arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۸۹۰۵۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۸ - ۰۵ دی ۱۳۹۱

اختلاف شدید روزنامه دولت و خانم وزیر!/ ایران خواستار برکناری باقر لاریجانی شد

ایران نوشت: اما آنچه از شواهد و قرائن پیداست موضوع چیزی فراتر از ارز، دارو و تجهیزات پزشکی، بلکه بحث بر سر همان چند نفری است که قصد تخریب چهره بهداشت و درمان کشور را دارند. شاید همان‌گونه که پیش از این برخی از سایت‌های خبری و خبرگزاری‌ها نوشته بودند موضوع به اصرار خانم دستجردی بر عدم برکناری باقر لاریجانی (قائم مقام وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران) که گفته می‌شود نفر اول تصمیم‌گیر در این وزارتخانه است باز می‌گردد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روزنامه دولت در گزارش دلیل اختلافات محمود احمدی نژاد و مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت دولت را "وابستگی زیاد خانم وزیر به باقر لاریجانی" دانست.

به گزارش فرارو، روزنامه ایران در صفحه اول شماره امروز خود با درج گزارشی با تیتر "پافشاری خانم وزیر برای افزایش قیمت دارو" به وزیر بهداشت حمله کرد و سخنان روز گذشته وی را در مخالفت با اظهارات رییس جمهور تفسیر کرد.

روز گذشته مرضیه وحید دستجردی اعلام کرد: «به علت افزایش نرخ ارز افزایش در قیمت داروها را خواهیم داشت. در مورد روند تخصیص ارز دارو قبلاً صحبت‌های خود را كرده‌ایم، صحبت‌های ما همان صحبت‌های قبلی است.»

این سخن وزیر مورد توجه رسانه ها قرار گرفت، در حالیکه رییس جمهور در گفت و گوی ویژه تلویزیونی خود گفت: «از همین جا به مردم اعلام می‌كنم احدی به بهانه نبود ارز حق ندارد قیمت دارو را بالا ببرد.»

سخنان روز گذشته وزیر بهداشت باعث شد که روزنامه ایران در ادامه گزارش های خود  علیه وزیر زن کابینه تاکید کند که سخنان وزیر بهداشت با نظرات رییس جمهور همخوانی ندارد.

این روزنامه در ادامه به ریشه یابی مسئله پرداخت و نوشت: «آنچه از شواهد و قرائن پیداست موضوع چیزی فراتر از ارز، دارو و تجهیزات پزشكی، بلكه بحث بر سر همان چند نفری است كه قصد تخریب چهره بهداشت و درمان كشور را دارند. شاید همان‌گونه كه پیش از این برخی از سایت‌های خبری و خبرگزاری‌ها نوشته بودند موضوع به اصرار خانم دستجردی بر عدم بركناری باقر لاریجانی (قائم مقام وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشكی تهران) كه گفته می‌شود نفر اول تصمیم‌گیر در این وزارتخانه است باز می‌گردد.»

ارگان دولت در ادامه آورده است: «وابستگی زیاد دكتر دستجردی به قائم‌مقام خود توان تصمیم‌گیری را از خانم وزیر گرفته یا شاید هم ارادت به رئیس سابق در دانشگاه تهران است كه وزیر را این‌گونه در برابر سخنان و خواسته‌های رئیس‌جمهور قرار می‌دهد.»

در یک ماه اخیر و همزمان با به وجود امدن بحران دارو در کشور وزیر بهداشت و آموزش پزشکی و معاونان وی بارها اعلام کردند که ارز اختصاص یافته از سوی بانک مرکزی به جای واردات دارو صرف واردات زین اسب، غذای سگ و... شده است.

موضع گیری های وحید دستجردی و معاونان او درباره اختصاص ارز مرجع به کالاهای لوکس و عجیب، بی سابقه ترین موضع گیری مقامات عالی رتبه دولتی است که به نوعی افشاگری به حساب می آید. پس از این سخنان خانم وزیر روزنامه ایران در گزارش های سریالی به شدت به وزیر و معاونان او تاخت.

در این بین زمزمه های برکناری مرضیه وحید دستجردی مطرح است، اما هفته گذشته محمدرضا رحیمی شایعات در این باره را تکذیب کرد.



