arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۰۸۳۶۲
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۲ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۲

مادر برادران سارنايف هم در فهرست افراد مظنون به فعاليت تروريستی قرار گرفت!/ رویترز: او دزد هم هست!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رویترز در خبری نوشت: براساس گفته های نمايندگان مجالس قانونگذاری آمريکا و گزارشهای جداگانه ای که اخيرا کشف شده زبيده سارنايف مادر بمب گذاران بوستون از هجده ماه قبل از وقوع اين بمب گذاری در فهرست افراد مظنون به فعاليت های تروريستی سازمان سيا قرار داشته است.

ماه ها پیش از بمبگذاری بوستون، نهادهای امنيتی آمريکا در جستجوی کشف اطلاعات بيشتری در مورد فعاليت و گرايشهای سياسی  زبيده سارنايف مادر بمب گذاران بوستون بودند.

به گزارش فاکس نيوز، دو قانونگذار آمريکايی می گويند که نهادهای امنيتی آمريکا اکنون می خواهند بدانند که نقش وی در تشويق فرزندان خود به فعاليت های خشونت آميز تا چه حد بوده است. به اعتقاد اين دو سياستمدار آمريکايی که عضو کميسيون امنيتی ملی مجلس نمايندگان اين کشور هستند خانم زبيده سارنايف به احتمال زياد در جهت گيری و تشويق پسران خود به انجام اقدامات تروريستی نقش داشته است.

خبرگزاری های بين المللی در روزهای اخير گزارش دادند که دولت روسيه به نهادهای امنيتی آمريکا اطلاع داده بود که زبيده و تمورلن سارنايف که هر دو اسلام گرايان تندرويی هستند قصد دارند به روسيه سفر کنند. از آن زمان سازمان سيا نام اين دو نفر را در فهرست افراد مظنون به فعاليت های تروريستی قرار داده بود.

فهرست افراد مظنون به فعاليت های تروريستی که توسط سازمان سيا و ساير نهادهای امنيتی آمريکا تنظيم شده است از قرار معلوم نام و مشخصات پانصد هزار تا يک ميليون نفر را شامل می شود. اما قرار داشتن نام يک فرد در اين فهرست به اين معنا نيست که از نظر نهادهای امنيتی وی يک فرد مرتبط با فعاليت های تروريستی قلمداد شده و يا تحت نظر قرار بگيرد.

زبيده سارنايف گفت که وی پس از مطلع شدن از خبر مرگ يکی از پسران و بازداشت پسر ديگرش قصد نداشته به آمريکا بيايد. ولی همسر سابق وی انزور سارنايف که پدر دو بمب گذار بوستون است پس از شنيدن اين خبر به شدت بيمار شده و تصميم می گيرد به آمريکا سفر کند.

چند روز پس از وقوع بمب گذاری بوستون نيزآقای سارنايف در يک کنفرانس خبری در داغستان گفت هنوزهم واقعا باور ندارد که فرزندان وی در چنين حملاتی نقش داشته اند. وی در آن جلسه با عصبانيت اعلام کرد که تنها هدف وی از سفر به آمريکا مطلع شدن از وضعيت و سرنوشت پسران او است.

مادر برادران سارنايف ظاهرا تصميم ندارد به آمريکا سفر کند. وی با قربانيان اين بمب گذاری ابراز همدردی کرد ولی گفت که واقعا اعتقاد ندارد که چنين حمله ای صورت گرفته باشد. وی ادعا کرد که آنچه در گزارشهای تصويری از صحنه واقعی منتشر شده است ساختگی است.

رویترز در پایان مدعی شد: براساس مدارک منتشر شده توسط مراجع قضايی ايالت ماساچوست خانم زبيده سارنايف در اين ايالت سوء سابقه کيفری دارد که مواردی مثل دزدی از مغازه و صدمه زدن به اموال ديگران را شامل می شود.
نظرات بینندگان