arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۸۵۳۷
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۱۰ - ۱۲ مهر ۱۳۹۱

پلیس: نگهداری ارز و طلا در منازل خطرناک است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فرمانده نیروی انتظامی گفت: نگهداری مبالغ هنگفت طلا و ارز در خانه ها با توجه بهاحتمال سرقت خطرناک است.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح چهارشنبه در حاشیه مراسم رونمایی از تجهیزات جدید تشخیص هویت و آغاز به کار تیم های بررسی صحنه جرم پلیس آگاهی تهران اظهار داشت: امروز واحد جدید صحنه جرم تجهیز شد. با روزآمدی و حرفه ای شدن با به کارگیری روش های علمی و ابزارهای روز سرعت کشف را افزایش دهد دیگر باید با روش های علمی و ابزارها جرم را کشف کرد چرا که دیگر با روشهای فشار و اقرار نمی توان از مجرمان اعتراف گرفت ضمن اینکه این روش ها در نیروی انتظامی مردود است.

وی ادامه داد: بسیاری فکر می کنند پلیس تنها در صحنه های قتل از این اکیپ ها استفاده می کند و در مورد سرقت موضوع را خیلی ساده می گیرد در حالیکه ما با استفاده از شگردها و آثار باقیمانده در صحنه سرقت ها آنها را کشف می کنیم.به گفته فرمانده نیروی انتظامی تیم های بررسی صحنه جرم می توانند حتی آثار قدیمی به جای مانده در صحنه جرم را کشف و از آنها نمونه برداری کنند. امروز در مرکز تحقیقات کاربردی پلیس تشخیص هویت اقدامات خوبی انجام شده است و مواد شیمیایی و روزآمد باعث شده است که جرم ها کشف شود.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به کاهش جرایم جنایی و جرم های خشن اظهار داشت: امروز 90 درصد جرایم جنایی کشف می شود در حالیکه کشف گروگانگیری به صد در صد رسیده است. همچنین بالای 90 درصد از قتل های رخ داده در کشور کشف می شود که این یک آمار بسیار خوبی است و می توان آن را رکوردی جهانی دانست البته بسیاری از قتل ها نیز توسط ماموران کشف می شود اما تا زمانی که پرونده آن در قوه قضائیه بسته نشود و از سوی قاضی حکم صادر نشده باشد آن را کشف شده نمی دانیم.به گفته احمدی مقدم با تجهیز و به کارگیری تیم های بررسی صحنه جرم این افراد باز می توانند روزانه 1200 ماموریت انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه کارگروه ویژه ای در مورد بازار ارز تشکیل شده است، افزود: دو نفر از فرماندهان نیروی انتظامی با اختیار تام دراین کارگروه حضور دارند و قرار است تمام اطلاع رسانی ها توسط این کارگروه انجام شود. پلیس  نیز اعلام کرده است که آمادگی برخورد با اخلالگران اقتصادی را دارد و می تواند به سرعت با این افراد برخورد کند. همچنین دستگاههای امنیتی و قضایی نیز به همراه برخی از ستادهای اداری مانند تعزیرات و اصناف نیز در این کارگروه حضور داشته و ماموریت هایی را برعهده دارند.

فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به سئوال خبرنگاری در مورد ارزش مادی پرونده هایی که از سوی پلیس رسیدگی می شود، افزود: در گذشته ارقام زیر 100 هزار تومان را پرونده های خرد و بالای 100 هزار تومان را جرایم عمده محسوب می کردیم البته باید این ارقام تغییر کند چرا که ما روی پرونده های بزرگ تر تمرکز کرده ایم. پلیس در سرقت های خرد از مجرم به جرم می رسد به صورتی که وقتی پرونده جرم خردی همانند سرقت لوازم داخل خودرو ثبت می شود این اطلاعات در بانک پلیس ذخیره شده و هنگامی که باند سرقتی متلاشی و متهمان آن دستگیر می شوند از مجرم به جرم های رخ داده می رسیم. بسیاری از کشفیات ما حتی به پلیس گزارش نشده است.

احمدی مقدم تصریح کرد: می توان به جرات گفت که امروز میزان کشف جرایم ما به ویژه جرایم خشن بین 90 تا صد در صد است. این در حالی است که قاطعیت پلیس و برخورد مناسب و سریع دستگاه قضا به همراه بهبود فرهنگ عمومی کشور باعث کاهش جرایم شده است.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات کشف جرم عدم درج اطلاعات بیومتریک افراد است، تصریح کرد: اگر  اطلاعات بیومتریک همانند اثر انگشت و DNA در کارت ملی و شناسنامه ثبت شود دیگر امکان جعل و استفاده همزمان چند نفر از یک هویت به صفر می رسد. باید قوانین کشور این الزام را به وجود آورد و تجهیزات و سامانه ها نیز تغییر کند.

وی در خصوص نگهداری پول، ارز و سکه توسط مردم در خانه هایشان گفت: برخی از مردم احساس می کنند که سرمایه نقد آنها مورد آسیب قرار می گیرد به همین دلیل به بازار هجوم آورده و سعی می کنند پول خود را تبدیل به دلار یا طلا کنند که این عامل باعث می شود وضعیت بازار ملتهب شود. مردم باید از هجوم آوردن به بازارها پرهیز کنند البته بر اساس برآوردها مبالغ زیادی طلا و ارز در منازل وجود دارد که آن نیز می تواند خطرات زیادی را به وجود آورد. این موضوع باعث بلوکه شدن سرمایه کشور در خانه ها می شود. دولت بر اساس یک سیاست اقتصادی باید راهکارهایی را ارائه دهد که مردم به سمت بازار ارز و طلا هجوم نیاورند البته دولت می تواند اموال را برای توسعه کشور از میان مردم جمع آوری کرده و بر اساس روش های اقتصادی تسهیلاتی را به مردم بدهد ضمن اینکه این کار باعث جلوگیری از سرقت اموال مردم می شود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
1
15
این هم یک راهه مبارزه با گرانی ارز وسکه است که مردم را بترسانید از دزدها
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
0
23
آيا سپردن ارز به بانكها و پس گرفتن آن به ريال ( آنهم به ارزش دو سه سال پيش) صلاح است؟؟؟
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
0
22
خونه امنیتش بیشتره تا توی بانک . پولی که از توی بانک نتونی برش داری به چه دردی میخوره
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
0
19
راست میکن..بدیم بانکها که بعد وقتی امانت سپرده شده به بانکها را طلب کردید ..بگه ندارم بدم و یا اگر دلار سپرده گذاری کردید بجاش ریال 1226 تومان بده.....
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
0
18
امنیتش بیشتر از بانکهایی است که هر روزی 10 تا بخشنامه ارزی صادر می کنند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
0
0
یعنی از سپردن به دست مدیر مدبر جناب استاد بهمنی هم خطرناکتر است؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
0
0
وقتی به بانگ بسپاریم اولین قدم دولت حذف یارانه است چون طرف طلا داره ارز داره پس یارانه بی یارانه نه
نظرات بینندگان