arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۶۱۵۸
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۰۲ - ۱۳ آذر ۱۳۹۰

بیانیه مجمع دانشجويان حزب‌الله: احساس بر عقل مان غلبه کرد و آلت دست شدیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا - مجمع دانشجويان حزب‌الله دانشگاه علم و صنعت ايران با صدور بيانيه‌اي علت و نحوه ورود برخي دانشجويان به سفارت انگليس را تشريح كرد.

متن اين بيانيه به شرح زير است:

هفته‌اي که گذشت اتفاقاتي در کشور افتاد که جاي بحث و تامل بيشتري را مي‌طلبد. مراسمي در روز سه‌شنبه مورخ 8 آذر 1390 مقابل سفارت انگلستان در سالروز شهادت استاد بزرگوار دکتر مجيد شهرياري با حضور اتحاديه‌هاي دانشجويي برگزار شد. در ابتدا چند تن از فعالان دانشجويي به نمايندگي از جمع دانشجويي و مردمي که در آنجا حاضر بودند به بيان سخنان خود پرداختند، سپس ‌حجت‌الاسلام والمسلمين قاسميان به سخنراني پرداختند.
 
پس از پايان سخنراني ايشان تقريباً فشار حاضرين براي ورود به سفارت آغاز شد و موج اول دانشجويان وارد سفارت شدند و پرچم اين کشور در سفارت پايين کشيده شد و پس از اين اتفاق دانشجويان به ساختمان‌ها و اماکن سفارت وارد شدند. لازم به ذکر است در آن زمان در سفارت جز معدودي کارمند و کارگر معمولي کسي حضور نداشت.

کشور بريتانيا با داشتن سابقه استعمار و استثمار براي اذهان ايرانيان و تمام جهانيان شناخته شده است. حافظه تاريخي جهان از ياد نبرده است که روزي خورشيد بر مردم ممالک مستعمره اين کشور غروب نمي‌کرد و اينان آزادگان امت‌ها را مي‌کشتند و ثروت‌ها و سرمايه‌هاي کشورها را به يغما مي‌بردند و از همه مهمتر مرام و منش مردم را به نفع خود تغيير مي‌دادند و فکر و ذهن جماعت را عقب مانده و عقيم نگه مي‌داشتند.

مردم ايران جنايت‌هاي انگليس را در طول تاريخ و سده اخير هرگز از ياد نخواهد برد، تلف شدن نيمي از جمعيت بيست ميليوني ايران تنها به دليل تامين ارزاق سربازان انگليسي و امريکايي در جنگ جهاني، غارت سرمايه‌هاي ملت ايران در دوران قاجار و پهلوي، کودتا و کشتار در دوران معاصر مطلبي نيست که از خاطره ملت ايران پاک شود، روشي که امروزه نيز اين روباه پير دنبال مي‌کند و سفارت خانه‌هاي آن در تمامي ممالک همانند ساليان گذشته کاري جز فرقه سازي و تفرقه افکني و فتنه انگيزي ندارد و سفارت خانه آن در ايران نيز مرکزي جز مرکز جاسوسي و فتنه انگيزي نبوده و نيست. روشن است که انگليس فعلي تفاوت ماهوي با بريتانيا چند سده پيش ندارد شايد ظاهري آراسته‌تر و فريبکارتر از گذشته به خود گرفته باشد.

مردم ايران و در راس آنان دانشجويان به سابقه و سياست انگلستان در قبال ايران واقفند و تحمل ادبيات تحقيرآميز و رفتار فريبکارانه و مداخله‌جويانه اين کشور را ندارند. زيرا که اولين پيام انقلاب اسلامي ايران حفظ استقلال کشور از دست‌هاي ظاهري و پشت پرده اجنبي در صحنه سياسي، اقتصادي و فرهنگي کشور است.