بخش هایی از این گزارش را بخوانید؛

«از همین جا به مردم اعلام می‌کنم احدی به بهانه نبود ارز حق ندارد قیمت دارو را بالا ببرد» این بخشی از سخنان رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با مردم بود که شنبه شب انجام شد. «به علت افزایش نرخ ارز افزایش در قیمت داروها را خواهیم داشت. در مورد روند تخصیص ارز دارو قبلاً صحبت‌های خود را کرده‌ایم، صحبت‌های ما همان صحبت‌های قبلی است.» این هم سخنان وزیر محترم بهداشت است که فقط دو روز پس از تأکیدات رئیس‌جمهور بیان می‌شود و به نظر نمی‌رسد چندان با اظهارات دکتر احمدی‌نژاد همخوانی داشته باشد. سخنانی که در آن رئیس‌جمهور تأکید داشت که ارز دارو به وزارت بهداشت اختصاص داده شده و قیمت ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی هیچ تفاوتی نکرده است. یا اینکه از مسئولان وزارت بهداشت خواست تا اجازه ندهند چند نفر چهره بهداشت و درمان کشور را مخدوش کنند. با این حال گویا دکتر مرضیه وحید دستجردی که پیش از وزارت بهداشت سابقه نمایندگی مردم تهران در دوره‌‏های چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته زنان ستاد مرکزی انتخاباتی علی لاریجانی در سال 84 را در کارنامه داشته است موضوعات دیگری را با پیش کشیدن این مباحث دنبال می‌کند.

مدتی است که برخی مدیران، سوءمدیریت‌های خود را با بهانه‌هایی غیرمنطقی توجیه می‌کنند؛ نمونه آن نیز ماجرای عزل برخی از مدیران دولتی بود که پس از ناکارآمدی و برکناری از سمت خود، علت برکناری خود را نه ضعف در اداره مجموعه تحت مدیریت بلکه جریان موهوم انحرافی عنوان می‌کردند و حالا با نوسانات ارزی که چندی است در بخش‌هایی از اقتصاد مشکلاتی ایجاد کرده همه سوءمدیریت‌ها به گردن «ارز» افتاده است.

اما آنچه از شواهد و قرائن پیداست موضوع چیزی فراتر از ارز، دارو و تجهیزات پزشکی، بلکه بحث بر سر همان چند نفری است که قصد تخریب چهره بهداشت و درمان کشور را دارند. شاید همان‌گونه که پیش از این برخی از سایت‌های خبری و خبرگزاری‌ها نوشته بودند موضوع به اصرار خانم دستجردی بر عدم برکناری باقر لاریجانی (قائم مقام وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران) که گفته می‌شود نفر اول تصمیم‌گیر در این وزارتخانه است باز می‌گردد.

در همین باره خبرگزاری مهر نوشته بود: «بخشی از شایعات مربوط به برکناری قریب الوقوع وحید دستجردی، به حضور باقر لاریجانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و قائم مقام وزیر بهداشت در امور سیاستگذاری برمی‌گردد که از فروردین 90 عضو شورای تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم شد. براساس این گمانه‌زنی‌ها، وزیر بهداشت به فشارهای خارج از وزارتخانه برای برکناری باقر لاریجانی، برادر کوچکتر رئیس مجلس، تن نداده و به همین دلیل چندماه مانده به پایان مدت وزارتش، در معرض عزل قرار دارد.» هرچند هیچ‌گاه موضوع عزل وزیر از سوی دولت تأیید نشد بلکه معاون اول رئیس‌جمهور بر حضور دستجردی در وزارت بهداشت تأکید کرد اما اظهارات خانم دستجردی نشانگر نوعی مخالفت با مجموعه دولت است که موضوعات ارزی نمی‌تواند دلیل این مخالفت‌ها باشد.

پیشتر نیز روزنامه رسالت به حمایت از حضور باقر لاریجانی در وزارت بهداشت پرداخته و نوشته بود: «جریانی خارج از وزارتخانه که همت خود را صرف حذف مخالفین تفکر خود و جایگزین کردن افراد دست نشانده می‌داند، طی هفته‌های اخیر فشار شدیدی را برای حذف دکتر باقر لاریجانی که از چهره‌های علمی منحصر به فرد در جامعه پزشکی است آغاز کرده و تلاش می‌شود وزارت بهداشت را از بهره‌گیری از خدمات این استاد برجسته و لایق محروم نمایند... اما وزیر بهداشت که از تخصص و توانمندی‌های دکتر لاریجانی آگاه است تاکنون در برابر این تحرکات مقاومت کرده است.»

