arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۲۹۵۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۲۰ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۲

رییس جدید دانشگاه آزاد کیست؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
« من - حميد ميرزاده - در سال 1329 در سيرجان به دنيا آمدم.  تا اخذ  دیپلم ریاضی در سیرجان تحصیل کردم و پس از آن دردوره کارشناسی شیمی از دانشگاه فردوسی مشهد درسال 1352 فارغ التحصیل شدم و پس ازانجام خدمت سربازی در سال 1354 به عنوان دبیر شیمی در دبیرستان های سیرجان مشغول به کار شدم.

 در سال 1355 برای ادامه تحصیلات به تهران آمدم ودر پلی تکنیک تهران برای دوره کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر پذیرفته و در سال 1357 با معدل(20=A)  فارغ التحصیل شدم  و از فروردین 1358 بعنوان عضو هیات علمی در دانشگاه شهید باهنر کرمان استخدام شدم. در سال 1373 موفق به دريافت درجه دکترا در همين رشته از دانشگاه نيوساوت ويلز استراليا (UNSW) شدم.

 متاهل ام  و فرزندانم بحمدالله در سطوح دکتری ،کارشناسی ارشد، و کارشناسی تحصیل کرده یا مشغول تحصیل هستند.  خوشحالم که بیش از   35سال از عمرم را در خدمت به  انقلاب بوده و در3 دولت بعد از انقلاب اسلامی ( دولت شهید رجائی ، دولت مهندس موسوی و دولت آقای هاشمی رفسنجانی) در امور اجرایی و خدمت به مردم  مسئولیت داشته ام  و همواره ارجاعات مقام معظم رهبری را که مربوط به امور اجرائی می شد چه در دوران ریاست جمهوری ایشان و چه بعد از آن با افتخار انجام داده ام.

از سال 1359 تا سال 1376 درسمت های فرماندار سیرجان ، استاندار کرمان ،معاون نخست وزیر،  معاون اجرایی  رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور ورئیس سازمان برنامه و بودجه مشغول فعالیت بوده ام. اما همزمان با کار های اجرایی به امر تدریس و تحقیق در دانشگاه  و مراکز تحقیقاتی نیز می پرداختم. به اذعان دوستانم از معدود مديران ارشد کشور بوده ام که با وجود كارهاي سخت وسنگين،كه يكي از آنها بازسازي مناطق جنگ زده و مسئوليت ستاد بسيج اقتصادي كشور بود، هيچ‌گاه كسوت دانشگاهي خود و دانشگاه را ترك نكرده و به شهادت همه دانشگاهيان در سمت‌هاي مختلفي كه داشته ام چه در سمت استاندار یا معاون اجرايي نخست وزير و چه در سمت معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور با تمام وجود و از سرعلاقه به امر توسعه علمي وفناوري كشور حمايت و پشتيباني عملي كرده ام.

در سال 1364 براساس پيشنهاد من که معاونت اجرايي نخست وزير وقت را بر عهده داشتم و با موافقت نخست وزير وقت در خصوص لزوم رشد صنايع وابسته به نفت از جمله توليد مواد پتروشيميايي و مصنوعات پليمری با شرکت سياست‌گذاران و دست‌اندرکاران اجرايي، تحقيقاتي و آموزشي کشور کميسيون هماهنگي علوم و تکنولوژي مواد پتروشيميايي و صنايع پليمري تشکيل و مسئوليت ايجاد هماهنگي براي پيش‌برد اين امر به عهده ام گذاشته شد.

با پيشنهاد کميسيون مزبور و تصويب شورای گسترش آموزش عالي، مرکز تحقيقات و توسعه علوم و تکنولوژي مواد پليمري و پتروشيميايي در سال 1365 تاسيس شد که با استقرار در بنای اصلي و توسعه آن در اثر تلاش‌ها و حمايت‌هاي مستمر اینجانب  پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران نام گرفت كه هم اكنون يكي از پژوهشگاه‌هاي برتر كشور وبي‌نظير در منطقه وكم نظير در جهان است.

با توجه به نقش مؤثر سازمان برنامه و بودجه، تاسيس معاونت پژوهشي، آموزشي و فرهنگي، كه تا سال 1374 درتشكيلات اين سازمان وجود نداشت، از اقدام‌هاي بنيادي و مهم اینجانب بود كه موجب افزايش شديد بودجه دانشگاه‌ها ومراكز پژوهشي شد مبناي خوبي براي سال‌هاي بعدي گرديد.

تدوين برنامه"ايران 1400"، برنامه" اقتصاد بدون نفت" و طرح"فقر زدايي" و سرشماری سال 1375  از ديگر اقدامات مهم بنده  در دوران تصدي سازمان  برنامه وبودجه بود.

تاسيس شهرك‌هاي تحقيقاتي پژوهش (تهران) در سال 1364 و كاوش (كرج) در سال 1369 و مرکز رشد فناوري پليمر درسال 1381 و همكاري در تاسيس موسسه دانش و پژوهش ايران در سمت نايب رئيس هيئت امناي اين موسسه و نيز بنيان‌گذاري موسسه توسعه فناوري نخبگان با همكاري دفتر همكاري‌هاي فناوري رياست جمهوري و جمعي از وزراي دانشگاهي درسال 1381 و همکاری با مرکز تحقیقات استراتژیک در سمت معاون علوم وفناوری مرکز تا سال 1384 و نیز صندوق حمایت از پژوهشگران کشور ریاست جمهوری از سال 1383 نشانگر دل‌مشغولي اینجانب براي توسعه كشور بر مبناي علم و فناوري است.

