arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۴۲۲۰
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۶ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۱

دلایل حذف تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از دلایل حذف تعطیلی پنج‌شنبه‌های مدارس، عدم اتمام کتب درسی با کیفیت مناسب اعلام کرد و گفت: ارائه دروس به صورت فشرده صورت می‌گیرد.

محمود نگهبان‌سلامی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با فارس در خصوص طرح دو فوریتی طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌های مدارس در صحن علنی مجلس،‌ اظهار داشت: دیدگاه‌های متفاوتی با یک سال اجرا شدن این طرح وجود دارد، ضمن اینکه ارزیابی و جمع‌بندی کاملی از اثرات اجرای آن بر دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها صورت نگرفته است.
 
وی با بیان اینکه در کمیسیون آموزش مجلس نسبت به حذف تعطیلی پنج‌شنبه‌های مدارس راهنمایی و دبیرستان بحث‌هایی مطرح است، افزود: اعضای کمیسیون آموزش مجلس هنوز به نتیجه قطعی در این زمینه نرسیده‌اند و در تلاشند که با یک نظر منسجم این موضوع را در صحن علنی مجلس مطرح کنند.

 

 

* حذف تعطیلی پنج‌شنبه‌ها به دلیل عدم اتمام کتب درسی با کیفیت مناسب
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یکی از دلایل پیشنهاد حذف این تعطیلی را با توجه به بازتاب و نظرات معلمان و اولیا، عدم اتمام کتب درسی با کیفیت مناسب اعلام کرد و گفت: ارائه دروس به صورت کیفی نیاز به وقت بسیاری دارد که با این تعطیلی، اتمام دروس به صورت فشرده صورت می‌گیرد.

 
وی از دیگر دلایل پیشنهاد حذف تعطیلی پنج‌شنبه‌های مدارس را، فاصله زمانی دو روز از چهارشنبه تا روز شنبه عنوان کرد و افزود: این فاصله زمانی موجب بی‌میلی و عدم رغبت به خواندن کتاب و دروس توسط برخی دانش‌آموزان می‌شود.

نگهبان سلامی ادامه داد: یکی از اهداف تعطیلی پنج‌شنبه‌های مدارس، افزایش اوقات فراغت معلمان و دانش‌آموزان برای مطالعات جانبی بود اما در عمل مشخص شد که چنین امری اتفاق نیفتاده است.

وی ملاک برخی از طراحان این تعطیلی را بحث هزینه‌ها عنوان کرد و گفت: این تعطیلی موجب کاهش هزینه‌ها و در نتیجه صرفه‌جویی در کل کشور می‌شود البته ملاک‌های دیگری نیز که می‌تواند به روند آموزشی دانش‌آموزان کمک کند، وجود دارد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن حمایت از مباحث کارشناسی شده در خصوص اجرای طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها، اظهار داشت: اگر این مباحث به صورت تحقیقات میدانی و به صورت آزمایشی انجام شود و از پشتوانه پژوهشی و استدلال نظری برخوردار باشد، به نتیجه مطلوب‌تری می‌رسد.

نظرات بینندگان