ملت ايران و به تبع آن دانشجويان سال‌هاست که خواستار اعمال محدوديت و فشار از طرف دولت ايران نسبت به کشور انگليس بوده‌اند. اقدام مجلس در تصويب طرح کاهش روابط با انگليس پاسخي دير هنگام به اين مساله بود. اقدامي که بايد مدت‌ها پيش مجلس انجام مي‌داد و به اقدامي متقابل در برابر تحريم بانک مرکزي يا دخالت سرويس‌هاي اطلاعاتي بريتانيا در مسائل داخلي ايران دست مي‌زد. اما اين اقدام که شايد به دليل اقامت، رفت و آمد و تحصيل برخي آقازادگان با تاخير بسيار صورت پذيرفت در راستاي رسيدن به قطع رابطه با اين استعمارگر پير قدمي موثر از سوي مسئولين نظام بود.

با اين حال در مورد علت و نحوه ورود به سفارت به موارد زير بايد اشاره کرد:

1) هر حرکتي اعم از کوچکترين فعاليت‌ها چون برگزاري جلسات خودماني تا تجمع‌هاي هزاران نفري بايد يک سري از شاخص‌ها را در نظر داشته باشد. يکي از مهمترين اين شاخص‌ها در نظر گرفتن مختصات جمهوري اسلامي به عنوان نظام حاکم بر کشور است.

ورود به سفارت چند روز پس از تصويب طرح اخراج سفير انگليس انجام گرفت. اقدامي که به راحتي و با حفظ اقتدار و قدرت چانه زني نظام اسلامي کاهش روابط را با انگليس به دنبال داشت. اگر دانشجويان و معترضين اين اقدام مجلس را مناسب مي‌دانستند پس حضورشان در آنجا بي دليل مي‌نمود و اگر اين خواسته را حداقلي مي‌دانستند و مايل به برخورد شديدتر و محکمتر بودند چرا اين راه را انتخاب کردند؟ آيا از همان مجلس و دولت خواستند که به طور مثال روابط با انگليس را به طور کامل قطع کند يا سفير و تمام کارکنان سفارت را اخراج نمايد و به درخواست آنان بي توجهي شد که خود را مکلف به قيام عليه ظلم ديدند!

دانشجو باید آنقدر تحلیل داشته باشد تا با یک حرکت نسنجیده دولت را به گوشه رینگ تدافع در مقابل غرب نکشاند

سربازان انقلاب که در دانشگاه‌ها خدمت مي‌کنند بايد اين قدر تحليل و شعور داشته باشند که بتوانند تشخيص دهند پس از 30 سال که از انقلاب مي‌گذرد، کي بايد دست به اقدام‌هاي انقلابي بزنند و ملزومات آن چيست و نيز تلاششان بايد در جهتي باشد که نظام ايران به عنوان نظامي انقلابي و محکم، در فضاي بين المللي حاکم شود، نه اينکه با يک حرکت نسنجيده چنان دولت را به گوشه رينگ تدافع در برابر غرب بکشانند که کشورهاي بي خاصيتي چون نروژ نيز براي ايران شاخ و شانه بکشند و با ادعاهاي پوچ و دروغ جوي رسانه‌اي عليه نظام ايجاد نمايند.

 در حالي که با اقدامات کم هزينه‌تر مي‌توانستيم به خواسته‌هاي بر حق خود مبني بر قطع ارتباط کامل با انگليس برسيم. نبايد از ياد برد در موقعيت فعلي که غرب و تمام اذنابش تلاش خود را براي در هم شکستن انقلاب و نظام ايران متمرکز کرده‌اند ابعاد اين حرکت مي‌تواند چندين برابر باشد.

احساسات بر عقلمان غلبه کرد

2) در اينکه دانشجويان بدون تحليل وارد اين ماجرا شده‌اند شکي نيست. غلبه احساسات بر عقل در سازمان دهندگان و بالتبع حاضران تجمع روشن و مبرهن است. اما چگونه شده است در برنامه‌اي که مورد حمايت همه اتحاديه‌هاست اين مشکل بروز مي‌کند. با توجه به اينکه تمام 5 اتحاديه دانشجويي موجود در کشور اعم از بسيج دانشجويي، انجمن اسلامي مستقل، دفتر تحکيم وحدت، جامعه اسلامي و جنبش عدالتخواه حضور خود در سفارت را نفي نکرده‌اند. حتي از آن تا حدودي حمايت‌هايي نيز شده است.

