arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۴۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۳ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۱

علم الهدی: زن باید کار زنانه کند و مرد کار مردانه/ لعنت بر بدعت گذاران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

آقای علم الهدی اظهارداشت: زن به عنوان مجموعه ذخایری است که دستگاه خلقت برای انسان قرار داده و به نوعی همه سرمایه های انسان سازی در وجودش قرار دارد.

علم الهدی در دیدار با رؤسای گروه انجمن اولیاء و مربیان کارشناسان زنان آموزش و پرورش سراسر کشور که در محل دفتر وی برگزار شد، به تبیین مبحث جایگاه زن و خانواده در آموزش و پرورش پرداخت و گفت: اصلی در اسلام و تشیع وجود دارد که به عنوان مسلمان باید آن را بپذیریم و آن این است که مسأله زن و مرد از نگاه اسلام مسأله دو جنس مختلف نیست، بلکه مسأله دو صنف است و این اختلاف صنفی را باید قبول کنیم چرا که نقطه تمایز ما با فمنیسم همین جا است.

وی با اشاره به این که امام خمینی(ره) می فرمایند «هرکس غیر از این قائل باشد یعنی بگوید زن و مرد یکسان است بدعت گذار است و هر کس بدعت بگذارد خدا او را لعنت می کند» ابراز داشت: زن در منطق فرهنگی اسلام باید کار زنانه کند و مرد نیز کار مردانه؛ به عنوان مثال در عرصه سیاست ملاحظه می کنیم که حضرت سجاد(ع) آن جایی که کار، کار زنانه بوده، نشسته اند و حضرت زینب (س)صحبت می کنند.

امام جمعه مشهد با تذکر این نکته که ما تنها جایی که به وجود خواهران قوی، مدیر و مدبر و پرکار افتخار می کنیم عرصه آموزش و پرورش است، تأکید کرد: حضور زنان در مقوله آموزش و پرورش امری ضروری است چرا که ما به خوبی می بینیم که در بسیاری از عرصه های آموزش و پرورش زنان موفق تر هستند و در غیر عرصه آموزش و پرورش این گونه نیست.

وی اضافه کرد: روزی که مدارس غیر انتفاعی می خواست تصویب شود، عده ای مخالفت می کردند چرا که می دیدند وقتی بنای آموزش و رشد آموزشی در آینده بر پایه پول، ثروت و تراکم ما به ازا بچرخد و نتیجه اش این می شود که قشر مرفه در مرکز تأثیرگذار قرار بگیرند؛ ضمن این که تمام مدارس غیر انتفاعی در مسائل فرهنگی زیر صفر عمل می کنند.

آیت ا... علم الهدی با طرح این پرسش که امروز چند مدرسه غیر انتفاعی داریم که در جهت فرهنگی و پرورشی موفق بوده و توانسته است نیروهای متعبد به دانشگاه ها تحویل دهد، گفت: بنده درتجربه ربع قرن مدیریت دانشگاه امام صادق متوجه شده ام که بهترین نیروهایی که تربیت یافته آموزش و پرورش بوده اند از روز اول ورود در دانشگاه دچار مشکل تربیتی و فرهنگی بوده اند؛ ما بزرگ‌ترین مشکل تربیتی که داشتیم این بود که می بایست سطح فکر این دانشجویان را در سطح یک طبقه متوسط متعبدی که پای نظام ایستاده است می رساندیم که البته خیلی هم موفق نبودیم.

وی با بیان این که انجمن اولیا و مربیان یک جلسه روضه خوانی است که در هر مدرسه ودبیرستانی ماهی یک بار و یا سالی دوبار تشکیل می شود و تمام کسانی که جمع می شوند از همان اول حساب می کنند که آیا توی جیبش چیزی هست که جلسه برود یا نه، اظهار داشت: مسؤولان آموزش و پرورش باید بررسی کنند که در خروجی نهاد مقدس انجمن اولیا و مربیان چقدر نقش مشارکتی پدر یا مادر در جهت تربیت فرزند موثربوده است.
نظرات بینندگان