arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۲۱۵۸
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۱ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۱

کوثری: مسئولان هم گذشت کنند، مردم از گناه اصلاح​طلبان نمی​گذرند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
هفته نامه مثلث نوشت:
اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران با بیان اینکه باید تا مهر ماه صبر کرد تا فضای سیاسی شفاف شود، در خصوص پیش بینی اش از استراتژی اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، اظهار داشت: اصلاح طلبان با اقدامی که در فتنه 88 انجام دادند و اختلاف شدیدشان بعید است به نظر واحدی برسند، اما به هر حال شاید یک نفر را معرفی کنند که بتوانند از سوی شورای نگهبان تائید شود.
وی که مورد اقبال قرار گرفتن نامزد اصلاح طلبان از سوی مردم را در انتخابات آینده «بعید» می داند، در پاسخ به اینکه شرط گذاری برای ورود اصلاح طلبان به انتخابات موضوع نظام است یا یک سلیقه سیاسی خاص، گفت: این موضع نظام است، اما شاید سوال شود که آیا این مساله در جایی نوشته شده؟ جواب این است که خیر، اما این حق نظام جمهوری اسلامی است، اینها در مقطع انتخابات ریاست جمهوری دهم ساختار شکنی کردند و با پیگیری اهدافی از خطوط قرمز انقلاب و نظام گذشتند.
وی گفت: بر همین اساس حتی اگر مسئولان تا حدی گذشت کنند، مردم از گناه اصلاح طلبان نمی گذرند؛ چون این نظام مال چند نفر نیست، بلکه متعلق به همه مردم است. بنابراین شاید مسئولانی که مورد وثوق مردم هستند درباره اصلاح طلبان تصمیم بگیرند _ آن هم بعد از برائت جستن از فتنه که وارد صحنه شوند-، اما مردم قطعا و یقینا از حق خود نمی گذرند.
 کوثری با اشاره به تحرکات انتخاباتی عبدالله نوری، اظهار داشت: این افراد با طرح این مساله دست و پا می زنند تا چند صباحی خود را در فضای رسانه ای کشور مطرح کنند اما حرکت آنها نه مورد قبول نظام است و نه مورد قبول مردم. چون آنها با اظهار نظر و اقداماتی که در گذشته کردند، معلوم است که به چه سمت و سویی می روند. بنابراین حرف های عبدالله نوری یک نوع جنگ روانی است.
 کوثری که رای دادن خاتمی در انتخابات مجلس نهم را کاری کوچک می داند، افزوده است: آقای خاتمی با این کارهای کوچک نمی تواند راه به درون نظام پیدا کند. اما وقتی به صراحت اظهار نظر کند تا حدی این مساله می تواند قابل قبول باشد. تازه آن هم از طرف برخی از مسئولان. اما از طرف مردم معلوم نیست که پذیرفته شود.
 عضو فراکسیون اصولگرایان تشکیل دولت آشتی ملی را هم یک شعار دانست و اظهار داشت: این شعاری است که عملی نمی شود . مردم هم اقبال نمی کنند و به افراد سیاسی که در گذشته امتحان خوبی پس ندادند، اقبال نشان نمی دهند.
وی در پاسخ به اینکه انتخابات ریاست جمهوی سال آینده را چند قطبی می بینید، گفت: احتمال دارد به دو نفر ختم شود و انتخابات دو مرحله ای شود.
کوثری همچنین درباره برخی تحلیل ها در خصوص مشابهات دوران کنونی با قبل از خرداد 76، گفت: این تحلیل غلط است، چون آن مقطع مردم هنوز اصلاح طلبان را تجربه نکرده بودند، درحال حاضر قطعا و یقینا نمی توان مقایسه ای میان این دو برهه زمانی انجام داد.
نظرات بینندگان