در مساله ورود به سفارت دانشجو آلت دست جناح ها، گروهها و امیال شخصی بعضی افراد شد.
متاسفانه تشکل‌هاي دانشجويي ماهيت دانشجويي خود را تا حدود زيادي از دست داده‌اند و شاهد اين هستيم که در اتحاديه‌هاي موجود تحليل و تفکر جوشيده از بدنه دانشجويي چنان در سطح پاييني است که تقريباً جايي در تصميم گيري‌ها ندارد در عوض منافع جناح‌ها و گروه‌ها و بعضاً اميال شخصي افرادي خارج از مجموعه دانشجويي جاي آن را پر کرده است.

 در اين صورت دانشجو آلت دستي براي منافع و اهداف درست يا نادرست عده‌اي در سازمان‌ها، احزاب و جبهه‌ها خواهد شد. مصداق اين ادعا مساله ورود به سفارت است.

همانهایی که دانشجویان را راه دادند، دستور خروج را به ایشان دادند

چگونگي ورود عده‌اي به سفارت هنوز مبهم است. اما قرائن نشان مي‌دهد برنامه براي حضور عده‌اي در داخل سفارت و پايين کشيدن پرچم و به طور کلي نشان دادن ضرب شست به دولت انگليس هماهنگ و مورد تاييد بوده است اما جمعيت خارج از کنترل مي‌شوند و سر و ته ماجرا از دست نيروي انتظامي خارج مي‌شود و عده‌اي وارد سفارت مي‌شوند و تنها کاري که دست به انجام مي‌زنند تخريب و آسيب رساندن به سفارت بوده است زيرا پيش بيني‌اي براي اين قسمت از ماجرا وجود نداشته است.

 حتي در ابتداي امر بيانيه‌اي از حاضران در سفارت براي اعلام موضع و اهداف و بيان خواسته‌هاي خود از ورود به سفارت وجود نداشت. در نهايت نيز همان‌ها که اينان را راه داده بودند دستور خروج به ايشان مي‌دهند و غائله ختم مي‌شود.

تخریب اموال و ساختمان های داخلی سفارت نکته ای منفی در کارنامه واردشدگان به سفارت است

3) متاسفانه در داخل سفارت رفتارهايي ديده شد که ابداً قابل توجيه نيست. اعم از تخريب و آسيب زدن به اموال و ساختمان‌هاي داخلي سفارت که اگر قرار شود اين هزينه‌ها از جيب بيت المال به انگلستان باز پرداخت شود نکته منفي‌اي ديگري در کارنامه وارد شدگان به سفارت خواهد بود. بنا به گفته شاهدان عيني حجم خسارات اساساً غير قابل بيان و ذکر بوده است.

نمایندگان مجلس حاضر در محل از کرده خود عبرت بگیرند

4) رسانه‌هايي نيز که آتش تهيه اين اقدام توسط آنان ريخته شد و البته برخي از نمايندگان مجلس که در محل حاضر شدند و به حمايت پرداختند و به همراه همان رسانه‌ها درهاي فضا را بر عقلانيت بستند و احساس را جايگزين کردند نيز بايد از کرده خود عبرت گيرند و سعي کنند منافع شخصي و جناحي خود را در مقابل مصالح نظام کنار بگذارند.

در پايان لازم به تذکر است که اگر دولت و مجلس شوراي اسلامي به وظايف خود عمل مي‌کردند و دست انگليس را زودتر از منافع ملت کوتاه مي‌کردند شاهد اين اتفاقات نبوديم و دانشجويان از دولت و مجلس محترم انتظار دارند با قدرت و اقتدار مقابل ضجه‌هاي اين روباه پير و اسطوره امپرياليزم بايستند و به هيچ عنوان زير بار سهم خواهي‌ها و مطالبات غير عادلانه انگلستان و ساير متحدين او نروند.

