پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : با توجه به حجم بالای ویتامین A در جگر، مصرف بالای آن خطر مسمومیت را به دنبال دارد و در برخی کشورها مصرف آن در دوران بارداری ممنوع شده است.
به گزارش انتخاب ؛ ارشناس بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان دنا، ضمن بیان این مطلب گفت: حد
مجاز استفاده از ویتامین A در زنان پنج هزار واحد و در زنان باردار 6 هزار
واحد در روز است که این میزان در رژیم غذایی روزانه و مکمل های تجویز شده
در برنامه های مراقبت بارداری، دریافت می شود.
زینب
فاطمی ادامه داد: ویتامین A به صورت محلول در چربی بوده، مقادیر اضافه آن
از بدن دفع نشده و در کبد ذخیره می شود که در دوران بارداری، خطر بروز
ناهنجاری سیستم اعصاب مرکزی و کلیه در جنین را به همراه دارد.
به
گزارش وب دا، وی رفع کمبود آهن را یکی از دلایل توصیه به مصرف جگر دانست و
اظهار کرد: مصرف گوشت، تخم مرغ و مکمل های آهن، منابع مناسبی برای تامین
آهن مورد نیاز در بدن محسوب می شوند