arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۲۸۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۶ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۲

کاهش سن طلاق در جامعه و تدابیر کمیته امداد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرپرست کمیته امداد با اشاره به کاهش سن طلاق در جامعه و مشکلات پیش روی زنان مطلقه که سرپرست خانوار هستند اظهار داشت: کمیته امداد تلاش می کند این افراد را با قرار دادن در مسیر صحیح وارد چرخه اجتماع کند و در برخی موارد حتی به ازدواج مجدد آنها نیز کمک می کند هرچند برای رسیدن به شرایط مطلوب در این زمینه باید سایر دستگاه ها نیز مشارکت داشته باشند.

به گزارش ایسنا، حسین انواری در نشست خبری دومین همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی کمیته امداد با بیان اینکه کمیته امداد بر مبنای مبانی فقهی و نظام اسلامی بنا شده است، تصریح کرد: کمیته امداد در ایران نسبت به سازمانهای مشابه خود در دنیا متفاوت عمل می کند چرا که ارائه خدمات به نیازمندان در آنها همراه با نگاهی ترحم آمیز و دلسوزانه به گونه ای عملی می شود که رشد و تعالی انسان صورت نمی گیرد.

وی اظهار داشت: کمیته امداد فعالیتها و ارائه خدماتش را به جامعه هدف با نگاه تکریمی مد نظر دارد و به زندگی شرافتمندانه و همراه با ارتقاء بینش و کارآمدی مددجویان می اندیشد.

سرپرست کمیته امداد از نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر حماسه اقتصادی یاد کرد و بیان داشت: محور اصلی حرکت در این نهاد بر پایه خانواده استوار است که در این خصوص ارتقا اعتماد به نفس، اشتغال و خودکفایی، آموزشهای فرهنگی و دینی، تشویق به ادامه تحصیل و ازدواج به وضوح دیده می شود.

وی از برنامه های سال جاری در حوزه اشتغال گفت و خبر داد: در سال جاری 500 هزار فرصت شغلی پیش بینی شده است که از این آمار 200 هزار فرصت شغلی روستایی و 300 هزار فرصت شغلی شهری خواهد بود.

سرپرست این نهاد بیان داشت: این نهاد در طی دو سال گذشته 180 هزار خانواده تحت پوشش را خودکفا کرده است به گونه ای که از اخذ خدمات مالی این نهاد خارج و توانسته اند مشاغل پایدار با درآمدهای مناسبی را برای خود داشته باشند.

انواری افزود: نزدیک به 600 هزار پرونده شغلی نیز در دو سال گذشته در این نهاد ایجاد شده است که خودکفا شدن این مددجویان به تدریج و طی سالهای آینده انجام خواهد شد.

انواری تصریح کرد: در حال حاضر افراد تحت پوشش کمیته امداد که سنی پایین تر از50 سال دارند قالب طرح های بیمه اجتماعی با پرداخت 10 سال حق بیمه قادر خواهند بود به عنوان مستمری بگیر حقوق دریافت کنند که در حال حاضر در خراسان رضوی 15 هزار نفر تحت پوشش این بیمه اجتماعی هستند.

انتهای پیام

نظرات بینندگان