arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۸۱۶۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۲ - ۰۷ آبان ۱۳۹۱

روسیه: امریکا اول باید اجرای دموکراسی را خود فرا بگیرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

«ادعاهای واشنگتن به ایفای نقش رهبری جهانی در امور حمایت از حقوق بشر و دفاع از ارزش های مرتبط با دموکراسی، غیرقابل تحقق هستند، زیرا خود امریکا در این دو حوزه موفقیتی ندارد»

وزارت امور خارجه روسیه گزارشی را منتشر کرده است که نام آن «اوضاع حمایت از حقوق بشر در ایالات متحده امریکا» می باشد.

به گزارش این وزارت خانه، در هنگام کار بر روی اسناد قطور، کارشناسان بر اطلاعات بررسی شده و جمع آوری شده توسط منابع معتبر بین المللی و ملی تکیه کردند.

آژانس بین المللی رتبه بندی در سال 2012 نشان داد که سطح آزادی بیان در آمریکا به شدت پایین آمده است. ا

ین افت تا حد زیادی به خاطر اقدامات شدیدی است که پلیس امریکا نسبت به روزنامه نگاران اتخاذ کرده است. منظور روزنامه نگارانی می باشد که به دنبال انتشار اخبار نامطلوب دستگاه حکومتی امریکا و راهپیمایی های اعتراض آمیز «آل استریت» بوده اند. این اولین بار نیست که سازمان های اجتماعی توجه جامعه جهانی و خود واشنگتن را به نقض جدی قوانین در حوزه دموکراسی و حقوق بشر جلب می کنند. انستیتوی دموکراسی و همکاری در نیویورک برای چهار سال پیاپی گزارشی را منتشر کرده که در آن درباره مراجعه پلیس به مهاجران و نقض آزادی کلام و عدم برابری طبقاتی صحبت به میان آمده است. آندرانیک میگرانیان مدیر انستیتوی دموکراسی و همکاری در نیویورک با اشاره به این مطلب می گوید: «البته، امریکا کشوری است با سنت دیرینه در حوزه دموکراسی. اما اگر با دقت بیشتری توجه کنیم، و ببینیم که زندگی اجتماعی بر چه اساسی تشکیل شده است، متاسفانه، متوجه خواهیم شد که در این کشور مشکلات انبوهی وجود دارند و همین مشکلات اجازه نمی دهند که امریکا بتواند خود را به عنوای یک معلم و الگو برای رعایت حقوق بشر معرفی کند.»

به عنوان مثال می توان از انتخابات ریاست جمهوری در ششم ماه نوامبر نام برد. ظاهرا، این انتخابات نشان دهنده بالاترین حد وجود دموکراسی در کشور می باشد. اما، تبعیض در زمینه های اجتماعی، وابستگی های ملیتی و نقض حقوق رای دهندگان به وضوع قابل مشاهده می باشد. چِری هونکال نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا از حزب سبز ضمن گفتگو با خبرنگار رادیو صدای روسیه اینطور توضیح می دهد: «دلیل اینکه امریکا اجازه حضور ناظران در انتخابات را نمی دهد، تقلب و فریب است. در کشور ما تعداد زیادی هستند که نمی خواهند و یا نمی توانند رای بدهند. و اکنون در بعضی از ایالات، سیستم اجازه برای حق رای دوباره روی کار آمده است. به طور مصنوعی برای رای دهندگان از قبیل طبقه کارگر و کسانی که زیر خط فقط زندگی می کنند، مشکلاتی را به وجود می آورند. »

روسیه تا به امروز رسما در پروسه دموکراتیک قدرت های آنسوی اقیانوس ها دخالت نمی کرد. اما زمان آن فرا رسیده است که این دیدگاه را تغییر دهیم. آلکسی پوشکوف رییس کمیته دومای دولتی در امور بین الملل می گوید: «ایالات متحده امریکا حقوق بشر را هم در داخل کشور خود و هم در خارج، نقض می کنند. این مساله به نقض حقوق کودکان روس که توسط امریکایی ها به سرپرستی گرفته شده نیز مربوط می شود. علاوه بر این، می توان به زندان های مخفی سازمان سیا در خاور میانه و اروپای شرقی اشاره کرد. از طرف دیگر، موضوع کشتار شهروندان غیرنظامی در افغانستان در حین انجام عملیات نظامی در میان است که توسط امریکا و کشورهای ناتو صورت می گیرد. و خیلی موارد دیگر. در این شرایط، ادامه سکوت، به معنای همراهی با خلاء اطلاعاتی است که توسط رسانه های غربی در حوزه نقض حقوق بشر انجام می گیرد.»

روز دوشنبه، نمایندگان مجلس روسیه توصیه هایی را خطاب به سازمان عالی اجرایی و قانون گذاری دولت ایالات متحده امریکا تصویب کردند. در میان این توصیه ها، بررسی مجدد هر چه سریعتر حکم اعدام، تشدید مجازات در رابطه با پدیده نژادپرستی، تقویت کنترل بر انتشار تصاویر انحراف جنسی کودکان و مواردی دیگر می باشد. به گفته نمایندگان مجلس روسیه و دیپلمات های این کشور، مسکو از این پس قصد دارد با جدیت مسایل مرتبط با نقض حقوق بشر توسط ایالات متحده امریکا را دنبال کند. امریکا باید ابتدا رعایت حقوق بشر را خود یاد بگیرد، و سپس آن را در کشورهای دیگر آموزش بدهد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
4
11
تو دیگه حرف نزن
نظرات بینندگان