arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۹۰۶۱
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۰ - ۱۸ تير ۱۳۹۱

سردار جوانی: 18 تير 78 نمونه‌ای از فتنه 88 بود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران گفت:‌ حوادث كوي دانشگاه (18 تير 78) نمونه کوچکي از فتنه 88 بود كه دشمنان طي آن تلاش كردند نظام اسلامي را به چالش بكشند.

به گزارش انتخاب به نقل از باشگاه خبرنگاران، سردار يدالله جواني مشاور نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران، حوادث تلخ 18 تير را از جمله مسائل چالش برانگيز براي نظام اسلامي برشمرد و تصريح كرد: حوادث كوي دانشگاه(18 تير 78) نمونه كوچك شده فتنه 88 بود و سناريويي بود كه تصميم داشت نظام اسلامي را به چالش بكشد.

وي افزود: دشمنان انقلاب ابتدا مي خواستند با سناريوسازي، دانشجويان را مقابل نظام و رهبري قرار دهند و با متهم كردن نظام به اينكه دانشجويان را سركوب کرده و يا به قتل رسانده در صدد كشاندن مردم به سطح خيابان ها بودند؛ غافل از اينكه مردم باهوش‌تر و با بصيرت‌تر از اين سناريو سازان بودند.

مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه پخش بنرها، پلاكاردها،‌ بيانيه ها براي شهداي نداشته كوي دانشگاه و مظلوم نمايي را از جمله برنامه هاي شكست خورده ضد انقلاب براي كشاندن مردم به خيابان ها در حوادث كوي دانشگاه (18 تير 78) دانست و گفت: خدا خواست كه آنها به هدف خود نرسند؛ هدفي كه مي خواست مردم را در برابر نظام قرار دهد.

سردار جواني در خصوص ارتباط حوادث كوي دانشگاه با فتنه 88 گفت: فتنه 88 ادامه جريان شكست خورده كوي دانشگاه با ابعادي وسيع تر و گسترده تر بود كه پس از گذشت 10 سال بنا داشت با استفاده از الگوي انقلاب هاي مخملي و ادعاي تقلب در انتخابات، مردم را به خيابان ها بكشاند كه اين اتفاق هم افتاد.

وي ادامه داد: كساني كه موتور متحرك حوادث سال 88 بودند از مدت‌ها پيش، دستشان براي مردم با بصيرت ايران، رو شده بود و برخي ديگر هم با گذشت زمان در خرداد، تير، مرداد و عاشوراي 88 چهره نفاق خود را نشان دادند.

سردار جواني با بيان اينكه فتنه گران با اعمال خود نشان دادند كه هدفشان مبارزه با قرآن، اسلام و آرمان هاي الهي انقلاب است، گفت: در اين ميان برخي گروه هاي سياسي كه در فتنه حضوري فعال داشتند سابقه مسئوليت هاي بالايي را در نظام داشته اند اما به مرور دچار نوعي استحاله و تجديد نظر طلبي در آرمان ها و اهداف انقلاب شدند.

مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه در ادامه افزود: اشخاصي در اين فتنه بوده اند كه در 13 آبان 58 در حادثه تسخير لانه جاسوسي حضور داشتند و در مقاطعي تند ترين شعارها را عليه ليبرال ها و منافقين سر دادند ولي طمع قدرت، آنها را از روحيه‌هاي انقلابي شان دور كرد.

وي در پاسخ به اين سوال كه مسببين حادثه 18 تير و فتنه 88 سوداي بازگشت به انتخابات را سر مي دهند و آيا نظام چنين اجازه اي را براي ورود آنها به انتخابات خواهد داد؛ گفت: قبل از ورود آنها بايد خيلي از مسائل روشن شود آنها به حيثيت نظام ضربه زدند و مشكلات و خسارت هاي زيادي را براي ملت به وجود آ‌وردند.

سردار جواني ادامه داد: جريان اصلاحات و در راس آن دوم خردادي ها چگونه مي‌خواهند اين خسارات را جبران كنند تا اميدي براي بازگشت آنها وجود داشته باشد.

رئيس پيشين اداره سياسي سپاه پاسداران با بيان اينكه فتنه گران با استناد به مدارك آرشيوي، همكاري هاي طولاني با رسانه هاي بيگانه براي ضربه زدن به انقلاب داشته‌اند، تصريح كرد: حادثه سازان 18 تير 78 و فتنه 88 در مقابل نظام اسلامي آرايش سياسي گرفتند؛ امروز حلقه لندن يك واقعيت و حضور افرادي از جبهه دوم خرداد و مجلس ششم در آرايش سياسي دشمنان، مشهود است.

وي يادآور شد: امروز گنجي ها، سروش ها و مهاجراني ها كه زماني مدعي اصلاحات در كشور بودند در صف دشمنان انقلاب هستند.

مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه در پايان با بيان اينكه قانون اساسي، مسئوليت هاي كليدي و سنگين را به كساني مي دهد كه تعهد آنها به نظام و قانون اثبات شده باشد؛ خاطرنشان كرد: كساني كه خلاف قانون عمل کردند نبايد انتظار داشته باشند كه نظام از تقصيرات آنها چشم پوشي كند ولي بايد توبه واقعي كنند تا شايد گذر زمان، صداقت آنها را نمايان کند.
نظرات بینندگان