است که مدل شریعت‌گرای ما توسعه پیدا کرده و در حیاط خلوت آنها هم زمزمه‌هایی می‌شود که چرا خدا نباید حکومت کند. آن وقت بعضی‌ها از این حرف‌ها می‌زنند.

عده‌ای در برابر پیام‌های سنگین ایران به غرب تب و لرز می‌کنند

وی به توطئه‌های مختلف غربی‌ها علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: اگر قرار باشد غربی‌ها به ما ضربه بزنند، ضربه نظامی امکان‌پذیر نیست.

وی ادامه داد: با وجود قبول اینکه تحریم‌ها سنگین است ولی از این راه شکست نمی‌خوریم و خوشبختانه هنر دورزدن تحریم‌ها را بلد بودیم و کارهای خوبی برای دورزدن اقدامات شرورانه آنها انجام شده است. دشمن هم همین مسئله را حس کرده و اگر در عمق حرف‌های صاحبنظران اصلی آنها مرور کنیم گفته می‌شود که باید سوار بر گسل‌های پدید آمده در جامعه‌ای بشوند که در مرحله گذار از حوادث مختلف افت و خیز خواهند داشت.

صفارهرندی افزود: طبیعتا در این افت و خیزها افراد ضعیف‌النفسی هستند که تا پیام سخت و سنگین می‌فرستیم تب و لرز می‌کنند.

وی ادامه اد: اینکه یک مرتبه هم در مسئله هسته‌ای و هم در حقوق بشر و قصه ساختگی تروریسم علیه ما ادعانامه‌های گردن کلفتی را مطرح می‌کنند و هیجان می‌کنند و جهان را بر می‌انگیزانند منتظر این هستند که در بین مسئولان ما کسانی که دچار ضعف نفس و شخصیت هستند خودشان را ببازند و حرف متفاوتی بزنند و حرکت متفاوتی انجام دهند تا این منشا اقدامات بعدی آنها شود.

وی نشستن بر این موج رعب ایجاد شده در ذهن و دل انسان‌های ضعیف‌النفس و توسعه دادن این موضوعات را مهمترین راهبرد فعلی دشمنان دانست و افزود: آنها فکر می‌کنند در آستانه انتخابات جامعه باز می‌شود و فرصت‌های فراوانی برای اعلام موضع فراهم می‌شود، و این فرصت برای آنها وقت میوه چینی است و می‌شود جریانات زمین‌گیر شده را تحریک کرد که اظهارات خودشان را در قالب مواضع انتخاباتی مطرح کنند.

آفت اختلاف، امیدوارکردن دشمنان است

وی تاکید کرد: آفت بزرگ اختلاف و تفرقه این است که دشمن را نسبت به کارآمدی کارهای بعدی امیدوار می‌کند و در واقع پیامی برای کشورهای سلطه‌گر ارسال می‌کند، از این رو امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری همیشه بر پرهیز از اختلافات بنیان‌کن تاکید داشته و دارند.

وی با بیان اینکه بسیاری از منفعت‌ها مصالح‌اندیشانه است گفت: هر زمانی که منافع برخی افراد اقتضا کند طرفدار فلان نظر می‌شوند، مگر این طور نبوده که چپ‌های دهه 60 ما سوپر راست‌های دهه 70 شدند.

صفارهرندی گفت: در برابر راه اصولگرایانه‌ای که ما انتخاب کرده بودیم به پرچم‌زدن‌ها صورت ظاهر می‌دهند و به اسم عدالت‌خواهی و... مطرح می‌کنند اما وقتی در عمقش وارد شوید می‌بینید که دعوت به خود است.

وی با اشاره به اینکه دعوت به خود منحصر به یک یا دو نفر نیست، اظهار داشت: این افراد می‌خواهند محور و جلودار باشند و همه باید دنبال آنها باشند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت نهم گفت: بعضی از ناملایماتی که در سال‌های اخیر شاهد بودیم از جاهایی ضربه خوردیم که انتظارش را نداشتیم و محصول دل تهذیب نشده و تحریک‌پذیر در برابر توطئه‌های شیطان است.

موضع‌گیری‌های غرب بهانه است

وی در بخش دیگری از سخنان خود سرعت پیشرفت‌های جمهوری اسلامی را خیره‌کننده اعلام کرد و اظهار داشت: انواع موفقیت‌های علمی و فناوری در جمهوری اسلامی ایران یکی از عوامل شجاعت‌بخشیدن به مردم منطقه بود.

صفارهرندی ادامه داد: سرعت پیشرفت ما در فناوری‌های نو به ویژه نانوتکنولوژی به گونه‌ای بود که دسترسی به اهداف چشم‌انداز 20 ساله را در بعضی از موارد در 5 سال به دست آوردیم.

وی گفت: این احساس وجود دارد که نسخه متفاوت از وابستگی به شرق و غرب جواب می‌دهد و دشمنان ما از این موضوع نگران هستند و همه کینه‌توزی‌هایی که علیه ما می‌شود نوعی بهانه است.

وی ادامه داد: بهانه ترور سفیر عربستان، نادیده گرفتن حقوق بشر و... فرصتی به آنها می‌دهد که علیه ما میدان داری کنند ولی خودشان می‌دانند که ماجرا از این مسائل نیست. آنها از اینکه مدلی خارج از مدل‌هایی که می‌خواستند در حال رسیدن به موفقیت است نگران هستند، بنابراین باید از هر امکانی مدد بگیرند برای اینک این مدل در میانه راه قربانی شود.

صفارهرندی گفت: مهمترین و موثرترین کارهایی که می‌توانند انجام دهند ترور دانشمندان هسته‌ای کشور است تا رعب و وحشت در میان دانشجویان و دانشمندان هسته‌ای ایجاد کنند.

وی ادامه داد: دکتر شهریاری‌ها در قله این دانش بودند و شهادت آنها مانع از پیشرفت علوم و دانش در کشور نمی‌شود، بنابراین آنها با شهادت دکتر شهریاری در واقع به دانشجویان هسته‌ای ما پیام می‌دادند که این همه زحمت می‌کشند و به مرحله بالایی از علم و دانش می‌رسند به این صورت کشته می‌شوند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۹
1
3
جناب صفار ، کسی که موافق شما نیست دلیلی ندارد موافق دشمن باشد . شما اگر گمان میکنید مخالفین شما در یک خط هستند در اشتباهید بعضی در صف دشمنند و بعضی در صف دستاران انقلاب ، پس سعی نکنید همه را در یک جبهه قرار دهید
سید ابراهیم
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۹
0
3
صفار: هنر روشنفکر بی‌وطن داخلی این شد که عصا زیر بغل دشمنان بگذارد.
حرف های ایشان خوب است ولی تاثیر گذار نخواهد بود مگر اینکه جمله ایشان کامل شود به شکل زیر:
هنر روشنفکر بی‌وطن داخلی این شد که عصا زیر بغل دشمنان بگذارد ، لذا روشنفکر وطن پرست کسی است که با به کار گیری هنر خویش در ارتقاء تنویر افکار عمومی ضمن تقویت وحدت ملی ضمن پا فشاری در پایداری بر ارزشها با جسارت عصا از زیر بغل اصحاب اقتدار گرا و بی وطن داخلی خارج نمایند.
نظرات بینندگان