به نظر می‌رسد همان‌گونه که رسانه‌های خبری عنوان کرده‌اند وابستگی زیاد دکتر دستجردی به قائم‌مقام خود توان تصمیم‌گیری را از خانم وزیر گرفته یا شاید هم ارادت به رئیس سابق در دانشگاه تهران است که وزیر را این‌گونه در برابر سخنان و خواسته‌های رئیس‌جمهور قرار می‌دهد. این در حالی است که رهبر معظم انقلاب در آبان‌ماه امسال نسبت به کشاندن اختلافات به میان مردم هشدار داده و فرموده بودند: «از امروز تا روز انتخابات، هر کسی که بخواهد از احساسات مردم در جهت اختلافات استفاده کند، قطعاً به کشور خیانت کرده است.»

انتظار می‌رود حالا که به گفته رسانه‌ها این اختلافات به‌ علت حضور دکتر باقر لاریجانی در این وزارتخانه رقم خورده، ایشان نسبت به موضوع مطرح شده پاسخ دهند و اگر با رفتن یک خدمتگزار مشکلات مرتفع می‌شود ایشان پا پیش گذارند.

اما گویا موضوع فراتر از این از خودگذشتگی‌ها باشد؛ چرا که در اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی که وزیر بهداشت حرف‌هایی برخلاف گفته رئیس‌جمهوری می‌زند، علناً در جمع کثیری از رؤسای دانشگاه‌های زیر نظر خود، با خروج دکتر آقاجانی که به نوعی هدایت سخنرانی‌ها را برعهده داشت، ‌نقش مجری را برای باقر لاریجانی بازی می‌کند و از او می‌خواهد که سخنان خود را ایراد کند.

دکتر دستجردی در حاشیه این مراسم در پاسخ به پرسش خبرنگاران که «آیا در ادامه دولت، وزیر بهداشت می‌ماند؟» به آنها می‌گوید: «آیا شما مطمئن هستید که در سمتی که دارید، می‌مانید.»

وی سپس به این اشاره کرد که با توجه به افزایش 16.5 درصدی نرخ ارز مرجع و اختصاص غیرکافی آن به بخش دارویی، شاهد افزایش قیمت برخی اقلام دارویی خواهیم بود.

دستجردی در حالی به این موضوع اشاره می‌کند که گویا قرار است پس از جلسه رؤسای دانشگاه‌ها برای حل این مشکل در جلسه‌ای حاضر شده و علاوه بر آن نامه‌ای از بانک مرکزی دریافت کرده است که در مدت 3 هفته آینده مشکلات ارزی دارویی از سوی معاونت‌های مربوطه مرتفع شود.

دستجردی با همه این گلایه‌ها از این موضوع اظهار خرسندی می‌کند که همه کمی‌ها و کاستی‌ها در حال جبران است و تاکنون یک سوم ارز دارویی پرداخت شده و در مدت 2 یا 3 هفته آینده هم با کمک وزارت نفت و بانک مرکزی بخش زیادی از مشکلات حل می‌شود.

البته سطح تعجب از صحبت‌های این روزهای دستجردی وقتی بالا می‌رود که او در پاسخ به این سؤال که «آیا در دولت دهم به عنوان وزیر زن از وی دفاع می‌شود» می‌گوید: «درباره این‌که آیا از زنان کابینه حمایت می‌شود یا خیر باید پرسید که حمایت چگونه باید باشد؟ در دولت از نظر انجام وظایف، زنان تفاوتی با مردان ندارند، اما از این نظر که بودجه بدهند تفاوت قائل می‌شوند.»
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
lila
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
32
36
زنده باد خانم وزیر! شما یه شیرزنی و به وجودت افتخار می کنم.
اما حرف هایی که این روزنامه ی دولتی نوشته فوق العاده توهین آمیزه. این ها قصد دارن با زدن برچسب احساساتی به یک خانم وزیر، خطاهای دولت رو به پای اون بنویسن و کاسه کوزه ها رو سرش بشکنن.
محسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۲۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
10
44
هر دم از این باغ................................
خدایا به داد ما مردم برس
نظرات بینندگان