در سال 1376 توسط دولت آقای خاتمی ازادامه خدمت در سازمان برنامه و بودجه معاف شدم و بنابراین فرصت بیشتری پیدا کردم تا  فعاليت‌هاي علمي و پژوهشي خود را گسترش داده و در کنار همکاری با مرکز تحقیقات استراتژیک ( از سال 1374 تا 1386) در سمت معاون علوم وتكنولوژي در امر نظريه‌پردازي براي توسعه علمي ايران مشغول شدم. اما همچون گذشته در دانشكده‌هاي مهندسي پليمر و مهندسي پزشكي دانشگاه صنعتي اميركبير و پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران كار تدريس و تحقيق را ادامه می دهم که تاكنون چند بار به عنوان پژوهشگر نمونه در دانشگاه صنعتي امير كبير و پژوهشگاه پليمر وپتروشيمي ايران و در سال 1387 نيز به عنوان استاد نمونه كشوري انتخاب شدم و چندین بار هم از جشنواره های خوارزمی و رازی مفتخر به دریافت جایزه پژوهشگر برتر در زمینه پلیمر های پزشکی شدم.

از سال 1358 تا کنون عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان ، عضو هيئت علمي پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران و دانشگاه صنعتي اميرکبير هستم واخیرا با  دانشگاه علوم پژشکی ایران برای تدریس دوره مهندسی بافت همکاری دارم. مدت  33 سال است که افزون بر کارهای اجرايي متعدد و همزمان  به کار تدريس و پژوهش اشتغال داشته و دارم و هم اکنون استاد تمام پایه 37  دانشگاه صنعتی امیر کبیر هستم. حاصل فعاليت هاي علمي وپژوهشي اینجانب  تا كنون 328 مقاله علمی پژوهشی  ( 141 مقاله ژورنال با نمایه ISI  و 187 مقاله کنفرانس) ،چند ین کتاب و گزارش علمی  و 31 ثبت اختراع و اجراي ده‌ها پروژه پژوهشي و فارغ‌التحصيلي نزديك به 60 نفر در دوره هاي كارشناسي ارشد  و دكتري  در رشته مهندسی پلیمر بوده است. در حال حاضر بر پایه پایگاه علمی ,Scopus 2013  h. Index علمی اینجانب22  است.

از سال 1376 تا کنون از 7 دوره 6 دوره رئیس انجمن پلیمر ایران بوده ام و طی سالهای گذشته موفق شده ام 10 سمینار بین المللی علوم و تکنولوژی پلیمر ایران را برگزار و در  انتشار واژه نامه پلیمر ایران و نزدیک به 24 جلد از دانشنامه پلیمر ایران و بانک اطلاعات پلیمر ایران با همکاری اعضائ انجمن پلیمر ایران  توفیق داشته ام. همچنین 23 سال دو ماهانه علمی پژوهشی علوم و تکنولوژی پلیمر( فارسی) و 20 سال مجله  بین المللی  Iranian Polymer Journal (تنها مجله ماهانهISI  ایران) را در سمت مدیر مسئول و سردبیر منتشر کردم. از سال 2011 میلادی با موافقت دانشگاه آزاد اسلامی و انتشارات بین المللی   Springer کار تاسیس یک ژورنال بین المللی
 بنام Progress in Biomaterials  و به عنوان مدیر مسئول آن ژورنال را شروع کرده ام که تا کنون 3 شماره آن منتشر  شده است.

در سال 1386 با دعوت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس محترم هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان عضو هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی و دبیر این هیات و با تصویب هیات موسسبه به عضویت هیات امنای دانشگاه درآمده و در این مجموعه بی نظیر علمی - که بزرگ ترین دستآورد علمی فرهنگی انقلاب اسلامی و بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان است - افتخار خدمت گزاری دارم. «بررسی پژوهش ایران در سالهای برنامه پنج ساله چهارم توسعه کشور برای تمام بخشهای خصوصی و دولتی »برای اولین بار  بعنوان یک طرح ملی و تهیه اساسنامه جدید دانشگاه آزاد اسلامی از اقدامات مهمی بود که در دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی انجام  شد.

اخیرا نیز موفق شدیم با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و دفتر ریاست هیات امنای آیین نامه  تشکیل هیاتهای امنای استان ها و نیز برنامه پنج ساله 1394-1390 و برنامه استراتژیک دانشگاه آزاد اسلامی تا افق 1404 را تهیه و تدوین  کنیم و به تصویب هیات موسس و هیات امنای دانشگاه  برسانیم. البته اگر در زندگی اجرایی و علمی توفیقی داشته ام فقط عنایت الهی و دعای خیر والدین عزیزم بوده است و وَمَا تَۣوْفِيۣقِي إلَّا بِاللَهِ، عَلَيْۣهِ تَوَكَّۣلْتُ وَإلَۣيْهِ أُنِۣيبُ.»
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۷
10
10
تبریک
نظرات بینندگان