arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۰۵۳۸۶
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۰۹ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۲

ژاپن در وضعیت هشدار کامل

خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد: ژاپن پیش از احتمال پرتاب موشک میان برد توسط کره شمالی در وضعیت هشدار کامل قرار گرفته است چرا که کره جنوبی نیز با افزایش وضعیت هشدار اقدامات پیونگ یانگ را یک تهدید اساسی و حساس برای منطقه می‌داند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کره‌جنوبی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که از چین خواسته تا زمام امور بر کره‌شمالی را به دست بگیرد و همچنین پس از آنکه پیونگ‌یانگ یکی از موشک‌های دوربرد خود را برای پرتاب احتمالی آماده کرده، نظارت خود بر این کشور را افزایش داده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، دریادار "ساموئل لاکلیر"، فرمانده نیروهای آمریکایی در منطقه اقیانوس آرام گفت: ارتش ایالات متحده معتقد است که کره‌شمالی یک تعداد نامشخص از موشک‌های "موسودان" را به ساحل شرقی این کشور منتقل کرده است.

یکی از مقام‌های دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا نیز که خواست نامش فاش نشود، به خبرگزاری رویترز گفت: فرض ما بر این است که دو موشک آماده پرتاب هستند. کره‌شمالی طی هفته‌های اخیر ایالات متحده و کره‌جنوبی را هر روز تهدید به حمله موشکی و اتمی کرده است. البته به نظر می‌رسد که این تهدیدها بخشی از افزایش حمایت داخلی از کیم جونگ اون، رهبر این کشور باشد.

فرماندهی نیروهای مشترک در سئول با اعلام وضعیت "واچکان سه" که یک وضعیت دفاعی عادی محسوب می‌شود، خواستار افزایش نظارت و گسترش تعداد کارمندان اطلاعاتی در کره‌جنوبی شده است.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی نیز از قول یکی از مقامات مسئول این کشور گزارش داد: نشانه‌هایی واضح از این مساله وجود دارد که پیونگ یانگ می‌تواند به صورت همزمان موشک‌های "موسودان"، "اسکاد" و "نودونگ" را پرتاب کند.

وزیر امور خارجه کره‌جنوبی نیز در نشستی غیرعلنی در پارلمان اعلام کرد که قصد دارد از طریق کانال‌های دیپلماتیک به دنبال به دست گرفتن زمام امور و کنترل در پیونگ‌یانگ باشد.

وی افزود: ما قصد داریم با ایجاد ارتباطات نزدیک با چین و روسیه که دو متحد اصلی کره شمالی محسوب می‌شوند به اقدامات خود در زمینه متقاعد کردن کره شمالی برای تغییر تمایلاتش به منظور حملات موشکی و اتمی ادامه دهیم.

فرماندهی نیروهای آمریکایی در منطقه اقیانوس آرام همچنین افزود: در صورتی که موشک‌های کره شمالی علیه آمریکا مورد استفاده قرار گیرند، به طور حتم با واکنش واشنگتن مواجه می‌شوند و اگر پیونگ یانگ این موشک‌ها را علیه متحدان ما استفاده کند، ما واکنش نشان می‌دهیم.

تحلیل‌گران می‌گویند که تنش‌ها اخیر احتمالا تا اواخر ماه آوریل سال جاری میلادی همزمان با پایان یافتن رزمایش نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی پایان می‌یابد.

خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد: ژاپن پیش از احتمال پرتاب موشک میان برد توسط کره شمالی در وضعیت هشدار کامل قرار گرفته است چرا که کره جنوبی نیز با افزایش وضعیت هشدار اقدامات پیونگ یانگ را یک تهدید اساسی و حساس برای منطقه می‌داند.

وزیر دفاع ژاپن به خبرنگاران گفت: از زمان استقرار یگان‌های نظامی ما در وضعیت هشدار کامل قرار گرفته‌ایم.

همچنین شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن نیز به صورت جداگانه اعلام کرد: ما تلاش‌ها و اقدامات گسترده‌ای را برای حفاظت از زندگی مردم ژاپن در نظر می‌گیریم تا امنیت آنها را تضمین کنیم.

ژاپن روز سه‌شنبه هفته جاری موشک‌های پاتریوت خود را در مناطقی از توکیو، پایتخت ژاپن به منظور حفاظت از 30 میلیون جمعیت این منطقه مستقر کرده است.

تحلیلگران همچنین می‌گویند: اقدامات توکیو احتیاطی هستند و در صورتی که احتمالا موشک‌هایی به صورت غیرقابل کنترل به قلمرو این کشور وارد شوند، ژاپن آماده هدف قرار دادن و منهدم کردن آنهاست.
نظرات بینندگان