همچنين در مقابل تهديد کشورهايي چون نروژ، که طفيلي جبهه استکبار نيز نيستند با قدرت و صلابت ايستادگي کند که چون روز روشن اينان همچون رفتن عجولانه شان سر خورده و سر افکنده باز خواهد گشت.

بر دولت و مجلس فرض است که از هرگونه ارتباط مجدد يا مذاکره با انگليس بپرهيزند و با اقداماتي در خور شان ملت ايران دست استعمارگر پير را براي هميشه کوتاه نمايند و با بي اعتبار کردن پوند در معاملات، عدم بورسيه دانشجويان به انگليس و اعمال برخي محدوديت‌هاي نفتي گامي موثر براي محدود کردن روابط اقتصادي و فرهنگي با انگليس بردارد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۲:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
38
7
عالی عالی
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
0
87
اينكه انگليسي ها به اين كشور بدي هاي زيادي كرده اند شكي نيست اما كار ورود به هر سفارتخانه و هر كار مغاير قانون اساسي كشور مردود است
لطفا اقايان كار اشتباه را توجيه نكنند اگر هركس بخواهد قانون يك كشور را نقض و به بهانه هايي (هر چند عقلاني)آن را توجيه كند به نظر بنده سنگ روي سنگ بند نخواهد شد
مجید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
6
27
دوستان بزرگوار
جدا خسته نباشید .
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
5
117
عجب بيانيه محترمانه اي ! عجب ادبياتي!
نروژ بي خاصيت!!! روباه پير!!! جاي معذرت خواهي؟!
شرم آوره
كي بود كي بود من نبودم
تازه آخر باز براي همه نسخه مي پيچه كه بايد چي كار كرد
فرض است . . .خجالت داره بابا ! چي كاره ايد شما؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۳
1
55
چرا اين موضوع هيچ كامنتي نداره انتخاب ؟؟؟؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
3
67
وای بر ما که با مویزی گرمیمان می کند و با غوره ای سردیمان
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
4
112
نروژ بی خاصیت کشوری است که از نظر شاخص توسعه انسانی،فرهنگی و میزان رفاه جزو 10 کشور مترقی دنیاست.و البته که ما خیلی خاصیت داریم.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
0
0
با سلام و درود به دوستانی که اینچنین احساسات پاک خود را به نمایش می‌گذارند و بعداً بابت افراط و تفریط ها هم توضیح می‌دهند. فقط یکی بیاید بگوید که تکلیف ملت ایران با پرداختن هزینۀ اشتباهات این دوستان عزیز چیست. اگر کسی جای دیگری به کشور چنین ضربه‌ای بزند، مسئولین محترم به صرف احساسات پاک از آثار عمل افراد می‌گذرند؟
بابایی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
0
9
1-حضور نمایندگان مجلس در محل!؟!؟
2-همان ها که اجازه ورود دادند !؟!؟
3-من بسیجی جنگ،بیش از 2سال جبهه،جانباز هستم،شما کی هستید ؟؟؟
م.ع
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
1
11
چی شد ؟ تا دیروز میگفتید کار خوبیه و هر کی مخالف شما حرف میزد مزدور امریکا و انگلیس بود و خود بعد از چند روز تازه به حرفمان رسیدید؟
IRAN
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
1
13
خود كرده را تدبير نيست!
باران
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۵
1
16
اصل موضوع عیان آشکار است تکرارش پسندیده نیست
ولی از نوع ادبیات معلوم است که : اولا" قلم دانشجوئی نیست . ثانیا" چرا هر جا که خراب می شود یادردسری برای ملت دارد پشت ملت پنهان می شویم.
ملت ایران مگر چقر قیم می تواند داشته باشد.
آنقدر شهامت داشته باشید بگوئید اشتباه کردیم. شایسته تر آنکه برای یکبار هم که شده قبل از انجام هر کاری فکر کنید .
خدای ناکرده مثلا" مسلمانیم و از اقوال ائمه طاهرین در این خصوص دستوراتی داریم که باید به آن عمل کنیم.
انشاالله.
نظرات بینندگان